Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kizlar cok yogun ve kotu bir proje daha atlatik ugrayamadim hic kusra bakmayin nolur. Dun gece artik 6 da kapattik projeyi ama arkasi kesilmiyor. En azindan bayram tatili var sonunda cok sukur.gecmisin neresinden tutucam bilemedim. Bi kac kacamak yaptim meyve gb 6. Takimdada paylasicam cezalarimi toplucam yani aksiliklerin ardi arkasi kesilmiyor zor bi hafta oldu benim icin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu detoksa benziyor ayran detoksuna. Sonuc noldu cok merak ediyorum

usenmiycem sayacagim msjlari ve hicte affi yok ben hala burdaysam sizin icin siz kendiniz icin nerdesiniz menuleriniz nerde

Haklisin kaptanim. Sen bu hamile halinle bizim icin buralardasin. Cpk sagol kaptanim. Ilk buldugum nefeste bende gelmeye calisiyorm. Zaten burdan kopmaya baslayinca kilo vermemde etkileniyor benim.

nasılsınız kızlaaar.. ben burdan uzaktım ama ıstedıgım kıloya ulastım cok sukur..

Gunaydin kistijlar bakalim bgn kim kacar kilo vericek. Insallah herkesin gonlune gore olur.

*** 3. Takım 371.Etap ***

kelebekolacam: (75,1/74, 6/0, 5/% 0, 67)
Valkyrie8974,8/ / /% )
gzde19957,1/ / /% )
Sahgul: ( 68,3/67,9/0,4/%0,59)
Nilyyyaaannn85,7 / 85/0.7 /%0.82 )
_citygirl_66,4 /67, 0/-0, 6/%-0, 90 )
marbling 70,6 / / /% )
hedef ve başarı74,7/ / /% )
Yasdere / / /% )
yeni üye hedef kilosu: kilosu ikiye bölündü

3. takım ortalaması:

Bu seferki hedefte tutmadi minik minik adinlarla ilerliyorum. Az daha hizlanabilsem keske. Sanirim iddayi kaybedicem. Ama soyle bi avantajimiz oldu. Ayin 10 secimler oldugu icin sonraki hafta tartilicaz sanrim :) hala bi umudum var

Iddeayi bilmem ama kazancin cok buyyk her hafta verebilmek inan bi bakmissin toplam verilen 20kg olmuş
Gunaydin kistijlar bakalim bgn kim kacar kilo vericek. Insallah herkesin gonlune gore olur.

nasılsınız kızlaaar.. ben burdan uzaktım ama ıstedıgım kıloya ulastım cok sukur..
Caglacim nasilsin neler yaptin inşallah hrrsey hyoluna gormistor kuzum
En azinda bayramda rahatsin stessiz tatil yapmak gibisi olmaz mrnuleri paylas ki cezalara bakalim
Günaydın ablacim ay hergun rüya görüyorum zaten gece uyumuyor resmen

günaydın kızlar ben sabitim, çok hastayım işe gitmedim bugünde sürekli başım dönüyo tansiyonum düşüyo heralde :44: bu hafta gelemedim kaptanım kusura bakma gerçekten rahatsızımm, üniversite tercihimde belli oldu İstanbul Gelişim üni. dış ticaret %50 bursla tuttu hemde ilk tercihimdee. keşke il dışı mı yazsaydm diye de dertli olmaya başladım. neyse ben kaçıyorum kusura bakmayın lütfen kilo verenleri tbrik ederim

Ebrucum onu imi saatte bir icmem önemli ödem acisindan ihmal etme canim

Edacim annecigin nereye gitti bakayim kiz evleneceksin bide alis kdndin

Aynen emine bende merak ediyorum neresi oldugunu gelmiyorda

Malatya'ya gitti. Sadece geçen gün öyle tembellikten oldu. Zaten ben evlenince hem eve bak hem işe git hem çocuğa bak tipinde kadınlardan olamam. Herşeyin en iyisini yapmaya odaklı bir insan olarak hiç birini iyi yapamayınca psikolojim bozulur benim. Ancak çalışırım çocuğumla ilgilenirim. Temizlik vs günlük işi yaparım gerisini bir yardımcı haftada 1,2 getiririm sanırım. Ay bilmiyorum zaten hiç bir zaman evlenip çoluk çocuğa karışmak hayallerim arasında yoktu. Bende sıkıntı var sanırım.

