- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Pilav olmasaymış iyiymiş.
haklısın ama yani bi msaj atabilir aramıyosa bile :44: bide erkeklerin şu huyunu anlamam ben aramam sormam haber vermem ama sen vereceksn. oldu canııımm, ben izin istemem yada görüşüne sunmam ama sen yapackasın. amaaaaaaaannn
evet sonra ben kötü oluyorumCanim benim ya haklisin bu konuda hisbisey diemiyorum bu yuzden. Her kizin ortak sorunlarindan biri bu. maalesef cok sorumsuz bu erkekler. 1 mesj ya nasil atilmaz insan anlayamiyor. Huylu huyundanda vazgecmiyor. Bu yuzden biz vurdumduymaz olmaliyiz bu durumda sanirim ybiaz. Yoksa kavga kavga iliskide kisilerde yipraniyor.
konuştum bakalım ablacım ne kadar etki edecektövbe de tatlı dilinle yola getirirsin sen eminemm
adamcağızlara mıı yavrucum bu erkek milletine acınılmaz kaşıkla verip sapıyla göz çıkarırlar
listelerimizi paylaştım kızlar
ah biz bayanlar ne çabuk yola geliyoruz ya . aradı saat 1 de konuştum. dedim ben eve gittiğimde haber vermesem uyusam sen gecenin saat kaçı olursa olsun merak etmez misin. evet ederim diyo. peki üzülmezmisin bana ulaşamazsan dedim üzülürüm tabi diyo. e dedim o zaman neden beni üzüyorsun. haklısın koca kafalılık ettim diyobi daha yapmayacam dedi bakalım. sonrada mj atmış. ben seni üzdüm ama bidaha yapmayacam diye hadi bakalım inşallah
Madem kaptancıgımızın yorulmaması lazım hedef taplosunu ben hazırlayayım dedim
Eki Görüntüle 1187308 Eki Görüntüle 1180500
HEDEFLERİMİZ
yasemin------>75,1 ----->
eda---------->74,8----->
gözde-------->57,1 ----->
gülşah------->68,3 ------>
ayça-------->85,7 ------>
büşra------->66,4 ------>
ebru------->70,6 ------->
emine------->74,7-------> 74,5
ayfer------->65,0------->
yasdere----->73,8------->
ah biz bayanlar ne çabuk yola geliyoruz ya . aradı saat 1 de konuştum. dedim ben eve gittiğimde haber vermesem uyusam sen gecenin saat kaçı olursa olsun merak etmez misin. evet ederim diyo. peki üzülmezmisin bana ulaşamazsan dedim üzülürüm tabi diyo. e dedim o zaman neden beni üzüyorsun. haklısın koca kafalılık ettim diyobi daha yapmayacam dedi bakalım. sonrada mj atmış. ben seni üzdüm ama bidaha yapmayacam diye hadi bakalım inşallah
teşekkürler banucum.. eline sağlık..
,hedefime en uzak bendim geçen hafta benim hazırlamam gerekiyordu listeyi.. hepinize teşekkür ederim.
cok haklısınnn banucum. 3 haftam kaldı ve verılmesı gereken 5.7 kılo var. 2 ser kılo gıtmelı her hafta. Bu hafta yapıcam ınsallah. Soz verıyorum kacamak yok yarında ıtıbaren.
Elıne saglık banucumm
Eki Görüntüle 1187308 Eki Görüntüle 1180500
HEDEFLERİMİZ
yasemin------>75,1 ----->
eda---------->74,8----->
gözde-------->57,1 ----->
gülşah------->68,3 ------>
ayça-------->85,7 ------>
büşra------->66,4 ------>66,2
ebru------->70,6 ------->
emine------->74,7-------> 74,5
ayfer------->65,0------->
yasdere----->73,8------->
ellerine sağlık cnmmm benimmmçok düşüncelisinnn menü takibinide sana bırakalım o zaman ne dersinn eminim enişte dersini almıştır birdaha üzmez seni yazık ya kocakafalılık ettiğini bile kabullenmiş
rica ederim bitanemmm
kaçamaksız bir hafta gelsinn cıslı menülerini bizdede paylaşacaksın ona göredikkat edersen elbette gider bitanemm
rica ederim canımcımmm
Günaydın kızlar.tekrar oruca geri döndüm.
Dünkü menüm
sahur
1parça peynir
Zeytin
Salatalık
Domates
Haşlanmış yumurta
AZ ekmek
Akşam
Domates çorbası
3 kasık etli patates yemeği
Kırmızı koz biberli salata
Gece
1 liralık dondurma :what:
Bol şu ve çay
Bu arada internetim ara sıra açılmıyor yazılarınızı hemen göremiyorum ....
Ne güzel keşke bende yapabilsem.ise çok erken geldiğim için yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?