Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

normalde 1,5- 2 kilo hedefledikleri için az görmüş olabilir ama 1 kilo yağ gitmesi iyi. Suyu az içtiysen yda tuzlu yediysen ödem tutmuşssundur belki ?

normalde 1,5- 2 kilo hedefledikleri için az görmüş olabilir ama 1 kilo yağ gitmesi iyi. Suyu az içtiysen yda tuzlu yediysen ödem tutmuşssundur belki ?
Cnm ben 15 günde bir gidiyorum 2 hafta için çok az, su kas oranında herhangi bi azalış artış yok, yağdan gitmesi süper 1 kilo bile çok farketti vücudumda

Peki bu rahatsızlığın geçecek mi? İlaç kullanmak falan zorunda kalmayacak mısın eğer alırlarsa?
Cnm kesin çözüm değil bana %70 gibi bi şans veriyolar, değerlerim sık düştüğü için artık bunu denemeliyiz diyor doktor, dalak vücuttaki kanın bir kısmını depoluyormuş dalak alınınca depoladığıda vücuda kalcak, en azından hayati sınıra düşmez diye düşünüyorum

gunaydın kızlar..evdeyim perşembeye kadar,ve bir sürü yapacak şey birikmiş.kışlık hazırlıklar,alışverişler.2 minikle evdeyim babaları ablalarını okula götürdü bu hafta günde 2 saat gidecekler alışma evresiymiş.
edacım ben bayramda nasılsa tatlı yerim deyim beni asıl tok tutacak şekerimi dengeleyecek şeyleri yemedim yattım kalktım baklavaydı hamurişiydi,bide benim zayıfff bir kardesim var kendisi 53 felan 160 küsür boy ona uydum,sonra sen misin dengeyi bozan şeker krizine girdim,halaa toparlayamadım oyüzden karatay yapayım dedim ama menüleri uydurmakta zorlanıyorum..
dün okulun ilk günü ben götürdüm kızımı işim uzun sürdü kahvaltı yapamadanda cıktım eve geldim fenalaştım.yarın ayarlayabilrisem insülin ve şeker yükleme yaptıracam bide d vitamine baktırayım diyorum

Salataya yağ izin veriyor. Benimki vermiyordu. Tatsız tuzsuz çok zor gidiyor. Zaten son zamanlarda salatadan çok sıkıldığımdan daha az yiyordum doymuyordum. Üff ben napıcam
Evet cnm yani bundan sonraki hayatında da uygulayabileceğin seyler olmalı diyor ömür boyu yağsız salata yiyemezsin, herşeyin ölçüsü önemli diyor
Akşam meyveyide sordum tam porsiyonda yediğin sürece hiç sorun değil diyor

Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yollunda gider...

dışarı çıkmıştım biraz da yürüdüm iyi geldi şimdi kahvaltımı yaptım geldim yeşil çayımı yudumluyorum

Bluecum şuan bir menü uyguluyorum 21.00 de 1 pors meyve var. herhangi birini tercih edebiliyorum porsiyona uydugum sürece
Aayy hepsi bitince karatay yapabilirim. Şuan düzenimi bozarsam kötü olursam diye korkuyorum.

bi denesen çok seveceksin ama nasıl rahat edeceksen öyle yap tabi canım..

Salataya yağ izin veriyor. Benimki vermiyordu. Tatsız tuzsuz çok zor gidiyor. Zaten son zamanlarda salatadan çok sıkıldığımdan daha az yiyordum doymuyordum. Üff ben napıcam

canım niye bu kadar karşı yağa anlayamıyorum, vitaminler yağda çözünüyor nasıl alacaksın yağ olmadan vitamin? bi de ömürboyu böyle mi gidecek ki, eninde sonunda yağlı bir salata yiyeceksin.. kaşık kaşık yağ yiyorum ben, sabah kahvaltıda salatalarda yemeklerde..

canım inşallah çözüm olur alınırsa.. hakkında hayırlısı olsun...

Dünkü menüm
Sabah
1 kupa bitti çayım
3 kuru kaysı
1 kirbit kutusu peynir
4 zeytin
Domates saklatalık sivri biber
3 dilim ekmek
Ara 1 armut
Öğlen
Patlıcanlı markarna salatası
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak az yağlı süt
4 yulaflı büskivi
Ve üzüm
Akşam
4 kaşık Fasülye kavurması
4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
Salata
Bu gün çok yoğunum alıntı yapmak istedim ama yapadım kusura bakmayın kızlar ...

Kizlar gunaydin baya hareketlisiniz
E edacim anne ile pazarlik olmaz demedi mi annen benim ki olsa öyle derdi :)

A ayca canim o gecmis bitmez gunumuze yetis yeter hosgeldin

Y yasemin evde olmak daha yorucu canim ya senin ivin kolay gelsin

A aybuke super spor yapiyorsun bence her zaman pozitif olmalisin elbet odulunu alacaksin

Efser seni gidi makarnaci topikler makarna ile senlendi sayende herkesin cani makarna istemis sendensonra :)

G gulsah canim inşallah ameliyat senin icin iyi olut uc yilda bir iğne surrkli kortizondan iyidir . Ayruca 1kg yagdsn cok super

K kizlar Ankara da salgin var cunku sular berbat buyuk sehir kabul etmesede salgin var ve cok kotu kokuyor diare kusma kırgınlık memleket barajlarinda su kalmadi ki

Slm fıstıklarımmm hepimiz için güzel bir gün olsun inşşş

Şirinemm ellerinize sağlık rabbim sağlıkla afiyetle huzurla yemeyi nasip etsin kuzum hem yeğenim de yer oh miss gibi bu arada sen omega 3 almaya başladınmıaman suya dikkat et cnm salgın yayılıyor

Gülşahım değerlerinin yükselmesine çok sevindim cnmm dalağının alınması senin için iyi olacaksa aldrıman en iyisi sanırım en azından kortizondan kurtulacaksın kuzum 1 kilo vermişsin az mı cnm benim tbrklerr

Ayçacım kıyamam sana bir de notmu tuttunnnn
Edacım seneye bu zamanlar da seni de gelin mi edicez süper haber bu sanırım tarihi belirledinizhadi inş sen de karataya başlarsın

Meantres seni de kuğu gibi gelin edelim hadi bakalımmm

Efser ne o makarnalar bakimmmm afiyetolsun cnmm gerekten güzel görünüyor ama dikkatli tüketmekte fayda var

Bluecum hakikaten o kadar güzel cevaplar yazmışsın ki tbrk ediyorum

Yasemincimm o kadar yoğunluğuna rağmen bir de kışlık yapacaksan bravo sana ama mecbur yapmamız lazım ağustos böceği misali kışın elimiz ayağımıza dolaşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…