Günaydın kozlar nasilsiniz herkese hhayirli olsun bu mübarek gece
Merhabalar
Dünkü menüm
İftar
1kase çorba
2yk pilav
3yk köfteli patates
2 dilim karpuz
Sahur
1 dilim pide
Domates salatalık
1 kk kaşar peynir
2 zeytin
1.5 lt su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın herkeseee. mutlu günler
Dünki menüm
Sahur
1 yumurta
Salatalık domates
Peynir
Zeytin
1 parça pide tereyağ
İftar ( davetteydik)
1 kase çorba
3 kaşık izmir köfte
2 kaşık pilav+1 tavuk kanat
1 tane içli köfte
2 küçük dlm karpuz
Tatlılardan yemedim
1,5 lt su
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Illa ki msj mi sayalim bu ne paylasimsizlik ben gitmek istemiyorum olmuyir diyen varsa hic yormasin beni hep belli kisiler sadece cuma bildirim yapmak degil buranin amaci
usenmiycem sayacagim msjlari ve hicte affi yok ben hala burdaysam sizin icin siz kendiniz icin nerdesiniz menuleriniz nerde
selam kızlar... cumadan bu yana girmedim kaptan ne kadar kızsa haklı.. kusura bakmayın sizde sorumsuzca davrandım.. hafta sonu dolu dolu geçti. babaneye yaprak sarmaya gittim cumadan.pazar geldim eve. pazartesi ananeye temizlik yapmaya gittik anneyle. dün hamama gittik dinlendik. bugün kendimize bide ananeye yaprak sarıcaz. yarın bilmiyorum napıcaz. bu arada benim staj bitti cuma günü müdür çalişabileceğimi söylemişti stajdan sonra. adam şehir dışında olunca görüşemedik. bayram sonuna kaldı muhtemelen.
kızlar bişey dicem şubatta 78 kiloydum. martta diyete başladım şimdiye kadar bi 8 kilo gitmiş yani. tabi zaman zaman ara verdiğimde oldu. çok yavaş gidiyorum.. hele hele son hafta iyice demoralize oldum. gitmiyo sıkıldım artık. çok farklı süreçlerden geçtim şimdiye kadar fakat bu kadar iradesiz beceriksiz hissetmemiştim kendimi. sinirlerim iyice bozuldu. beni diskalifiye edebilirsiniz. sizi de olumsuz etkiliyorum.buraya başladım başlayali nerdeyse 5-6 hafta oldu topu topu 3 kilo verdim oda aşağı yukarı.
Tatlım bizde her hafta 3-5 kilo vermiyoruz ki. bende 3 haftadır aynı k,lodayım ama bu hafta düştü sanki. önemli olan motive olup beraber olmak. hem biz bu kiloları 3-5 haftada almadık. bak bayram girecek araya hepimiz mutlaka yiyecez kaçamak yapacaz ama buraya gelince tekrar toparlayacaz kendimizi bence bunlar önemli olan ama sen daha iyi bilirsin sonuçta vucut ve hayat senin
motive olamıyorum. 1 ileri 2 geri.. hep geri gitmekten sıkıldım. neden yapamıyorum ben bu kadarmi iradesizim..bırakmıcam tabiki bırakamam ama bıktım sıkıldım iyice.. haklısın 12 yılın kiloları bunlar canımsın...
patates olmamış. Yemekten sonra ara verip yeseydin keşke karpuzu
karataycı değilsen kaşar olmamalı
Günaydın
Akşam çok olmuş pilav içli köfte üstüne karpuz
Günaydın kaptan. İyiyiz sen nasılsın?
