- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
banucum nasılsın.çıtır çıtır geziyorsun değilmi.yeme düzenin ne alemde.karataya devammı?Tünaydın fıstıklar şükür gelmişsinizçok ıssızdı buralar anneci demek yerim o cadıyı ben çok şanslısın doktorcum tüm stresini alır cimcime
haticem hoşgeldin allah kabul etsin bize dua etmeyi unutmadın dimi
ayçacım bence izin alma az almışsın dikkat edersen hemen verirsin cnmm
Blucum inşallah sen de sık sık gelebilirsinn özledik iyice
Gülşahım ne güzel vesile olmuşsunn aslında sende de işe yarar neden yaramasın ama sen yarı karatay yapıyorsun
şirinemmm iki gündür burasıda serinledi biraz hayatımda ilk kez kış gelsin istedim bu yaz
diğer kaçaklar nerde bızdık ebru ipek :26::26:
banucum nasılsın.çıtır çıtır geziyorsun değilmi.yeme düzenin ne alemde.karataya devammı?
annen nasıl?
hadi canım inşallah herşey rabbimin izniyle güzel olacak dualarımız anneciğine canım.iyiyim bitanem şükür sizleri gördüm daha iyi oldummmaynenn yılların acısını çıkarıyorum çıpçıtır gezerek yeme düzenime aynen devamm haftada bir kaçamak yapıyorum ama diğer öğünde dengelemek kaydıyla tabii sporada devam sonuç mükemmel ama meyveye fena saldırıryorum sabahları annemde heyecan dorukta yarın hastahaneye yatıyoruz 2 gün diyalize görecek sonrası ameliyat hayırlısıyla atlatırız inş bitanemm:18::18:
valla gözde nerde hiç bilmiyorumTünaydın fıstıklar şükür gelmişsinizçok ıssızdı buralar anneci demek yerim o cadıyı ben çok şanslısın doktorcum tüm stresini alır cimcime
haticem hoşgeldin allah kabul etsin bize dua etmeyi unutmadın dimi
ayçacım bence izin alma az almışsın dikkat edersen hemen verirsin cnmm
Blucum inşallah sen de sık sık gelebilirsinn özledik iyice
Gülşahım ne güzel vesile olmuşsunn aslında sende de işe yarar neden yaramasın ama sen yarı karatay yapıyorsun
şirinemmm iki gündür burasıda serinledi biraz hayatımda ilk kez kış gelsin istedim bu yaz
diğer kaçaklar nerde bızdık ebru ipek :26::26:
yerim ben onuerikcim reyyan cok cadııı.anneci anneci diye peşimden geziyor.sen onu görsen yersin bana bakıyor kaşlarını çatıyor sonrada yüzümü ellerinin arasına alıp sevip teselli ediyor.aşısı var asmye getirmem lazım cadıyı.ama kıyamıyom
sağol canım benimAfiyet şifa olsun cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben aile hekimini 2 defa gördüm bi ilk gebeliğimi bildirdim birde gebelik sonlanınca adamcağız çok şaşırdı zaten aile hekimine bu kadar az gelinir mi diyeBizde ankaraya şöyle bi uğradık 1 günlüğüne gerçekten sıcaktı
Ayy benımde ılaçlarım azaldı sağlık ocağına gitcem ama seni böyle görünce vazgeçiyorum :) adamcağız yoğundur cuma giderim aile hekimi me üzülmeye başladım :))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sormayın kızlar allahtan iki gündür serinde bi nefes aldık löyle anlatayım gece bir gr uyku yok oda oda geziyorum ve sabah uykusuz baş agrılı gün boyuda sıcak resmen hasta gibiydim .Şükür rabbim biraz serinlik verdibiz ankaradayken ne sıcaktı ya.hele cumartesi akşamı bize cok güzel veda etti,yandık yandık.ohh sefan olsun erik hanım.şimdi kahve zamanı bende bi kahve alayım,hastaları yolladım.drluk tam bir sinir harbi.bugün bağımlılarımın hepsi geldi.özlemişler.amcama bakın ağrı kesici varsa alayım..neren ağrıyo amca..biyerim ağrımıyo arada atıyorum iyi geliyor
valla gözde nerde hiç bilmiyorum
emine 6 sında döneerim demişti yanılmıyorsam
ebru son bildirimdede bulunamadı zaten tartılmamış dışarda kıyafetle de doğru çıkmadı tartı değişikliğide yazamazdık yeniden değişecekti öyle ama döner sanırım oda buugun yarın
ipekten de hiç haberim yok
erikcim reyyan cok cadııı.anneci anneci diye peşimden geziyor.sen onu görsen yersin bana bakıyor kaşlarını çatıyor sonrada yüzümü ellerinin arasına alıp sevip teselli ediyor.aşısı var asmye getirmem lazım cadıyı.ama kıyamıyom
iyiyim bitanem şükür sizleri gördüm daha iyi oldummmaynenn yılların acısını çıkarıyorum çıpçıtır gezerek yeme düzenime aynen devamm haftada bir kaçamak yapıyorum ama diğer öğünde dengelemek kaydıyla tabii sporada devam sonuç mükemmel ama meyveye fena saldırıryorum sabahları annemde heyecan dorukta yarın hastahaneye yatıyoruz 2 gün diyalize görecek sonrası ameliyat hayırlısıyla atlatırız inş bitanemm:18::18:
Cok sagol drcugum valla basini agritiyoruz ama iyi ki soyledin bitanem perşembe günü ikili tarama sonuclarim cikicak bi sorayim drumaerikcim tetanozu düşük tehlikesi gecirmişlere kadındogumcu onayıyla yapıyorum ben..kadındogumcuna danısmadan yaptırma.
