günaydıınn!
ya sabahı sabırsızlıkla bekledm tartılmak için ve basküle korkuyla çıktım ama mutlu bir şekilde indm!kaydirigubbakcemile2
başlangıç kilom:65
yeni kilom:63.3 alkisalkisalkis
:lepi:
günaydıınn!
ya sabahı sabırsızlıkla bekledm tartılmak için ve basküle korkuyla çıktım ama mutlu bir şekilde indm!kaydirigubbakcemile2
günaydıınn!
günaydın arkadaşlar,
4 gündür spor yapıyorum sonuçtan memnunum herkezi tebrik ederim
eski kilom 67.5
yeni kilom 66.8
hedefim haftaya 65 olmak yada altına düşmek çok dikkat edeceğim hepinize ii tatiller...
bu hafta çok dikkat ettim ve dün yine 3.5 litre su 3 bardak yeşil çay 10 tur attım haftayada aynı tempo ile devam edeceğim
**** 3.TAKIM 153 .ETAP****
ozgey ( 67.5 / 66.8 / 0.7 / 1.04 % )
pirlanta_a ( 58.4 / 58.2 / 0.2 / 0.34 %)
prensesss016 ( 57.0 / 56.7 / 0.3 / 0.53 %)
Semo ( 64.2 / 64.2 / 0.0 / 0.00 % )
silagul ( 70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00 %)
tgull ( 66.6 / 66.6 / 0.0 / 0.00 %)
deva89 ( 65.0 / 63.3 / 1.7 / 2.62 %)yeni üye
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 449.5 / 446.6 / 2.9 / 0.65 %)
üzgünüm semocum bu şekilde bildirim yapmak zorundayım.bekledim ama yoksun.çıkmam lazım eve çok geç gelicem dışarda olucaz bugün.
haftanın birincisiiiiii tebrik ederim seni :lepi:
herkese selamlar bende bu hafta elimden geldiğince dikkat etmeğe çalıştım ve emeğimin karşılığını alıyorum yavaş yavaş sizlerebi selem verip durumumu bilirmek istedim kendinize iyi bakın allaha emanet olun
ii geceler kızlar,
bu gün deli gibi çalıştım ama evde,
sabah 10 da kalktım 11,5 a kadar evde kendi kendime hareketler yaptım mekik çektim onun öncesi kahcaltı ettim tabi kahvaltılık gezrek yedim K lardan tabi çikolatalı sütle
öğlen 200 gr yoğurt 1 dilim kepek ekmek
akşam 2 milföy 4 çiğköfte ve domatesyedim
ama 12 de temizliğe başladım 4 de bitti arkasından ütü yaptığım 2.5 litre su ancak içtim ve yeşil çay hiç içmedim tatili bu yüzden sevmiyorum malesefama yinede dikkat ettim yürüyüş yaptım böle yani haftaya mümkün olduğu kadar düşmek düğüne az kaldı akrabalarım beni zayıf görsün :)
slm kizlar, hepimizin cumasi hayirli olsun.
Kusura bakma silagul'cum, beklettim senide, umarim i$inden gucunden etmedim seni, hakkini helal et.
Saat 6da i$e gittim, 9da cikiyordum, ama i$im uzadi patron aradi, yapilmasi gereken ek i$ verdi,
kusura bakma canim, boyle olsun istemezdim.
Tekrar ozur dilerim canim
gecen hafta 64.2
bu hafta 63,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?