Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

senide tebrik etmek lazim tgull !!! super spor yapmi$sin valla canim.
Ben nefsimi körlemek icin, kendimi tutmak icin, yememek icin,
yemin ediyorum canim, valla 4 gundur 700gram verdim boyle yaparak.
Yani cuma gunune 1ci olucam inschalla.

Gecen hafta abur cubur yememek icin yemin ettim,
bu hafta saat 6dan sonra yememk icin yemin ettim ve sonuc super,
kendimi tutmakla, olmuyor cunku, ama yemin ettigim zaman, yeminimi bozmamak
icin yemiyorum.
sende bi dene istersen, veee yemini bozarsan, 3gun oruc tutmak zorundasin
guclubacismile

Off of lahmacun'mu dedin???
kiz agzim sullandi yaaa, Canim tgull a soyledigim gibi sende yemin etmeyi dene
istersen, kendini tutmakla olmuyorsa eger yemin ederek kendini tutabilirsin.

Ben 3 gundur, saat 6 dan sonra yemek yemicem diye yemin ettim vee 700 gram verdim
ve cuma gunune kadar daha 2 gun var, inschallah 2 gun icinde de veririm daha.
turkbayragi

Iyi olmadinmi daha canim?
silagul'cum, cok kararliyim bu hafta 1. OLUYORUM
:kedi:
Bo$lamadik silagul'cum, yikilmadik ayaktayiz hala :enbuyukkk:

sutlu'mu??? klava:
ben buraya girince agzim sulaniyo valla

Eveet gelelim bugunku yediklerim (yemek istediklerimi, yiyemediklerimi anlatsam kitap olur vallahi)

Sabah: sebzeli, mayonezli kepekli sandwich
oglen: 3 tane, cok minik biskuvi (serce parmagimdan daha kucuk)
aksam: elim kadar, tost

Bu kadar...
suan ne haldeyim bilseniz, migdem yapi$ti sirtima sanki
$arki soyluyor sanki midem, bi sesler cikiyo anlatamam, ama aldirmiyorum!
aldirmicam o sisko midemin sesine, midemi dinlersem balina gibi olurum yoksa.
:dance: klava:

inschallah cuma gunu kilo cizelgemi degi$tiriyorum kizlarim,
cunku cok kararliyim bu hafta zayiflamaya
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt a.s.

kizlar kendimi bu gunden itibaren, bu haftanin birincisi ilan etsem ayip olmaz demi :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

BEN
sisko sisko sisko sisko
tombis tombis tombis tombis
ayi ayi ayi ayi ayi ayi ayi
balina balina balina balina
obez obez obez obez
balik etli balik etli balik etli
patates patates patates
tosun tosun tosun tosun
GIBIYIM

kendimi hirslandiriyorum kizlar, guzel oluyor ohaoldumsmile
uyudunuzmu yahuuuu, nerde bu millet nerde bu devlet
neyse ben kactim, yarin kaynanam geliyor tatilden (gelmesede olurdu yaniii)
klava:
yarin giremeyebilirim hayirli geceler,

yaaa bende atılmak istiyorum..bende cuma başalrım diyet artık 24 yaşımdayım ve sadece 6 kg vermek istiyorum. ve yaza nişanım var en acil şekilde bana destek verin kızlar.. şu kürlerinizi falan okudum çaylarınızı hemen içmeye başlıcaam.. şu dakikadan sora başlıyorum diyete tutmayın beni..

