Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

@banucugum rüzgar gibi gelmissin valla senin ve tum kizlarin ekine saglik listeyi halletmissiniz çok sagolun kötü kaptan ayfer anca girebildi nete

@ hatuce iki hafta takim icinde birinci olun senin ve aycanin sari kartini silcem

@ busra ilk uce girerek sildirdi sari karti

Y yaseminim senin sari karta bakcam telden ilk ucu tam hesaplayamadim

@s-a canim cok gecmis olsun bebisine sende stres yaoma devam canim aradaki oynamalara takilmayip daha da dikkatli davraniyoruz

Emine izin almana uzuldum ama kilo alio gelme bak biliyorsun kilo alani listeye almiyorum :)

@ ayca uzulme hafif oynamalar olabilir aksam ac kalma ve omega 3 e basla inan hicbir emek bosa olmaz

@ gulsah tebrik ederim supersin yasemin firsat yarat git cnm diyetisyene eski yasemin gelsin artik

merak etme kaptancım bomba gibi gelecem. ama haftaya ve sonraki hafta çok çok çok yogun olacaz imkanı yok giremem buraya söz güzel bir kiloyla tekrar beraber olacaz hemde çok uzak degil bi kaç hafta sonra

Bugunki menüm
Kahvaltı
1 haş yumurta
Domates, salatalık,az peynir,4 zeytin
2 ince dlm ekmek

Öğle
1 haş tavuk but, salata, yarım dlm ekmek

Ara
1 avuç üzüm, 10 tanr fındık

Akşam
6 yk etli taze fasulye, 4 yk yoğurt, 1 lokma ekmek

Ara
1 bardak kefir

Su 2 lt yi geçmiştir

Hafta sonu kayınvalidem deyim internete giremeye bilirim, pazarteside erken saatte hastanedeyim ama aksam mutlaka uğrarım, herkese iyi hafta sonları kızlar
Diyet açısından kazasız belasız :)

Hihhh kaptancim bak simdi bi umut doldum. Ben inancimi kaybettim veremicek isim gb geldi tum hafta. Ama bu hafta ilk defa evden yemek hazirlayip goturucem yanimda. Sabah erken kalkip kahvalti yapicam evimde. Cok daha duzgun beslenmeye calisicam. Bakalim nolcak. Haftaya yeni bi eve tasiniyoruz. 7 gun sonra. O ev is yerime cok yakin yurume mesafesi ile 5 dk ev ile is yeri arasi. O zaman sabahlari hem 8.00 da kalkip kahvaltimi evde yapabilcem. Bu evde 6.30 da uyaniyorum normaldede. Daha erken uyanip kahvalti yapmak zor geliyor. Yeni eve gecice ogle arasida eve gidebilcem . Daha duzenli bi hayata gecebilirim sanirim :) cok duEnli olmasa. Az daha duzenli.

Yok banucum aldim ((

Hafta sonu kayınvalidem deyim internete giremeye bilirim, pazarteside erken saatte hastanedeyim ama aksam mutlaka uğrarım, herkese iyi hafta sonları kızlar
Diyet açısından kazasız belasız :)

Supersin kaptanim sen . Nasilda oluyoruz 1. Bak simdi. Bu beni hirslandirdi simdi.

375.etap raporu
İlk 3'e girenler

Birinci.....% 2, 35 ile Gülşah
İkinci.....% 1, 19 ile Büşra
Üçüncü.....% 0, 52 ile Yasemin

Kilo verenler
Hatice

Sabit kalanlar
Emine

Kilo Alanlar
Ayça
Blue

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim haftaya inşallah ben de veren grupta olacağım bu seferlik listeye geri dönmenin dezavantajı oldu ama haftaya ben de ilk üçteyim inşallah
Dün oğluma kek yaptım tam acıktığım saatti ama yemedim sadece tadını test etmek için kestiğimde dibine düşen kırıntıları yedim vicdan azabı duyacağım miktarda değildi kesinlikle : )))
Bügün de patates kızartması istediler koca tabak kızartma yaptım ama Bitane bile tadına bakmadım kendime sucuklu omlet yaptım mis gibi onu yedim
Dün dışarda olunca yürüyüş yapamadım bugün de oğluma oda yapıyoruz boş odadakileri düzenliyoruz baya yorucu oldu gece güç hissedersem leslie yapacağım

Masallah bluecum ıradene hayranım. Senın boyle oldugunu gormek guz verıyor bana. Bende evde goffret buldum nasıl guzel koktular yemedım senın su yazını okuduktan sonra dahada yemme herhalde.

Maşallah kızlar su menuleri su iradeleri gördükçe mutlu oluyorum valla hep böyle devam edin
Kekler geri cevrilmis kizarymalar cikolatalar busra zaten karataya geçti geceli super gidiyor

Ayçacım hepimiz birbirimizden güç alıyoruz gruptan izinli iken bu kadar iradeli olamıyorum mesela..
Akşamda oğlan dışarda acıktı alabilecek sadece kruvasan vardı oğlanla kocam yedi ben leptinimi bozmadım: )
Cuma ve Cumartesi menülerim sabah karatay kahvaltısı cuma akşam döner salata ayran, Cumartesi akşam 2 bulgur ve etli dolma 1 kase mercimek çorba, 1 bardak kefir ve salata.. 5 te yedim iki gündür akşam yemeğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…