Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Muz ye birde kamplara iyi geliyor bursada yeni yapılan stat var bursaspor timsah arena stadı inşaatında sekreterlik yapıyorum.evliyim 6 yaşında bir oğlum var.evli iken kendi isteklerin ikinci plana düşüyor canım benim.önce çocuk

Cok tesekkur ederım canım. Karatayın muzlu kahvaltısına geceyım ben o zaman . Masallah kesınlıkle haklısın. Cocuk olunca oncelık onun oluyor.

boyle doktorlara bayılıyorum. Çok sukur kaptanım. Sen bol bol dınlen emı. Bebişimizde uslu dursun. Olsun kırmızı kartı kurtarırız biz. ama sen yınede yattıgın yerden dov bızı kaptanım dovmezsen bız kacamaklar yapıyoruz bazen

Son düzenleme:

Süperdin canım çok sevindim iyi olmanız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şirinemmm çok özürdilerimmmm benim yüzümden boşu boşuna sarı kart alacaktınız püsküüütüm iyiki var ne olur affedin nasıl olduysa 8 e değilde 9 a bölmüşüm iyi olmana çok sevindim bitanemmm yasemincimmm snein hesabın doğruymuş her zaman iki kez kontrol ederdim bu sefer nasıl böyle oldu anlamadım hepinizden özürdilerimmmm

olur böyle şeyler canın sağolsun özüre gerek yokk

olur böyle şeyler canın sağolsun özüre gerek yokk

olmamalı bitanem ucunda sarı kart var çünküüü tşk ederim bitanemm anlayışın için neyseki hata düzaltildi

allah bağışlasın ipekcim oğluşunu

potasyum veya b vitamini eksikliğinden olabilir sanırım doktorcum daha iyi bilir

bence tam aksine yürüyüşe giderken süt iyi bir seçim olur cnmm ayrıca meyveyele birlikyte yoğurtta yiyebilirsin tarçınlı oda olmadı biraz çiğ kuruyemiş iyi olur

allah kabul etsin cnmmm hakikaten what yaniii 1 liralık dondurma derken kaç top önemli olan bu dersenki 1 top ramazandayız en masum tatlı dondurma 1 top için ceza vermeyiz dersenki bizim pastaneci bonkör 1 liaraya 3 top verdi o zaman ceza gelir kuzummm

Evet banucum paylasıcam. Ama hıc cısl menu olmayacak ki paylasayım

akşamları az yiyorsun Ayçacımmm en azından çorba slaata yoğurt veya sebze yemeği mutlaka tüket

Dünkü menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2 salatalık
1 domates
1 kk peynir
1 bardak süt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dünkü menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2 salatalık
1 domates
1 kk peynir
1 bardak süt

İftar
1 kase çorba
3 yk patates yemeği
3yk bulgur pilavı
Bol salata
1.5 lt su

Şimdi ne diyeyim ben size o dondurmayı top yapan alet ile koymadi.bıçak gibi alet ile iki kere sürdü külahını üzerine .bu seferlik af edin ne olurrrrrr.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]18/07/2014[/TD]
[TD]19/07/2014[/TD]
[TD]20/07/2014[/TD]
[TD]21/07/2014[/TD]
[TD]22/07/2014[/TD]
[TD]23/07/2014[/TD]
[TD]24/07/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Eda[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Gözde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Ayça[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]​

[/TR]
[TR]
[TD]Büşra[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Ebru[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]İpek[/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Emine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Ayfer [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[/TABLE]

sen iyi ol bebişimiz sağlıklı olsun biz buraları idare ederiz kaptancımmm

menü listesini de yaptım ablacım elimden geldiği kadar tabi

Son düzenleme:

Olsun canim benim. Olur boyle seyler. Sikma canimi sildiririz . Hem takimda canlanir gaza geliriz azcik daha :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Mesailer baslayinca benim aksam menuleri bozutuyo stresten sanirim aclikta hisetmiyorum. Dikkat edicem. Salata tuketmeye calisicam canim. Iki seyi bile yurutemiyorum ( diyet + is) bide evli olsam helede cocugum olsa hepten cuvalicam sanirim. Anne olup kilo veren bayanlara tebriklerimi iletiyirum. O zaman sabahlari yuruyuse cikmadan sut tuketicem. Banucum derse vardir bildigi diyorum. Takviye vitaminde aliyorum. Bi tahlil yaptirmam sart oldu o zaman. Bi ara izin alabilirsem gideyim tahlile. 11 agustosta diyetisyen ile randevum vardi. Ama randevuyu anneme vermek istiyodum. Veremiyor kilolarini. Kadindanda randvu almak cok zor 2 ay sonrasina erteliyor. Ben yine veriyorum diye anneye vercektim randevuyu. Neyse en azindan sadce tahlil icin baska doktora gideyim o zaman. Meyveyle birlikte mi (gozlerim acildi) yasasinnn. Kilo vermemi yavaslatmaz mi peki ?

Eline saglim canim. Normalde benim yapmam lazimdi boyle seyleri ama sanirim bende yardimcilik isini beceremiyorum bu yogun gunlerde

Simdi almadik mi kart biz ? :)

Eline saglim canim. Normalde benim yapmam lazimdi boyle seyleri ama sanirim bende yardimcilik isini beceremiyorum bu yogun gunlerde

olsun canım yogunsun normalde yaparsın bu sefer ben musaittim yaptım senin varlığın yeter

Slm fıstıklarrr

Simdi almadik mi kart biz ? :)

yok kuzummmm 2, notayı da almadık sarı kartta almadık ama kendime kocamannnn kırmızı kart verdim

senin nefes almaya vaktin yokki bitanemmm takım demek zaten bunu gerektirmezmi müsait olunca elbette yaparsın

tahlil yaptırırsan neyin ne olduğunu görür ona göre hareket ederiz bence çok iyi olur cnmm meyve derken sadece elma geçerli bebişimmm sadece süt içsen daha iyi olur

Olsun canim benim. Olur boyle seyler. Sikma canimi sildiririz . Hem takimda canlanir gaza geliriz azcik daha :)

evet canlanmak ve ilk notayı sildirmeniz lazım fıstıklar %30 un altı nota demek biliyorusunuz %31 le kılpayı kurtulduk

ellerine sağlık eminemmm harika olmuş daha ne olsunn menüler sende o zaman bitanemmm

Şimdi ne diyeyim ben size o dondurmayı top yapan alet ile koymadi.bıçak gibi alet ile iki kere sürdü külahını üzerine .bu seferlik af edin ne olurrrrrr.

hmmmmm peki bu seferlik affedelimm 2 bıçak da zaten 1 top anca eder herhalde:44::44:

Kuzu affettik hadi senin pastaneci cimriymis
İftar
1 kase çorba
3 yk patates yemeği
3yk bulgur pilavı
Bol salata
1.5 lt su

Pattisle pilavi yanyana yeme bebegim

Ask olsun ablam ne affi valla bende sabah baktim dogrugeldi cunku bende 9a boldum puskuuut var kalbimiz temizmis kontrol bize denk gelmiş
bu arada sizin pastaneciyi cocuklar cok seviyodur

Eminem eminem ellerine sağlık eminem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…