Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar yarın bütün gün hastanede olucam kontrolum var öğleden sonra ama erken gidip kan vermem lazım ordan da abimlere geçicem iftara ordayım ben bugun tartılsam olırmu yarın çok zor olucak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

patates olmamış. Yemekten sonra ara verip yeseydin keşke karpuzu
karataycı değilsen kaşar olmamalı

günaydın herkeseee. mutlu günler

Günaydın

Akşam çok olmuş pilav içli köfte üstüne karpuz

Günaydın kozlar nasilsiniz herkese hhayirli olsun bu mübarek gece

Günaydın kaptan. İyiyiz sen nasılsın?

18/07/2014
19/07/2014
20/07/2014
21/07/2014
22/07/2014

menülerim

kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim k. ekmek

ara: 10-15 tane üzüm

öğle
ayran çorbası
salata

ara: 10-15 tane üzüm
ara:1 bardak light süt + 2 kepekli galete

akşam
ayran çorbası
salata

ara: 1 muz

su: en az 3 litre
2 gündürde ısırgan otu çayı içiyorum

Günaydın bayanlar.gününüz aydin dualarimiz kabul olsun.allah herkesin gunahlarini af etsin gonlundeki muratlarını versin.canlarimm .

Salı menü
Yarım simit
Çay
Az peynir

Öğlen
Sebze çorbası
Bir tavuk baget
Bir kasık pilav

Akşam
Uvmac çorbası
Menemen
Yoğurtlu salatalık
Bor dilim ekmek

Bir çatal yaptığım tatlının tadına baktım.(güzel olmuş valla)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]18/07/2014[/TD]
[TD]19/07/2014[/TD]
[TD]20/07/2014[/TD]
[TD]21/07/2014[/TD]
[TD]22/07/2014[/TD]
[TD]23/07/2014[/TD]
[TD]24/07/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Eda[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Gözde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah[/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Ayça[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]​

[/TR]
[TR]
[TD]Büşra[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Ebru[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]İpek[/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Emine[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:18:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Ayfer [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
selam kızlar... cumadan bu yana girmedim kaptan ne kadar kızsa haklı.. kusura bakmayın sizde sorumsuzca davrandım.. hafta sonu dolu dolu geçti. babaneye yaprak sarmaya gittim cumadan.pazar geldim eve. pazartesi ananeye temizlik yapmaya gittik anneyle. dün hamama gittik dinlendik. bugün kendimize bide ananeye yaprak sarıcaz. yarın bilmiyorum napıcaz. bu arada benim staj bitti cuma günü müdür çalişabileceğimi söylemişti stajdan sonra. adam şehir dışında olunca görüşemedik. bayram sonuna kaldı muhtemelen.

kızlar bişey dicem şubatta 78 kiloydum. martta diyete başladım şimdiye kadar bi 8 kilo gitmiş yani. tabi zaman zaman ara verdiğimde oldu. çok yavaş gidiyorum.. hele hele son hafta iyice demoralize oldum. gitmiyo sıkıldım artık. çok farklı süreçlerden geçtim şimdiye kadar fakat bu kadar iradesiz beceriksiz hissetmemiştim kendimi. sinirlerim iyice bozuldu. beni diskalifiye edebilirsiniz. sizi de olumsuz etkiliyorum.buraya başladım başlayali nerdeyse 5-6 hafta oldu topu topu 3 kilo verdim oda aşağı yukarı.

Illa ki msj mi sayalim bu ne paylasimsizlik ben gitmek istemiyorum olmuyir diyen varsa hic yormasin beni hep belli kisiler sadece cuma bildirim yapmak degil buranin amaci

dediğim gibi..

usenmiycem sayacagim msjlari ve hicte affi yok ben hala burdaysam sizin icin siz kendiniz icin nerdesiniz menuleriniz nerde

ne desen haklısın kaptan...

Tatlım bizde her hafta 3-5 kilo vermiyoruz ki. bende 3 haftadır aynı k,lodayım ama bu hafta düştü sanki. önemli olan motive olup beraber olmak. hem biz bu kiloları 3-5 haftada almadık. bak bayram girecek araya hepimiz mutlaka yiyecez kaçamak yapacaz ama buraya gelince tekrar toparlayacaz kendimizi bence bunlar önemli olan ama sen daha iyi bilirsin sonuçta vucut ve hayat senin

motive olamıyorum. 1 ileri 2 geri.. hep geri gitmekten sıkıldım. neden yapamıyorum ben bu kadarmi iradesizim.. bırakmıcam tabiki bırakamam ama bıktım sıkıldım iyice.. haklısın 12 yılın kiloları bunlar canımsın...

canım bende senin gibiyim şubattan beri 75 -77 arasında gidip geliyorum bak kaç ay olmuş kendime kızmıyo muyum kızıyorum ama motive olmazsam o 77 olur 80 90 o yüzden bırakmamamız gerek. bende bir ara senin gibiydim çok şükür şu an ilerleme var. ve şunu unutma 100 gr bile versen almaktan iyidir. ben ramazanda hiç dikkat edemememe ragmen bu hafta güzel bir sonuç bekliyorum. vücut bir yerden sonra inadı kırıp vermeye devam ediyo

