- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
kızlar cok acayip yogundum,alışverişler misafirler.yarında yola cıkıyorum.bildirimi şimdi yapayım 500 grcık.dün daha fazla vermiş görünüyordum bugün acayip ödemim.tekrar ugrayamassam beni eksi 500 yazın.kaptanım ilk defa burdan bu şekilde uzakım.dönüşüm muhteşem olacak.kandiliniz mübarek olsun,bayramda görüşemessek bayramınızda tam bir bayram olsun hepinizi öpüyorum.
Hepinize hayırlı kandiller kızlar
Dualarınızda benide unutmayın
Ben hepiniz için dua ettim rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa hakkınızda hayırlı ise nasip etsin
Ayferim sanada özel dua rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah canım
Zalimlerede bol bol Ya Kahhar okudum
İnşallah kabul olan dualardan olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar cok acayip yogundum,alışverişler misafirler.yarında yola cıkıyorum.bildirimi şimdi yapayım 500 grcık.dün daha fazla vermiş görünüyordum bugün acayip ödemim.tekrar ugrayamassam beni eksi 500 yazın.kaptanım ilk defa burdan bu şekilde uzakım.dönüşüm muhteşem olacak.kandiliniz mübarek olsun,bayramda görüşemessek bayramınızda tam bir bayram olsun hepinizi öpüyorum.
Aah diline gonlune saglik versin kuzum bende herkese dua ettim cokta garip bir rüya gördüm kimseye anlatmayacagim söz dedim kendime zaten hamilelerin ruyasida yotumlanmazmis ama icim öyle huzur buldu ki. Lekelerden ve yssaktan dolayi namaz kilamadim bu hafta hic onuda takiyordum ondan gördüm galiba bu rüyayıHepinize hayırlı kandiller kızlar
Ben hepiniz için dua ettim rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa hakkınızda hayırlı ise nasip etsin
Ayferim sanada özel dua rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah canım
Amin canim rabbimin en affedici gunuydu gecesiydi inşallah herkesin dualari kabul olurAllah dularını kabul etsin canım valla bende herkese tek tek dua ettim. özellikle sıkıntısını bildiklerime. inşallah Allah kabul eder.
İyi tatiller canımm. eşine bol bol dua ettim inşallah Allah kabul ederde hayırlısıyla iş bulur
Ooo kelebek naptin kiz sen gene birgunluk omre kac gun sigdirdinkızlar cok acayip yogundum,alışverişler misafirler.yarında yola cıkıyorum.bildirimi şimdi yapayım 500 grcık.dün daha fazla vermiş görünüyordum bugün acayip ödemim.tekrar ugrayamassam beni eksi 500 yazın.kaptanım ilk defa burdan bu şekilde uzakım.dönüşüm muhteşem olacak.kandiliniz mübarek olsun,bayramda görüşemessek bayramınızda tam bir bayram olsun hepinizi öpüyorum.
Teşekkür ederim... tabiki kararliyim ve diskalifye olmak istemem vazgecemem 8 kilo verdikten sonra hele hic.. 2 gun ayran detoksu yapicam baklagilleri hazirladim yarin icin :) ayfer son bi sans istiyorum lutfen diskalifye olmamak için paylasimlara dikkat edicem.. yaa sinirlerim bozuk kendime cok kızıyorum :/ sorumsuzlugum icinde Özür dilerim hepinizden.. kilo alirsam ben cikicam takimdan etkilemek istemiyorum takimi.
