Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tünaydın fıstıklar şükür gelmişsiniz çok ıssızdı buralar anneci demek yerim o cadıyı ben çok şanslısın doktorcum tüm stresini alır cimcime
haticem hoşgeldin allah kabul etsin bize dua etmeyi unutmadın dimi
ayçacım bence izin alma az almışsın dikkat edersen hemen verirsin cnmm
Blucum inşallah sen de sık sık gelebilirsinn özledik iyice
Gülşahım ne güzel vesile olmuşsunn aslında sende de işe yarar neden yaramasın ama sen yarı karatay yapıyorsun
şirinemmm iki gündür burasıda serinledi biraz hayatımda ilk kez kış gelsin istedim bu yaz
diğer kaçaklar nerde bızdık ebru ipek :26::26:

banucum nasılsın.çıtır çıtır geziyorsun değilmi.yeme düzenin ne alemde.karataya devammı?
annen nasıl?

banucum nasılsın.çıtır çıtır geziyorsun değilmi.yeme düzenin ne alemde.karataya devammı?
annen nasıl?

iyiyim bitanem şükür sizleri gördüm daha iyi oldummm aynenn yılların acısını çıkarıyorum çıpçıtır gezerek yeme düzenime aynen devamm haftada bir kaçamak yapıyorum ama diğer öğünde dengelemek kaydıyla tabii sporada devam sonuç mükemmel ama meyveye fena saldırıryorum sabahları annemde heyecan dorukta yarın hastahaneye yatıyoruz 2 gün diyalize görecek sonrası ameliyat hayırlısıyla atlatırız inş bitanemm:18::18:

hadi canım inşallah herşey rabbimin izniyle güzel olacak dualarımız anneciğine canım.
valla gözde nerde hiç bilmiyorum
emine 6 sında döneerim demişti yanılmıyorsam
ebru son bildirimdede bulunamadı zaten tartılmamış dışarda kıyafetle de doğru çıkmadı tartı değişikliğide yazamazdık yeniden değişecekti öyle ama döner sanırım oda buugun yarın
ipekten de hiç haberim yok
yerim ben onu
eee annesi mecbur kıyacaksın aşısı varsa bebişinin
birde ben tetenoz aşısını ne zaman yaptırmalıyım drcum sanırım 2 doz yapıyorlar :26:
Afiyet şifa olsun cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım benim
ben aile hekimini 2 defa gördüm bi ilk gebeliğimi bildirdim birde gebelik sonlanınca adamcağız çok şaşırdı zaten aile hekimine bu kadar az gelinir mi diye
sormayın kızlar allahtan iki gündür serinde bi nefes aldık löyle anlatayım gece bir gr uyku yok oda oda geziyorum ve sabah uykusuz baş agrılı gün boyuda sıcak resmen hasta gibiydim .Şükür rabbim biraz serinlik verdi

yaa drcum ya bizim cinsiyet ne zzman belli olcak ya biz 13 haftalık olduk ama

erikcim tetanozu düşük tehlikesi gecirmişlere kadındogumcu onayıyla yapıyorum ben..kadındogumcuna danısmadan yaptırma.

ayy tatlı kaptancım benim nasıl da hatırlar. yoldan direk işe geldim ama sersem gibiyim gözlerim şeş beş görüyo. 21 sattir yoldayız normal demi.sadece selam vereyim yarından sonra yine düzene girerim. bu arada memlekette tatlı yemek ekmek bi sürü şley yedim kesin kilo almışımdır. yarın sıkı rejim başlıyoooooo.
hepinizi ayrı ayrı çok özledim. çok öpüldünüz

Son düzenleme:

tatlı cadı annemde diyor çok tatlı olmuş bide güzel diye MAAŞALLAH nazar değmesin kuzuma biz göremeden büyüyor

çok geçmişler olsun inş sonu iyi olur şifa bulur

erikcim tetanozu düşük tehlikesi gecirmişlere kadındogumcu onayıyla yapıyorum ben..kadındogumcuna danısmadan yaptırma.
Cok sagol drcugum valla basini agritiyoruz ama iyi ki soyledin bitanem perşembe günü ikili tarama sonuclarim cikicak bi sorayim druma
unuturmuyum canim benim giderken soylemistin hadi bakalim bugun iyice dinlen yarin gorusuruz
evet kaptan mesajını gördüm inş artık buradayım
İnşallah canim devam herseye bekleme bitti

Tamm kaptanim ben dikkat ediyorum ama ugrayamadim 2 gundur ozur dilerim herkesten. Bayram donusu kotu suprizle dolu bir haftaya basladim. Ama ara ara gelmee calisicam.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

tatlı cadı annemde diyor çok tatlı olmuş bide güzel diye MAAŞALLAH nazar değmesin kuzuma biz göremeden büyüyor

çok geçmişler olsun inş sonu iyi olur şifa bulur

tşkler Haticecimmm amin bitanem inş

eminem hoşgeldin cnmmmm sıkma canını bayramda hepimiz az çok aldık şimdi mola bitti

allah razı olsun heopinizden şirinem inşallah cnmmm sağ salim çıkarız ben cepten girme özürlü olduğum için pek giremem sanırım şirinem takım sana emanet cici bakın kendinize

tabi ki canim benim gozun arkada kalmasin ugrariz biz takima cumada yardimci oluruz sen iyi ol yyeter
Tamm kaptanim ben dikkat ediyorum ama ugrayamadim 2 gundur ozur dilerim herkesten. Bayram donusu kotu suprizle dolu bir haftaya basladim. Ama ara ara gelmee calisicam.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tmm canım benim bu hafta böyle oldu zaten herkes bi toparlansib haftaya herkws burda yoksa zopa cikar meydana

hoşbuldukk arkadaşlarr. evet çok güzel günler bizlerle olsun diyip bismillah diyelim

Klar bu gece serindi ankara gece kalktim usumusum insan usumeyi ozlermis meger
Ama garip rüyalardan uykuya firsat kalmiyor
Ee sizlerde ne var ne yok anlatin bakiyim bayram donusu neler oldu

Klar bu gece serindi ankara gece kalktim usumusum insan usumeyi ozlermis meger
Ama garip rüyalardan uykuya firsat kalmiyor
Ee sizlerde ne var ne yok anlatin bakiyim bayram donusu neler oldu
sıcak bizi takip edior galiba,ankaradan aldık istanbula getirdik.

Ben geldim.. Geçmiş bayramınızı kutlar yanaklarınızdan öper veee sımsıkı kucaklarım..

iyimisiniz yaramaz bi durum yoktur umarım. ben nasılım iyiym heralde gelir gelmez enerjinizi düşürmek istemem iyi diyek iyi olak ağlayakta gözdenmi olak

bayramdan önce çokta umursamadığım bikaç şey yüzünden nörolojiye çıkmıştım. unutkanlık testi, mr, tahlil yapıldı. dün sonuçları aldım. şikayetlerimin çoğu sinir stresle alakalıymış depresyonum varmış birde Yasemincim bir bakarsan sevinirim mr sonucunda

- solda mastoid hücrelerde kronik mastoid hücrelerde kronik mastoid sekeli sinyal intensite değişikleri izlenmiştir.
- sagital serileree hipofiz bezi yüksekliği 7.5 mm olup, üst konturu konkavitesini konveks görünüm almıştır. supraseller sisternde kısmi obliterasyon izlenmektedir.

Dr önemli olmadığını sinir strese bağlı olduğunu ama ilerde korkulu rüya görmeyelim diye ilaçlı mr istedi. SAna sormamın nedeni tam olarak algılayamadım bi değişiklik varmış ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…