Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dünkü menüm
1 yumurtadan tereyağlı omlet
2 kızarmış tam buğday ekmeği
5 zeytin
1 kk peynir
1 domates
Karnım acıkmadığı için öğle yok
Akşam
1 kase güveçte mantarlı tavuk
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Yatarken 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menun gayet güzel canim böyle gidersen cuma guzel sonuc alacagiz
Günaydın kaptanımm ben iyiyim sen nasılsın bebişimiz nasıl?

Iyiyiz canım allaha Şükür oda iyiydi dun gordum keyfi Yerinde

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Eklentiler

• $i.webp
    6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Offf geldik gene istanbula
Sadece evimi özlemişim
İstanbula girer girmez boğulmaya başladım
İnşallah bigün gitmek nasip olur buralardan sevmiyorum artık hiçç

Yarından itibaren ayran çorbalı detoksu yapıcam ne atsam kar cumaya kadar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlarrr
Bugün gidip karatayın diyet kitabını aldm bugünden itibaren karatay diyetine başlıyorum hayırlı olsun bana :-D

Selam kizlarrrr ,

Bende artik donme hazirliklari yapiyorum hic havaya giremedim. Benim bayram cok basarili gecti hergun mutlaka 1 saat eliptik yaptim. Fakat bayramin 3. Gunu tatli yedim artik. Sonrada denize gittim tatile ehh dedim bari yemek tatilinede cikayim dedim yedim cislardan ama cumaya en azindan aldiklarimi verip sabit cikicam. Sonra 3 ay son surat devam. Buarda cezalarimi fazlasiyla yaptim :) sanirim ben 500 gr aldim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hanımlar selamlar nasılsınız
Türkiye'den döndükten sonra aşırı yoğunluk yaşıyorum konsolosluğa baktım Ramazan'da, tatil Bayram vs nedeniyle işler öyle yoğundu ki ve wifi de olmadığı için telefondan hiç giremedim sonra Bayram ve bayramın bitiminde seçimler başladı.. Seçim burada 4 gün sürdü, katılım çok azdı malesef ama sabah 6.30 dan akşam 6 ya kadar çalışmak hakkaten çok yordu.. Yarın hem kendi odama hem de normal mesaime geri dönüyorum çokşükür..
Diyet konusuna da bu süreçte hiç dikkat edemedim, kısmetse yarın başlıyorum tekrar.. Kilo aldım sanırım ama dert etmiyorum açıkcası.. Gruba da fırsat buldukça gelmek istiyorum inşallah.. Listeye bir süre daha geri dönmek istemiyorum uygun görürse kaptan..
Kendinize iyi bakın öptüm hepinizi

günaydın kızlarrrr.tatilde hiç gelemedim.şimdide asmde kimse yok herkesin hastasını bana yolluyorlar aynen bu haldeyim.geçmişi merak ediyorum.cuma bildirim varmıydı uyarı aldımmı ona bile bakamadım.

günaydın kızlarrrr.tatilde hiç gelemedim.şimdide asmde kimse yok herkesin hastasını bana yolluyorlar aynen bu haldeyim.geçmişi merak ediyorum.cuma bildirim varmıydı uyarı aldımmı ona bile bakamadım.
Günaydın canım tatilde dinlenebildiysen bugün acisini cikariyorlar desene cuma bildirim yoktu bu cuma yapilip kilo ikiye bolunecek cumaya kadar tam gaz devam
Oo cok yogun gecmis odana gecmene sevindim en azindan gelir listeni paylasirsin yoksa uzun sürecek bu ayrilik gelemedin gittin
Cumaya kadar cok kolay fazlasıyla gider o 500gr canım . Gayet dikkat etmissin zaten
Merhaba arkadaşlarrr
Bugün gidip karatayın diyet kitabını aldm bugünden itibaren karatay diyetine başlıyorum hayırlı olsun bana :-D

Ara ara kac sen istanbuldan baksana cok bunaltmis seni. Detoks iyi fikir cumaya bomba gibi dön
Tünaydın fıstıklarrrr iyi pazarlar dilerim hepinize
Günaydın fistigim

erikcim nasılsın canım özlemişim hepinizi.tatil bana nerdeee yarasın.eşimle konusmuyorum ve bu sefer pes etmiycem canıma yetti.

anlatmaya değmez.
bende baskule çıkmaya korkuyorum.cumaya kadar toparlamamam lazım..edayla iyice aramız açılacak.bu cuma için söz vermem ama yeniden başlamış gibi start vericem bu sefer 65 olmaya kadar durmak yok.

anlatmaya değmez.
bende baskule çıkmaya korkuyorum.cumaya kadar toparlamamam lazım..edayla iyice aramız açılacak.bu cuma için söz vermem ama yeniden başlamış gibi start vericem bu sefer 65 olmaya kadar durmak yok.

Yine basit konular mi buyudu inşallah eniste hatasini anlar ve duzeltir durumu canim. Olsun hiz kesmek yik bugun basladi diyet cumaya kadar ne guderse kar ve tabiki 65 e kadar herseye devam. Ayy kizlar ya siz gebelikte jac kilo aldiniz benim hedef 76 olmak suan 65, 6 yim ve uc ayimiz bitti

Günaydın herkeseee
Dünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık biber kızartması
1 dilim tam buğday ekmeği
1şekersiz çay
Öğle yok
Akşam 1 dilim pizza (birdaha olmayacak eşim sağolsun pek yardımcı)
1 lt su içebildm

Kaptanim bende bayram donsu cok kotu bi haftaya basladim. Uykusuz geceler beni bekliyor. Ben 1 hafta daha izinde olsam olur mu? Ayrilmkata istemiyorum sonra cok kaciririm diye korkuyorum ama kalirsamda ortalamayi etkilerim diye korluyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben ilkinde 64le kaldım 5 aylık oluncaya kadar 67 felandım birden 75e fırladım 82yle kapattım.dogumdan sonra 75dim.genelde dogumda pek veremem.emzirme döneminde 80lerigördüm.

Evimi sildim süpürdüm çamaşırlarımı astım bi makinada yıkanıyor bende bi duş alıp geliyorummm

Karnımda ağrıyor regli geliyorrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar bende geldim hastayım ama buralardayım
kardeşimim niye üzmüş bakayım lazoğlu

byrm namazında kabedeydik sonrada birkaç gün kaldık çok güzeldi herkesler çacuklarını süslemiş mahşeri bir kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…