- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kizlar ben buralardaayim ama gizliyim 1 ziyaretci varsa o benim
Ayy onceden bizim bi sürü ziyaretcimiz vardi cunku basariliydik bu hafta donum noktamiz
Kuzu affettik hadi senin pastaneci cimriymis
Pattisle pilavi yanyana yeme bebegim
Ask olsun ablam ne affi valla bende sabah baktim dogrugeldi cunku bende 9a boldumpuskuuut var kalbimiz temizmis kontrol bize denk gelmiş
bu arada sizin pastaneciyi cocuklar cok seviyodur
Eminem eminem ellerine sağlık eminem
Ayy onceden bizim bi sürü ziyaretcimiz vardi cunku basariliydik bu hafta donum noktamiz
Eminem eminem ellerine sağlık eminem
olsun canım yogunsun normalde yaparsın bu sefer ben musaittim yaptım senin varlığın yeter
Slm fıstıklarrr
yok kuzummmm 2, notayı da almadık sarı kartta almadık ama kendime kocamannnn kırmızı kart verdim
senin nefes almaya vaktin yokki bitanemmm takım demek zaten bunu gerektirmezmimüsait olunca elbette yaparsın
tahlil yaptırırsan neyin ne olduğunu görür ona göre hareket ederiz bence çok iyi olur cnmm meyve derken sadece elma geçerli bebişimmm sadece süt içsen daha iyi olur
evet canlanmak ve ilk notayı sildirmeniz lazım fıstıklar %30 un altı nota demek biliyorusunuz %31 le kılpayı kurtulduk
ellerine sağlık eminemmm harika olmuş daha ne olsunnmenüler sende o zaman bitanemmm
hmmmmm peki bu seferlik affedelimm 2 bıçak da zaten 1 top anca eder herhalde:44::44:
Eki Görüntüle 1187308 Eki Görüntüle 1180500
HEDEFLERİMİZ
yasemin------>75,1 ----->
eda---------->74,8----->
gözde-------->57,1 ----->
gülşah------->68,3 ------>
ayça-------->85,7 ------>84.5
büşra------->66,4 ------>66,2
ebru------->70,6 ------->
emine------->74,7-------> 74,5
ayfer------->65,0------->
ipek----->73,8------->
Arkadaşlar hedeflerimizi girelim haydiiii
19.07.2014
Sabah ( 8.00) 4 gun kurusu
Sabah ( 10.30) 1 dılım ezıne, 2 parca tel peynır , 2 yumurtadan omlet, 1 domates , 2 bardak ayran
Aksam (19.00) eli salata , 1 bardak ayran
Spor : 5,5 km yuruyus , 27 kat merdıve ınıs , ve 150 basamak merdıven cıkıs
Sıvı , 1 bardak yesıl cay , 3,5 lt su
bu haftakı hedeflerde pek mınıkmıs
yapcaz bu sefer kaptanım. Bu hafta daha guzel olucak. Bırde ramazanın son haftaları dıger takımlarda salmıstır artık bıraz hadı kızlar olalım artık ılk 3 'te
bu arada kaptanım senın bebısım gelısımı okumak ne guzel oluyor. Goz kapaklarımı olusmus bebısımızınuzuvlarda tamamen hareket yetenegıne kavusmus yakında hıseder mıyız tekmelerını
Çok teşekkür ederim canım benim. Çok sevindim şimdi
evet kaptanım çok sağolun . Çok seviyorum ben takımımı yaatamm banucum o zaman sadce sut ıcıp cıkayım bundan sonra gercı yarın flnda cıkamıcam yuruyuse ama olsun.bı yaptırayım tahlıl bıtmeyen bas agrım gecmeyen kramplarım var 80 yasındakı neneler gbyım
selam kızlar biz umreden döndük Mekke medine güzeldi
ama inş bayram namazına kabeye gidecez onun için ramazan dönüşü bende buradayım beni unutmayın
Plan super evet olalim artik ilk ucte eskisi gibiyapcaz bu sefer kaptanım. Bu hafta daha guzel olucak. Bırde ramazanın son haftaları dıger takımlarda salmıstır artık bıraz hadı kızlar olalım artık ılk 3 'te
