- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
bencede emzirme dönemine dikkat çok acıkıyor insan bide çocuğa süt olsun mağlum
evet güzeldi ama sıla hasretide hissetmiyor değilim
geleyim artık bence yeniden motivasyon lazım mağlum son senem türkiyeye bu kiloyla gitmek istemem bide 15 tatilde kayınvaldem umreye gelecek mutlaka laf söyler
inş isteyen herkese nasip olsun bide ramazanda tavsiye edeim Mekke ayrı medine ayrı güzel
Benim guEl haberlerim var artik hayatimda biri var. uzun zamandir tanidigim biri artik acildi.ama cok uzakta amerikada yasiyorizaktan uzaktan iliski nasil yurucek bilmiyorum ama icim icime sigmiyor. Boyuda buldum 1.95 :)) sanirim topuklu giyebilicem. Ekim gb Turkiyeye gelicek insallah ama temelli degil. Egitim icin gelip gidicek. Sonrasina bakalim hayirlisi. Rabbim
Nasil nasip ederse :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Vayy vayy ne güzel haberler canim bunlar kiz pilot bul dwdim di amerika yollari tastan sen artik surekli havadasin leylegi gececeksin ama cok sevindim inşallah güzel bir iliski olurBenim guEl haberlerim var artik hayatimda biri var. uzun zamandir tanidigim biri artik acildi.ama cok uzakta amerikada yasiyorizaktan uzaktan iliski nasil yurucek bilmiyorum ama icim icime sigmiyor. Boyuda buldum 1.95 :)) sanirim topuklu giyebilicem. Ekim gb Turkiyeye gelicek insallah ama temelli degil. Egitim icin gelip gidicek. Sonrasina bakalim hayirlisi. Rabbim
Amanin kunefe mi :26: hemde tantuni hemde bezelye corbasi aklimda yanlış kalmadiysa bezelyede de cok karbonhidrat var bi bak karataya derimGunaydin kizlar bugun minik bir kaamakla yaninia geldim. Oncelikle dunku menum. Yazmayinca cok mu olmus farkjna varamiyorum.
Sabah= 2 yumurtadan omlet , peynir , 1 bardak sut
Ogle = bezelye corbasi 1 kase , 1 avuc kofte, yogurt
Aksam = yrim tantuni , 1 ayran , ceyrek kunefe ( bayramdan cikamamisim daha bude regl olcam diye canimcok tatli istiyodu ondan) cekcem ama kualklarimi soz.
Hosgeldin canim inşallah biraey fikmaz sinuclardan anlamadik ama inşallah yolundadir herseyBen geldim..Geçmiş bayramınızı kutlar yanaklarınızdan öper veee sımsıkı kucaklarım..
iyimisiniz yaramaz bi durum yoktur umarım. ben nasılım iyiym heralde gelir gelmez enerjinizi düşürmek istemem iyi diyek iyi olak ağlayakta gözdenmi olak
bayramdan önce çokta umursamadığım bikaç şey yüzünden nörolojiye çıkmıştım. unutkanlık testi, mr, tahlil yapıldı. dün sonuçları aldım. şikayetlerimin çoğu sinir stresle alakalıymış depresyonum varmış birde Yasemincim bir bakarsan sevinirim mr sonucunda
- solda mastoid hücrelerde kronik mastoid hücrelerde kronik mastoid sekeli sinyal intensite değişikleri izlenmiştir.
- sagital serileree hipofiz bezi yüksekliği 7.5 mm olup, üst konturu konkavitesini konveks görünüm almıştır. supraseller sisternde kısmi obliterasyon izlenmektedir.
Dr önemli olmadığını sinir strese bağlı olduğunu ama ilerde korkulu rüya görmeyelim diye ilaçlı mr istedi. SAna sormamın nedeni tam olarak algılayamadım bi değişiklik varmış ama
bende seni öper sıkıca kucaklarımBen geldim..Geçmiş bayramınızı kutlar yanaklarınızdan öper veee sımsıkı kucaklarım..
iyimisiniz yaramaz bi durum yoktur umarım. ben nasılım iyiym heralde gelir gelmez enerjinizi düşürmek istemem iyi diyek iyi olak ağlayakta gözdenmi olak
bayramdan önce çokta umursamadığım bikaç şey yüzünden nörolojiye çıkmıştım. unutkanlık testi, mr, tahlil yapıldı. dün sonuçları aldım. şikayetlerimin çoğu sinir stresle alakalıymış depresyonum varmış birde Yasemincim bir bakarsan sevinirim mr sonucunda
- solda mastoid hücrelerde kronik mastoid hücrelerde kronik mastoid sekeli sinyal intensite değişikleri izlenmiştir.
- sagital serileree hipofiz bezi yüksekliği 7.5 mm olup, üst konturu konkavitesini konveks görünüm almıştır. supraseller sisternde kısmi obliterasyon izlenmektedir.
Dr önemli olmadığını sinir strese bağlı olduğunu ama ilerde korkulu rüya görmeyelim diye ilaçlı mr istedi. SAna sormamın nedeni tam olarak algılayamadım bi değişiklik varmış ama
Benim guEl haberlerim var artik hayatimda biri var. uzun zamandir tanidigim biri artik acildi.ama cok uzakta amerikada yasiyorizaktan uzaktan iliski nasil yurucek bilmiyorum ama icim icime sigmiyor. Boyuda buldum 1.95 :)) sanirim topuklu giyebilicem. Ekim gb Turkiyeye gelicek insallah ama temelli degil. Egitim icin gelip gidicek. Sonrasina bakalim hayirlisi. Rabbim
Ee dugun yaklaati cildirmis durumdadir o simdibizim kelebek hilalde harıl harıl düğün hazırlıgı ev mobilya vs topiklerini şenlendiriyor.
Canim bu cuma bildirim yapmak zorundasin ve izin en az iki hadtalik verilir bence sen diyete dikkat et cuma bildirim yap msjdan muaf tutalim esinin izni bir haftaymis zatenKaptanım eşim bir haftalık izne çıktı o varken giremiyorum bnde izne çıkabilir miyim? İnan aniden oldu bu izin işi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende seni öper sıkıca kucaklarımebrucum nasıl anlatsamki.bu terimleri anlatmak zor.ama o ilaçlı mrı çektir.hipofiz önemli bir hormon salgı bezi.
Drcum sonuclarim cikti
Down riski 1:50000
Trim18/13 riski 1:99000
Yas riski 1:1070
d
Anladigim kadariyla sikinti yok degil mi
Dr cok doluydu gorusemedik sabah gidecegim
Ee dugun yaklaati cildirmis durumdadir o simdi
Canim bu cuma bildirim yapmak zorundasin ve izin en az iki hadtalik verilir bence sen diyete dikkat et cuma bildirim yap msjdan muaf tutalim esinin izni bir haftaymis zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?