günaydın kızlar özgecim valla çok iyi gidiyosun bence bu haftada 1. sen olabilirsin çok azimli gördüm seni hadi hayırlısı
devacım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
kızlar dün yediklerimi paylaşayım sizlerler
sabah 1 adet kaşarlı tost
ara 1 muz
öğle mavi yeşil bisküvi+ayran
ara form bisküvi yarım paket
akşam yoğurt çorbası+ıspanak+salata+yoğurt+1 dilim ekmek
ara 1 bardak tek şekerli çay yanınada 1 tabak kremali bisküvi koydum ve ben sadece 1 adet yedim :hooray:
kendimi kutluyorum sadece nevsimi körledim yani 1 de yesek bir hepsini yesekte bir demi ama
Bugün ki yediklerimi paylaşayım =)
Sabah = 1 simit yedim mağlesef
Ara = 4 çağla
Öğlen = 2 dilim kepek ekmeği, domates salatalık, çok az peynir. sivri biber, çay.
Ara = 1 paket peynirli çubuk kraker. 1 dilim kek. 1 diet kola
Akşam = Galdirik (duydunuzmu bilmem karadenizde yetişiyor. Pazarda bulduk aldık)
Bugün olayı çok abarttım ben abur cubura yöneldim ve doymak bilmedim neden bilmiyorum =((
kaldırayık olmasın o ben samsunluyum harika bişeydir yumurtalı her türhihoyyytlü yiyebilirsiniz malesef pazara çıkamadığım için bulamıyorum ilk fırsatta bende bulup alacağım afiiyet olsun size...
kızlaarr! ikbal gürpınar ve ömer coşkunun yeni dolunay diyetini duydum.21 günde 10 kilo verdiriyrmuş.
annemle beraber cuma günü başlycam.inşallah.bakalım nasıl olck?aşağya yazdm diyetin başlıca önemli notlarını.
dolunay diyeti:
1 adet bal kabağı alınacak.
3 gün 1 yemek kaşığı kavrulmamış kabuklarıyla birlikte kabak çekirdeği, 1 tatlı kaşığı solucan otu ve çay kaşığının ucuyla sinameki yenecek. Bu şekilde solucanlardan kurtulup bağırsaklarımızı temizleyeceğiz.
Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez bodur otlu çay için.
21 Gün boyunca uyulması gereken kurallar
Günde 5 defa sık ve az yemek yemelisiniz. Yemek saatlerini 08:00, 11:00 14:00 17:00 ve 20:00 olarak ayarlamaya çalışın.
Sabah kahvaltıda 1er tatlı kaşığı ruşeym, keten tohumu tüketin. Ruşeymi yoğurda veya çorbaya karıştırmadan kullanmanız gerekmektedir.
Üç beyazdan ve nişastadan kesinlikle uzak durun.
Tuz günde sadece 2 gr. tüketebilirsiniz. Hiç kullanılmaması tercih edilir.
Günde 2 porsiyon meyve tüketin. (Muz ve incir hariç tüm meyveleri yiyebilirsiniz.)
Günde 3 porsiyon sebze tüketmeniz gerekmektedir.
Diyet süresince fast food, cips ve hazır gıdalar yasaktır.
Zeytinyağı ve keten tohumu dışında hiçbir yağ kullanmayın.
Öğünlerde sirke ve limon tüketmeye özellikle dikkat edin.
Günde iki öğün yemeğinizde balık veya tavuk bulunmalı. Diğer 3 öğünde yoğurt tüketebilirsiniz.
Ketçap, mayonez ve bu gibi hazır soslar 21 gün boyunca yasak.
Kızartma yasak. Yemeklerinizi haşlama,buğulama yöntemiyle pişirin.
21 gün boyunca bol bol su için. Su içmekte zorlanırsanız yeşil çay ve funda çayı da içebilirsiniz. 70 kg’sanız en az 2,5 lt su içmeniz gerekmektedir. Kilonuza göre içmeniz gerek suyu orantılayabilirsiniz.
