- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Kızlar bu hafta ayran çorbası diyeti var.
2 kilo gideceğini söylüyoo diyetisyen bayram öncesi ilginizi çekebilir
sabah:
1 dilim k.ekmek, çavdar,buğday
1 yumurta
domates salatalık
5 tuzsuz zeytin
1 dilim b.peynir
ara 1 pors meyve
öğle
1 pors. ayran çorbası
salata
ara 1 pors meyve
ara: 1 bardak light süt + 2 kepekli galeta
akşam
1 pors. ayran çorbası
salata
ara 1 pors meyve
ayran çorbasının yapılışı çok basit
yarım su bardağı buğdayı haşlıyorsunuz
yarısını öğlen yarısını akşam kullanıyorsunuz
1 öğün için 1 su bardağı ayran hazırlıyorsunuz buğdayı içine koyuyorsunuz tercihe göre nane dere otu biber vs koyabilirisiniz.
Afiyet olsun
usenmiycem sayacagim msjlari ve hicte affi yok ben hala burdaysam sizin icin siz kendiniz icin nerdesiniz menuleriniz nerde
nasılsınız kızlaaar.. ben burdan uzaktım ama ıstedıgım kıloya ulastım cok sukur..
Iddeayi bilmem ama kazancin cok buyyk her hafta verebilmek inan bi bakmissin toplam verilen 20kg olmuş*** 3. Takım 371.Etap ***
kelebekolacam: (75,1/74, 6/0, 5/% 0, 67)
Valkyrie8974,8/ / /% )
gzde19957,1/ / /% )
Sahgul: ( 68,3/67,9/0,4/%0,59)
Nilyyyaaannn85,7 / 85/0.7 /%0.82 )
_citygirl_66,4 /67, 0/-0, 6/%-0, 90 )
marbling70,6 / / /% )
hedef ve başarı74,7/ / /% )
Yasdere/ / /% ) yeni üye hedef kilosu: kilosu ikiye bölündü
3. takım ortalaması:
Bu seferki hedefte tutmadiminik minik adinlarla ilerliyorum. Az daha hizlanabilsem keske. Sanirim iddayi kaybedicem. Ama soyle bi avantajimiz oldu. Ayin 10 secimler oldugu icin sonraki hafta tartilicaz sanrim :) hala bi umudum var
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Gunaydin kistijlar bakalim bgn kim kacar kilo vericek. Insallah herkesin gonlune gore olur.
Caglacim nasilsin neler yaptin inşallah hrrsey hyoluna gormistor kuzumnasılsınız kızlaaar.. ben burdan uzaktım ama ıstedıgım kıloya ulastım cok sukur..
En azinda bayramda rahatsin stessiz tatil yapmak gibisi olmaz mrnuleri paylas ki cezalara bakalimSelam kizlar cok yogun ve kotu bir proje daha atlatik ugrayamadim hic kusra bakmayin nolur. Dun gece artik 6 da kapattik projeyi ama arkasi kesilmiyor. En azindan bayram tatili var sonunda cok sukur.gecmisin neresinden tutucam bilemedim. Bi kac kacamak yaptim meyve gb 6. Takimdada paylasicam cezalarimi toplucam yaniaksiliklerin ardi arkasi kesilmiyor zor bi hafta oldu benim icin.
Günaydın ablacim ay hergun rüya görüyorum zaten gece uyumuyor resmenİyi akşamlar fıstıklar
bence tepkiler müthiş olacak cnmmmfaceden biz nasıl göreceğiz ama
snein beğenmene sevindim cnmmm ben kahvesizliğe dayanamamıştımm
biraz rahatsızdı eminemmm bende merak ediyorum mercani beykent hukuk bölümünü kazanmış bu arada çok seviindim cimcimeye
seni gelin edicez Edacımmm alış artık bitanemmmm anne kuzuluğu bitti cnm benimm
anneler böyle işte bitanemmm yapacak birşey yok dönüşte vereceksin inşş
allah razı olsun Gülşahım rabbim snein de gönlünün muradını versin inşşş
iyi tatiller bitanemmm
rüyan hayırlara çıksın inş şirinemmm anlatma bitanemmm huzur bulduğuna göre çok güzel bir rüya bitanemm elinde olmayan sebeplerden kılamadın üzme kendini
Ebrucum onu imi saatte bir icmem önemli ödem acisindan ihmal etme canim
Edacim annecigin nereye gitti bakayim kiz evleneceksin bide alis kdndin
Aynen emine bende merak ediyorum neresi oldugunu gelmiyorda
biraz rahatsızdı eminemmm bende merak ediyorum mercani beykent hukuk bölümünü kazanmış bu arada çok seviindim cimcimeye
seni gelin edicez Edacımmm alış artık bitanemmmm anne kuzuluğu bitti cnm benimm
Bu detoksa benziyor ayran detoksuna. Sonuc noldu cok merak ediyorum
Hoşgeldin çağlacım. Tebrik ederim seni. Senin adına mutlu oldum. İnşallah herşey iyidir sende iyisindirnasılsınız kızlaaar.. ben burdan uzaktım ama ıstedıgım kıloya ulastım cok sukur..
günaydın kızlar ben sabitim, çok hastayım işe gitmedim bugünde sürekli başım dönüyo tansiyonum düşüyo heralde :44: bu hafta gelemedim kaptanım kusura bakma gerçekten rahatsızımm, üniversite tercihimde belli oldu İstanbul Gelişim üni. dış ticaret %50 bursla tuttu hemde ilk tercihimdee. keşke il dışı mı yazsaydm diye de dertli olmaya başladım. neyse ben kaçıyorum kusura bakmayın lütfen kilo verenleri tbrik ederim
günaydın kızlar ben sabitim, çok hastayım işe gitmedim bugünde sürekli başım dönüyo tansiyonum düşüyo heralde :44: bu hafta gelemedim kaptanım kusura bakma gerçekten rahatsızımm, üniversite tercihimde belli oldu İstanbul Gelişim üni. dış ticaret %50 bursla tuttu hemde ilk tercihimdee. keşke il dışı mı yazsaydm diye de dertli olmaya başladım. neyse ben kaçıyorum kusura bakmayın lütfen kilo verenleri tbrik ederim
Selam kizlar.. bugun buyuk gun telden girdigin icin takip edemiyorum suan,tarti yuzunuzu guldurmustur inşallah. Disardayim.evden cikarken tartilmayi unuttum :/ Bende eczaneye girip tartilicam. 12 ye kadar bildiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?