Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gülşahcım tebrik ederim canım bende dietisyene yeniden başlamak istiyorum ama bir türlü gidecek vakit bulamıyorum.aslında burdan yürüme 5dk.10dkda liste hazırlama tartılma sürüyor.ama randevum olsada cok bekliyorum gidince drların birine bırakıyorum gidiyorum giremeden geri geliyorum.

tek tek sonu
çlarınımı hesaplıyacam ilk defa yapacam şimdi stres oldum

kızlar çok şişim çok bide temizliğe başladım ama elim ayağım titriyo bide sanki içten yanıyorum gibi bu durum bir geçeydi

Teşekkür ederim yasemin
Bence ilk fırsatta git hafta sonu falan olmuyormu doktorun

*** 3. Takım 375.Etap ***

kelebekolacam: (76,6 / / /)
Sahgul: ( 68,5/66,9 /1,6 / %2,34)
Nilyyyaaannnn: (83,7/84.1 /-0.4 /-%0.48 )
_citygirl_ : (67,3 /66,5/0,8 / 1,19)

hedef ve başarıi: (74,3/74,3/0 /0 ) kilosu sabit,izne ayrıldı
Ecemavi : (74,1 / 74/0,1/0,13)
bluebottle: (53,9/ / /% )365. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 10' a bölündü

3. takım ortalaması:

Günaydın fıstıklarrr Gülşahcım büşracım tbrk ederim süpersiniz

Ayçacım az da osa gitmiş kuzum ama akşamları az yemen etkiliyor sanırım çünkü acıkınca leptin iptal oluyoır aç kalmak çözüm değil kuzumm buna dikkat et
Yasemincim diyetisyenle hakikaten daha güzel veriyordun sanki beş dk ayırmaya çalış bitanem

Eminem inş izinde n olumsuz etkilenmezsin kuzummm

ayrıca bu ceza işini sevdimmm güzel düşünmüşsün şirinemmm

banucum seni göremk ne güzel.nasılsın canım.geçmişi bile takip edemez oldum.
abla sen hala regl olmadınmı.
bende de kabızlık var ondan sabah tartılmadım belki öğlene kadar bi çare bulurum diye.bana tek çare kan ilacı aslında onu içince kabızlıgım geciyor dün yatmadan içtim umarım etkisini gösterir.

*** 3. Takım 375.Etap ***

kelebekolacam: (76,6 / / /)
Sahgul: ( 68,5/66,9 /1,6 / %2,34)
Nilyyyaaannnn: (83,7/84.1 /-0.4 /-%0.48 )
_citygirl_ : (67,3 /66,5/0,8 / 1,19)

hedef ve başarıi: (74,3/74,3/0 /0 ) kilosu sabit,izne ayrıldı
Ecemavi : (74,1 / 74/0,1/0,13)
bluebottle: (53,9/56,3 / -2,4/-0,44 % )365. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 10' a bölündü

3. takım ortalaması:

eğer grubu olumsuz etkiliyorsam haftaya da giriş yapabilirim kızlar..
600 gr gitmiş çokşükür

tbrkler bluecummm gayet güzel gitmişşş bence bu hafta gir bitanem gülşahın ortalaması süper %30 un altına düşmüyor şimdilik siz bilirsiniz

aynen yasemincim çok mutluyum bende

canım karın masajı yap ben 3 gündür sıkıntımı yendim çokşükür, saat yönünde 3 dk iyice masaj yap çok etkili oluyor..

Yeşilçay beni rahatlattı

Kızlar bütün gece hastanedeydim kızımın gaz sancısı yüzünden susmak bilmedi ağlamaktan sesi kısıldı ((

Hemen tartılıp geliiim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…