Patatese hayır diyemiyorum yaa haklısın olmamış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhabaaa. Mübarek kandil gecemiz hayırlara vesile olsun inşallah.
Dünkü menüm
İftar
1kase çorba
4 tavuk şiş
Bol salata
1 kase yoğurt
Ara: 1sade soda
1 tanede çubuk dondurma yedim
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2 tam buğday ekmeği
Salatalık Domates
1 kk peynir
1.5 lt su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

100gr deyip gecme valla banucugum gr gr caktirmadan mezun oldu önemli olan vazgecmemek
Bayramdaki kacamaklari cok kacirmayin haa

Normali zaten bu ebrucum yani her hafta bir kg veriyorsa birilerispor yapiyor kacamak yapmiyirdur bunlarda eksigin varsa verdihin kilo normal
Ben seni katilimin boylr giderse diskalifiye edebilirim ancak kurallara uymuyor diye ama önemli olan senin ne istedigin vazgecmek mi devM etmek mi

Slm fıstıklarrrrr şükür gelebildimmm bölgesel bir arıza nedeniyle ne net vardı nede 3G sinir geldi en az yirmi kez aramışımdır şirketi dünden beri neyse şükür kavuştum i ne çok alışmışız nete hayat durdu sanki sizler ne yaptınız bakalımm

Kadir gecemiz mübarek olsunn rabbim dualarımızı kabul etsin inşş

kesinlikle az gitti diye üzülmemek lazımmm az olsun öz olsun ve kalıcı olsun

iradesiz değilsin elbette yalnız öncelikle kilolarından kurtulmayı ne kadar istiyorsun bu sorunun cevabını verdiğin an kaçamaksız diyetine devam edersin bitanem 3 veya 4 ay yaşamak için sağlıklı besinleri tercih etsen ne kaybedersin kuzumm 6 ay meyvesizliğe dayandım ben ki hastası olmama rağmen ne olur sık dişini hedefine ulaş sonra abartmadan yiyebilirsin fit bir çıtır olarak

sürekli kaçamak yapıp pişman olmaktansa kafrarını ver bir an önce kuzumm

Günaydın kozlar nasilsiniz herkese hhayirli olsun bu mübarek gece

hayılrı kandiller şirinemmmm

usenmiycem sayacagim msjlari ve hicte affi yok ben hala burdaysam sizin icin siz kendiniz icin nerdesiniz menuleriniz nerde

bizim yeni cezamız mesaj saymak şirinemm o hafta en az kim verdiyse tüm haftanın mesajlarını sayıyor yorma kendini sizde ceza sistemini değiştirebilirsiniz bu daha zor geliyor bana

geçmiş olsun bızdıkımmm grip oldun sanırımmm:26:

:111::111::111::111: okurken yoruldum bende Edacımmm ne yoğun trafik bu böyle llah yardımcın olsunn düğündeki ilk tepkileri mertak ediyorum seni ilk kez görecekler yanılmıyorsam

bende isterim fotooo

Uyku sirasinda beyne aclik sinyali gider mi ?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

gidiyor bitanem gitmezmi vucut biz uyurkende çalışıyor kuzum

Gozde tercohler aciklanmis ne oldu canım senin

Gulsahim alıntı yaptim olmadi galiba bildir canim kilonu birgunden birsey olmaz

Teşekkür ederim... tabiki kararliyim ve diskalifye olmak istemem vazgecemem 8 kilo verdikten sonra hele hic.. 2 gun ayran detoksu yapicam baklagilleri hazirladim yarin icin :) ayfer son bi sans istiyorum lutfen diskalifye olmamak için paylasimlara dikkat edicem.. yaa sinirlerim bozuk kendime cok kızıyorum :/ sorumsuzlugum icinde Özür dilerim hepinizden.. kilo alirsam ben cikicam takimdan etkilemek istemiyorum takimi.

kararlılığını göstermen lazımmm bitanemmm ayran detoksu dayanabilirsen hakikaten işe yarıyor sana güveniyoruz istersen başarabilirsin unutma

devam dediğim gibi vazgecemem.

Teşekkür ederim... tabiki kararliyim ve diskalifye olmak istemem vazgecemem 8 kilo verdikten sonra hele hic.. 2 gun ayran detoksu yapicam baklagilleri hazirladim yarin icin :) ayfer son bi sans istiyorum lutfen diskalifye olmamak için paylasimlara dikkat edicem.. yaa sinirlerim bozuk kendime cok kızıyorum :/ sorumsuzlugum icinde Özür dilerim hepinizden.. kilo alirsam ben cikicam takimdan etkilemek istemiyorum takimi.

hayırlı kandiller ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…