Soyle unuttum canim tel geldi. Postaneye gitmem gerekiyodu aksamda misafir gelecek bende ogleden sonraya kalmayim diye acil ciktim unuttum.Ebrucum tarti degistirmiyoruz emin olduğun bir yerde tartil malum yanlis sonuclar cikariyor
Tartilmayi nasıl unutabildin
Ben yazayimda cezalarimi alayim
23.07.2014
Sabah : 4 kuru kayisi 6 badem 1 yumurta haslanmis, domates , 8 yesil zeytin, bol maydonoz
Oglen : izgra tavuk salata, yogurt
Aksam( 17.30) 1 tane muz , 3 armut
Aksam (18.30) doner et , ayran, salata
Gece ( 4.00) 1 bardak limonata
24.07.2014
Sabah(11.00) 3 yumurtadan omlet , 1 avuc tel penir 1 domates
Oglen ( 15.00) 1 avuc uzum 1 adet muz
Aksam ( 19.30) soya soslu et , 1 bardak salgam
Bakinca aslinda tatli fln yemedim ama o meyveleri yememeliydim cok abartim isteyim gece calisiyorum diye stres oldum ne meyve geldiyse yedimgece limonata ictim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tartildim. Sağlıklı bi tartilma olmadi. Üstüm başım ayakkabilarimla 71 geldim. Bi kac yuz gr. Asagi yazmakta acikcasi icim el vermedi.
Ebrucum tarti degistirmiyoruz emin olduğun bir yerde tartil malum yanlis sonuclar cikariyor
Tartilmayi nasıl unutabildin
Canim bu tartil hic saglikli olmDi bildirimsiz yazıyorum seni bayram sonnrasi kilonu üçe boleriz daha saglikli cunku tarti farkli kiyafetle ayakkabıyla olmaz
*** 6. TAKIM 371. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 80,4/80,3 /0,1 /0,12% )
EYLÜL SILA ( 66,5 /66.3 /0.2 /0.30% )
ferideei ( 76,4 /76,4 / 0/%0,0 )
lisbeth93 (75,8/74,4 /1,4 /%1,85 )
merinetya (76,4/75,3 /1,1 /%1,44 )
miss_wong (73,5 /72,7 /0,8 /%1,09 )
neslihank4 (81,2/ 81/0,2 /%0,25 )
senasevval(55,9/54,9 /1 /%1,79 )
Sindi564 ( 80,2 / 80,1/ 0,1/%0,12)
Tekaskim( 64,5 / 63,8 / 0,7 /% 1,09 )
6. Takım Ortalaması : % 0,81
günaydın fıstıklar listemizi kontrol edermisinizz
*** 3. Takım 371.Etap ***
kelebekolacam: (75,1/74, 6/0, 5/% 0, 67)
Valkyrie8974,8/73,3 / 1,5/% 2,01) İzine ayrıldı.
gzde19957,1/57, 1/0, 0/%0, 00 ) kilosu sabit
Sahgul: ( 68,3/67,9/0,4/%0,59)
Nilyyyaaannn85,7 / 85/0.7 /%0.82 )
_citygirl_66,4 /67, 0/-0, 6/%-0, 90 )
marbling70,6 / / /% ) 1.kez bildirimde bulunmadı
hedef ve başarı74,7/ 74,7/0.0/% 0, 00) kilosu sabit
3. takım ortalaması: 0, 40
Selam banucum
Liste dogrudur. Masallah ortalamaniz baya iyi. Dereceye girersiniz insallah
Malatya'ya gitti. Sadece geçen gün öyle tembellikten oldu.Zaten ben evlenince hem eve bak hem işe git hem çocuğa bak tipinde kadınlardan olamam. Herşeyin en iyisini yapmaya odaklı bir insan olarak hiç birini iyi yapamayınca psikolojim bozulur benim. Ancak çalışırım çocuğumla ilgilenirim. Temizlik vs günlük işi yaparım gerisini bir yardımcı haftada 1,2 getiririm sanırım. Ay bilmiyorum zaten hiç bir zaman evlenip çoluk çocuğa karışmak hayallerim arasında yoktu. Bende sıkıntı var sanırım.
