şimdi gitmem lazım benim canavarı almam gerek. bugün eski arabayı sattık artık yenisini kullanıcam ama açıkcası korkuyorum.vosvagen touran bizim yenisi büyük önünü göremiyorum .içinde küccücük kalıyorum. ee boy 1 55 olunca.en kısa zamanda park sensörleri taktırmak lazım yoksa işim zor.
neyse kaçtım ben .
prensescim görüşürüz.pirlantacım gitmiş zaten.
slm kizlarr
Bugun gunum yine cok guzel gecicek,
cunku tartiyla aramiz cok SIKI FIKI ohaoldumsmile
6 dan sonra yememek $art kizlar, deneyin lutfen.
hayirli gunler herkeze
deva cnm en doğrusu bencede mekik çok iyi çapraz ve ters mekiğide denemeni tavsiye edebilirim arkasından
ya arkadaşlar şu doğuşun form çaylarından kullanan varmı?yani faydası varmı?fisfisfis
herkese günaydın,
dün yoğun ve sıkıcı bir gündü bu hafta 2 kere sınırımı aştığım için kendime ceza vermeyi planlıyorum neler yedim hemen yazayım;
sabah;
1 elma
öğle ;
brokoli çorbası
salata
et (100 gr gibi bişeydi) yanında 1 yemek kaşığı türlü
ara
200 gr light yoğurt
akşam
mercimek çorbası
türlü susuz 3 yemek kaşığı
yoğurt
1dilim light ekmek
vede 2 litre su 1 koca fincan yeşil çay en önemliside 27,000 kişilik bir stadın etrafında 5 tur yarı koşarak yarı yürüyerek fakat tempolu yürüryüş
vede buna rağmen sonuç ;500 gr evet arkadaşlar 67,5 kiloyum buda bişey çünkü artık yerleşmiş yağlara geldim ve zorlanıyorum bu hafta hiç bişey kaşırmayı 66 olmayı planlıyorum
vede batmanda görev yapan son 30 günü kalan kardeşim için sizden dua rica ediyorum Allah tüm askerlerimizi sağ salim evlerine dönmeyi nasip etsin çünkü dün batmanda çatışma çıkmıştı saat 12 de aradım görevdeydi bu gün yine arayacağım.
günaydın kızlar ben size demişti bu hafta hiç iyi gitmedi diye tartıdada bunu gördüm bu sabah malesef 500 gr almışım 57 yim kızlar böyle olucanı biliyodum ama söz bu hafta fazlasıyla telafi edicem iyice saldım kendimi dünkü yediklerimi yazayım
sabah nestle nesfit
ara yarım paket mavi yeşil peynirli kraker
öğle yoğurt çorbası yarım dilim ekmek
ara az sütlü nescafe+3 adet form bisküvi
1 elma
akşam 3 dilim kızarmış ekmek+peynir+zeytin+çay tek şekerli+domatesle közlenmiş kırmızı biber
günaydın kızlar ben size demişti bu hafta hiç iyi gitmedi diye tartıdada bunu gördüm bu sabah malesef 500 gr almışım 57 yim kızlar böyle olucanı biliyodum ama söz bu hafta fazlasıyla telafi edicem iyice saldım kendimi dünkü yediklerimi yazayım
sabah nestle nesfit
ara yarım paket mavi yeşil peynirli kraker
öğle yoğurt çorbası yarım dilim ekmek
ara az sütlü nescafe+3 adet form bisküvi
1 elma
akşam 3 dilim kızarmış ekmek+peynir+zeytin+çay tek şekerli+domatesle közlenmiş kırmızı biber
herkese günaydın,
dün yoğun ve sıkıcı bir gündü bu hafta 2 kere sınırımı aştığım için kendime ceza vermeyi planlıyorum neler yedim hemen yazayım;
sabah;
1 elma
öğle ;
brokoli çorbası
salata
et (100 gr gibi bişeydi) yanında 1 yemek kaşığı türlü
ara
200 gr light yoğurt
akşam
mercimek çorbası
türlü susuz 3 yemek kaşığı
yoğurt
1dilim light ekmek
vede 2 litre su 1 koca fincan yeşil çay en önemliside 27,000 kişilik bir stadın etrafında 5 tur yarı koşarak yarı yürüyerek fakat tempolu yürüryüş
vede buna rağmen sonuç ;500 gr evet arkadaşlar 67,5 kiloyum buda bişey çünkü artık yerleşmiş yağlara geldim ve zorlanıyorum bu hafta hiç bişey kaşırmayı 66 olmayı planlıyorum
vede batmanda görev yapan son 30 günü kalan kardeşim için sizden dua rica ediyorum Allah tüm askerlerimizi sağ salim evlerine dönmeyi nasip etsin çünkü dün batmanda çatışma çıkmıştı saat 12 de aradım görevdeydi bu gün yine arayacağım.
ya arkadaşlar şu doğuşun form çaylarından kullanan varmı?yani faydası varmı?fisfisfis
iyi dileklerin için ve duan için teşekkür ederim tek derdimiz kilo olsun veririz üzülmea.s.
WAAAAAWWWWWWWWWW süpersin canım yaaa 700 gr vermişsin kutluyorum seni a.s.Eski Kilom 59.1
Yeni Kilom 58.4
Allah kardeşini sağ sağlim size kavuştursun. VE bütün askerlerimizi inşallah. Dualarım onlarlarla. Her aklıma geldiğinde ediyorum. Benim kardeşimde iki sene sonra olucak muhtemelen. Okul durumuna göre.
Yarım kilo vermişsin tebrik ederim. :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?