Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selaam kızlar! bugün yediklerim:
kahvaltıda:
1 küçük dilim börek
ve yeşil çay

öğlen:
1 tane dolma

akşam:
1 porsiyon balık
ve salata

ara öğünlerde bir elma,bir portakal.

ve 40 dk yürüyüş.
kaydirigubbakcemile2

bilgiler icin cok tesekkur canim,
vay be bu kadar faydali oldugunu bilmiyordum!
:1shok:

Ooooh super menu olmu$ canim, valla tebrikler zemuszemus

benim bugunku yediklerime gelelimmm

Sabah: 2 dilim ekmek (saat 8de)
oglen: 2 dilim ekmekle tost saat 11de)
aksam: corba ve makarna (aksam yemegimi saat 4 bucukta yedim)
sonra: meyve salatasi (saat 8 bucukta)
gun boyunca 1 litre su

vee 6 saat temizlik, buda hareket sayilir dimi ama

Benim menu'mde super olmus, kendimi tebrik ediyorum veeeeeeee
taktir name ilave ediyorum
opuyorumnanaktan

Hayirli uykular,
tatli ruyalar
bol opucukler

günaydın herkeseeeeeee,

dünki yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşmak istiyorum

sabah
1elma
yeşil çay

araöğün
yeşilçay

öğle
salata
tarhana çorbası
barbunya

araöğün
200gr diyet yoğurt

akşam
mercimekyemeği
salata
1kaşık yoğurt

günboyu yine herzamanki gibi 2,5-3 litre arası su içtim 3 yeşil çay 1 bardak form çayı akşam koca bir fincan yeşil çay içtim
40-45 dk arası yürüdüm kondisyon parkında bişeyler yaptım

ve bu sabah bir deneme yaptım çok sevdiğim beyaz gömleğimin artık düğmeleri çok rahat kapanıyor ama ben rahat olabilmek için iice kilo verip bol dolaşmayı bekliyorum

sabahta eşim haşhaşlı ekmek almıştı 1 parça aldım ve bana diyet gitti dedi halbuki küçük bir parcaydı 2 lokmaydı diyet gitmedi bence ooo herkes neler yiyor ben iki lokma haşhaşlı ekmek yemişim çokmu

çok özledimmmm öle şeyler yemeyi ama hedefim 60 şaşmıycam lmaz:

wooow 6 saat temizlik he süpermiş yediklerinden zerre kalmamıştır...a.s.

selam kızlar bakıyorum da menüleriniz süper,
kendimi grubun oburu ilan ediyoruummm.:hooray:

dün kahvaltıda
salatalık,peynirli yumurta,yarım kepek ekmek

arada küçük halley 1 tane

öğlen
kıymalı yumurta vardı,içini yedim suyunu bıraktım(arkadaşlar ablam şeker hastası olduğu için hep doktor kontrolünde diyette, doktor yemeklerin yağının,kalorisinin çoğunun piştiği suya geçtiğini bu yüzden yemeğin içini yiyip suyunu bırakmasını söylemişti. şimdi bende öle yapıyorum)
hamur olmuş makarna yapmışlardı. 1porsiyon vardı yoktu artık.
kayısı hoşafı vardı azını içtim

akşam
eşim patates kızartması istedi
inanabiliyor musunuz ona yaptım ve ben 3-4tane nefsimi körlemeye aldım içinden. kendime haşlama patates yaptım patatesten. 1sini sade birini yoğurtla yedim.
4kaşık kadar makarna

sonrada bir dilim dondurma yedim.

ama kızlar dün bir spor yapmışım bir spor yapmışım sormayın. çok koştum hemde elimde ağırlıkla(eşimle iddaya girmiştikte o yapamazsın demişti yaptım)
mekik çektim.
bacak egzersizi yaptım. ağırlık çalıştım.
bu hafta gerçekten azıcık göze görünür bir kilo vermek istedim ama oluyor ya işte herkese bazen iştahımız çok açılıyor...işhahım çok açık bende sporla mümkün mertebe dengelemeye çalışıyorum. 1kilo vermek istiyordum ama bu yemeyle zor. ama inşallah sporlar işe yararda 500gram veririm. o da fena bir rakam sayılmaz dimi ama...

kızlar tekrardan tebrik ederim listeleriniz gerçekten çok güzel... keşke sizin kadar kendime hakim olabilsem ama benim vücut çok iri kemikli falan az yemeyle yola gitmiyor çöküyor daha doğrusu bana öyle geliyor.

