- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Çok sevindim canım yaa inşallah istediğin kiloya ulaşırsınEki Görüntüle 1224001
Buda tartı fotomm
Yas inşallah böyle gider
66 yı gördüm sonundaaaa
Keşke en başında gitseydim diyetisyene
çlarınımı hesaplıyacam ilk defa yapacam şimdi stres oldumHatice bugün 6. takımın listesini kontrol edicez cezalıyız. Benım ögleden sonra onemlı uzun bir toplantım var.
ben 12 de bir girip kontrol ederim amatamamlanmamıssa bi daha giremeyebilirim. Girmeye calısıcam ama. 12 den sonra sana emamet kardes takımın lıstesı olur mu
*** 3. Takım 375.Etap ***
kelebekolacam: (76,6 / / /)
Sahgul: ( 68,5/66,9 /1,6 / %2,34)
Nilyyyaaannnn: (83,7/84.1 /-0.4 /-%0.48 )
_citygirl_ : (67,3 /66,5/0,8 / 1,19)
hedef ve başarıi: (74,3/74,3/0 /0 ) kilosu sabit,izne ayrıldı
Ecemavi : (74,1 /74 /%0.13/)
bluebottle: (53,9/ / /% )365. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 10' a bölündü
3. takım ortalaması:
Teşekkür ederim yasemingülşahcım tebrik ederim canım bende dietisyene yeniden başlamak istiyorum ama bir türlü gidecek vakit bulamıyorum.aslında burdan yürüme 5dk.10dkda liste hazırlama tartılma sürüyor.ama randevum olsada cok bekliyorum gidince drların birine bırakıyorum gidiyorum giremeden geri geliyorum.
Canım adet olamadın ondankızlar çok şişim çok bide temizliğe başladım ama elim ayağım titriyo bide sanki içten yanıyorum gibi bu durum bir geçeydi
ayça toplantıya girmeden mutlaka uğra
banucum seni göremk ne güzel.nasılsın canım.geçmişi bile takip edemez oldum.
abla sen hala regl olmadınmı.
bende de kabızlık var ondan sabah tartılmadım belki öğlene kadar bi çare bulurum diye.bana tek çare kan ilacı aslında onu içince kabızlıgım geciyor dün yatmadan içtim umarım etkisini gösterir.
Süpersin canım11 ağustosta karataya tam olarak başladım, 10 gün oldu, 1,7 kilo gitti..
Yeşilçay beni rahatlattıbanucum seni göremk ne güzel.nasılsın canım.geçmişi bile takip edemez oldum.
abla sen hala regl olmadınmı.
bende de kabızlık var ondan sabah tartılmadım belki öğlene kadar bi çare bulurum diye.bana tek çare kan ilacı aslında onu içince kabızlıgım geciyor dün yatmadan içtim umarım etkisini gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?