100gr deyip gecme valla banucugum gr gr caktirmadan mezun oldu önemli olan vazgecmemekcanım bende senin gibiyim şubattan beri 75 -77 arasında gidip geliyorum bak kaç ay olmuş kendime kızmıyo muyum kızıyorum ama motive olmazsam o 77 olur 80 90 o yüzden bırakmamamız gerek. bende bir ara senin gibiydim çok şükür şu an ilerleme var. ve şunu unutma 100 gr bile versen almaktan iyidir. ben ramazanda hiç dikkat edemememe ragmen bu hafta güzel bir sonuç bekliyorum. vücut bir yerden sonra inadı kırıp vermeye devam ediyo
Bayramdaki kacamaklari cok kacirmayin haaTatlım bizde her hafta 3-5 kilo vermiyoruz ki. bende 3 haftadır aynı k,lodayım ama bu hafta düştü sanki. önemli olan motive olup beraber olmak. hem biz bu kiloları 3-5 haftada almadık. bak bayram girecek araya hepimiz mutlaka yiyecez kaçamak yapacaz ama buraya gelince tekrar toparlayacaz kendimizi bence bunlar önemli olan ama sen daha iyi bilirsin sonuçta vucut ve hayat senin
selam kızlar... cumadan bu yana girmedim kaptan ne kadar kızsa haklı.. kusura bakmayın sizde sorumsuzca davrandım.. hafta sonu dolu dolu geçti. babaneye yaprak sarmaya gittim cumadan.pazar geldim eve. pazartesi ananeye temizlik yapmaya gittik anneyle. dün hamama gittik dinlendik. bugün kendimize bide ananeye yaprak sarıcaz. yarın bilmiyorum napıcaz. bu arada benim staj bitti cuma günü müdür çalişabileceğimi söylemişti stajdan sonra. adam şehir dışında olunca görüşemedik. bayram sonuna kaldı muhtemelen.
kızlar bişey dicem şubatta 78 kiloydum. martta diyete başladım şimdiye kadar bi 8 kilo gitmiş yani. tabi zaman zaman ara verdiğimde oldu. çok yavaş gidiyorum.. hele hele son hafta iyice demoralize oldum. gitmiyo sıkıldım artık. çok farklı süreçlerden geçtim şimdiye kadar fakat bu kadar iradesiz beceriksiz hissetmemiştim kendimi. sinirlerim iyice bozuldu. beni diskalifiye edebilirsiniz. sizi de olumsuz etkiliyorum.buraya başladım başlayali nerdeyse 5-6 hafta oldu topu topu 3 kilo verdim oda aşağı yukarı.
dediğim gibi..
ne desen haklısın kaptan...
100gr deyip gecme valla banucugum gr gr caktirmadan mezun oldu önemli olan vazgecmemek
Bayramdaki kacamaklari cok kacirmayin haa
Normali zaten bu ebrucum yani her hafta bir kg veriyorsa birilerispor yapiyor kacamak yapmiyirdur bunlarda eksigin varsa verdihin kilo normal
Ben seni katilimin boylr giderse diskalifiye edebilirim ancak kurallara uymuyor diye ama önemli olan senin ne istedigin vazgecmek mi devM etmek mi
motive olamıyorum. 1 ileri 2 geri.. hep geri gitmekten sıkıldım. neden yapamıyorum ben bu kadarmi iradesizim..bırakmıcam tabiki bırakamam ama bıktım sıkıldım iyice.. haklısın 12 yılın kiloları bunlar canımsın...
usenmiycem sayacagim msjlari ve hicte affi yok ben hala burdaysam sizin icin siz kendiniz icin nerdesiniz menuleriniz nerde
kızlar nasılsınız ben hafta sonundan beri çok rahatsızım bugn zar zr işe geldm ama halm yok ateşim çıkıyo başım ağryo vücudum titriyo. oruç tutamadım bugün. geçmilş yapıcam ama halm yok inanın akşam braz toparlanmş olrum yazarım olrmu kusura bkmayın
Valla kaptan gözüm çok korkuyor. Şimdi kansızlık yüzünden zaten çok kötü haldeyim.Sürekli yorgun resmen kemiklerim sızlıyor.
Bayramda ders çalışıcam , perşembe cuma işe gelip çalışıcam cumartesi sabah uçakla malatyayaya gidiyorum. Aynı gün akşam kına gecesi.
