Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın fıstıklarrr

bende snei seviyorum bızdıkımmmm hadi atak yapma sırasııı artık

Bu hafta baya kacamaklo gecti o yuzden cok sukur gitmis yine. Ama haftaya 1. Lige oynucam :) gozde kapisiriz artik kim bombayi patlatiyo bakalim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

evet cnm güzel vermişsin ama biraz hızlanmamız lazım sanırım iddia için lütfen kaçamak yapmamaya çalış Ayçacımm

.................................

Yasmeincim baskül değişiminde fark olursa yazılıyor neden kendini fazla yazdınki:26: senin aynıymış ben buralardayım merak etme listeyi cnmm

Daha iyiyim sukur agrim yok bebegim kıpır kıpır yaseminim sen anlarsin kanamam renk degistirdi siyah bi renk aldi az az geliyor siyah koyu kivamli ve elastik galiba icerde kalan pihtilari atıyorum ne dersin

iyi olmana çok sveindimmm şirinemmmm

reglden dolayı farketmiştir menün çok güzel bitanmemm

*** 3. Takım 370.Etap ***
kelebekolacam: (75,1/75,1 /0 /% 0)tartı değişikliği nedeniyle 1 kg eklenmiştir.
Valkyrie8974,8/74,8 /0 /%0 ) kilosu sabit.
gzde19957,3/57,1 /0,2 /% 0,34)
Sahgul: ( 68,3/68,3 /0 /%0)kilosu sabit
Nilyyyaaannn86,4/85,7 / 0.7/%0.8)
_citygirl_66,7/ 66,4 /0,3/%0,45 )
marbling 71,2/70,6 /0,6 /%0,84) ebruli_hayat adlı üye nikini değiştirdi
hedef ve başarı74,7/ 74,7 / 0/0% ) kilosu sabit.

3. takım ortalaması: 0,30

kontrol edebilecek olan varmı

saolasın banucum..listeyi kontrol edebilirsen paylaşalım hasta arası bişeyler yaptım ama dogrudur inşallah.
asmdeki baskulum dijital değil onda kilom sabit almadım yanı hatta zcık vermişim ama yeni aldıgım evdeki baskul daha fazla gösteriyor onu ekledim.

evet canım haklısın ama şuda var benim merak edecegimi biliyo ama zahmet edip bir mj atmıyo.
şimdi bu özel güvenlik ya dün nöbeti vardı gittiği yerde de kimse olmuyo. bende iftardan sonra arkadaşıma bebek görmeye gittim. 12 oldu saat zahmet edip aramadı bile. eve gittim 12.30 felan mj attım aradım cvp yok.uyudu herhalde dedim. sabah oldu erken kalkıp eve gitmesi gerek aramıyo sonra dayanamadım annesini aradım gece gelmiş eve sabaha kadar durmamış yatıyomuş. rahatsız mı dedim yok dedi. gece 1.30 da gelmiş üstelik. yani ben aradığımda uyanıkmış yanında arkadaşları varmış galiba. ama o bana dönüş yapmadı bile. sabah arayacagımı merak edeceğimi bildiği halde ben evdeyim diye mj bile atmadı. sonra ben kızınca emine kızdı anlayışsız oluyo. ben anlamadım ya ne yapmam gerek. hiç arayıp sormayım nerde diye merak etmeyim. ama bu sefer o bana soruyo. kendi bana haber vermez ama emine vermek zorunda.. ve dediğin oluyor Yasemin ben kendimi yiyorum ve onun umrunda olmuyo sonra takıntılı olan sorun yaratan ben oluyorum

Son düzenleme:
*** 3. Takım 370.Etap ***
kelebekolacam: (75,1/75,1 /0 /% 0)tartı değişikliği nedeniyle 1 kg eklenmiştir.
Valkyrie8974,8/74,8 /0 /%0 ) kilosu sabit.
gzde19957,3/57,1 /0,2 /% 0,35)
Sahgul: ( 68,3/68,3 /0 /%0)kilosu sabit
Nilyyyaaannn86,4/85,7 / 0.7/%0.81)
_citygirl_66,7/ 66,4 /0,3/%0,45 )
marbling 71,2/70,6 /0,6 /%0,84) ebruli_hayat adlı üye nikini değiştirdi
hedef ve başarı74,7/ 74,7 / 0/0% ) kilosu sabit.