selam canım bende senin gibi eşime kızartıyorum kendime haşlıyorum ayrıca bende acaip derecede kemikliyim ne kadar kilo verirsem vereyim şişman duruyorum o yüzden ilk 60 a düşmek sonrada bir 5 kilo daha vermek istiyorum inanılmaz kemikliyim özellikle sırtım o yüzden kaba görünüyorum :kedi:

spor olayında çok güzel olmuş bu akşam bende koşacağım vereliniortak

selam kızlar yaaa kızlar ben bu aralar hiç rejim yyapmak istemiyorum resmen açıldı boğazım o yüzden burayada fazla giremiyorum hemen toprlanmam lazım
sabah
1 paket maviyeşil yağsız kraker+1 bardak süt
ara sütlü çikolata klava:
öğle 1 buçuk lahmacun+ayran
ara 1 elma
akşam kurufasulye+pilav+yoğurt
sonra 2 bardak çay+çekirdek ve yine çikolata
kızlar kendimi durduramıyorum abur cubura saldırdım resmen nolcak bu halim benim mafoldumben

bu arada 1 saatte yürüyüş yaptım bari sporla dengeleyeyim ama yok yetmez tam sona yaklaşırken olurmu bu yaaaaaa

ohh afiyet olsun canımmmm çikolatalar çekirdekler hiç canım çekmedi valla:bbo:

bu arada 1 saatte yürüyüş yaptım bari sporla dengeleyeyim ama yok yetmez tam sona yaklaşırken olurmu bu yaaaaaa

sakın arkadaşım sakın bırakma. birden bırakınca birdende alırsın verdiğini. canın tatlı çekince açken bir ara öğün yerine ye... yada kızartma fast food gibi bişi yemek istersen bir günde yada iki günde bir canının çektiğini ye hem hevesin geçer nefsin körelir hemde kilo almazsın. valla şu anda bende çok zor zamanlar geçiriyorum çok zorlanıyorum böle idare ediyorum. belki yaptığım sporun hürmetine biraz gram gider ama gitmesede kilo almamış olurum.

şimdi öğle yemeğinden geldim. öğlen yemekhanede yemek çıktığı için geneldede ağır şeyler çıkıyor öğlen yemeğim fazla kaçıyyordu ama bugün çok güzeldi.
dün dondurma falandı yoldan saptım ama bu güne güzel başladım inşallah güzel biter

kahvaltıda
1,5kepek ekmek kızarttım.
1kk peynir, 5zeytin.

ara 1küçük halley(ya kalorisi çok değildir herhalde değil mi)
1kuru incir

öğlen
mercimek çorbası
fasülye yemeğinin sadece içi.
helva vardı(ama yemediiimalkisalkisalkis)

birde kızlar dün elma sirkesi aldım.
aç karnına yemekten önce suyla içmek iyiymişya. öğlen yapamadım ama dün akşam yemeğinden önce başladım artık sabah akşam yemekten önce içeceğim. inşallah işe yarar. diyet yaparken ek olarak böle iğrenç bişiler falan yapıp içince spor yapınca daha iyi devam ettirdiğimi farkettim.
ilk zamanlar lahana suyu içiyordum. diyordum bu lahanayı sırf zayıflamak için içiyorum bari yediğimede dikkat edimde boşuna gitmesin okadar miğdemi bulandırdığı.5.haftadayım bu arada lahana suyunda.
spor yapıncada acayip iştahım açılıyor ama spor yaparken o kadar yoruluyorum yemimde boşuna gitmesin diyorum. yoksa biliyor musunuz kızlar o kadar iştahlı biriyim ki oof yeterki bir yemeye başlamim.
bu arada var mı aranızda elma sirkesi kullanan.

elma sirkesinin iyi olduğunu söylüyorlar şöyleki görümcem tombiş bir kız ünv de iken böle işte bizim gibi dikkat ediyormuş hemde elma sirkesi içiyormuş ünv den bir geldi o haline rağmen acaip zayıflamıştı bende denedim ama benim miğde kaldırmadı kötü bir tadı var yaaa:çok üzgünüm:

canım yaa çok doğru söylüyosun tam sona yaklaşmışken ve yaz kapıdayken bırakılırmı hiç ama yaaaa olmuyo yaaaaa bugünlerde hep yiyesim var sıkıldım rejimden belki aylar var kızartma yemiyorum şöyle patatesli patlıcanlı bide üzerine sos olucak oooooooooooo bak işte hep böyleyim aklım hep güzel yiyeceklerde ama ben çok eminim kızlar hedef kiloma gelince tekrar bdönücem bu kilolara içimde o kadar çok şey biriktiki nasıl yapmalı bilmem kendimi nasıl bastırmalıyım :sinifsinif:
caanım bide elma sirkesi ben kullandım hemde çok uzun bi süre ama inan hiç faydasını görmedim lahanayıda denedim onunda görmedim bence hepsi palavra en güzeli yememek bak nasıl veriyoruz o zaman ben sadece yemediğim zaman zayıflıyorum bişeyler yapınca değil :sinifsinif:

canım çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhat versin a.s.

geçmiş olsun sılacım kendine dikkat et

hoşgeldin canım aramızaalkisalkisalkis

çok geçmiş olsun arkadaşım. ne kusuru Allah aşkına sen o kadar rahatsızlığına rağmen bizi yanlız bırakmıyorsungelip gelip motive ediyorsun. inşallah bir an önce herşey yoluna girer.

