Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aynen öyleller işte kuzum. ama ben bunlara cevap verince kötü ben oluyorum

evet sonra ben kötü oluyorum
tövbe de tatlı dilinle yola getirirsin sen eminemm
konuştum bakalım ablacım ne kadar etki edecek
adamcağızlara mıı yavrucum bu erkek milletine acınılmaz kaşıkla verip sapıyla göz çıkarırlar

aynen erkek milletine acımaya gelmiyo

ah biz bayanlar ne çabuk yola geliyoruz ya . aradı saat 1 de konuştum. dedim ben eve gittiğimde haber vermesem uyusam sen gecenin saat kaçı olursa olsun merak etmez misin. evet ederim diyo. peki üzülmezmisin bana ulaşamazsan dedim üzülürüm tabi diyo. e dedim o zaman neden beni üzüyorsun. haklısın koca kafalılık ettim diyo bi daha yapmayacam dedi bakalım. sonrada mj atmış. ben seni üzdüm ama bidaha yapmayacam diye hadi bakalım inşallah

Madem kaptancıgımızın yorulmaması lazım hedef taplosunu ben hazırlayayım dedim

Eki Görüntüle 1187308 Eki Görüntüle 1180500

HEDEFLERİMİZ

yasemin------>75,1 ----->
eda---------->74,8----->
gözde-------->57,1 ----->
gülşah------->68,3 ------>
ayça-------->85,7 ------>
büşra------->66,4 ------>
ebru------->70,6 ------->
emine------->74,7-------> 74,5
ayfer------->65,0------->
yasdere----->73,8------->

Son düzenleme:

Hadi bakalım inşallah olmaz bir daha canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bu haftaki hedefim 66.2
Çok düşüncelisin bu arada Teşekkürler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

HEDEFLERİMİZ

eda---------->74,8----->
ayça-------->85,7 ------>
büşra------->66,4 ------>66,2

ellerine sağlık cnmmm benimmm çok düşüncelisinnn menü takibinide sana bırakalım o zaman ne dersinn eminim enişte dersini almıştır birdaha üzmez seni yazık ya kocakafalılık ettiğini bile kabullenmiş

teşekkürler banucum.. eline sağlık..

,hedefime en uzak bendim geçen hafta benim hazırlamam gerekiyordu listeyi.. hepinize teşekkür ederim.

rica ederim bitanemmm

cok haklısınnn banucum. 3 haftam kaldı ve verılmesı gereken 5.7 kılo var. 2 ser kılo gıtmelı her hafta. Bu hafta yapıcam ınsallah. Soz verıyorum kacamak yok yarında ıtıbaren.

kaçamaksız bir hafta gelsinn cıslı menülerini bizdede paylaşacaksın ona göre dikkat edersen elbette gider bitanemm

Elıne saglık banucumm

rica ederim canımcımmm

Son düzenleme:

HEDEFLERİMİZ

eda---------->74,8----->
ayça-------->85,7 ------>84.5
büşra------->66,4 ------>66,2

Gunaydın hatunlar,

Yuruyuse cıkıcam ona hazırlanıyorum. Saat 12 de işe gidicem yidicem yine dua edinde bıtsın bıran once.

Evet banucum paylasıcam. Ama hıc cısl menu olmayacak ki paylasayım

18.07.2014

Sabah = 1 yumurta haslanmıs, 1 dilim tulum peynırı ,1 dılım dıl penırı , cherry domates,2 zeytın, 4 gun kurusu

oglen=1 kase ezogelın corbası , 1 tavuk gogus ızgara (150 gr cıvarı) 1 kase yogurt(150 gr)

aksam = 1 avuc fındık, badem ,1 kuru kayısı, 1 ayran

aksam(22.00) soda

Spor : 6 km yuruyus, 27 kat merdıven inme :)

Sıvı : 3 lt su , 2 bardak yesıl cay

Günaydın kızlar.tekrar oruca geri döndüm.

Dünkü menüm
sahur
1parça peynir
Zeytin
Salatalık
Domates
Haşlanmış yumurta
AZ ekmek

Akşam
Domates çorbası
3 kasık etli patates yemeği
Kırmızı koz biberli salata

Gece
1 liralık dondurma :what:
Bol şu ve çay

Bu arada internetim ara sıra açılmıyor yazılarınızı hemen göremiyorum ....

Canım o dondurma olsamaymıs on numara menu olacakmıs.Fakat sen yınede yemekte patateslerı yememeye calıs. Patates pısınce seker deposu halıne gelıyor maalesef. ve kılo vermeyı cıdden yavaslatıyor.Bırde suyunun olcusunu tutsana daha ıyı oluyor. Bazen sana boıl su ıcmıssın gb gelıyor ama bı bakıyosun 1,5 lt olmus anca.

Napsak bızde 1 lıralık dondurmaya 1 km lık yuruyuz cezası mı versek acaba

Son düzenleme:
BEn sporumu yaptım geldm 5,5 km yurudum ben eve gırdım yagmur basladı fena halde. simdide kahvaltımı yapıcam

Yuruyuse cıkmadan once metabolızmamı calıstırmak ıcın 4 gun kurusu yıyıp cıktım. Sabah yuruyuslerı ıcın boyle bır yol mu ızlemelıyım. Ayran sut kasları yordugu ıcın ıcmedım. Tok karınada yurunmez dıye bunu yapayım dedım. Baska onerısı olan var mı.

Son düzenleme:
Kızlar bana 2 gundur yuruyus yaparken ayak parmagıma sureklı kramp gırıyor. Bı gecmedı gıttı. Calsıyum eksıklıgı dıye Soda tuketmeye basladım. calsıyumda alıcam. Baska sebebı olabılır mı bu krampların. bılgısı olan var mı ?

Ne güzel keşke bende yapabilsem.ise çok erken geldiğim için yapamıyorum.

nerde calısıyosun? bakma benımde ıs de cok yogun fırsatını buldukca yapmaya calısıyorum. mesela dun aksam yaptım bekar olunca sorumluluk olmayınca hersey daha kolay oluyor. Sen evlı mısın?

Günaydın fistiklar 0, 27 ile kirmizi karti aldik galiba :26: saglik olsun yeni sayfa aciyoruz ramazanlar regller sebep tabi
Biz iyiyiz dualariniz sayesinde kardesin kardese ettigi dua kabul olurmus birgun seni kimin duasi korur bilinmez .
Bugun kontrolden geldik uyuyordu cikolatali suflem anneannesi gordu kalbini duyduk kanama odagim kaybolmus sicaklardanda oljyormus malum kan hacmim artti kir kicini yat dedi drum biraz catlakta
Yasrmincim bir pruloton daha yapilcakti yapmayalim gereksiz kan biriktiriyor dedi progestani 200luk alıyorum zaten dogrudur dimi takim doktorum
Bu arada reyyanima ne oldu iyilestimi kuzucugum
Eminem ellerine sağlık getirmissin hedefleri supersin yademinim yardimci olmus banucugum zaten ayni sekilde
Evet banucugum aradiginda sesim kotuydu ama simdi iyiyim şükür
Tavamda yanimda ona göre yattigim yerden diverim valla
Bu arada kizlar sorumsuz sevgilileri ele gecirin zaten almislar boy olculerini
Kpss aciklandi hilal ne yapti ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…