Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bebegimi gordum kollari bacaklari oynuyo şükürler olsun rabbime aksam ancak ugrayacagim gecmis yaparim ama emine seni gebertecegim o ne öyle

Ayy kaptanım ya maşallah yiğenimizee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben anladım arkadaşım. Çok saçma geldi yani. bu kişinin arkadaşı ya çok çirkin asosyalin biri yada biri sizle alay ediyor. Şayet doğruysa pes artık diyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burc neselasi neymis ya anlamadim ben

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

16.07.2014

sahur yok

iftar
1 büyük kase mercimek çorba
1 büyük tabak salata bo yeşillikli
1 parça pide

2 yk kadar irmik helva (az şekerli)
1 top dondurma

farkındayım bu ara kaçamak yapıyorum ama az yiyorum yani ama hayatımdan tamamen çıkaramıyorum. bi yandan da önemli olan dengelemek diyorum. yani sağlıklı degil ama az yiyip hevesimi alıyorum belkide kendimi kandıeıyorumdur bilemedim

Kızlar bebegimi gordum kollari bacaklari oynuyo şükürler olsun rabbime aksam ancak ugrayacagim gecmis yaparim ama emine seni gebertecegim o ne öyle

Maşallah canım benim çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstericek inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaptanım ben bu hafta izne ayrılsam bayram sonu dönerim söz kilo almadan dönücem :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy gozumuz aydin ayfercim. Masallh. Bide tekmeleini hisetince daha bi guzel olcak ins :)

Burc neselasi neymis ya anlamadim ben

canm yeni burç eklenmiş. herkesin burçları değişti hemen hemen benm teraziydi başak olmuşum, yılancı diye bi burç eklemişler sözde

Dua edin hastanwdtum kanama m var nolur çok dua edin

kaptanııııııımmmmmm ne olduu ? tüylerim diken diken oldu Mevlam korusun her türlü kötülüktenn dualarım seninle İnşallah bişey olmıycak bebişimizee ..

Dünkü menüm;

1 yumurta
1,5 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir.
1 tk reçel

Ara. 1 şeftali

Öğle:
Etli mantar sote
Salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara: 15 tane üzüm

Ara
1 activia+7 fındık

Akşam
2 kepçe çorba
Salata
1dilim ekmek

Ara: 1 soda

Su: 2,5 litre
Spor: 1,5 saat yürüyüş

kaptancım kötü düşünme nolur arkadaşımında kanaması olmuştu şimdi bebişimiz sağ salim dogdu. seninkide geçecek miniği kollarında göreceksin inşallah dualarımız seninle ve bebişinle....

güzel menü edacım.

benimki:
sabah:1 kase kahvaltılık gevrek

öğle:salata
4-5 yk yeşil fasulye

ara:yeşil elma

akşam:salata
çorba
tavuk

ara:1kase vişne

gün içerisinde ağzıma bi kaç parça peynir,1 ceviz,çeyrek şeftali attım.

Ben anladım arkadaşım. Çok saçma geldi yani. bu kişinin arkadaşı ya çok çirkin asosyalin biri yada biri sizle alay ediyor. Şayet doğruysa pes artık diyorum

bence de çok saçma..

çok geçmiş olsun ayfercim.. Allahım yardımcın olsun. bildiğim kadarıyla bi çok kişide olabiliyo bu durum daha çok dikkat etmen gerekecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…