Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hadi kolay gelsin. görüşürüz. by by

slm kizlarr

Bugun gunum yine cok guzel gecicek,
cunku tartiyla aramiz cok SIKI FIKI
ohaoldumsmile

6 dan sonra yememek $art kizlar, deneyin lutfen.
hayirli gunler herkeze

slm kizlarr

Bugun gunum yine cok guzel gecicek,
cunku tartiyla aramiz cok SIKI FIKI
ohaoldumsmile

6 dan sonra yememek $art kizlar, deneyin lutfen.
hayirli gunler herkeze

aynen öle semo. Yatmadan 3 4 saat önce yemek işini bırakmak gerekiyor. ve hafif şeler yemek gerekiyor akşamları.

kızlaar bu ayın sonuna 3 kilo vermek istiyorumm!
ama biraz motivasyon ve gaza ihtiyacım var!!! !:1no2: :1no2: :1no2:

Merhaba,
nasilsiniz bacular iyisiniz insallahh
kilolariniz ne alemde ilerleme vardir insallahh
ben calisiyorum bu hafta hic dikkat edemedim yediklerime su icmeye bile inanin vaktim olmadibilmiyorumkismile

selamm arkadaşlar!
bugün kendimi gaza getirmek için gittim 38 beden çok güzel bir elbise aldım!ve odamın baş köşesine astım.şimdi ona baktıkça hiç bişey yemeden bir an önce zayıflayıp o elbisenin içine girmek istiyorum!gerçekten çok müthiş oluyor kızlar bence bir an önce deneyin derim! o güzelim elbisenin içine biran önce girmek için daha da çabalıyor insan! ve birde ajanda yaptım kendime her gün ne yediysem,ne kadar spor yaptıysam not ediyorum ajandaya.

neyse bugün yediklerimi sayaym:

sabah:
1 su bardağı suya biraz sirke katıp içtim.
1 küçük kase çorba

ara öğünde
1 tane kepekli diyet büsküvi ve yeşil çay

öğlen:
sabahtan annem kendilerine patates salatası yapmış ondan kalan 1 tane patates vardı bende onunla bol yeşillikli bi salata yaptım kendime.

ara öğünde biraz leblebi

akşam:
1 tane biber dolması
2 kaşık yoğurt

hep dışardayım bugün o yüzden spora vaktim kalmadı,şimdi kalkıp 1 saat egzersiz yapacağım ve birazda mekik şu göbek erisin artık!!
hadi byyyy!

deva cnm en doğrusu bencede mekik çok iyi çapraz ve ters mekiğide denemeni tavsiye edebilirim arkasından

herkese günaydın,

dün yoğun ve sıkıcı bir gündü bu hafta 2 kere sınırımı aştığım için kendime ceza vermeyi planlıyorum neler yedim hemen yazayım;

sabah;

1 elma

öğle ;
brokoli çorbası
salata
et (100 gr gibi bişeydi) yanında 1 yemek kaşığı türlü

ara

200 gr light yoğurt

akşam
mercimek çorbası
türlü susuz 3 yemek kaşığı
yoğurt
1dilim light ekmek

vede 2 litre su 1 koca fincan yeşil çay en önemliside 27,000 kişilik bir stadın etrafında 5 tur yarı koşarak yarı yürüyerek fakat tempolu yürüryüş

vede buna rağmen sonuç ;500 gr evet arkadaşlar 67,5 kiloyum buda bişey çünkü artık yerleşmiş yağlara geldim ve zorlanıyorum bu hafta hiç bişey kaşırmayı 66 olmayı planlıyorum

vede batmanda görev yapan son 30 günü kalan kardeşim için sizden dua rica ediyorum Allah tüm askerlerimizi sağ salim evlerine dönmeyi nasip etsin çünkü dün batmanda çatışma çıkmıştı saat 12 de aradım görevdeydi bu gün yine arayacağım.

ya arkadaşlar şu doğuşun form çaylarından kullanan varmı?yani faydası varmı?fisfisfis

ben kullandım canım tavsiye ederim hazımsızlığa bire bir ve tuvalet sorununuda gideriyo ben ara arada olsa içiyorum

günaydın canım oh gitmiş yarım kilo ne güzel kutlarım canım kardeşin içinde hayırlı tezkereler diliyorum Allah sağ salim yanınıza varmayı nasip etsin :Saruboceq:

günaydın kızlar ben size demişti bu hafta hiç iyi gitmedi diye tartıdada bunu gördüm bu sabah malesef 500 gr almışım 57 yim kızlar böyle olucanı biliyodum ama söz bu hafta fazlasıyla telafi edicem iyice saldım kendimi dünkü yediklerimi yazayım
sabah nestle nesfit
ara yarım paket mavi yeşil peynirli kraker
öğle yoğurt çorbası yarım dilim ekmek
ara az sütlü nescafe+3 adet form bisküvi
1 elma
akşam 3 dilim kızarmış ekmek+peynir+zeytin+çay tek şekerli+domatesle közlenmiş kırmızı biber

iyi dileklerin için ve duan için teşekkür ederim tek derdimiz kilo olsun veririz üzülmea.s.

Geçmiş olsun diyeyim canım. Haftaya telafi ediceğine inanıyorum. Ben bir kaç haftadır gramla kilo veriyodum demekki durma dönemimmiş. Şimdi tekrar vermeye başladım sanırım.

Allah kardeşini sağ sağlim size kavuştursun. VE bütün askerlerimizi inşallah. Dualarım onlarlarla. Her aklıma geldiğinde ediyorum. Benim kardeşimde iki sene sonra olucak muhtemelen. Okul durumuna göre.

Yarım kilo vermişsin tebrik ederim. :lepi:

ya arkadaşlar şu doğuşun form çaylarından kullanan varmı?yani faydası varmı?fisfisfis

Ben kayısılı form çayı içiyodum bi ara. Tuvalete çabuk çıkarıyor. Ama sürekli içersen bağırsak tembelliği yapabilir ki bende oldu. Artık hergün wc ye çıkamıyorum ne yazık ki =((
Her sabah bir iki tane kayısı yemeye çalışıyorum kalktığım zaman. Onun çok faydasını görüyorum.

yeşekkür ederim duan için Allah tüm askerlerimizi korusun evet yarım kilo verdim aslında daha çok verebilirdim hep o yaramaz bulgur pilavı ve haylaz dondurmanın işi bunlar küsüm onlara görüşmeyeceğimklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…