3. takım ortalaması: 0,27

ben böyle hesağladım ama yasemincim:26:

saolasın banucum dogrudur seninki ben alıntıdan karmakarısıkkken hesapladım.

Daha iyiyim sukur agrim yok bebegim kıpır kıpır yaseminim sen anlarsin kanamam renk degistirdi siyah bi renk aldi az az geliyor siyah koyu kivamli ve elastik galiba icerde kalan pihtilari atıyorum ne dersin

kaptancımız gelmişşşş çok geçmiş olsun kaptancım dinlen bol bol sakın gezinme çok inşallah bebiş de sende hemencecik sağlıgınıza kavuşacaksınız

çok şükür cok sevındım kapatancım. Artık hısedılıyo yanı hareketlerı ne guzek bı hıs o kadar buyudu mu mercimeğimiz masallahhh yaaa

Yaseminim 66, 4 yazmis busra
ahh kıyamam bide bize yetişmeye çalışır, şunaa
iyi olmana sevindim ayfer. bununla geçmiş olsun.dikkat et

marlboram benmmm bu ne böyle yahu hepiniz bi atarlanmışsınız adamcağızlaraaa

adamcağızlara mıı yavrucum bu erkek milletine acınılmaz kaşıkla verip sapıyla göz çıkarırlar

Hazır müsaitken menilerimi paylasayım. Sizde kacamaklarımı görün

16.07.2014

iftar:

yarım kase mercimek çorbası
2 dilim peynir
1 hurma
bol salata
1 kuru patlıcam dolması
yarım içli kofte (haslama)
150 gr et
1 cay kasıgı dondurma ve helva

17.07.2014

sabah
2 yumurtadan zeytınlı peynırlı omlet

oglen
1 sebze graten
150 gr yogur
kabak haslama

aksam(16.00)

1 tane antep sarma
2 catal pasta mudurun dogum gunu vardı dayanamadım

17.00 = 1 bardak sut

aksam(18.00)

1 porsıyon doner (pılavsız, pıdesız)
1 bardak ayran

haklısın ama yani bi msaj atabilir aramıyosa bile :44: bide erkeklerin şu huyunu anlamam ben aramam sormam haber vermem ama sen vereceksn. oldu canııımm, ben izin istemem yada görüşüne sunmam ama sen yapackasın. amaaaaaaaannn

olan oldu şekerim sonunda beni tımarhaneye yatıracak rahat edecek

Canim benim ya haklisin bu konuda hisbisey diemiyorum bu yuzden. Her kizin ortak sorunlarindan biri bu. maalesef cok sorumsuz bu erkekler. 1 mesj ya nasil atilmaz insan anlayamiyor. Huylu huyundanda vazgecmiyor. Bu yuzden biz vurdumduymaz olmaliyiz bu durumda sanirim ybiaz. Yoksa kavga kavga iliskide kisilerde yipraniyor.

Nede guzel dedin :)

hahahh tmm canıııımm bana uyyaarr anlaştıkk

hadı bakalım hıc kacamak yapmıcam bu hafta ben soz verdı kendıme o zaman guzel gıdıyor. Bıde spor yapabılsem cok guzel olacak. su kaplumba hızımdan kurtulmam lazım. 700 gr gıtmıs ama 2 kılo gıtmelıydı ıddamı kaybedıcem yoksa

cok haklısınnn banucum. 3 haftam kaldı ve verılmesı gereken 5.7 kılo var. 2 ser kılo gıtmelı her hafta. Bu hafta yapıcam ınsallah. Soz verıyorum kacamak yok yarında ıtıbaren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…