bu arada kaptanım senın bebısım gelısımı okumak ne guzel oluyor. Goz kapaklarımı olusmus bebısımızınuzuvlarda tamamen hareket yetenegıne kavusmus yakında hıseder mıyız tekmelerını
Oldun tabi ki tatlim aman bayramda tatlilara dikkat etmesini unutmayalımbayramdan sonra sporada başlayınca bobayı patlatacaz kaptancım sen merak etme
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana kaptancımm
allah kkorusun ablacigim cok mu siddetliydi merkez üssü neresi acaba böyle olunca anliyoruz teknolojiymis filanmis ne caresiz insanoglu aslindayok kuzum biz ziyaretçi olarak görünmüyoruz üye olarak geçiyoruz ama isim görünmüyor hoşgeldin kuzummmm dayanamaıdnmı yine
evet cnmmm buda bir şans allahtan püsküüt kurada 3, takımı isabet ettirmiş ya ne bilim bak sende dokuz abölmüşsünnn hayalet üyemi var acaba takımda söyle bakimmm
şirinem bir deprem oldu az önce 30 yıldır hiç böyle sallandığımızı bilmem elim ayağım titredi
Evet pek minik kalmis ama ramazanda metada yavasliyor onunda etkisi varbu haftakı hedeflerde pek mınıkmıs
Gayet guzel canim spor banumunda dedigi gibi merdiven diz kapaklarinda surtunme yapiyor abartmadan yap o kismi canim19.07.2014
Sabah ( 8.00) 4 gun kurusu
Sabah ( 10.30) 1 dılım ezıne, 2 parca tel peynır , 2 yumurtadan omlet, 1 domates , 2 bardak ayran
Aksam (19.00) eli salata , 1 bardak ayran
Spor : 5,5 km yuruyus , 27 kat merdıve ınıs , ve 150 basamak merdıven cıkıs
Sıvı , 1 bardak yesıl cay , 3,5 lt su
İyi akşamlar fıstıklarrr
eli salata sanırım etli salata afiyetolsun cnmmm wuuuu sor süper Ayçacımmm yalnız merdiven inip çıkma dizleri kötü etkiliyor bitanemmm aman diyimm dikkat et
hakikatennn 500 gr dan aşağı olmasın hedefler
sendemiiiiibende her gün okuyorum şirinemin takvimini hakikaten çok zevkliii
evet süt daha mantıklı cnmdur bakalımmm ne 80 ii şu an yorgunsun o yüzden böyle hisediyorsun
Hosgeldin ablam ohh ne huzurli bir geziydi dimi bizede bol bol dua et ablacigim seni unuturmuyuz hic biz hala sen varmissin gibi 9 a boluyoruz ortalamayiselam kızlar biz umreden döndük Mekke medine güzeldi
ama inş bayram namazına kabeye gidecez onun için ramazan dönüşü bende buradayım beni unutmayın
İyi akşamlar fıstıklarrr
eli salata sanırım etli salata afiyetolsun cnmmm wuuuu sor süper Ayçacımmm yalnız merdiven inip çıkma dizleri kötü etkiliyor bitanemmm aman diyimm dikkat et
hakikatennn 500 gr dan aşağı olmasın hedefler
sendemiiiiibende her gün okuyorum şirinemin takvimini hakikaten çok zevkliii
evet süt daha mantıklı cnmdur bakalımmm ne 80 ii şu an yorgunsun o yüzden böyle hisediyorsun
selam kızlar biz umreden döndük Mekke medine güzeldi
Plan super evet olalim artik ilk ucte eskisi gibi
Sende mi banum okuyordu sende mi okuyorsun evet ultrasonda hareket ediyor zaten baya bayada bebek artık ellerini kollarini oynatiyor
Gormemisin oğlu olmuş hesabı cok mu anlatıyorumrabbim olmayan herkese nasip etsin her adimi cok farkli tekme mi bilemedim ama pit diye birşey oldu dayisi youtubedan sarki dinletiyodu igrenc birsry ama içerde bunalima girdi dedim ods pit yapti
