Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy canım benim yaa. Sen jillianı yapabilirsin hemen hemen istediğin kilodasın ama yüksek kilolu insanların yapmaması gerekiyor. Yağ otomatik oluyor kas. sporu bırakınca oluyor tekrar yağ...
Seneye bu zamanlar evleniyorum artık kilomu verip bitirmem lazım kapatmam laızm bu defteri...

edacım muz sanki geç saatte olmuş biraz, sabahki arada tercih etsen günboyu yakımı daha kolay olur..
acaba seni de mi karataycı yapsak napsak

canım evet bence de yüksek kiloda zararı da olur, öyle hoplayıp zıplıyorsun ki kalbe dizlere zararlı olabilir jillian, yağı kasa çevirmesinin yanısıra..
olacaksın canım hiç merak etme yeter ki sabır azim gayret devam etsin..

ama niye gözümü korkutuyorsun bluecum şurda 30'a 15 ay kaldı daha ben doğum kilolarımı vereceğim alma kısmını bir atlatsaydım
aynen öyle nboşuna mı ter attım o kadar diyorsun

kaptancım ben karatayı bilmiyordum sen karataya göre beslendiğin için gayet güzel olacak hiç merak etme, sen kiloları düşünme burada milleti zayıflarken görünce sabırsızlık olmasın, sadece bebişinin ve büyüyen göbişinin tadını çıkar, insan hayatta kaç kere yaşar ki bunu dimi ama : )

doktorcum hayırlı uğurlu olsun nice güzel yıllar görün eşin ve çocuklarınla.. kızın da çok başarılı eğitim süreci diliyorum, Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah..

dünkü menüm:

08.30: karatay kahvaltısı meyvesiz
19.00: 1,5 kase tarhana (çok sevdiğim için dayanamadım), fırında patlıcan kızartma 1 avuç, 4 köfte, salata, yoğurt, omega 3 ve vitamin takviyesi

spor: 23.30da jillian 13/30 ve leslie 1 mile (20dk)
sıvı 3 lt su, 1 soda, 3 yeşil çay, 1 türk kahvesi şekersiz

Sağolun canlarım
İnşallah hayırlısı olur şahsen kortizon kullanmaktansa ameliyat sansımı kullanmak istiyorum
Dalaksız kalcam ama napalım

inşallah canım benim hayırlısı olsun

evet canım haklısınız tartılmıyorum bugün tartılmadım dün biraz canım sıkıldı da bugün iyiyim güzel uyandım negatif düşüncelerden arınmış bir şekilde . Bilmiyorum canım bana da az yapıyor muşum gibi geliyor günde 1 saat pilates yapıyorum 45-50 dakika da yürüyüş yapıyorum bi de normalde çok tembel bir insandın spor konusunda şimdi noluyosa spor yapmayınca kendimi kötü hissediyorum teşekkür ederim canımm inşallahh

deneme bi iki üç : )
kızlar benim çizelge olmadı önizlemede görünüyor ama mesaja eklenmiyor

aslında ekliyor canım da biz kk dan çıkış yapmadan kendimizinkini göremiyoruz ben eklemişim mesela olmuş haberim yoktu formatı başında (img).....................png.(img) şeklindeyse kabul ediyorum canım
anladım canım benim

gunaydın kızlarrr. Dun goremedım. bugun yavas yavas yapıyım gezmısı. Once menulerımı yazayaım.

Pazar:
Sabah: 1 yumurta 2 dılım peynır domates, salatalık , 1 ceviz , 15 badem

Oglen tavuk yemegı , 2 kasık bulgur plavı

Aksam: tavuk yemegı,cacık

Pazartesi:

ucakta gelırken sabah: sandıvıc ekmegıne tost

Oglen: tavuk gogus ızgara bol salata

Aksam: 2 bardak ayran, 1 avuc baden, 2 cevız

canım pazartesi akşam çok az olmuş sanki, yemek yoktu sanırım.. şu yoğunluğun biraz hafifler inşallah.. dünyayı kurtarıyor sizin patron maşallah

Hoşbuldum kuzucum. Valla formasyon dert üstüne dert yarattı bende

Evet banum benım sorunum uyku duzenım yok. Birde aksam yemeklerı ıcın duzenım yok. İşler yogun olunca beim menülerde ben gb sapıtıyor bu dengegi ayarlayabilsem kilo vericem eminim. birde kilolarım cok yeni olduğu için kalıcı olduklarını dusunmuyorum aslında hemen verebilmeliyim ama.

merhaba bu gruba dahil olmuşum cuma günü kilo bildiriminde bulunucam sanıırm başka bişey varmıydı

Hosgeldınız kızlar. Ben biraz geç kalmısım ama adım ayca 26 yasındayım. Şimdilik ist çalısıyorum. Bekarım. 83 küsür kilodayım. 94 lerden dustum geldım buaralara benımde hedef sımdılık 70 ama 65'e cekıcem 70 e ınınce.

Selamm gruba yeni katıldım. Birbirimizi motive ederek hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Ben 101 kiloyum İlk hedefim 90 kilo

Hosgledın canım. Bende ayca. Olsun canım onemlı olan karar vermıs olman. Sen duzenlı buaraya gel motıven artıcak bu iş bittğinmde çöp gb kalacaksın. Benimde vermem gereken minimum 24 kilo vardı gözümde buyuyodu. Ama olacak zamanla

cok dogru dedım.

wowwwww cok ıyı başlamıssın teprık ederım harıka olmus

Sımdılık benım ıse donmem lazım mıusaıt oldukca su bırıken devasa gecmısı bıtırcem ıns

edacım muz sanki geç saatte olmuş biraz, sabahki arada tercih etsen günboyu yakımı daha kolay olur..
acaba seni de mi karataycı yapsak napsak
Bluecum şuan bir menü uyguluyorum 21.00 de 1 pors meyve var. herhangi birini tercih edebiliyorum porsiyona uydugum sürece
Aayy hepsi bitince karatay yapabilirim. Şuan düzenimi bozarsam kötü olursam diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…