- 19 Ağustos 2008
- 3.334
- 382
- 398
selam kızlar bakıyorum da menüleriniz süper,
kendimi grubun oburu ilan ediyoruummm.:hooray:
dün kahvaltıda
salatalık,peynirli yumurta,yarım kepek ekmek
arada küçük halley 1 tane
öğlen
kıymalı yumurta vardı,içini yedim suyunu bıraktım(arkadaşlar ablam şeker hastası olduğu için hep doktor kontrolünde diyette, doktor yemeklerin yağının,kalorisinin çoğunun piştiği suya geçtiğini bu yüzden yemeğin içini yiyip suyunu bırakmasını söylemişti. şimdi bende öle yapıyorum)
hamur olmuş makarna yapmışlardı. 1porsiyon vardı yoktu artık.
kayısı hoşafı vardı azını içtim
akşam
eşim patates kızartması istedi
inanabiliyor musunuz ona yaptım ve ben 3-4tane nefsimi körlemeye aldım içinden. kendime haşlama patates yaptım patatesten. 1sini sade birini yoğurtla yedim.
4kaşık kadar makarna
sonrada bir dilim dondurma yedim.
ama kızlar dün bir spor yapmışım bir spor yapmışım sormayın. çok koştum hemde elimde ağırlıkla(eşimle iddaya girmiştikte o yapamazsın demişti yaptım)
mekik çektim.
bacak egzersizi yaptım. ağırlık çalıştım.
bu hafta gerçekten azıcık göze görünür bir kilo vermek istedim ama oluyor ya işte herkese bazen iştahımız çok açılıyor...işhahım çok açık bende sporla mümkün mertebe dengelemeye çalışıyorum. 1kilo vermek istiyordum ama bu yemeyle zor. ama inşallah sporlar işe yararda 500gram veririm. o da fena bir rakam sayılmaz dimi ama...
kızlar tekrardan tebrik ederim listeleriniz gerçekten çok güzel... keşke sizin kadar kendime hakim olabilsem ama benim vücut çok iri kemikli falan az yemeyle yola gitmiyor çöküyor daha doğrusu bana öyle geliyor.
senide tebrik etmek lazim tgull !!! super spor yapmi$sin valla canim.
Ben nefsimi körlemek icin, kendimi tutmak icin, yememek icin,
yemin ediyorum canim, valla 4 gundur 700gram verdim boyle yaparak.
Yani cuma gunune 1ci olucam inschalla.
Gecen hafta abur cubur yememek icin yemin ettim,
bu hafta saat 6dan sonra yememk icin yemin ettim ve sonuc super,
kendimi tutmakla, olmuyor cunku, ama yemin ettigim zaman, yeminimi bozmamak
icin yemiyorum.
sende bi dene istersen, veee yemini bozarsan, 3gun oruc tutmak zorundasin guclubacismile
selam kızlar yaaa kızlar ben bu aralar hiç rejim yyapmak istemiyorum resmen açıldı boğazım o yüzden burayada fazla giremiyorum hemen toprlanmam lazım
sabah
1 paket maviyeşil yağsız kraker+1 bardak süt
ara sütlü çikolataklava:
öğle 1 buçuk lahmacun+ayran
ara 1 elma
akşam kurufasulye+pilav+yoğurt
sonra 2 bardak çay+çekirdek ve yine çikolata
kızlar kendimi durduramıyorum abur cubura saldırdım resmen nolcak bu halim benim mafoldumben
Off of lahmacun'mu dedin???
kiz agzim sullandi yaaa, Canim tgull a soyledigim gibi sende yemin etmeyi dene
istersen, kendini tutmakla olmuyorsa eger yemin ederek kendini tutabilirsin.
Ben 3 gundur, saat 6 dan sonra yemek yemicem diye yemin ettim vee 700 gram verdim
ve cuma gunune kadar daha 2 gun var, inschallah 2 gun icinde de veririm daha. turkbayragi
selam bacular
nassınız görüşmeyeli?
bakıyorumda yokum diye boşlamışız buraları yok yok öyle kaçmak yaz geldi bacular.kaydirigubbakcemile
bacular ev okul hastalık derken uğrayamıyorum ama siz motivasyonunuzu kaybetmeyin lütfen.
zaten durumum içler acısı .bu güne kadar içmediğim ödem çayı kalmadı.ama bu sabah ancak 72 ye inebildim.Şenizsinir oluyorum valla ne yapcam ben:uhm:ah bir yürümeye başlayabilsemkaydirigubbakcemilebelki daha çok fark eder.
bugünkü günüme geleyim.
sabah 6 da ilaçlarım
7 de dünden hazırladığım tavuk vardı yağsız kendi suyuyla kızarmış ondan attım ağzıma
canavarı bırakıp geldim komşuma kahveye gittim sütlü ve 1 şekerli kahve
çok ısrar etti onca şey çıkardı kırılmasın diye sadece 1 adet fındıklı çikolatalı draje yedim..
sonra okul grubuma gittim 13 de eve geldim.
canavarı yıkadım ve sonra ona hazırladığım kıymalı nohut pilav ve yoğurt karışımından (hepsini birbirine katmış çünkü) 3 kaşık yedim azcık tavuk yedim yine
saat 14 de uyuduk canavarla oda hasta biraz
kalktığımızda saat 17;30 du malisef bir karamelli kahveyle mavi yeşilin albeni gibi olan ürününü yedim 144 kaloriymişkafamçokkarıştı
akşamda tavuk yicem yine güya et diyeti yapıyorum ama karbonhidrat diyetine döndü olsun oda işe yarar.:çok üzgünüm:
Iyi olmadinmi daha canim?
silagul'cum, cok kararliyim bu hafta 1. OLUYORUM :kedi:
Bo$lamadik silagul'cum, yikilmadik ayaktayiz hala :enbuyukkk:
sutlu'mu???
ben buraya girince agzim sulaniyo valla