Bende bugun tartildim 64 ciktim annemin tartisi genelde benimki ile ayni tartiyor ama bilemddim bir kilo siskinligim vardi o gitti galiba gerci dr tartisindada 66cikmistim ama orda ayakkabı kiyafet filan dedim dr bu yanlis evet yanlis benide cok tartiyor bu diyor herkesin derdi kilo olmus
Evet cNim bayan hemde çatlak bo bayan 55 kilo hala tarti derdinde biz naparsak yapalim hep aklimiz tartida hamile kaldim tartidan inmiyom halaHaha süpermiş doktorun bayan kesin
Bugün çok sinirliyim anneme gelince kilo alacağımı tahmin etmiştim ama bu kadarda değil.. 67 kilo olmuşum yaa üzgünüm kızlar şu bayram bir bitsin hemen vericem kiloları
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm fıstıklarrrrrşükür gelebildimmm bölgesel bir arıza nedeniyle ne net vardı nede 3G sinir geldi en az yirmi kez aramışımdır şirketi dünden beri neyse şükür kavuştum i ne çok alışmışız nete hayat durdu sanki sizler ne yaptınız bakalımm
Kadir gecemiz mübarek olsunnrabbim dualarımızı kabul etsin inşş
kesinlikle az gitti diye üzülmemek lazımmm az olsun öz olsun ve kalıcı olsun
iradesiz değilsin elbette yalnız öncelikle kilolarından kurtulmayı ne kadar istiyorsunbu sorunun cevabını verdiğin an kaçamaksız diyetine devam edersin bitanem 3 veya 4 ay yaşamak için sağlıklı besinleri tercih etsen ne kaybedersin kuzumm 6 ay meyvesizliğe dayandım ben ki hastası olmama rağmen ne olur sık dişini hedefine ulaş sonra abartmadan yiyebilirsin fit bir çıtır olarak
sürekli kaçamak yapıp pişman olmaktansa kafrarını ver bir an önce kuzumm
hayılrı kandiller şirinemmmm
bizim yeni cezamız mesaj saymak şirinemm o hafta en az kim verdiyse tüm haftanın mesajlarını sayıyor yorma kendinisizde ceza sistemini değiştirebilirsiniz bu daha zor geliyor bana
geçmiş olsun bızdıkımmmgrip oldun sanırımmm:26:
:111::111::111::111: okurken yoruldum bende Edacımmm ne yoğun trafik bu böyle llah yardımcın olsunn düğündeki ilk tepkileri mertak ediyorum seni ilk kez görecekler yanılmıyorsam
bende isterim fotooo
gidiyor bitanem gitmezmi vucut biz uyurkende çalışıyor kuzum
Aah diline gonlune saglik versin kuzum bende herkese dua ettim cokta garip bir rüya gördüm kimseye anlatmayacagim söz dedim kendime zaten hamilelerin ruyasida yotumlanmazmis ama icim öyle huzur buldu ki. Lekelerden ve yssaktan dolayi namaz kilamadim bu hafta hic onuda takiyordum ondan gördüm galiba bu rüyayı
Evet cNim bayan hemde çatlak bo bayan 55 kilo hala tarti derdinde biz naparsak yapalim hep aklimiz tartida hamile kaldim tartidan inmiyom halailk uc ayi kacla kapatcam bakalım
Kiz iki gunde nasil basardin yedin anne yemeklerini tabineyse bayram donusu herkes bomba gibi olsun yoksa doverim devimle tavamla
Amin ablacımDüğündekiler ilk defa görecekler ama bakalım ne olacak. Fotoyu faceten gösteririm elbette
İyi tatiller rakibem. Hadi bakalım. Bak çok yeme
selam kızlar.. ayran detoksuna başladım. çok güzel oluyo hergün yenir bu ha..
normalde 9 da kahvaltı yapılıp 12-2-4-6-8 saatlerinde bu ayran çorbasını içmek gerekiyomuş. geç uyandığım için kahvaltı yapmadım.
saat 2-5 te 1 küçük kase içtim. uyumuşum saati düzensiz oldu. 7 ve 9 da içicem en son.
bu gözde nerelerde ya sonuç ne geldi acaba çok merak ediyorum
Dünkü menüm;
1 yumurta
1 dilim ekmek
Annesizlik zor ancak bu kadar kahvaltı edebildim.
Ara: küçük salkım üzüm sanırım 10-15 tane var yok
öğle
ayran çorbası
salata
1 tane izmir köftenin köftesi
ara: 17 tane üzüm
ara: 1 bardak ayran 1 galeta
akşam
ayran çorbası
1 tane kandil simiti
ara: 1 muz
su: 3 litre
1 ısırgan çayı
Bugün çok sinirliyim anneme gelince kilo alacağımı tahmin etmiştim ama bu kadarda değil.. 67 kilo olmuşum yaa üzgünüm kızlar şu bayram bir bitsin hemen vericem kiloları
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hepinize hayırlı kandiller kızlar
Aah diline gonlune saglik versin kuzum bende herkese dua ettim cokta garip bir rüya gördüm kimseye anlatmayacagim söz dedim kendime zaten hamilelerin ruyasida yotumlanmazmis ama icim öyle huzur buldu ki. Lekelerden ve yssaktan dolayi namaz kilamadim bu hafta hic onuda takiyordum ondan gördüm galiba bu rüyayı
Amin canim rabbimin en affedici gunuydu gecesiydi inşallah herkesin dualari kabul olur
Ooo kelebek naptin kiz sen gene birgunluk omre kac gun sigdirdiniyi tatiller canim bol bol dinlen tmmdir yazarim brn 500gr eksildigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?