Oldun tabi ki tatlim aman bayramda tatlilara dikkat etmesini unutmayalım
allah kkorusun ablacigim cok mu siddetliydi merkez üssü neresi acaba böyle olunca anliyoruz teknolojiymis filanmis ne caresiz insanoglu aslinda
Sansimiza ablam 9kim ki acaba
Evet pek minik kalmis ama ramazanda metada yavasliyor onunda etkisi var
Gayet guzel canim spor banumunda dedigi gibi merdiven diz kapaklarinda surtunme yapiyor abartmadan yap o kismi canim
Hosgeldin ablam ohh ne huzurli bir geziydi dimi bizede bol bol dua et ablacigim seni unuturmuyuz hic biz hala sen varmissin gibi 9 a boluyoruz ortalamayi
# banucugum bluedan haberin var mi canim
Canim spor oncesi isinma hareketleri var netten bak hatta uat bolge ve gobek icibde ise yariyor su kollarinin arasina sopa yada supurge sopasi (ben elktrik supurgesini kullaniyirdum) onunla sag sol bel hareketleri gibi hem idinirsin hemde bolgesel calisma olur canimNeden 9 a boldugumuz belli oldu :) :)
Anamm bebisimiz sarkida bunalima mi girmis ah dayisi :) yok kaptanim sen anlatinca boyle bizimde yuzumuz guluyor. Soyle 5 li aylara gelsekte daha bi anlatsan bize harketlerini. Karnin buyuyunce herkes tutmak isticek. Be guzel bi his. Gerci gecende demistin sen anlatinca enimde bi tane yapasim geliyor :)
O zaman merdiveni kaldiriyorum. Ben sirf spor oncesi vucudu isindirmal amacli yapiyodum ama soguk vucuda ilk merdiven inilirse zararli olabilir haklisiniz. Yapmiyim en iyisi ben :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Artik aclik hisetmiyorum banucum ben midem mi kuculdu yoksa yediklerim gercekten tok mu tutuyor anlamadim ama guzel bir duygu. Cok nadir tatli krizlerim geliyor. Onlarida atlatmaya calisiyorum. Gecen yedim tatliyi canim skildi baya artik kuuk kacamaklar bile vicdanimi sizlatir oldu sonunda :)
Okuyorum kaptanimin takvimini ve her okudugumda inanamiyorum kalkbi olustu diyo 25 mm lik kucuk seyin kalbi nekadarcik olur ki diyorum. Cok guzel bisi bu ya. Benim kuzen hamileyken ben ona hep sakin ben tekmelerini hisetmeden dogurma dedim durdum bi turlu evinede gidemedim son artik 39. Haftada gidebildim. Ben geldim karnina dokundum aksamina hadtaneye gittik sancidan bebsi kucagiimuza aldik. Cok guzel bisi. Rabbim isteyen herkese versin insallah.
Evet canim etli yazmak istemistim yazamamisim. Kelimelerimin sekli semali kayiyor hep.
18/07/2014 menüm
Sahur
Domates, salatalık
Peynir, zeytin
2 çatal çokokrem
1 parça bide tereyağ
İftar
1 kepçe çorba
1 kepçe sulu köfte
3 yk pilav+ 1 parça biftek
3 dlm kavun
Eşimin zoruyla 1 dlm baklava yedim
1,5 lt su
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dünki menüm(19/07/2014)
Sahur
1 yumurta
Peynir
Domates, salatalık
Bir parça pide, tereyağ
İftar
1 kase çorba
2 yk izmir köfte
2 yk pilav
1 tane biber dolması
Cacık
Ara: 4 dlm karpuz
1,5 lt su
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese merhabalar
Bu arada kaptanım ben yarın anneme gidiyorumda çok fazla takip edemesemde menülerimi paylaşıcam izin var mııı?