Ay mercani için sevindim
Ablacım valla ana kuzuluğu ancak evlenince biter

Bu detoksa benziyor ayran detoksuna. Sonuc noldu cok merak ediyorum

1,5 kilocuk

Valkyrie8974,8/ / /% )
gzde19957,1/ / /% )
marbling 70,6 / / /% )
hedef ve başarı74,7/ 74,7/0 0/% ) SABİT
Yasdere / / /% )

3. takım ortalaması:

pazartesi tüm hafta boyunca -1 görürken bugün sabit çıktım. regl olacam haftaya belkide ondandır neyse yine sabitim anlaşılan 1 ayda sadece 1 kg verebilmişim. Ramazanıda böylelikle bitirmiş olduk. ben bugün öğle yola çıkıyorum önce annemlerin yanına ordan da memelekete ablamaların yanına gidecem muhtemelen 5-6 Agustosa kadar yokum. Şimdiden herkese hayırlı bayramlar. bayramda kilo almayız inşallah

Selam canım. Tebrik ederim. İlk tercihinin tutması iyi. Dış ticaret çok avantajlı bir bölüm. Çok iyi maaşlarla çalışan arkadaşlarım var. Benim sana önerim; bu üniversite boyunca sadece gezip tozmaya harcama zamanını. Mutlaka en az 1 bir dili çok iyi öğren. Başka bir dilide orta halli öğrenmeye bak. Okuduğun bölümle alakalı bir meslek edinirsen çok işine yaracak abla tavsiyesi

Son düzenleyen: Moderatör:

Valkyrie8974,8/73,3 / 1,5/% 2,01) İzine ayrıldı.
gzde19957,1/ / /% )
marbling 70,6 / / /% )
hedef ve başarı74,7/ 74,7/0 0/% ) SABİT
Yasdere / / /% )

3. takım ortalaması:

Valkyrie8974,8/73,3 / 1,5/% 2,01) İzine ayrıldı.
gzde19957,1/57, 1/0, 0/%0, 00 ) kilosu sabit
marbling 70,6 / / /% )
hedef ve başarı74,7/ 74,7/0.0/% 0, 00) kilosu sabit
Yasdere / / /% )

3. takım ortalaması:

Kizlar güzel kilolarda verilmis sabitte kalinmis bu haftsyida boyle kapatalim tatilin tadini cikarin

Gozdecim hayirli olsun canim edanin dediklerini dikkate al bak

Geçmiş olsun ayrıcada tebrik ederim cnm hakkında hayırlı olur inşallah
Bi doktora görün cnm bi dönem eşimde olmuştu vertigo çıktı sonra
İhmal etme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kizlar.. bugun buyuk gun telden girdigin icin takip edemiyorum suan,tarti yuzunuzu guldurmustur inşallah. Disardayim.evden cikarken tartilmayi unuttum :/ Bende eczaneye girip tartilicam. 12 ye kadar bildiririm.

Ben yazayimda cezalarimi alayim

23.07.2014

Sabah : 4 kuru kayisi 6 badem 1 yumurta haslanmis, domates , 8 yesil zeytin, bol maydonoz

Oglen : izgra tavuk salata, yogurt

Aksam( 17.30) 1 tane muz , 3 armut

Aksam (18.30) doner et , ayran, salata

Gece ( 4.00) 1 bardak limonata

24.07.2014

Sabah(11.00) 3 yumurtadan omlet , 1 avuc tel penir 1 domates

Oglen ( 15.00) 1 avuc uzum 1 adet muz

Aksam ( 19.30) soya soslu et , 1 bardak salgam

Bakinca aslinda tatli fln yemedim ama o meyveleri yememeliydim cok abartim isteyim gece calisiyorum diye stres oldum ne meyve geldiyse yedim gece limonata ictim

Selam kizlar.. bugun buyuk gun telden girdigin icin takip edemiyorum suan,tarti yuzunuzu guldurmustur inşallah. Disardayim.evden cikarken tartilmayi unuttum :/ Bende eczaneye girip tartilicam. 12 ye kadar bildiririm.

Ebrucum tarti degistirmiyoruz emin olduğun bir yerde tartil malum yanlis sonuclar cikariyor
Tartilmayi nasıl unutabildin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…