Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tartildim. Sağlıklı bi tartilma olmadi. Üstüm başım ayakkabilarimla 71 geldim. Bi kac yuz gr. Asagi yazmakta acikcasi icim el vermedi.

Ebrucum tarti degistirmiyoruz emin olduğun bir yerde tartil malum yanlis sonuclar cikariyor
Tartilmayi nasıl unutabildin
Soyle unuttum canim tel geldi. Postaneye gitmem gerekiyodu aksamda misafir gelecek bende ogleden sonraya kalmayim diye acil ciktim unuttum.

Leptini bozmussun bol bol birde meyveler tabi sabah yiyoruz mumkunse
Saglik olsun bu meyveler seni geri götürüyor biliyorsun

Tartildim. Sağlıklı bi tartilma olmadi. Üstüm başım ayakkabilarimla 71 geldim. Bi kac yuz gr. Asagi yazmakta acikcasi icim el vermedi.

Canim bu tartil hic saglikli olmDi bildirimsiz yazıyorum seni bayram sonnrasi kilonu üçe boleriz daha saglikli cunku tarti farkli kiyafetle ayakkabıyla olmaz

*** 3. Takım 371.Etap ***

kelebekolacam: (75,1/74, 6/0, 5/% 0, 67)
Valkyrie8974,8/73,3 / 1,5/% 2,01) İzine ayrıldı.
gzde19957,1/57, 1/0, 0/%0, 00 ) kilosu sabit
Sahgul: ( 68,3/67,9/0,4/%0,59)
Nilyyyaaannn85,7 / 85/0.7 /%0.82 )
_citygirl_66,4 /67, 0/-0, 6/%-0, 90 )
marbling 70,6 / / /% ) 1.kez bildirimde bulunmadı
hedef ve başarı74,7/ 74,7/0.0/% 0, 00)
kilosu sabit

3. takım ortalaması: 0, 40

Son düzenleyen: Moderatör:
Ebrucum tarti degistirmiyoruz emin olduğun bir yerde tartil malum yanlis sonuclar cikariyor
Tartilmayi nasıl unutabildin

Canim bu tartil hic saglikli olmDi bildirimsiz yazıyorum seni bayram sonnrasi kilonu üçe boleriz daha saglikli cunku tarti farkli kiyafetle ayakkabıyla olmaz

Tamam napalim sağlık olsun.

*** 6. TAKIM 371. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /0,12% )
EYLÜL SILA ( 66,5 /66.3 /0.2 /0.30% )
ferideei ( 76,4 /76,4 / 0/%0,0 )
lisbeth93 (75,8/74,4 /1,4 /%1,85 )
merinetya (76,4/75,3 /1,1 /%1,44 )
miss_wong (73,5 /72,7 /0,8 /%1,09 )
neslihank4 (81,2/ 81/0,2 /%0,25 )
senasevval(55,9/54,9 /1 /%1,79 )
Sindi564 ( 80,2 / 80,1/ 0,1/%0,12)
Tekaskim( 64,5 / 63,8 / 0,7 /% 1,09 )

6. Takım Ortalaması : % 0,81

günaydın fıstıklar listemizi kontrol edermisinizz

Selam banucum

Liste dogrudur. Masallah ortalamaniz baya iyi. Dereceye girersiniz insallah

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bizimkide dogru :) insallh sari kart almadan kurtaririz

Slm ben geldm yine

Selam banucum

Liste dogrudur. Masallah ortalamaniz baya iyi. Dereceye girersiniz insallah

slm Ayçacımmm tşkler cnmmm

sen evlenince görücem ben senii dört dörtlük olacaksınnn bu hafta süper gitmiş edacım bu arada tbrkler

tebrik ederim bızdıkımmmm gayet güzel bölümün ayrıca geçmiş olsun cnmm hakkında böylesi hayırlıymış demekki bitanemm

ne güzel ben hiç rüya göremiyorum şirinem görsemde hatırlamıyorumm:44::44:

nasılsınız kızlaaar.. ben burdan uzaktım ama ıstedıgım kıloya ulastım cok sukur..

ooo çağlacımmm hoşgeldinn çoks evindim senin adına tbrkler cnmm iyisin dimi özledik seni herşey yolundadır umarımm

Bizimkide dogru :) insallh sari kart almadan kurtaririz

evet cnm doğru ben bizimkini eklemeden 3, takımı kontrol ettimm bu sefer 3 kez hemde yok bitanem 30 un altında olursa nota alınıyor 2 nota bir sarı kart yapıyor cnmm yokk aklına bile getirme almayacağız inşallah

Tevrik ederim canim.
tesekkur ederımmm

malesef kotu ruyalar gorup dahada kotu oldum ılacların yanında psıkoterapıyede gıdıyorum artık.. ama ıstahım kesıldı:) senin nasıl gidio
Hoşgeldin çağlacım. Tebrik ederim seni. Senin adına mutlu oldum. İnşallah herşey iyidir sende iyisindir
edacımm maasallahın war super gıdıosun sende..

banu ablaa sen nerdesın lıstelerde yoksun:) ıyı olmaya calısıorumm sağolunn

Aaa evet %30 unutmusum onu. Bir notamiz var ya o bana dert oldu gitti almayalim canim insallah

Çağlacım çok sevindim senin adına psikoterapinin gerçekten faydasını göreceksin sakın ihmal etme ben buraladrayım bitanem ama mezun oldum cnm hatta bugün itibariyle hedefimin 2 kilo altına indim 6, takımı açtım kaptanlık yapıyorum kuzumm ara ara gel iyi haberlerini alalaım bitanem

Aaa evet %30 unutmusum onu. Bir notamiz var ya o bana dert oldu gitti almayalim canim insallah

almıycizzzz inş bebişimmmm ramazanda bitti hepbirlikte toplanacağız artıkk:13::13:

Merhaba arkadaşlar
Dünki menüm
İftar
1kase çorba
2yk pilav
2 adet kanat
1bardak limonata
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kanat
1bardak süt
1 dilim pide
2 zeytin
Moralim bu ara çok bozuk çok giremiyorum kusura bakmayın. Nasıl o kadar kilo alabildim bilmiyorum herkes kilo almışsın hamile misin diyo bunaldım şu bayram bi an önce bitsede bende şu kiloları versem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm bitanemmm limonata yerine ayran tercih edebilirdin kuzum zeytini bol bol yiyebilirsin fazla tuzlu değilse ve ev yapımı ise tabiii

hayırdır bir sorun yok inş:26: boşver herkesi senin kendini nasıl hissettiğin önemli bayramdan sonra hep birlikte toparlanacağız inşş sıkma canını cnmcı

Desteğin için teşekkür ederimmm vericez kiloları inanıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın bayanlar
iki gündür listemi de ve cuma günkü kilo mu bildiremedimmm.
oğlum ateşlendi.ışe gelemedim.evde de internet.yok
şimdi liste mi bildirim mi

Selamm
Bu bayram bi yere gitmiycez diye kararlaştırmıştık eşimle , ama vazgeçtik Memlekete gidiyoruz gece yola çıkıcaz inş güzel bi tatil olur :)
Hepinize iyi tatiller iyi bayramlar öpüyorummmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…