sağol canım inşallah sağsalim atlatırız haccımızı, jillian bu hafta inşallah kilo aldırmaz, kas yaptıkça kilo artar diye tereddütüm var biraz, ama sağlam kas lazım, kilodan daha önemli..
canım valla 30 dan sonra insanın vücudu değişiyor hemen hissediyorsun, daha hızlı alıp daha zor veriyor insan.. o yüzden 30a kadar ideal kiloya ulaşmak lazım. hamilelik sürecinde bilinçli olursan almazsın, emzirme sürecinde bilinçli olursan hızla eski haline dönersin hiç merak etme
Dünkü menüm;
1 yumurta
domates salatalık
1dilim b.peynir
1tk reçel
1 dilim k.ekmek
ara: 15 tane kadar üzüm(küçük tane)
öğle:
1 dilim hindi (rosto dilimi şeklinde)
salata
1 dilim k.ekmek
ara: 15 tane kadar üzüm
ara: 1 küçük muz
akşam:
1 bardak ayran
2 tane içli köfte(içi kara nohut ve ıspanaklı)
anneme dedimki anne ben eskisi gibi yiyecekler önümdeyken hayır diyebilene kadar evde böyle şeyler yapmasak nolur dedimsadece bir haftacık
ayy canım benim yaa. Sen jillianı yapabilirsin hemen hemen istediğin kilodasın ama yüksek kilolu insanların yapmaması gerekiyor. Yağ otomatik oluyor kas. sporu bırakınca oluyor tekrar yağ...
Seneye bu zamanlar evleniyorum artık kilomu verip bitirmem lazım kapatmam laızm bu defteri...
ama niye gözümü korkutuyorsun bluecum şurda 30'a 15 ay kaldıdaha ben doğum kilolarımı vereceğim alma kısmını bir atlatsaydım
aynen öyle nboşuna mı ter attım o kadar diyorsun
kızlar haftasonu cok yogundu,bugünde kızım 1.sınıfa başladı okula götürdüm okul çıkışı arkadasının dogumgününe eve geldik bizim evlilik yıldönümüzdü yemeğe çıktık hepberaber.yarın geçmişmenülerimle dönerim.
elimden geldiğince karataya uymaya çalıştım.
Sağolun canlarım
İnşallah hayırlısı olur şahsen kortizon kullanmaktansa ameliyat sansımı kullanmak istiyorum
Dalaksız kalcam ama napalım
Aybükecim neler okuyorum bu ne umutsuzluk olmaz böyle daha dur yeni başladın canım, ilk hafta ödem gitti o yüzden okadar fazla verdin artık giden yağdan, bide cnm kızlarda söylemiş hergün tartılma, ogün ödem oluyo falan boşuna canım sıkılıyor gerek yok şimdi haftada iki güne indir tartı işini ilerleyen günlerde cumadan cumaya tartılırsın, diyetisyenim özellikle tembihledi tartılmak yok diye, canım bide acaba fazlamı spor yapıyorsun çünkü belli bi kiloya kadar çoğu diyetisyen spor vermiyor, menülerin süper cnm inan farkı görüceksin sadece biraz sabretmen lazım umutsuzluk yok cnm çok güzel bi gelin olcaksın
hadi bakalım yeni listeyle gel en azından sakıncalı şeyler yememişsin canım yine dikkat etmişsin :)
oo bugun yogun bir günmüş miniğimize eğitim hayatı hayırlı olsun Hatice gitti sanırım okula . Ve nice mutlu senelere canım yyarın alırız havadisleri :)
anladım canım nasıl yapıldığını biliyorumda geçenlerde imzaya ekledim kabul etmedi bir daha deneyim :)
ayrıca benim boyuma göre o kilo çok düşün 60lara çıkmıştım ki şimdi hiç dşünme boyum :1,58 canım
gunaydın kızlarrr. Dun goremedım. bugun yavas yavas yapıyım gezmısı. Once menulerımı yazayaım.