Son (5.) öğünün porsiyonu diğer porsiyonların yarısı olsun. Kullandığınız tabaklar koyu renkli olsun
21 gün boyunca hiç tartılmayın ve bol bol zayıf resimlerinize bakın. Bu resimleri evde görebileceğiniz yerlere yerleştirin. 21 günün sonunda tartılın.
sizce nasıl?işe yararmı drsiniz?CADIARZU
merhaba pırlanta
evet abur cubur var menünde ama genel olarak kötü bir menü değil bence çok da ağır sayılmaz yediklerin.
bu arada galdiriği bilirim ay çok da severim.
şive farkı olsa gerek benim memlektte galdirik deniyor, girasunlu bir tanıdığım aynı şeye güldürük diyordu, samsundada kaldırayık mış ilk defa duydum... neyse sonuç olarak aynı lezzetten bahsediyoruz. ooh canım çekti valla.
selam kızlar,
kimse olmayıncada ne kadar sıkıcı oluyor buralar.
kızlar siz olmadan hiç tadı tuzu yook...
sılagül nasılsın doktora gittin mi iyi oldun mu ?
semo yerimseniben
prenses yerimseniben
pırlanta yerimseniben
ozgey yerimseniben
deva yerimseniben
sılagüül yerimseniben
nasılsınız arkadaşlar?????
selam kızlar,
semo yerimseniben
prenses yerimseniben
pırlanta yerimseniben
ozgey yerimseniben
deva yerimseniben
sılagüül yerimseniben
merhaba,
tgull burayı eğlenceli kılan bizleriz zaten yani tüm 3. grup ben çok iim zayıfladığımı düşündükçe dahada iyi oluyorum buraya bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum işlerimde yoğunlaştığı için okuyup geri çıkıyorum hemen kızlaaar nerelerdesiniz :teytey:
Ben iyiyim tgull sen nasılsın. Nasıl gidiyor? Sanırım yarın olmucaksın dimi =( 3 gün boyunca yanlış hatırlamıyosam. Bende Belki perşembe akşamı bildirimi yapıcam Çünkü cuma çok yoğun bi gün olucak benim için. Cumartesi istemeye söz yapmaya gelicekler. =)
Ben geldim şimdi öğle yemeğinden =))
ozgey ne işle meşgulsun?
selam kızlar,
semo yerimseniben
prenses yerimseniben
pırlanta yerimseniben
ozgey yerimseniben
deva yerimseniben
sılagüül yerimseniben
rekabeti elden bırakmayalım arkadaşlar hihoyyyt
benim haberim yok bende düşündüm bu gün yok ne zamandır sınavları vardır belki yerimseniben
sağol bende iyiyim. biraz işleri ertelediğim için tutuştum ama hallederim diye umuyorum. bu akşam hem valiz hazırlamam hem vereceğim eğitime hazırlanmam hemde 4gün evde olmayacağım için evi toparlamam lazım. son güne bıraktım ah kafam ah.
inşallah çok güzel geçer senin için cuma.
beni cuma istemeye gelmişlerdi. nasıl çok yoğundu, sabah erkenden eşim tarafı başka şehirden geldiler. ben ilçede görev yapıyordum annemler merkezde oturuyordu.önce benim eve geldiler kuruldular kalabalıktılarda. onları benim evde ağarladım yemeklerini falan yaptım verdim, yataklarını banyolarını hazırladım merkeze annemlere geçtim. onlarda peşimden gelip beni istediler.adet yerini bulsun işte... cuma gece iki gibi gittiler isteme falan o saatte konuşmalar bitti. öbür gün cumarteside öğlen nişan yüzükleri takıldı. böyle alel acele bişi oldu.
arkadaşım hiiç sıkıntı stres yapma stres yaptıkça dahada düğüm oluyor herşey. tadını çıkarmaya bak... bu arada başka renk bi bluz bakacaktın bulabildin mi?
bulamasanda siyah bluzunda çok şık duruyor bence.
hadi hayırlısı şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu mesut etsin diyorum.
hoşgeldin canım afiyet olsun uluslararası bir firmanın ana dağıtım deposunda gelen iade ürünlerden sorumluyum lojistik işi yapıyorum yani ya sen ?
olabilir, inschallah iyi gecer sinavlari.
Ben kactim canim i$e gidiyorum, saglicakla kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?