Pazar günü düğün. düğün saat 6 da bitiyor. Ben 7,30 da malatyadan istanbula otobüsle geliyorum(18 saat sürüyor)
Pazar günü dinleniyorum. Salı sabah doktora gidiyorum. Salı gece eskişehire yola çıkıyorum. Çarşamba sabah oradayım. saat 10 da 4 ders saat 2 de 3 derslik sınavlara giriyorum. saat 6 da istanbula dönüş otobüsüne biniyorum. Gece 1 de evde olucam. Sabah 7 de kalkıp işe gelicem
Yazarken yoruldum:18:
Kaptan fotoyu ben sana özelden mesaj atarım. Çünkü benimkisi geçen koyduğum selfie pozlardan sonra kıskançlık krizine girdi boğa gibi kudurdu
O resimleri koyarsam beter olur.
Uyku sirasinda beyne aclik sinyali gider mi ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Teşekkür ederim... tabiki kararliyim ve diskalifye olmak istemem vazgecemem 8 kilo verdikten sonra hele hic.. 2 gun ayran detoksu yapicam baklagilleri hazirladim yarin icin :) ayfer son bi sans istiyorum lutfen diskalifye olmamak için paylasimlara dikkat edicem.. yaa sinirlerim bozuk kendime cok kızıyorum :/ sorumsuzlugum icinde Özür dilerim hepinizden.. kilo alirsam ben cikicam takimdan etkilemek istemiyorum takimi.
100gr deyip gecme valla banucugum gr gr caktirmadan mezun oldu önemli olan vazgecmemek
Bayramdaki kacamaklari cok kacirmayin haa
Normali zaten bu ebrucum yani her hafta bir kg veriyorsa birilerispor yapiyor kacamak yapmiyirdur bunlarda eksigin varsa verdihin kilo normal
Ben seni katilimin boylr giderse diskalifiye edebilirim ancak kurallara uymuyor diye ama önemli olan senin ne istedigin vazgecmek mi devM etmek mi
Slm fıstıklarrrrrşükür gelebildimmm bölgesel bir arıza nedeniyle ne net vardı nede 3G sinir geldi en az yirmi kez aramışımdır şirketi dünden beri neyse şükür kavuştum i ne çok alışmışız nete hayat durdu sanki sizler ne yaptınız bakalımm
Kadir gecemiz mübarek olsunnrabbim dualarımızı kabul etsin inşş
kesinlikle az gitti diye üzülmemek lazımmm az olsun öz olsun ve kalıcı olsun
iradesiz değilsin elbette yalnız öncelikle kilolarından kurtulmayı ne kadar istiyorsunbu sorunun cevabını verdiğin an kaçamaksız diyetine devam edersin bitanem 3 veya 4 ay yaşamak için sağlıklı besinleri tercih etsen ne kaybedersin kuzumm 6 ay meyvesizliğe dayandım ben ki hastası olmama rağmen ne olur sık dişini hedefine ulaş sonra abartmadan yiyebilirsin fit bir çıtır olarak
sürekli kaçamak yapıp pişman olmaktansa kafrarını ver bir an önce kuzumm
hayılrı kandiller şirinemmmm
bizim yeni cezamız mesaj saymak şirinemm o hafta en az kim verdiyse tüm haftanın mesajlarını sayıyor yorma kendinisizde ceza sistemini değiştirebilirsiniz bu daha zor geliyor bana
geçmiş olsun bızdıkımmmgrip oldun sanırımmm:26:
:111::111::111::111: okurken yoruldum bende Edacımmm ne yoğun trafik bu böyle llah yardımcın olsunn düğündeki ilk tepkileri mertak ediyorum seni ilk kez görecekler yanılmıyorsam
bende isterim fotooo
gidiyor bitanem gitmezmi vucut biz uyurkende çalışıyor kuzum
kararlılığını göstermen lazımmm bitanemmm ayran detoksu dayanabilirsen hakikaten işe yarıyor sana güveniyoruz istersen başarabilirsin unutma
bende güvenmek istiyorum kendime.. cuma görücez insallah banucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?