İzinli yazamayiz canim onu gecen bildirimde belirtmen gerekirdi . Cumaya kadar herkes elinden geleni yapmali canımKaptanim bende bayram donsu cok kotu bi haftaya basladim. Uykusuz geceler beni bekliyor. Ben 1 hafta daha izinde olsam olur mu? Ayrilmkata istemiyorum sonra cok kaciririm diye korkuyorum ama kalirsamda ortalamayi etkilerim diye korluyorum.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Galiba emzirme doneminde daha ddikkatli ollmak gerekben ilkinde 64le kaldım 5 aylık oluncaya kadar 67 felandım birden 75e fırladım 82yle kapattım.dogumdan sonra 75dim.genelde dogumda pek veremem.emzirme döneminde 80lerigördüm.
KKolay gelsin canım benim reglde gelsin bakalım bu cumaya kadaarEvimi sildim süpürdüm çamaşırlarımı astım bi makinada yıkanıyor bende bi duş alıp geliyorummm
Karnımda ağrıyor regli geliyorrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel gecmis canım sevindim senin adinaotelde ne çıktıysa onu yedik bazende dışardan bakalım önümüzdeki maçlara bakacaz inş
byrm namazında kabedeydik sonrada birkaç gün kaldık çok güzeldi herkesler çacuklarını süslemiş mahşeri bir kalabalık
İzinli yazamayiz canim onu gecen bildirimde belirtmen gerekirdi . Cumaya kadar herkes elinden geleni yapmali canım
Galiba emzirme doneminde daha ddikkatli ollmak gerek
KKolay gelsin canım benim reglde gelsin bakalım bu cumaya kadaar
Güzel gecmis canım sevindim senin adina
Bu cuma bildirime girecekmisin abla
Hoşgeldin ablacım ne güzel bizede nasip olur inşallah
geçmiş olsun hava değişimi mi çarptı?sorma ya.o lazoğlunun bu sefer çekecegi var.selam kızlar bende geldim hastayım ama buralardayım
kardeşimim niye üzmüş bakayım lazoğlu
çocuklar deyince aklıma elinde çikolatayla bayram harçlığıyla şehit olmus gazzeli minikler geliyorbyrm namazında kabedeydik sonrada birkaç gün kaldık çok güzeldi herkesler çacuklarını süslemiş mahşeri bir kalabalık
otelde ne çıktıysa onu yedik bazende dışardan bakalım önümüzdeki maçlara bakacaz inş
cumaya kadar ne kurtarsak kar.sana anlatacak cok şey var görüşelim bi ara teyze kızı nişanlandı bende gittim abartıp beni 50 küsür kiloluk tugba sandılarcumaya Akkoyun karakoyun belli olur
bende regl oldum olacam.İzinli yazamayiz canim onu gecen bildirimde belirtmen gerekirdi . Cumaya kadar herkes elinden geleni yapmali canım
Galiba emzirme doneminde daha ddikkatli ollmak gerek
KKolay gelsin canım benim reglde gelsin bakalım bu cumaya kadaar
Güzel gecmis canım sevindim senin adina
Bu cuma bildirime girecekmisin abla
o karatay biz emzirirken nerdeydi yaBi tanıdığım yeni doğum yaptı 3 aylık falan bebiş, ramazanda gittik çok kilo almış sütüde yemeyince kesiliyormuş aldıkça alıyorum dedi
Bende karatayı önerdim anlattım
Dün aradı nasıl tesekkur edıyo :)
Hergün 200 gr veriyorum hiç aç kalmıyorum sütüm bile arttı dedi
Bi ben beceremedim şu karatayı :)
günaydınnn toplanıyoruz galiba..Günaydın kızlarrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vayyy başlamışız bu süper valla hiç vakit kaybetmmemişsin benide 50kg ilie karıştırsalar bende vakit kaybetmemdünkü menüm:04.08
sabah asmye bi girdim her yer hasta ama dr yok.kahvaltıya ne malzeme bulabildim nede vakit
kahvaltı yok
öğle
2 kepçe bol nohutlu sulu köfte
salata
yogurt
ara:3 erik
akşam:el büyüklüğünde tavuk fırında bi kaç parça sebzesinden
salata
yogurt
ara:1 erik
suyu bilemiyorum.
evet evet herkesler geliyor ne güzelgünaydınnn toplanıyoruz galiba..
Günaydın kızlarrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz kalktık annem geldi kahvaltı yapacagız süpriz yapmış bizehadi kızlar nerelerdesiniz,toparlanalım motive olalım,zararın neresinden dönersek kardır.:13:
bilemedim ki nerdeydi sahi bence yurt dışında araştırmadaydıo karatay biz emzirirken nerdeydi ya
günaydın fıstıkbu arada günaydın..
lazoğlunu senin elinden korusun biri o zaman mesela reyyangeçmiş olsun hava değişimi mi çarptı?sorma ya.o lazoğlunun bu sefer çekecegi var.
çocuklar deyince aklıma elinde çikolatayla bayram harçlığıyla şehit olmus gazzeli minikler geliyor
cumaya kadar ne kurtarsak kar.sana anlatacak cok şey var görüşelim bi ara teyze kızı nişanlandı bende gittim abartıp beni 50 küsür kiloluk tugba sandılar
bende regl oldum olacam.
emzirme dönemi biraz nasip meselesi kiminin vucudu süt üretirken kaloriyi cok harcıyor ben onlardan olamadım erikcim sen olursun inşallah.
valla süper iş yapmışsın gülşahım ne güzel birşeye vesile olmuşsunBi tanıdığım yeni doğum yaptı 3 aylık falan bebiş, ramazanda gittik çok kilo almış sütüde yemeyince kesiliyormuş aldıkça alıyorum dedi
Bende karatayı önerdim anlattım
Dün aradı nasıl tesekkur edıyo :)
Hergün 200 gr veriyorum hiç aç kalmıyorum sütüm bile arttı dedi
Bi ben beceremedim şu karatayı :)
hoşgelmiş sefa gelmiş bekletmesinden iyidirGünaydınnnnnn
Regli oldum acayip şişim ya
o zaman hemen cuma listedesin ablam hadi artık gitsin şu löplöp yağlarbencede emzirme dönemine dikkat çok acıkıyor insan bide çocuğa süt olsun mağlum
evet güzeldi ama sıla hasretide hissetmiyor değilim
geleyim artık bence yeniden motivasyon lazım mağlum son senem türkiyeye bu kiloyla gitmek istemem bide 15 tatilde kayınvaldem umreye gelecek mutlaka laf söyler
inş isteyen herkese nasip olsun bide ramazanda tavsiye edeim Mekke ayrı medine ayrı güzel
biz ankaradayken ne sıcaktı ya.hele cumartesi akşamı bize cok güzel veda etti,yandık yandık.ohh sefan olsun erik hanım.şimdi kahve zamanı bende bi kahve alayım,hastaları yolladım.drluk tam bir sinir harbi.bugün bağımlılarımın hepsi geldi.özlemişler.amcama bakın ağrı kesici varsa alayım..neren ağrıyo amca..biyerim ağrımıyo arada atıyorum iyi geliyor
bir kahvaltı yapayım annemlerle mis gibide hava var nisbet yapmak gibi olmasın
ankaraya 3 gündür serin Allah nazarlardan saklasın maşallah subanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?