Evdekilere diyet yaptirmak lazım .işten gelince ne yemek yapacağını sasiriyor insan ..
Muz ye birde kamplara iyi geliyor bursada yeni yapılan stat var bursaspor timsah arena stadı inşaatında sekreterlik yapıyorum.evliyim 6 yaşında bir oğlum var.evli iken kendi isteklerin ikinci plana düşüyor canım benim.önce çocuk
Günaydın fistiklar 0, 27 ile kirmizi karti aldik galiba :26: saglik olsun yeni sayfa aciyoruz ramazanlar regller sebep tabi
Biz iyiyiz dualariniz sayesinde kardesin kardese ettigi dua kabul olurmus birgun seni kimin duasi korur bilinmez .
Bugun kontrolden geldik uyuyordu cikolatali suflem anneannesi gordu kalbini duyduk kanama odagim kaybolmus sicaklardanda oljyormus malum kan hacmim artti kir kicini yat dedi drum biraz catlakta
Yasrmincim bir pruloton daha yapilcakti yapmayalim gereksiz kan biriktiriyor dedi progestani 200luk alıyorum zaten dogrudur dimi takim doktorum
Bu arada reyyanima ne oldu iyilestimi kuzucugum
Eminem ellerine sağlık getirmissin hedefleri supersin yademinim yardimci olmus banucugum zaten ayni sekilde
Evet banucugum aradiginda sesim kotuydu ama simdi iyiyim şükür
Tavamda yanimda ona göre yattigim yerden diverim valla
Bu arada kizlar sorumsuz sevgilileri ele gecirin zaten almislar boy olculerini
Kpss aciklandi hilal ne yapti ki acaba
Günaydın fistiklar 0, 27 ile kirmizi karti aldik galiba :26: saglik olsun yeni sayfa aciyoruz ramazanlar regller sebep tabi
Biz iyiyiz dualariniz sayesinde kardesin kardese ettigi dua kabul olurmus birgun seni kimin duasi korur bilinmez .
Bugun kontrolden geldik uyuyordu cikolatali suflem anneannesi gordu kalbini duyduk kanama odagim kaybolmus sicaklardanda oljyormus malum kan hacmim artti kir kicini yat dedi drum biraz catlakta
Yasrmincim bir pruloton daha yapilcakti yapmayalim gereksiz kan biriktiriyor dedi progestani 200luk alıyorum zaten dogrudur dimi takim doktorum
Eminem ellerine sağlık getirmissin hedefleri supersin yademinim yardimci olmus banucugum zaten ayni sekilde
şirinemmm çok özürdilerimmmm benim yüzümden boşu boşuna sarı kart alacaktınız püsküüütüm iyiki var ne olur affedin nasıl olduysa 8 e değilde 9 a bölmüşümiyi olmana çok sevindim bitanemmm yasemincimmm snein hesabın doğruymuş her zaman iki kez kontrol ederdim bu sefer nasıl böyle oldu anlamadım hepinizden özürdilerimmmm
olur böyle şeyler canın sağolsun özüre gerek yokk
Muz ye birde kamplara iyi geliyor bursada yeni yapılan stat var bursaspor timsah arena stadı inşaatında sekreterlik yapıyorum.evliyim 6 yaşında bir oğlum var.evli iken kendi isteklerin ikinci plana düşüyor canım benim.önce çocuk
Kızlar bana 2 gundur yuruyus yaparken ayak parmagıma sureklı kramp gırıyor. Bı gecmedı gıttı. Calsıyum eksıklıgı dıye Soda tuketmeye basladım. calsıyumda alıcam. Baska sebebı olabılır mı bu krampların. bılgısı olan var mı ?
BEn sporumu yaptım geldm 5,5 km yurudumben eve gırdım yagmur basladı fena halde. simdide kahvaltımı yapıcam
Yuruyuse cıkmadan once metabolızmamı calıstırmak ıcın 4 gun kurusu yıyıp cıktım. Sabah yuruyuslerı ıcın boyle bır yol mu ızlemelıyım. Ayran sut kasları yordugu ıcın ıcmedım. Tok karınada yurunmez dıye bunu yapayım dedım. Baska onerısı olan var mı.
Günaydın kızlar.tekrar oruca geri döndüm.
Dünkü menüm
sahur
1parça peynir
Zeytin
Salatalık
Domates
Haşlanmış yumurta
AZ ekmek
Akşam
Domates çorbası
3 kasık etli patates yemeği
Kırmızı koz biberli salata
Gece
1 liralık dondurma :what:
Bol şu ve çay
Bu arada internetim ara sıra açılmıyor yazılarınızı hemen göremiyorum ....