Pazar:
Sabah: 1 yumurta 2 dılım peynır domates, salatalık , 1 ceviz , 15 badem
Oglen tavuk yemegı , 2 kasık bulgur plavı
Aksam: tavuk yemegı,cacık
Pazartesi:
ucakta gelırken sabah: sandıvıc ekmegıne tost
Oglen: tavuk gogus ızgara bol salata
Aksam: 2 bardak ayran, 1 avuc baden, 2 cevız
Hoşbuldum kuzucum. Valla formasyon dert üstüne dert yarattı bende
Evet canım zor oluyor senin için ama sonra formasyonunu alınca tüm bu yasadıkların yasanmamıs gb olacak ve çok rahat ediceksin.
Ayçacım en azından artı çıkmamışsın senin tek büyük sorunun gece çok geç yatman sanırım çok çalıştığın için menülerine de dikkat edemiyorsun inş yoğunluğun çabuk biter tek duam bu
tbrkler bluecummm azmin zaferi bu olsa gerek ölçülerini merakla bekliyorum
bizler aile hekimlerinin çalışma şartlarını çok kolay görüyorduk Yasemincim ama sen anlattıkça haksızlık ettiğimizi anlıyorum hakikaten çok ayrıntılı hemşiren uyarmasaydı kız yanmıştı
bu arada geçmiş olsun bitanem
senin elti ne kadar hızlı çıktıdün bir bugün iki acelesi neymiş daha evliliği bir otursaydı ne diyelim sağlıkla doğsun inş ama yaptığı hareket çok çirkin babanla abinin yüzünü düşünemiyorum bizlerde iç çamaşırı bile en görünmeyecek yere asılır ne biçim yetişmiş bu kız kendi tuvaletlerinin tıkanmamasına da hayret ettim çocuklar bile yapmazki çocuk desek annesi nasıl öğretmiş
değerlerin inş daha da düşmez gülşahım kortizon mahvediyor senidalağının alınması derdine çare olacaksa bilemedim şimdi rabbim yardımcın olsun kuzum
çok sevindim snein adına çağlacımmm
hoşgeldin Edacımmmmmçok özledik seniii biz de senin tarfiği okurken öyle bir hızlı okudumki sen artık diyetisyen kadar bilgilisin canımm o yüzden eski listelerinle devam edebilirsin eskişehir tam yaşanacak yer bitanemm 3 kiloyu çabucak vereceğine eminim bitanemm
senin parmakları özlemiştik
tşkler bitanemmmm
merhaba bu gruba dahil olmuşum cuma günü kilo bildiriminde bulunucam sanıırm başka bişey varmıydı
merhaba bende bu takıma davet edildimkuralları okudum kabul ettim 83 kiloyum 169 boyum 21 yaşındayım 2 haftadır diyet ve spor yapıyorum bundan 1 yıl önce 68 kiloydum hedefimi 3 e ayırdım ilk aşama 80'nin altına inmek ikinci aşama 70'i görmek ve asıl hedefim olan üçüncü aşamada ise 62 olmak ve bu kiloyu her zaman korumak
Selamm gruba yeni katıldım. Birbirimizi motive ederek hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Ben 101 kiloyumİlk hedefim 90 kilo
evet canım haklısın aminn senin biraz daha fazla dikkat etmen gerekiyor o zaman
ben de öyleydim gerçekten insan ölmüyormuş yani tatlı bir şeyler yemeyincemarkete girince hemen çikolata dondurma kek bisküvi derken hem cebimde para kalmıyordu hem de midemde yer
Bugünkü yediklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Sabah:
1 bardak ılık suya 3 damla limon ve 1 çay kaşığı bal karıştırıp içtim.
Kahvaltı:
Biraz menemen, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 6 zeytin, 3 küçük dilim ekmek.
Ara:
1 tane armut
Akşam:
3 tane dolma, 4 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek.
Ara:
1 dilim kavun.
yoktu yemek canım. Bıde stres oldum midem bişide almadıcanım pazartesi akşam çok az olmuş sanki, yemek yoktu sanırım.. şu yoğunluğun biraz hafifler inşallah.. dünyayı kurtarıyor sizin patron maşallah
Bluecum şuan bir menü uyguluyorum 21.00 de 1 pors meyve var. herhangi birini tercih edebiliyorum porsiyona uydugum süreceedacım muz sanki geç saatte olmuş biraz, sabahki arada tercih etsen günboyu yakımı daha kolay olur..
acaba seni de mi karataycı yapsak napsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?