Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ohh tam uyku ortamı
Kışın en sevdiğimşey battaniye altında tv izlemek arada da uyuya kalmak
Bu kış sana yarıycak bol bol dinlen bebiş gelince vaktin olmayacak cnm

İnşallah hayirli bir sonuc cikar gulsahcim dualarimiz seninle hangisi hayırlı ise o olsun canim

Bugun ki menüm
Hastane şartlarından dolayı uyanadım listeye

Kahvaltı
Domates,salatalık,roka,maydanoz
2 yeşil biber,1 dlm peynir,4 zeytin
2 ince dlm ekmek

Ara
4 tane mısır patlağı şu yuvarlaklar varya ondan

Akşam
Haş tavuk,1 bardak ayran,1 dlm ekmek

Ara
1 bardak süt,1 tane kırmızı erik

1,5 lt su

Yarın diyetisyen randevum var yeni listemi alayım tam uycam bu sefer, akşam da meyve istemiyorum ya onuda söyliycem

kızlar haftasonu cok yogundu,bugünde kızım 1.sınıfa başladı okula götürdüm okul çıkışı arkadasının dogumgününe eve geldik bizim evlilik yıldönümüzdü yemeğe çıktık hepberaber.yarın geçmişmenülerimle dönerim.
elimden geldiğince karataya uymaya çalıştım.

@meantress canım sen kilo çizelgesini ekleyebilmişsin nerden ekledin anlatsana takımca çizelgelerimizi geri getirelim

canım sen nişanlandığında 55 evlendiğinde 53 kiloymuşsun beni düşün şuan nişanlanacak olsam 82 kiloyum kilo vermeden kesinlikle böyle bir şey istemiyorum
çizelgeyi şöyle yaptım canım
tickerfactory weight loss yazın, orada şekiller var 17 sayfa falan beğenip istediğinizi seç next e bas simgelerden birini seçin sonra tekrar next e bas sonra şıklar var bir parola seçin sonra privacy: private data seçilecek tarck: weight seçilecek, weights unıt den kilograms ı seç, target (hedef) kilonu yaz, starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz, weight date e bugünün tarihini yaz

ortadaki waist measurements ile başlayan yere birşey yazmaya gerek yok

body mass boy bilgileri
height unıt de metric i seç iki kutucuk çıkar birine m , diğerine cm cinsinden rakam yazın ben 1m 69 cm olarak yazdım
next e bas

bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki

yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde imza olarak oraya yapıştırın canım

Son düzenleme:

hoşgeldin canım bu gece güzelce dinlenirsin
inşallah gerekmez ameliyat canım ama hakkında hayırlısı hangisiyse öyle olsun kontrolde belli olur o zamana kadar sen de dikkat et kendine

İnşallah hayirli bir sonuc cikar gulsahcim dualarimiz seninle hangisi hayırlı ise o olsun canim
hoşgeldin canım bu gece güzelce dinlenirsin
inşallah gerekmez ameliyat canım ama hakkında hayırlısı hangisiyse öyle olsun kontrolde belli olur o zamana kadar sen de dikkat et kendine
Sağolun canlarım
İnşallah hayırlısı olur şahsen kortizon kullanmaktansa ameliyat sansımı kullanmak istiyorum
Dalaksız kalcam ama napalım

Aybükecim neler okuyorum bu ne umutsuzluk olmaz böyle daha dur yeni başladın canım, ilk hafta ödem gitti o yüzden okadar fazla verdin artık giden yağdan, bide cnm kızlarda söylemiş hergün tartılma, ogün ödem oluyo falan boşuna canım sıkılıyor gerek yok şimdi haftada iki güne indir tartı işini ilerleyen günlerde cumadan cumaya tartılırsın, diyetisyenim özellikle tembihledi tartılmak yok diye, canım bide acaba fazlamı spor yapıyorsun çünkü belli bi kiloya kadar çoğu diyetisyen spor vermiyor, menülerin süper cnm inan farkı görüceksin sadece biraz sabretmen lazım umutsuzluk yok cnm çok güzel bi gelin olcaksın

hadi bakalım yeni listeyle gel en azından sakıncalı şeyler yememişsin canım yine dikkat etmişsin :)
oo bugun yogun bir günmüş miniğimize eğitim hayatı hayırlı olsun Hatice gitti sanırım okula . Ve nice mutlu senelere canım yyarın alırız havadisleri :)

anladım canım nasıl yapıldığını biliyorumda geçenlerde imzaya ekledim kabul etmedi bir daha deneyim :)
ayrıca benim boyuma göre o kilo çok düşün 60lara çıkmıştım ki şimdi hiç dşünme boyum :1,58 canım

canım oldu sağol kabul etmemişti önceden BB kodu artık kabul ediyor kızlar imza ayarlarınıza çizelgeleri ekleyin bakıyım :)
Ohh tam uyku ortamı
Kışın en sevdiğimşey battaniye altında tv izlemek arada da uyuya kalmak
Bu kış sana yarıycak bol bol dinlen bebiş gelince vaktin olmayacak cnm

gülşahcım hiç uyuyamadım ama inşallah yagmurlu günlerde uyurum hep çalışırken özenmiştim bakalım evde kalmak kışın güzel geçecek mi

Gözünaydın demek lazım o zaman :) 3 kg verirsin sen artık çözdün bu olayı.
Ayy öyle deme ben daha çocuk doğurmadım bile. o zaman napıcam

Canım inşallah gerek kalmaz...

Mecburiyetten öğün atlamışsın yapıcak bir şey yok.

AAA sen karataya mı geçiş yaptın :)

Gözünaydın demek lazım o zaman :) 3 kg verirsin sen artık çözdün bu olayı.
Ayy öyle deme ben daha çocuk doğurmadım bile. o zaman napıcam

sağol canım inşallah sağsalim atlatırız haccımızı, jillian bu hafta inşallah kilo aldırmaz, kas yaptıkça kilo artar diye tereddütüm var biraz, ama sağlam kas lazım, kilodan daha önemli..
canım valla 30 dan sonra insanın vücudu değişiyor hemen hissediyorsun, daha hızlı alıp daha zor veriyor insan.. o yüzden 30a kadar ideal kiloya ulaşmak lazım. hamilelik sürecinde bilinçli olursan almazsın, emzirme sürecinde bilinçli olursan hızla eski haline dönersin hiç merak etme

Dünkü menüm;
1 yumurta
domates salatalık
1dilim b.peynir
1tk reçel
1 dilim k.ekmek

ara: 15 tane kadar üzüm(küçük tane)

öğle:
1 dilim hindi (rosto dilimi şeklinde)
salata
1 dilim k.ekmek

ara: 15 tane kadar üzüm

ara: 1 küçük muz

akşam:
1 bardak ayran
2 tane içli köfte(içi kara nohut ve ıspanaklı)

anneme dedimki anne ben eskisi gibi yiyecekler önümdeyken hayır diyebilene kadar evde böyle şeyler yapmasak nolur dedim sadece bir haftacık

canım hakkında hayırlısı olsun, dalağı mı alacaklar? alırlarsa dalağın fonksiyonunu ne yapacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…