Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm canlarım hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim 3 gün oldu eve geleli ama slm veremedim affedinhem yatrak yazmam hem yeni kk ki hiç sevmedim alıntılarda aşağı in yukarı çık başım döndü en iyisi toptan yazmak snrım

evimize kavuştuk ama benim bel berbat sürekli yatıyorum ya ayakta duracağım ya yatacağım oturunca kalkamıyorum mr çekildi 28 inde sonuç çıkacak dün bir komşu sıcak zeytinyağı sürün saat başı dedi onu sürüyor teyzem arkasından voltaren jel vicks ve üzerine termofor bklım inş iyi gelir annemin maşallahı var diren takılı sadece oda çıkınca süper olacak

Şirinem yeğenim prens demek tutturamadım sağ salim doğsun inş bitanemm yeni kaptan yardımcılarımız hayırlı uğurlu olsun blue ve gülşah hem zaman açısından hem deneyim açısından doğru karar şirinem prensimiz doğsun elbette seni de mezun edeceğiz ama bırakıp kaçmak yok öyle

Ayçacım eniştemize çok sevindim kuzum rabbim temiz kalbinmin karşılığını veri bak allah tamamına erdirsin cnm benim bu arada geçmiş olsun cnmm kelle paça çorbasını bol bol iç tatlım

Bluecum dönmen süper olmuş kaptan yardımcılığın hayırlı uğurlu olsun cnm ayrıca çok kararlı gördüm seni gece spor süpersin

Doktorcum miniklere geçmiş olsun sende halsizmişsin hiç dinlenemiyorsunki bitanem sen yazmasanda gözümde canlandırabiliyorum senin yoğunluğunu allah yardımcın olsun cnm

Gülşahım kefirini süzdükten sonra içme suyuyla yıka cnm bir peçeteye ser suyunu süzünce mayala
yıkayıp süzmeden sürekli mayalayınca öyle oluyor kaptan yardımcılığın hayırlı uğurlu olsun bitanem

Eminemmm bence izine çıkmasan iyi olur izin dönüşü pek olumlu olmuyor çünkü cnm

Ebruş ve Gözde yaramazlık yapmışlar sanırımm inş ikisi içine herşey yolundadır

Dream ve S.A hoşgeldiniz S.A cım ben geldiğim zamanlar burdaydın ben geldim sen kayboldun cnm sağlıkla büyüt bebişini bitanem

Haticem bence biraz kontrolü ele almalısın yoksa cezalar canına okuyacak

Büşracım herşeyin yoluna girmesine çok sevindim bitanemm

Haydi bakalım yarın tartı gününde başarılar

Sweetdimple bomba gibi dönüş yapmışsın canım bir baktım 31 bildiri

ecemavi canım burası çok sıcak ya, temmuzdaki sıcak solda sıfır kaldı. ben yine eve tıkıldım bi de toz duman oluyor iyice basıyor hava o zaman..

@erigim canım kaptanım ne demek her zaman yanındayız

_citygirl_ sağlam bir karataycı olacaksın gibi geliyor maşallah ama akşamları bulgur pilavını zayıflama aşamasında haftada 2den fazla yememeye çalış 3 kaşık bile olsa, yani onun yerine et/balık/bulursan organik tavuk/baklagil ile doldur..daha hızlı kilo verirsin..

bana da azı yakışmaz dimi kuzummm

Menüm
Kahvaltı
Domates,salatalık,bolmaydanoz
Az peynir,4 zeytin,2 ince dlm ekmek
1 kupa yeşilçay

Öğle
4 köfte,salata,1 ince dlm ekmek

Ara
1 avuç üzüm,10 tane fındık

Akşam
1 tabak pırasa,1 ince dlm ekmek,4 kaşık yoğurt

Ara
1 kase yoğurt

2 lt fazla su

selam kızlar küçük kızım izin vermiyor menümü yazayım kaçayım
sabah 1 tabak menemen 3 dilim ekmek şekersüz çay peynir 3 adet zeytin
öğlen meyve nektarin muz yarımyarım
akşam salata tavuklu patlıcan yemeği yoğurt azcık çorba
kızım spagetti pişirip menümü paylaşmamamı söyledi ama benolmazzzz dedim

Çok geçmiş olsun canım. İnsallah hemen geçer ise yarar zeytınyagları. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Arkadasın dugunu için hazırlık yaparken bi bakıcam kendı dugunume zayıflamaya calısyor olucam.

Menüm:

Sabah8.00) 1 dilim eski kaşar 1 dilim beyaz penir , 1 haslanmıs yumurta, Domates

Ögle12.30) 1 avuc buyuklugunde kofte ustunde 1 kasık ıspanak vardı , 1 kase brokli çorbası , 1 kase yogurt

Aksam : 10 fındık 1 bardak ayran (yıcek bısı bulamadım evde)

Sıvı: 2 lt su
Spor: 200 mekık

meyvenın etkısını ayran ıle azaltmıssın canım. Sabahları menemene bana bana 3 dılım gıtmıs anlasılan ama en azından aksam spagettiye hayır demıssın senın kızda masallah nasılda ınsanın kanına gırmeye calısıyor oyle Yarımyarımı ayran dıye okumusum nasıl becerdıysem herhlde ayran olsa guzel olur dıye dusunmusum sanırım.

Masallah canım

maşallahın var cnm

inş bitanem tşkler hayat sürprizlerle dolu kuzum herşey süper olacak senin için inş

menünde süper akşam az gibi geldi inş acıkmazsın kuzum

o toz burdada var sinir oluyorum sabah toz al 2 saat sonra 1 parmak toz ciğerlerimizi sen düşün ama sanırım riyadda daha fazla

*** 3. Takım 375.Etap ***

kelebekolacam: (76,6 / / /)
Sahgul: ( 68,5/ / / )
Nilyyyaaannnn: (83,7/ / / )
_citygirl_ : (67,3 // / )

hedef ve başarıi: (74,3/ / / )
Ecemavi : (74,1 / //)

bluebottle: (53,9/ / /% )365. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 10' a bölündü.

3. takım ortalaması:

blue'yu bulup ekliycem

*** 3. Takım 375.Etap ***

kelebekolacam: (76,6 / / /)
Sahgul: ( 68,5/66,9 /1,6 / %2,34)
Nilyyyaaannnn: (83,7/ / / )
_citygirl_ : (67,3 // / )

hedef ve başarıi: (74,3/ / / )
Ecemavi : (74,1 / //)

bluebottle: (53,9/ / /% )365. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 10' a bölündü

3. takım ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…