Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin kizlar bugun minik bir kaamakla yaninia geldim. Oncelikle dunku menum. Yazmayinca cok mu olmus farkjna varamiyorum.

Sabah= 2 yumurtadan omlet , peynir , 1 bardak sut

Ogle = bezelye corbasi 1 kase , 1 avuc kofte, yogurt

Aksam = yrim tantuni , 1 ayran , ceyrek kunefe ( bayramdan cikamamisim daha bude regl olcam diye canimcok tatli istiyodu ondan) cekcem ama kualklarimi soz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benim guEl haberlerim var artik hayatimda biri var. uzun zamandir tanidigim biri artik acildi.ama cok uzakta amerikada yasiyor izaktan uzaktan iliski nasil yurucek bilmiyorum ama icim icime sigmiyor. Boyuda buldum 1.95 :)) sanirim topuklu giyebilicem. Ekim gb Turkiyeye gelicek insallah ama temelli degil. Egitim icin gelip gidicek. Sonrasina bakalim hayirlisi. Rabbim
Nasil nasip ederse :)

Ahh canim insallah. Bende annem icin istoyorum insallah gonderebilirim. Cok istiyor anlamam her ramazan sabah ezaninda oturur aglar bu ramazanda gidemedim diye

çok sevindim tatlımmm gözün aydınn. uzaktan ilişki çok kolay degil ama şunu da biliyoruz ki hayatıda ilişkileride zorlaştırıp kolaylaştıran bizleriz

Vayy vayy ne güzel haberler canim bunlar kiz pilot bul dwdim di amerika yollari tastan sen artik surekli havadasin leylegi gececeksin ama cok sevindim inşallah güzel bir iliski olur
Amanin kunefe mi :26: hemde tantuni hemde bezelye corbasi aklimda yanlış kalmadiysa bezelyede de cok karbonhidrat var bi bak karataya derim
Ayrica cik bayramdan ask gelmis kapini calmis boyuda biyuna uygunmus citir olcan bunu dusun
Hosgeldin canim inşallah biraey fikmaz sinuclardan anlamadik ama inşallah yolundadir hersey

bende seni öper sıkıca kucaklarımebrucum nasıl anlatsamki.bu terimleri anlatmak zor.ama o ilaçlı mrı çektir.hipofiz önemli bir hormon salgı bezi.

Çok sevindim cnm hakkında hayırlı olur inşallahh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaptanım eşim bir haftalık izne çıktı o varken giremiyorum bnde izne çıkabilir miyim? İnan aniden oldu bu izin işi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay ben yeni gördüm tebrik ederim.inşallah güzel bir başlangıc olur.ooo bizim grup evlenecekler doguracaklar,maşallah.
ozamann şimsi sen bu gazla bu aşk sarhoşluguyla listeleri altüst edersin.

bizim kelebek hilalde harıl harıl düğün hazırlıgı ev mobilya vs topiklerini şenlendiriyor.

bizim kelebek hilalde harıl harıl düğün hazırlıgı ev mobilya vs topiklerini şenlendiriyor.
Ee dugun yaklaati cildirmis durumdadir o simdi
Kaptanım eşim bir haftalık izne çıktı o varken giremiyorum bnde izne çıkabilir miyim? İnan aniden oldu bu izin işi

Canim bu cuma bildirim yapmak zorundasin ve izin en az iki hadtalik verilir bence sen diyete dikkat et cuma bildirim yap msjdan muaf tutalim esinin izni bir haftaymis zaten

Drcum sonuclarim cikti

Down riski 1:50000
Trim18/13 riski 1:99000
Yas riski 1:1070

Anladigim kadariyla sikinti yok degil mi

Dr cok doluydu gorusemedik sabah gidecegim

bende seni öper sıkıca kucaklarımebrucum nasıl anlatsamki.bu terimleri anlatmak zor.ama o ilaçlı mrı çektir.hipofiz önemli bir hormon salgı bezi.

sağol canımsın çektiricem zaten pazartesi randevum.

Drcum sonuclarim cikti

Down riski 1:50000
Trim18/13 riski 1:99000
Yas riski 1:1070
d
Anladigim kadariyla sikinti yok degil mi

Dr cok doluydu gorusemedik sabah gidecegim

Ayfer gözün aydın diyim bende ailemizin dr. u henüz yorum yapmadı benimde anladığım kadarıyla yok gibi..

Ayçam tebrik ederim senide umarım mutlu çok olursun

Kızlar selamlar çok enteresan ama siteden girip menülerimi yazdım ve 2 mesajım da burada yok, ayrıca sanki kimse mesaj yazmamış gibi görünüyor.. Cepten girince yazdıklarımı görmüyorum ama sizlerin yazdıklarını görüyorum 2 gündür yazdım halbuki..
Kaptanım sonuclarına çok sevindim bakalım beyfendi mi hanımefendi mi gelecek
Doktorum nasılsın Bücürler nasıllar
Banucuğum inşallah en kısa zamanda iyileşir annen ve evinize dönersiniz
Ayça çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla..
Ecemavi Ramazan'da umreye gittik çok güzeldi hakkaten, çok başkaydı,sanki tüm yükümü orada bıraktım döndüm..burada yaşamanın en güzel yönü bu.. Riyad Türk Okulu'ndan bir öğretmen trafik kazasında vefat etti ona çok üzüldüm ama sahabelerin ve Hz Hatice'nin kabrinin olduğu mezarlığa defnetmişler onun adına çok güzel bir şans tabi..
İşte böyle, bundan sonra telden gireyim bari :)

Ee dugun yaklaati cildirmis durumdadir o simdi

Canim bu cuma bildirim yapmak zorundasin ve izin en az iki hadtalik verilir bence sen diyete dikkat et cuma bildirim yap msjdan muaf tutalim esinin izni bir haftaymis zaten

Tamam kaptanım Teşekkürler

Selam güzel hatunlar.....
Herkese günaydınn....
Nasılsınız bakalım....
Ben cok iyiyim şükürler olsun... Bayramda memlekete gittim.. Çok güsel oldu bnm için.... Cok özlemişim
Nese sulugözlülüğe gerek yok.. Dün sonunda bebegimin cinsiyetini ögrenebildim.... Teyzoşları bi paşa geliyo....
Cicegime böcüş bi kardeş geliyo

Erigim seninli belli oldumu....

ay kızlar nerelerdesiniz görünüp görünüp kayboluyorsunuz.
bluecum demek sende umredeydin.ne güzel.
bende 2 hafta ankaraya gittim dönüp işe başlamak zor oldu.cocuklarda bende adepte olamadık.ev hala dandini valizimi bile tam yerleştiremeidm.ankara oğluşuma pek yaramadı.bayramın 3.günü arkadasa gittik orda altını ıslattı.hemde 3 defa arka arkaya.Allahtan arkadasım kızıda yeni öğreniyormusta ve arkadas beni cok iyi tanırda sorun olmadı.ogünden beridir arada su koyveriyoruz.tam olmasada başa döndük gibi oldu.cocuklar cok hassas oluyor özellikle haşarı olmayan erkek cocukları ay yoksa benim oğlum gercekten balıkmı Allah muhafaza

merve bebek topiğinde cosmussunne güzel ya..paşanıda tebrik ederim.ablalı erkek cocugu daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…