selam kızlar hepinize günaydın
dün yediklerimi paylaşayım sizinle ama pek iç açıcı değil yine bıraktım ipin ucunu insan hedef kilosuna yaklaştıkça daha bi salıyo kendini neyse
sabah nestle nesfit
ara 1 elma
öğle yoğurtlu spagetti
ülker probis (yaaa çok seviyorum) :kedi:
akşam çorba+biraz kuru+biraz pila ve yoğurt
1 bardak çay
1 bardak gazos+1dilim pastaklava:
yani akşam tozuttum
neyse bana müsade uğrarım arada yine kusuruma bakmayın bu hafta idare edin beni lütfen.
selam bacular nasılsınız görüşmeyeli?
beni sorarsanız pek iyi sayılmam yine bir kriz atlattım cumartesi gecesi.
sebebi yok psikolojik deyip çıkıyorlar işin içinden.durup dururken film izlerkende olmazki demi.
neyse onca kortizonu ilacı yedim geldim.
şükür bunuda atlattım. her seferinde kelime-i şahadet getiriyorum nefesim kesilince bu sefer gidiyorum diyorum.yaşlar akıyor gözlerimden.mafoldumben
bana neler oluyor bilemiyorum.mafoldumben
pazar sınava girecektim güya o kadarda heveslenmiştim.gidemedimmafoldumbenpazar 10.30 da kalktım yarım yamalak bir kahvaltı sonra bir yattım 4 saat uyumuşum yine.
dün aklımda sadece akşam yemeği kaldı sabah ne yedim hatırlamıyorum.
2 y.kaşık pilav ve 1 but
biraz yoğurt tırtıkladım bol su
selam bacular nasılsınız görüşmeyeli?
beni sorarsanız pek iyi sayılmam yine bir kriz atlattım cumartesi gecesi.
sebebi yok psikolojik deyip çıkıyorlar işin içinden.durup dururken film izlerkende olmazki demi.
neyse onca kortizonu ilacı yedim geldim.
şükür bunuda atlattım. her seferinde kelime-i şahadet getiriyorum nefesim kesilince bu sefer gidiyorum diyorum.yaşlar akıyor gözlerimden.mafoldumben
bana neler oluyor bilemiyorum.mafoldumben
pazar sınava girecektim güya o kadarda heveslenmiştim.gidemedimmafoldumbenpazar 10.30 da kalktım yarım yamalak bir kahvaltı sonra bir yattım 4 saat uyumuşum yine.
dün aklımda sadece akşam yemeği kaldı sabah ne yedim hatırlamıyorum.
2 y.kaşık pilav ve 1 but
biraz yoğurt tırtıkladım bol su
birde zamanım oldukça ve ağır yediğimi düşündüğüm zaman yemeklerin üstüne zencefil çayı içiyorum. kızlar birde son zamanlar hava buz gibi ben sıcaklamıyorum ama terliyordum meğer zencefilin etkisiymiş. kalın giyiniyorum daha çok terliyorum ince giyinsem yine terliyorum hem üşüyorum garip yani. aaah ah o eriyenler yağ olsa keşkeee...
tadını beğenmiyorum ama yeşil çaya başladım. iş yerime getirdim yemekten önce ve sonra içiyorum.
inşallah bir faydasını görürüüm. aranızda varmı yeşil çay içip bir faydasını gören yada bir zayıflama kürü falan uygulayan.
ben yeşil çay içiyorum günde 3-4 bardak şunu aklıma koydum hep çinliler yeşil çayı çok tüketiyorlar ve küçücük insanlar ve onlar hep yemeklerden sonra içerlermiş yeşil çayı ben yeşil çay içtikten sonra sanki yediklerim daha kolay öğütülüyor gibime geliyor belkide psikolojiktir zencefil çayının yararları nelerdir peki ondan damı kullansam acep ?
zencefil çayı sanırsam yemeklerin üzerine içildiğinde yemeği eritiyor metebolizmayı hızlanırıyormuş. genelde gripken falan kullanılıyormuş mentollü gibi bayıldım ben sanırım birazda ondan içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?