ay mercani için sevindim
Ablacım valla ana kuzuluğu ancak evlenince biter
1,5 kilocuk
günaydın kızlar ben sabitim, çok hastayım işe gitmedim bugünde sürekli başım dönüyo tansiyonum düşüyo heralde :44: bu hafta gelemedim kaptanım kusura bakma gerçekten rahatsızımm, üniversite tercihimde belli oldu İstanbul Gelişim üni. dış ticaret %50 bursla tuttu hemde ilk tercihimdee. keşke il dışı mı yazsaydm diye de dertli olmaya başladım. neyse ben kaçıyorum kusura bakmayın lütfen kilo verenleri tbrik ederim
Iddeayi bilmem ama kazancin cok buyyk her hafta verebilmek inan bi bakmissin toplam verilen 20kg olmuş
Caglacim nasilsin neler yaptin inşallah hrrsey hyoluna gormistor kuzum
En azinda bayramda rahatsin stessiz tatil yapmak gibisi olmaz mrnuleri paylas ki cezalara bakalim
Günaydın ablacim ay hergun rüya görüyorum zaten gece uyumuyor resmen
nasılsınız kızlaaar.. ben burdan uzaktım ama ıstedıgım kıloya ulastım cok sukur..
Bizimkide dogru :) insallh sari kart almadan kurtaririz
Tevrik ederim canim.
tesekkur ederımmm
malesef kotu ruyalar gorup dahada kotu oldum ılacların yanında psıkoterapıyede gıdıyorum artık.. ama ıstahım kesıldı:) senin nasıl gidioIddeayi bilmem ama kazancin cok buyyk her hafta verebilmek inan bi bakmissin toplam verilen 20kg olmuş
Caglacim nasilsin neler yaptin inşallah hrrsey hyoluna gormistor kuzum
En azinda bayramda rahatsin stessiz tatil yapmak gibisi olmaz mrnuleri paylas ki cezalara bakalim
Günaydın ablacim ay hergun rüya görüyorum zaten gece uyumuyor resmen
edacımm maasallahın war super gıdıosun sende..Hoşgeldin çağlacım. Tebrik ederim seni. Senin adına mutlu oldum. İnşallah herşey iyidir sende iyisindir
Slm ben geldm yine
slm Ayçacımmm tşkler cnmmm
sen evlenince görücem ben senii dört dörtlük olacaksınnnbu hafta süper gitmiş edacım bu arada tbrkler
tebrik ederim bızdıkımmmm gayet güzel bölümün ayrıca geçmiş olsun cnmmhakkında böylesi hayırlıymış demekki bitanemm
ne güzel ben hiç rüya göremiyorum şirinem görsemde hatırlamıyorumm:44::44:
ooo çağlacımmm hoşgeldinnçoks evindim senin adına tbrkler cnmm iyisin dimi özledik seni herşey yolundadır umarımm
evet cnm doğru ben bizimkini eklemeden 3, takımı kontrol ettimm bu sefer 3 kez hemdeyok bitanem 30 un altında olursa nota alınıyor 2 nota bir sarı kart yapıyor cnmm yokk aklına bile getirme almayacağız inşallah
malesef kotu ruyalar gorup dahada kotu oldum ılacların yanında psıkoterapıyede gıdıyorum artık.. ama ıstahım kesıldı:) senin nasıl gidio
edacımm maasallahın war super gıdıosun sende..
banu ablaa sen nerdesın lıstelerde yoksun:) ıyı olmaya calısıorumm sağolunn
Aaa evet %30 unutmusum onu. Bir notamiz var ya o bana dert oldu gittialmayalim canim insallah
Merhaba arkadaşlar
Dünki menüm
İftar
1kase çorba
2yk pilav
2 adet kanat
1bardak limonata
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kanat
1bardak süt
1 dilim pide
2 zeytin
Moralim bu ara çok bozuk çok giremiyorum kusura bakmayın. Nasıl o kadar kilo alabildim bilmiyorum herkes kilo almışsın hamile misin diyo bunaldım şu bayram bi an önce bitsede bende şu kiloları versem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm bitanemmm limonata yerine ayran tercih edebilirdin kuzum zeytini bol bol yiyebilirsin fazla tuzlu değilse ve ev yapımı ise tabiii
hayırdır bir sorun yok inş:26: boşver herkesi senin kendini nasıl hissettiğin önemli bayramdan sonra hep birlikte toparlanacağız inşş sıkma canını cnmcı
Desteğin için teşekkür ederimmm vericez kiloları inanıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?