normalde 1,5- 2 kilo hedefledikleri için az görmüş olabilir ama 1 kilo yağ gitmesi iyi. Suyu az içtiysen yda tuzlu yediysen ödem tutmuşssundur belki ?Evett diyetisyenden geliyorum
Sadece 1 kilocuk vermişim çok utandım
Ama tamamı yağdan gitmiş
Bide çizelge verdi gün gün ne yediğimi yazıcam porsiyonlarıyla
Yeni menüyüde eklerim birazdan
Ve en az 3 gün mutlaka yürü dedi
Canım dalak bağısıklık sistemini güçlendiriyormuş onun yerine 3 yılda bir bi iğne yapılıyomuşcanım hakkında hayırlısı olsun, dalağı mı alacaklar? alırlarsa dalağın fonksiyonunu ne yapacak?
Salataya yağ izin veriyor. Benimki vermiyordu. Tatsız tuzsuz çok zor gidiyor. Zaten son zamanlarda salatadan çok sıkıldığımdan daha az yiyordum doymuyordum. Üff ben napıcam
Peki bu rahatsızlığın geçecek mi? İlaç kullanmak falan zorunda kalmayacak mısın eğer alırlarsa?Canım dalak bağısıklık sistemini güçlendiriyormuş onun yerine 3 yılda bir bi iğne yapılıyomuş
Sporcularda aldırıyormuş iyi koşabilmek için
Cnm ben 15 günde bir gidiyorum 2 hafta için çok az, su kas oranında herhangi bi azalış artış yok, yağdan gitmesi süper 1 kilo bile çok farketti vücudumdanormalde 1,5- 2 kilo hedefledikleri için az görmüş olabilir ama 1 kilo yağ gitmesi iyi. Suyu az içtiysen yda tuzlu yediysen ödem tutmuşssundur belki ?
Cnm kesin çözüm değil bana %70 gibi bi şans veriyolar, değerlerim sık düştüğü için artık bunu denemeliyiz diyor doktor, dalak vücuttaki kanın bir kısmını depoluyormuş dalak alınınca depoladığıda vücuda kalcak, en azından hayati sınıra düşmez diye düşünüyorumPeki bu rahatsızlığın geçecek mi? İlaç kullanmak falan zorunda kalmayacak mısın eğer alırlarsa?
Evet cnm yani bundan sonraki hayatında da uygulayabileceğin seyler olmalı diyor ömür boyu yağsız salata yiyemezsin, herşeyin ölçüsü önemli diyorSalataya yağ izin veriyor. Benimki vermiyordu. Tatsız tuzsuz çok zor gidiyor. Zaten son zamanlarda salatadan çok sıkıldığımdan daha az yiyordum doymuyordum. Üff ben napıcam
Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yollunda gider...Selamm ben geldimm
Çok yoruldummm
Kan değerlerimde biraz yükselme olmuş toparlıyosun ilaçsız dedi doktor ama bu kadar sık düşmesi iyi değil dedi yarın doktorlar toplanıp görüşceklermiş ameliyat için karar vercekler gerekip gerekmediğine 15 gun sonra tekrar kontrole gidicem ozaman sonucu konusuruz dedi
Evet banum benım sorunum uyku duzenım yok. Birde aksam yemeklerı ıcın duzenım yok. İşler yogun olunca beim menülerde ben gb sapıtıyorbu dengegi ayarlayabilsem kilo vericem eminim. birde kilolarım cok yeni olduğu için kalıcı olduklarını dusunmuyorum aslında hemen verebilmeliyim ama.
Hosgeldınız kızlar. Ben biraz geç kalmısım ama adım ayca 26 yasındayım. Şimdilik ist çalısıyorum. Bekarım. 83 küsür kilodayım. 94 lerden dustum geldım buaralara benımde hedef sımdılık 70 ama 65'e cekıcem 70 e ınınce.
Hosgledın canım. Bende ayca. Olsun canım onemlı olan karar vermıs olman. Sen duzenlı buaraya gel motıven artıcak bu iş bittğinmde çöp gb kalacaksın. Benimde vermem gereken minimum 24 kilo vardı gözümde buyuyodu. Ama olacak zamanla
cok dogru dedım.
hoşbulduk teşekkürler memnun oldum bende aybüke 21 yaşındayım benimde hedefim 62
wowwwww cok ıyı başlamıssın teprık ederım harıka olmus
Bluecum şuan bir menü uyguluyorum 21.00 de 1 pors meyve var. herhangi birini tercih edebiliyorum porsiyona uydugum sürece
Aayy hepsi bitince karatay yapabilirim. Şuan düzenimi bozarsam kötü olursam diye korkuyorum.
Canım dalak bağısıklık sistemini güçlendiriyormuş onun yerine 3 yılda bir bi iğne yapılıyomuş
Sporcularda aldırıyormuş iyi koşabilmek için
Salataya yağ izin veriyor. Benimki vermiyordu. Tatsız tuzsuz çok zor gidiyor. Zaten son zamanlarda salatadan çok sıkıldığımdan daha az yiyordum doymuyordum. Üff ben napıcam
Cnm kesin çözüm değil bana %70 gibi bi şans veriyolar, değerlerim sık düştüğü için artık bunu denemeliyiz diyor doktor, dalak vücuttaki kanın bir kısmını depoluyormuş dalak alınınca depoladığıda vücuda kalcak, en azından hayati sınıra düşmez diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?