günaydıııııııııın kızlar nasılsınız,

sılagül iyileşmiş ve aramıza dönmüş ne güzelllll

dün neler yaptığımı paylaşmak istiyorum
sabah;
kibrit kutusu büyüklüğünde haşhaşlı ekmek
1 elma
öğle
ıspanaklı çorba
yeşilfasulye
2 tane mercimek köftesi
araöğün
200gr yğurt light
akşam( asıl sorun burda)
kayınvalideme gittik 2 adet tavuk ve bulgur pilavıklava:
sonrada dondurma yedimmmmmmmmmklava:klava:klava:klava:

sonra çıktık yarım saat yürüdük eve giderkende yürüyerek gittk ama olmadı yapmamalıydım lütfen kızın banaaaaaaaaa
3-4 bardak yeşil çay
2,5 litre su

malesef yememem gereken şeyleri yedim çok üzgünüm

bu günde işyerimin merkez ofisinde eğitime gidiyorum nadir yazabileceğim üzgünüm dün yaptıklarım için ama bu akşam koşarım bende

Günaydınlar. Dün giremedim kusura bakmayın. ışyerinden izin alıp söz nişan çarşısına çıktık. Ama hiç bişey alamadık. Kavga edip evlerimize döndük. Çok kötü bi gündü. =(((

Yediklerime gelince
Sabah 1 tost yedim. Öğlen orta boy patates kızartması diet kola. Akşamda salata yedim. ara öğün falan yemedim. Akşama kadar dışardaydık saatlerce yürüdük.

canım verdiğin tarifler için teşekür ederim söz denicem hemde lezzetli görünüyolar

ah canım yaaaa ne güzel yaaa ben öyle herşeye yemin edememki ya tutamzasam en iyisi yemek istediklerimi değişik yöntemlerle pişirip yemek

hoşgeldin canım aramıza düzenli katılımınmı bekliyoruz iyi kilo vermeler

canım yaaa yapmayın ama böyle kıyamam ben size en güzel günleriniz bak az kaldı nişana kırmayın birbirinizi çok arıcaksınız bu günleri daha sabırlı olmaya çalışın a.s

kızlaaaaarrrr günaydıııııııııııınnnnnnnnn
kızlar ben buldum bugünlerde neden böyle olduğumu fazla takılmamaya başladım çünkü topiğe motivasyonum kaçtı yani ama karar verdim yılmıcam tekrar başa dönmek istemiyorum o yüzden mayıs 15e kadar çözüyorum bu işi tam 4.5 hafta var yani kızlar gaz verin bana nolur bitsin artık bu iş ben dün yediklerimi yazayım
sabah 1 adet elma
ara mavi yeşil kraker + süt
öğle 2 tabak yoğurt çorbası
ara maviyeşil peynirli bisküvi + 1 elma
akşam kuru fasulye + tarhana çorbası+yoğurt
ara 1 bardak limonlu çay
kızlar bu hafta kilo aldım ben o yüzden ben pis boğazın tekiyim şişkoyum mafoldumben

Canım sen ilk başladığından beri motivasyonun gayet iyiydi hep iyi gittin. Şimdi tam bahar gelmişken yaza yaklaşırken lütven kaybetme motivasyonunu. Bak ben bu hafta kilo verdim. Hissediyorum. Aynaya baktıkçada çok mutlu oluyorum. Bundan iki üç ay önce nasıldım şimdi nasılım. Acayip mutlu oluyorum. Akşamları saat 6 dan sonra yine bişey yemiyorum. yesemde meyve veya içecek içiyorum. Bak senle yarış halindeyiz unutma. Bu hafta kilo veremediysen veya az bişi aldıysan bile haftaya beni geçmen lazım =))

maşallahşimdiden tebrik ederim arkadaşımŞenizŞeniz

canım hoşgeldin aramızaŞeniz kuralları okudunmu yoksa paylaşayımmı tekrardan.

canım olur böyle şeyler önemli olan sonu tatlı bitsin.inşallah hayırlısıyla çözersiniz.

yoook olmuyor böyle yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin pes etmek yoklmaz:

selam bacular
nassınız bugün?
ben iyi sayılırım şükür.
bugün provamız vardı eşimle ben okuldaki tiyatro provasına katıldık. 23 nisanda gösteri yapıcaz televizyona çıkıcaz meşhur olcaz.kaydirigubbakcemile3bizim canavarın okulu milli eğitime proje çalışması yapıyor. türkiyede tek bizim okul. veliler gösteri yapıyor öğrenciler izliyor.o yüzden önemli televizyonlar felan bu göbüşle bende çocuk olacağım eşim yargıç oluyor.