18.07.2014
Sabah = 1 yumurta haslanmıs, 1 dilim tulum peynırı ,1 dılım dıl penırı , cherry domates,2 zeytın, 4 gun kurusu
oglen=1 kase ezogelın corbası , 1 tavuk gogus ızgara (150 gr cıvarı) 1 kase yogurt(150 gr)
aksam = 1 avuc fındık, badem ,1 kuru kayısı, 1 ayran
aksam(22.00) soda
Spor : 6 km yuruyus, 27 kat merdıven inme :)
Sıvı : 3 lt su , 2 bardak yesıl cay
Evet banucum paylasıcam. Ama hıc cısl menu olmayacakki paylasayım
Dünkü menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2 salatalık
1 domates
1 kk peynir
1 bardak süt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ellerine sağlık cnmmm benimmmçok düşüncelisinnn menü takibinide sana bırakalım o zaman ne dersinn eminim enişte dersini almıştır birdaha üzmez seni yazık ya kocakafalılık ettiğini bile kabullenmiş
şirinemmm çok özürdilerimmmm benim yüzümden boşu boşuna sarı kart alacaktınız püsküüütüm iyiki var ne olur affedin nasıl olduysa 8 e değilde 9 a bölmüşümiyi olmana çok sevindim bitanemmm yasemincimmm snein hesabın doğruymuş her zaman iki kez kontrol ederdim bu sefer nasıl böyle oldu anlamadım hepinizden özürdilerimmmm
olmamalı bitanem ucunda sarı kart var çünküüütşk ederim bitanemm anlayışın için neyseki hata düzaltildi
allah bağışlasın ipekcim oğluşunu
potasyum veya b vitamini eksikliğinden olabilir sanırım doktorcum daha iyi bilir
bence tam aksine yürüyüşe giderken süt iyi bir seçim olur cnmm ayrıca meyveyele birlikyte yoğurtta yiyebilirsin tarçınlı oda olmadı biraz çiğ kuruyemiş iyi olur
allah kabul etsin cnmmm hakikaten what yaniii 1 liralık dondurma derken kaç top önemli olan bu dersenki 1 top ramazandayız en masum tatlı dondurma 1 top için ceza vermeyiz dersenki bizim pastaneci bonkör 1 liaraya 3 top verdi o zaman ceza gelir kuzummm
akşamları az yiyorsun Ayçacımmm en azından çorba slaata yoğurt veya sebze yemeği mutlaka tüket
sen iyi ol bebişimiz sağlıklı olsun biz buraları idare ederiz kaptancımmm
menü listesini de yaptım ablacım elimden geldiği kadar tabi
Eline saglim canim. Normalde benim yapmam lazimdi boyle seyleri amasanirim bende yardimcilik isini beceremiyorum bu yogun gunlerde
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Simdi almadik mi kart biz ? :)
Eline saglim canim. Normalde benim yapmam lazimdi boyle seyleri amasanirim bende yardimcilik isini beceremiyorum bu yogun gunlerde
Mesailer baslayinca benim aksam menuleri bozutuyostresten sanirim aclikta hisetmiyorum. Dikkat edicem. Salata tuketmeye calisicam canim. Iki seyi bile yurutemiyorum ( diyet + is) bide evli olsam helede cocugum olsa hepten cuvalicam sanirim. Anne olup kilo veren bayanlara tebriklerimi iletiyirum. O zaman sabahlari yuruyuse cikmadan sut tuketicem. Banucum derse vardir bildigi diyorum. Takviye vitaminde aliyorum. Bi tahlil yaptirmam sart oldu o zaman. Bi ara izin alabilirsem gideyim tahlile. 11 agustosta diyetisyen ile randevum vardi. Ama randevuyu anneme vermek istiyodum. Veremiyor kilolarini. Kadindanda randvu almak cok zor 2 ay sonrasina erteliyor. Ben yine veriyorum diye anneye vercektim randevuyu. Neyse en azindan sadce tahlil icin baska doktora gideyim o zaman. Meyveyle birlikte mi (gozlerim acildi) yasasinnn. Kilo vermemi yavaslatmaz mi peki ?
Olsun canim benim. Olur boyle seyler. Sikma canimi sildiririz . Hem takimda canlanir gaza geliriz azcik daha :)
Şimdi ne diyeyim ben size o dondurmayı top yapan alet ile koymadi.bıçak gibi alet ile iki kere sürdü külahını üzerine .bu seferlik af edin ne olurrrrrr.
Kuzu affettik hadi senin pastaneci cimriymisŞimdi ne diyeyim ben size o dondurmayı top yapan alet ile koymadi.bıçak gibi alet ile iki kere sürdü külahını üzerine .bu seferlik af edin ne olurrrrrr.
Pattisle pilavi yanyana yeme bebegimİftar
1 kase çorba
3 yk patates yemeği
3yk bulgur pilavı
Bol salata
1.5 lt su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olmamalı bitanem ucunda sarı kart var çünküüütşk ederim bitanemm anlayışın için neyseki hata düzaltildi
allah bağışlasın ipekcim oğluşunu
potasyum veya b vitamini eksikliğinden olabilir sanırım doktorcum daha iyi bilir
bence tam aksine yürüyüşe giderken süt iyi bir seçim olur cnmm ayrıca meyveyele birlikyte yoğurtta yiyebilirsin tarçınlı oda olmadı biraz çiğ kuruyemiş iyi olur
allah kabul etsin cnmmm hakikaten what yaniii 1 liralık dondurma derken kaç top önemli olan bu dersenki 1 top ramazandayız en masum tatlı dondurma 1 top için ceza vermeyiz dersenki bizim pastaneci bonkör 1 liaraya 3 top verdi o zaman ceza gelir kuzummm
akşamları az yiyorsun Ayçacımmm en azından çorba slaata yoğurt veya sebze yemeği mutlaka tüket
Ask olsun ablam ne affi valla bende sabah baktim dogrugeldi cunku bende 9a boldumşirinemmm çok özürdilerimmmm benim yüzümden boşu boşuna sarı kart alacaktınız püsküüütüm iyiki var ne olur affedin nasıl olduysa 8 e değilde 9 a bölmüşümiyi olmana çok sevindim bitanemmm yasemincimmm snein hesabın doğruymuş her zaman iki kez kontrol ederdim bu sefer nasıl böyle oldu anlamadım hepinizden özürdilerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?