unuturmuyum canim benim giderken soylemistin hadi bakalim bugun iyice dinlen yarin gorusuruzayy tatlı kaptancım benim nasıl da hatırlar. yoldan direk işe geldim ama sersem gibiyim gözlerim şeş beş görüyo. 21 sattir yoldayız normal demi.sadece selam vereyim yarından sonra yine düzene girerim. bu arada memlekette tatlı yemek ekmek bi sürü şley yedim kesin kilo almışımdır. yarın sıkı rejim başlıyoooooo.
hepinizi ayrı ayrı çok özledim. çok öpüldünüz
İnşallah canim devam herseye bekleme bittievet kaptan mesajını gördüm inş artık buradayım
İzinli yazamayiz canim onu gecen bildirimde belirtmen gerekirdi . Cumaya kadar herkes elinden geleni yapmali canım
Galiba emzirme doneminde daha ddikkatli ollmak gerek
KKolay gelsin canım benim reglde gelsin bakalım bu cumaya kadaar
Güzel gecmis canım sevindim senin adina
Bu cuma bildirime girecekmisin abla
tatlı cadı annemde diyor çok tatlı olmuş bide güzel diye MAAŞALLAH nazar değmesin kuzuma biz göremeden büyüyor
çok geçmişler olsun inş sonu iyi olur şifa bulur
ayy tatlı kaptancım benim nasıl da hatırlar. yoldan direk işe geldim ama sersem gibiyim gözlerim şeş beş görüyo. 21 sattir yoldayız normal demi.sadece selam vereyim yarından sonra yine düzene girerim. bu arada memlekette tatlı yemek ekmek bi sürü şley yedim kesin kilo almışımdır. yarın sıkı rejim başlıyoooooo.
hepinizi ayrı ayrı çok özledim. çok öpüldünüz
hadi canım inşallah herşey rabbimin izniyle güzel olacak dualarımız anneciğine canım.
valla gözde nerde hiç bilmiyorum
emine 6 sında döneerim demişti yanılmıyorsam
ebru son bildirimdede bulunamadı zaten tartılmamış dışarda kıyafetle de doğru çıkmadı tartı değişikliğide yazamazdık yeniden değişecekti öyle ama döner sanırım oda buugun yarın
ipekten de hiç haberim yok
yerim ben onu
eee annesi mecbur kıyacaksın aşısı varsa bebişinin
birde ben tetenoz aşısını ne zaman yaptırmalıyım drcum sanırım 2 doz yapıyorlar :26:
sağol canım benim
ben aile hekimini 2 defa gördüm bi ilk gebeliğimi bildirdim birde gebelik sonlanınca adamcağız çok şaşırdı zaten aile hekimine bu kadar az gelinir mi diye
sormayın kızlar allahtan iki gündür serinde bi nefes aldık löyle anlatayım gece bir gr uyku yok oda oda geziyorum ve sabah uykusuz baş agrılı gün boyuda sıcak resmen hasta gibiydim .Şükür rabbim biraz serinlik verdi
yaa drcum ya bizim cinsiyet ne zzman belli olcak ya biz 13 haftalık olduk ama
tabi ki canim benim gozun arkada kalmasin ugrariz biz takima cumada yardimci oluruz sen iyi ol yyetertşkler Haticecimmmamin bitanem inş
eminem hoşgeldin cnmmmmsıkma canını bayramda hepimiz az çok aldık şimdi mola bitti
allah razı olsun heopinizden şirinem inşallah cnmmm sağ salim çıkarız ben cepten girme özürlü olduğum için pek giremem sanırım şirinem takım sana emanetcici bakın kendinize
Tmm canım benim bu hafta böyle oldu zaten herkes bi toparlansib haftaya herkws burda yoksa zopa cikar meydanaTamm kaptanim ben dikkat ediyorum ama ugrayamadim 2 gundur ozur dilerim herkesten. Bayram donusu kotu suprizle dolu bir haftaya basladim. Ama ara ara gelmee calisicam.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
sıcak bizi takip edior galiba,ankaradan aldık istanbula getirdik.Klar bu gece serindi ankara gece kalktim usumusum insan usumeyi ozlermis meger
Ama garip rüyalardan uykuya firsat kalmiyor
Ee sizlerde ne var ne yok anlatin bakiyim bayram donusu neler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?