Ohh tam uyku ortamıtam laptondan girecektim sigortalar attı acayıp yagmur var Ankara da özlediğimiz gibi
neyse açmayım evde de erkek yok dedim bi yer yansa bu halde ugraşamam
telefonun wifisini bagladım rahatca yazayım diye ama bu defada telefonun sarjı bitti Allahtan alıntılarım uçmamış
çıktım şarteli açtım ee bu defa da uydu gitti bi zımbırtı var kordinat buluyor onunla buluyum dedim oda olmadı öyle evde sakin sakin uyku moduna girmeye karar verdim uyudum uyuyacağım
@meantress canım sen kilo çizelgesini ekleyebilmişsin nerden ekledin anlatsana takımca çizelgelerimizi geri getirelim
Selamm ben geldimm
Çok yoruldummm
Kan değerlerimde biraz yükselme olmuş toparlıyosun ilaçsız dedi doktor ama bu kadar sık düşmesi iyi değil dedi yarın doktorlar toplanıp görüşceklermiş ameliyat için karar vercekler gerekip gerekmediğine 15 gun sonra tekrar kontrole gidicem ozaman sonucu konusuruz dedi
İnşallah hayirli bir sonuc cikar gulsahcim dualarimiz seninle hangisi hayırlı ise o olsun canim
Sağolun canlarımhoşgeldin canım bu gece güzelce dinlenirsin
inşallah gerekmez ameliyat canım ama hakkında hayırlısı hangisiyse öyle olsun kontrolde belli olur o zamana kadar sen de dikkat et kendine
hadi bakalım yeni listeyle gel en azından sakıncalı şeyler yememişsin canım yine dikkat etmişsin :)Bugun ki menüm
Hastane şartlarından dolayı uyanadım listeye
Kahvaltı
Domates,salatalık,roka,maydanoz
2 yeşil biber,1 dlm peynir,4 zeytin
2 ince dlm ekmek
Ara
4 tane mısır patlağı şu yuvarlaklar varya ondan
Akşam
Haş tavuk,1 bardak ayran,1 dlm ekmek
Ara
1 bardak süt,1 tane kırmızı erik
1,5 lt su
Yarın diyetisyen randevum var yeni listemi alayım tam uycam bu sefer, akşam da meyve istemiyorum ya onuda söyliycem
oo bugun yogun bir günmüş miniğimize eğitim hayatı hayırlı olsun Hatice gitti sanırım okula . Ve nice mutlu senelere canım yyarın alırız havadisleri :)kızlar haftasonu cok yogundu,bugünde kızım 1.sınıfa başladı okula götürdüm okul çıkışı arkadasının dogumgününe eve geldik bizim evlilik yıldönümüzdü yemeğe çıktık hepberaber.yarın geçmişmenülerimle dönerim.
elimden geldiğince karataya uymaya çalıştım.
canım sen nişanlandığında 55 evlendiğinde 53 kiloymuşsun beni düşün şuan nişanlanacak olsam 82 kiloyum kilo vermeden kesinlikle böyle bir şey istemiyorum
çizelgeyi şöyle yaptım canım
tickerfactory weight loss yazın, orada şekiller var 17 sayfa falan beğenip istediğinizi seç next e bas simgelerden birini seçin sonra tekrar next e bas sonra şıklar var bir parola seçin sonra privacy: private data seçilecek tarck: weight seçilecek, weights unıt den kilograms ı seç, target (hedef) kilonu yaz, starting (başlama ) kilonu yaz
current (şu anki ) kilonu yaz, weight date e bugünün tarihini yaz
ortadaki waist measurements ile başlayan yere birşey yazmaya gerek yok
body mass boy bilgileri
height unıt de metric i seç iki kutucuk çıkar birine m , diğerine cm cinsinden rakam yazın ben 1m 69 cm olarak yazdım
next e bas
bbcode da yani ilk kutudan sonu png ile biten yeri kopyala.mesela benimki
yani en son png yazısına kadar al kopyala profilde imza olarak oraya yapıştırın canım
Ohh tam uyku ortamı
Kışın en sevdiğimşey battaniye altında tv izlemek arada da uyuya kalmak
Bu kış sana yarıycak bol bol dinlen bebiş gelince vaktin olmayacak cnm
Gözünaydın demek lazım o zaman :) 3 kg verirsin sen artık çözdün bu olayı.ben de iyiyim canım bildiğin gibi : ) aileler gelecek hac var ona heyecanlıyız, onun dışında çok bi değişiklik yok, türkiyeye gittim orada 3 kg aldım malesef, veriyorum şimdi.. jillian yapıyorum baya farkettirdi, 55 tim en son ama 54 kg halimden daha inceyim şuanda.. sıkılaşma belli bi yaştan sonra şart, bi 5 sene önce bu kilodayken daha inceydim.. 30u geçtik artık tabi bi de anne olduk haliyle böyle oldu : )
Canım inşallah gerek kalmaz...Selamm ben geldimm
Çok yoruldummm
Kan değerlerimde biraz yükselme olmuş toparlıyosun ilaçsız dedi doktor ama bu kadar sık düşmesi iyi değil dedi yarın doktorlar toplanıp görüşceklermiş ameliyat için karar vercekler gerekip gerekmediğine 15 gun sonra tekrar kontrole gidicem ozaman sonucu konusuruz dedi
Bugun ki menüm
Hastane şartlarından dolayı uyanadım listeye
Kahvaltı
Domates,salatalık,roka,maydanoz
2 yeşil biber,1 dlm peynir,4 zeytin
2 ince dlm ekmek
Ara
4 tane mısır patlağı şu yuvarlaklar varya ondan
Akşam
Haş tavuk,1 bardak ayran,1 dlm ekmek
Ara
1 bardak süt,1 tane kırmızı erik
1,5 lt su
Yarın diyetisyen randevum var yeni listemi alayım tam uycam bu sefer, akşam da meyve istemiyorum ya onuda söyliycem
AAA sen karataya mı geçiş yaptın :)kızlar haftasonu cok yogundu,bugünde kızım 1.sınıfa başladı okula götürdüm okul çıkışı arkadasının dogumgününe eve geldik bizim evlilik yıldönümüzdü yemeğe çıktık hepberaber.yarın geçmişmenülerimle dönerim.
elimden geldiğince karataya uymaya çalıştım.
Gözünaydın demek lazım o zaman :) 3 kg verirsin sen artık çözdün bu olayı.
Ayy öyle deme ben daha çocuk doğurmadım bile. o zaman napıcam
Selamm ben geldimm
Çok yoruldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?