- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
günaydın canlaarrrrr ben yine dün unuttum tartılmayı yaa sabah geldi aklımaçarşamba akşamı tartıldığımda tartı süperdi ama dün unuttum
haklısın ablacım önce bi işimi elime alayım sonrası kolay Allahın izniyle..
çok seviyorum seniiiii
sabah tartıldığımda 57,1 dü. kafamdan yazmak istemyorum sonuçta yine -deyim. o yüzden haftaya patlatıcam ben bombayı belli oldu
Bu hafta baya kacamaklo gecti o yuzden cok sukur gitmis yine. Ama haftaya 1. Lige oynucam :) gozde kapisiriz artik kim bombayi patlatiyo bakalim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
.................................
Daha iyiyim sukur agrim yok bebegim kıpır kıpır yaseminim sen anlarsin kanamam renk degistirdi siyah bi renk aldi az az geliyor siyah koyu kivamli ve elastik galiba icerde kalan pihtilari atıyorum ne dersin
Günaydın kızlar
2,3 güne regl olacağım bu nedenle sabit çıktım sanırım. :18:
Dünkü menüm
1 yumurta
1 dilim peynir
1 tk reçel
1 dilim k.ekmek
ara: 1 nektari
öğle: mantar çorbası
ara: 1 sütlü kahve
ara: 1 activia
akşam
salata
ara: 1 sütlü kahve
su: 3 litre
spor 20 dk yürüyüş
1 yeşilçay
eminecim sende benim yaptıgım hatayı yapıyorsun ve olan yine sana oluyor.eğer sevgisinden ve ahlakından şüphen yoksa,kendini bu kadar yıpratma.
en büyük hata özelliklede erkeklerden bizim gibi olmasını beklemek.hiç kimsenin huyu değer yargıları vs aynı olmuyor.bu onun bizi önemsemediğini sevmediğini göstermez.ondan aynı olmasını beklemek ilişkinizi ve seni yıpratır.merakı bi kenara bırak.o bi yetişkin.üzerine düştükçe daha cok uzaklaşır.içinde kurup kurup işte o beni önemsemiyor değer vermiyor dinlemiyor diye sakın kendini üzüp yıpratma.ya oldugu gibi kabul edeceksin yada üzülmeden kızmadan sakince konusacaksın yada terk edeceksin.ama asla ve asla kendi kendini yemeyeceksin
saolasın banucum dogrudur seninki ben alıntıdan karmakarısıkkken hesapladım.*** 3. Takım 370.Etap ***
kelebekolacam: (75,1/75,1 /0 /% 0)tartı değişikliği nedeniyle 1 kg eklenmiştir.
Valkyrie8974,8/74,8 /0 /%0 ) kilosu sabit.
gzde19957,3/57,1 /0,2 /% 0,35)
Sahgul: ( 68,3/68,3 /0 /%0)kilosu sabit
Nilyyyaaannn86,4/85,7 / 0.7/%0.81)
_citygirl_66,7/ 66,4 /0,3/%0,45 )
marbling71,2/70,6 /0,6 /%0,84) ebruli_hayat adlı üye nikini değiştirdi
hedef ve başarı74,7/ 74,7 / 0/0% ) kilosu sabit.
3. takım ortalaması: 0,27
ben böyle hesağladım ama yasemincim:26:
Daha iyiyim sukur agrim yok bebegim kıpır kıpır yaseminim sen anlarsin kanamam renk degistirdi siyah bi renk aldi az az geliyor siyah koyu kivamli ve elastik galiba icerde kalan pihtilari atıyorum ne dersin
nolduuuuu ???
olan oldu şekerim sonunda beni tımarhaneye yatıracak rahat edecek
saolasın banucum dogrudur seninki ben alıntıdan karmakarısıkkken hesapladım.
ahh kıyamam bide bize yetişmeye çalışır, şunaaYaseminim 66, 4 yazmis busra
marlboram benmmmbu ne böyle yahu hepiniz bi atarlanmışsınız adamcağızlaraaa
evet canım haklısın ama şuda var benim merak edecegimi biliyo ama zahmet edip bir mj atmıyo.
şimdi bu özel güvenlik ya dün nöbeti vardı gittiği yerde de kimse olmuyo. bende iftardan sonra arkadaşıma bebek görmeye gittim. 12 oldu saat zahmet edip aramadı bile. eve gittim 12.30 felan mj attım aradım cvp yok.uyudu herhalde dedim. sabah oldu erken kalkıp eve gitmesi gerek aramıyo sonra dayanamadım annesini aradım gece gelmiş eve sabaha kadar durmamış yatıyomuş. rahatsız mı dedim yok dedi. gece 1.30 da gelmiş üstelik. yani ben aradığımda uyanıkmış yanında arkadaşları varmış galiba. ama o bana dönüş yapmadı bile. sabah arayacagımı merak edeceğimi bildiği halde ben evdeyim diye mj bile atmadı. sonra ben kızınca emine kızdı anlayışsız oluyo. ben anlamadım ya ne yapmam gerek. hiç arayıp sormayım nerde diye merak etmeyim. ama bu sefer o bana soruyo. kendi bana haber vermez ama emine vermek zorunda.. ve dediğin oluyor Yasemin ben kendimi yiyorum ve onun umrunda olmuyo sonra takıntılı olan sorun yaratan ben oluyorum
olan oldu şekerim sonunda beni tımarhaneye yatıracak rahat edecek
ahh kıyamam bide bize yetişmeye çalışır, şunaa
iyi olmana sevindim ayfer. bununla geçmiş olsun.dikkat et
adamcağızlara mıı yavrucum bu erkek milletine acınılmaz kaşıkla verip sapıyla göz çıkarırlar
ahh kıyamam bide bize yetişmeye çalışır, şunaa
iyi olmana sevindim ayfer. bununla geçmiş olsun.dikkat et
adamcağızlara mıı yavrucum bu erkek milletine acınılmaz kaşıkla verip sapıyla göz çıkarırlar
hahahh tmm canıııımm bana uyyaarr anlaştıkk
Günaydın fıstıklarrr
bende snei seviyorum bızdıkımmmm hadi atak yapma sırasııı artık
evet cnm güzel vermişsin ama biraz hızlanmamız lazım sanırım iddia için lütfen kaçamak yapmamaya çalış Ayçacımm
Yasmeincim baskül değişiminde fark olursa yazılıyor neden kendini fazla yazdınki:26: senin aynıymış ben buralardayım merak etme listeyi cnmm
iyi olmana çok sveindimmm şirinemmmm
reglden dolayı farketmiştir menün çok güzel bitanmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?