neyse sabah ilaçlarımı biraz geç aldığım için bişey yiyemedim.
sonra eve 10;30 da gelince 1 elma yedim çünkü tatlı krizim tavan yapmıştı onla geçiştirdim.
sonra avuç içi kadar gözleme ve 1 kahve.
şimdi acıktım ne yesem eveet buldum salatalık yiyeyim.sempatiksalakcinni

arkadaşlar bu hafta aynı yazıcam kendimi bilginiz olsun.ama şuan en sonki rahatsızlığımdan kaynaklanan ilaçların yaptığı ödemi atamadım.salı sabahı 74 geliyordum
dün sabah 72 bu sabah 75 nasıl oluyor bir anlasam. ödem olduğu için bu kiloyu saymıyorum.sanırım bir iki haftaya ihtiyacım var bu sürede dereceyi etkilememek adına izinli olmak istiyorum. ama gruptan ayrıldı değil kilomu aynı yazacağım ama izinli olacağım bilginize bacular.

canım yaaa çok haklısın ama ben bu hafta kesin kilo aldım ama yinede salmıyorum kendimi tekrar başa sarmak istemiyorum düğünler yaklaşıyo elbisalerin içinde saklamak istemiyorum kilomu o yüzden tamam söz haftaya güzel girip vericem yine

yoook olmuyor böyle yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin pes etmek yoklmaz:

canım çok haklısınız bırakmak yok eyvahedigeldismile

prensescim hoşgeldin nasılsın canım?

iyiyim canım sen nasılsın ooooooo ne güzel böyle aktivitelere katılmak eee insanın çocuğu olunca kendide ister istemez çocuk oluyo ne güzel canım tamam sen kilonu aynı yaz şu ödem sorununu bi atlatsan inan kilolar kendiliğinden gidicek bu kadar koşturmacaya tığ gibi olursun inan

çok güzel ya gösteri falan. Açık kadro varsa benide alsanıza =)))
Bu seneye kadar tiyatro ile çok haşır neşirdim oyunlar falan. Bu sene yapımıyorum bişiler.

sorma canım ya ödemi çözemedim ki sıra kilo vermeye gelemiyor. en kısa zamanda endokrine gitmem gerek günden güne bu kadar değişimler olmazki yahu.mafoldumbeninan arkadaşım başım döndü artık otur çok koşturuyorsun diyor ama ben günden güne şişiyorum.mafoldumbenyediklerimide yazıyorum yediğimden şişiyorum desem.:1no2:canım inşallah sende tez zamanda kilolarından kurtulur meleğine kavuşursun.:Saruboceq:

çok güzel ya gösteri falan. Açık kadro varsa benide alsanıza =)))
Bu seneye kadar tiyatro ile çok haşır neşirdim oyunlar falan. Bu sene yapımıyorum bişiler.
var aslında bir rolü iptal etmek zorunda kaldık katılacak veli olmadığı için. ne güzel olurdu sende olsan değilmi.Şeniz

şimdi gitmem lazım benim canavarı almam gerek. bugün eski arabayı sattık artık yenisini kullanıcam ama açıkcası korkuyorum.vosvagen touran bizim yenisi büyük önünü göremiyorum .içinde küccücük kalıyorum. ee boy 1 55 olunca.en kısa zamanda park sensörleri taktırmak lazım yoksa işim zor.
neyse kaçtım ben .
prensescim görüşürüz.pirlantacım gitmiş zaten.

inş. canım yaa sağol dualrın için inş. sende şu ödem sorununu biran önce çözersin

tamam canım görüşürüz kendine iyi bak aman dikkatli ol

süper olurdu valla. =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…