Dünkü menüm
İftar
1 kase çorba
3 yk nohut yemeği
2 kaşık pilav
1 kaşık tavuklu patates
İftardaydım 2 tanecik karpuz kaçırdımmm
Sahur
1 dilim pide
1 haşlanmış yumurta
Salatalık Domates
1 şekersiz çay
1.5 lt su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neden 9 a boldugumuz belli oldu :) :)
Anamm bebisimiz sarkida bunalima mi girmis ah dayisi :) yok kaptanim sen anlatinca boyle bizimde yuzumuz guluyor. Soyle 5 li aylara gelsekte daha bi anlatsan bize harketlerini. Karnin buyuyunce herkes tutmak isticek. Be guzel bi his. Gerci gecende demistin sen anlatinca enimde bi tane yapasim geliyor :)
O zaman merdiveni kaldiriyorum. Ben sirf spor oncesi vucudu isindirmal amacli yapiyodum ama soguk vucuda ilk merdiven inilirse zararli olabilir haklisiniz. Yapmiyim en iyisi ben :)
Artik aclik hisetmiyorum banucum ben midem mi kuculdu yoksa yediklerim gercekten tok mu tutuyor anlamadim ama guzel bir duygu. Cok nadir tatli krizlerim geliyor. Onlarida atlatmaya calisiyorum. Gecen yedim tatliyi canim skildi baya artik kuuk kacamaklar bile vicdanimi sizlatir oldu sonunda :)
Okuyorum kaptanimin takvimini ve her okudugumda inanamiyorum kalkbi olustu diyo 25 mm lik kucuk seyin kalbi nekadarcik olur ki diyorum. Cok guzel bisi bu ya. Benim kuzen hamileyken ben ona hep sakin ben tekmelerini hisetmeden dogurma dedim durdum bi turlu evinede gidemedim son artik 39. Haftada gidebildim. Ben geldim karnina dokundum aksamina hadtaneye gittik sancidan bebsi kucagiimuza aldik. Cok guzel bisi. Rabbim isteyen herkese versin insallah.
Evet canim etli yazmak istemistim yazamamisim. Kelimelerimin sekli semali kayiyor hep.
Plan super evet olalim artik ilk ucte eskisi gibi
Sende mi banum okuyordu sende mi okuyorsun evet ultrasonda hareket ediyor zaten baya bayada bebek artık ellerini kollarini oynatiyor
Gormemisin oğlu olmuş hesabı cok mu anlatıyorumrabbim olmayan herkese nasip etsin her adimi cok farkli tekme mi bilemedim ama pit diye birşey oldu dayisi youtubedan sarki dinletiyodu igrenc birsry ama içerde bunalima girdi dedim ods pit yapti
Oldun tabi ki tatlim aman bayramda tatlilara dikkat etmesini unutmayalım
allah kkorusun ablacigim cok mu siddetliydi merkez üssü neresi acaba böyle olunca anliyoruz teknolojiymis filanmis ne caresiz insanoglu aslinda
Sansimiza ablam 9kim ki acaba
Evet pek minik kalmis ama ramazanda metada yavasliyor onunda etkisi var
Gayet guzel canim spor banumunda dedigi gibi merdiven diz kapaklarinda surtunme yapiyor abartmadan yap o kismi canim
Hosgeldin ablam ohh ne huzurli bir geziydi dimi bizede bol bol dua et ablacigim seni unuturmuyuz hic biz hala sen varmissin gibi 9 a boluyoruz ortalamayi
# banucugum bluedan haberin var mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?