Gecmis olsun canim, ALLAH'IM her daim seninle olsun,
dua'larimiz seninle, kendine iyi bak, iyi dinlen
opuyorumnanaktan

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.ŞenizŞeniz İYİKİ VARSINIZ

LEBLEBİYİ DENE CANIM ÇAY İÇTİKÇE ŞİŞER TOKLUK HİSSİ VERİR.

SÜPER OLMUŞ BAŞARACAKSIN .BAŞARACAĞIZ

Kızlar kabul ederseniz bende varım.Dün akşam kayıt yaptım bugün kabul edildiğimi gördüm.opuyorumnanaktan
TEŞEKÜRLE BU GÜZEL BİLGİLER İÇİNŞeniz

şaka gibi kimse girmiyor

senağlama

BENDE BİR KAVANOZA SU DOLDURDUM BARDAK BAŞINADA 1.5-2 YEMEK KAŞIĞI SİRKE BİRDE TOPLAMDA 1 ÇORBA KAŞIĞI BAL KATTIM. O RAFTA DURUYOR AKLIMA ESTİKÇE İÇİYORUM.

canım kendini ne kadar kısıtlarsan o kadar kaçamak istersin. bak patates kızartması istersen elma dilimi gibi yada uzun nasıl istersen dilimle çok çok az yağ tuz ve baharatla harmanla fırın tepsisine dök. ve fırında kızart inan süper oluyor.

patatesli patlıcanlı domates soslu için de şöyle yapabilirsin.çok sevdiğim bir tarif.
patatesi +patlıcanı+biber istersen fasülye hepsini uzun uzun doğra fasülyeyi biraz ince yap geç piştiği için. az yağla ağzı kapalı arada karıştırarak pişir inan buharından pişiyor.ve çok lezzetli oluıyor. yazın favorimdir. istersen sonra üzerine sos dök.hepsini kızartmadığın için kalorisi az olur hemde nefsin körelir diyet sendromundan kurtulursun.yerimseniben

selam bacular
nassınız görüşmeyeli?
bakıyorumda yokum diye boşlamışız buraları yok yok öyle kaçmak yaz geldi bacular.kaydirigubbakcemile
bacular ev okul hastalık derken uğrayamıyorum ama siz motivasyonunuzu kaybetmeyin lütfen.
zaten durumum içler acısı .bu güne kadar içmediğim ödem çayı kalmadı.ama bu sabah ancak 72 ye inebildim.Şenizsinir oluyorum valla ne yapcam ben:uhm:ah bir yürümeye başlayabilsemkaydirigubbakcemilebelki daha çok fark eder.
bugünkü günüme geleyim.
sabah 6 da ilaçlarım
7 de dünden hazırladığım tavuk vardı yağsız kendi suyuyla kızarmış ondan attım ağzıma
canavarı bırakıp geldim komşuma kahveye gittim sütlü ve 1 şekerli kahve
çok ısrar etti onca şey çıkardı kırılmasın diye sadece 1 adet fındıklı çikolatalı draje yedim..
sonra okul grubuma gittim 13 de eve geldim.
canavarı yıkadım ve sonra ona hazırladığım kıymalı nohut pilav ve yoğurt karışımından (hepsini birbirine katmış çünkü) 3 kaşık yedim azcık tavuk yedim yine
saat 14 de uyuduk canavarla oda hasta biraz
kalktığımızda saat 17;30 du malisef bir karamelli kahveyle mavi yeşilin albeni gibi olan ürününü yedim 144 kaloriymişkafamçokkarıştı
akşamda tavuk yicem yine güya et diyeti yapıyorum ama karbonhidrat diyetine döndü olsun oda işe yarar.:çok üzgünüm:

selaam kızlar!sonunda bugünde kaçamak yapmadan geçti.darısı diğer günlerin başına
sabah:
mecburen erken kalktığım için canım hiçbirşey istemedi.saat 6:30 da insanın bişey yiyesi gelmiyorki!
bende kalkarkalkmaz 1 bardak suya biraz sirke koyup içtim.3 tane kepekli büsküvi ve bi tane elma yedim.

öğlen:
ayy yine gezmedeydk ama yemedm tabiki nefsime hakim olup sadece fırında pişmiş 1 tane küçük sigara böreği,ve 2 tane mercimek köftesi yedim.yanında da yeşil çay.

akşam yemek yemedim sadece biraz yoğurtla geçiştirdim.ve 1 tane portakal yedim.
ve ara öğünlerde açlığımı bastırmak için biraz leblebi yedim ve bol su içtim.

ve 1 saat egzersiz,60 tane mekik çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…