Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sağol canımŞenizsabırsızlıkla bekliyoruz resimleri.

sağol canım Şeniz

bilmiyorumkismile

Siyah giymek istemiyodum bende ama siyah oldu mağlesef. Cumaya kadar üstüne başka bi bluz bakıcam. Farklı bi renkte alabilirim =)) Ne yalan söylim bacaklarıma güveniyorum. Alt etek pantolan 38 bedende oluyor 40 ta oluyor kalıbına göre. Ama üst 40. Göğüslerim büyük mağlesefki. Göbekte var tabi. O yüzden üstüm daha bi kaba duruyor =(((

o listeyi haftaya mutlaka yapacağım bakalım işe yarayacakmı ama bir problem var iş yerinde nasıl haşlanmış et bulacağım yada ben süt içemiyorum sadece kakaolu süt içiyorum diğer sütlerden miğdem bulanıyor :sinifsinif:

ızgara et,tavuk veya haşlama et,tavuk akşamdan evde yapabilirsin. Ben bazen öyle yapıyorum akşamdan yapıp getiriyorum. Soğuk oluyor ama ben soğuk seviyorum.

selam kızlar

bu gün neler yaptım yazmak istiyorum
sabah ofise gelir gelmez
yarım litre su içtim
1 elma
öğle
cacık
çorba
sebzeli patates püresi vardı onu yedim
yemekten geldim 3 bardak yeşilçay
4 de
200 gr light yoğurt
birazdan eve gideceğim ilk iş eşortmanlarımı giyip futbol sahasının etrafın da 5 tur atmak istiyorum 10 tur istiyorum ama bakalım becerebilecekmyim
ayrıca 2 litre su içtim gün boyu kalan 1 litreyide evde içeceğim
spordan gelincede salata yada 1 elma yiyip bıracağım canıma tak ediyor artık incelmek istiyorum 65 leri görmek istiyorum karnımın şişliği inmedi bir türlü yeter...

Kızlar irademiz kaybolduğu zaman. Diyet başarı öykülerini okuyalım. ınsan kendi kendine motive oluyor. Ben sık sık okuyorum.

selamm!
bu günkü yediklerim:

sabah:
peynirli omlet,
1 tane zeytin,

öğlen:
5-6 kaşık yanında tavukla pirinç pilavı,
salata,
1-2 kaşık yoğurt

akşam:
3-4 kaşık nohtut yemeği,
salata

byy hihoyyyt

teşekkürler canm yardımın için a.s.

eveeeet sözümde durdum ve futbol sahasının etrafın da 10 tur attım yaklaşık 1 saat yürüdüm yani ve eve gelip 2 dilim ızgara tavuk yedim ve meyve suyu içtim başaracağım galiba...

selam nasılsınız görüşmeyeli bende irade denen bişey kalmadı 1 gün dikkat etsem 2 ci günü muhakkak kaçamak yapıyorum neden acaba sizde öylemisiniz ben bahar ayına bağlıyorum inş öyledir ve geçer

Günaydınlar..
Dünki yediklerim
Sabah 1 dilim kepekli tost
Ara 4 Çağla
Öğlen 1 porsiyon patlıcan yemeği, Yarım kase yoğurt
Ara Yarım paket bisküvi
Akşam 1 kase nesfit çikolatalı
Eve gidince de çok acıktım 1 dilim tost yedim. 1 bardak süt içtim.

selam kızlar nasılsınız
ya ben bu hafta vericem kilo dedim ama kendimi hiç motive edemiyorum iyice saldım kendimi canım diyet yapmak istemiyo hee aman aman bişeyler yediğim yok dikkat ediyorum ama kendimi çok ağır hissediyorum bu günlerde ne olucak halim bilmem hiçbirşey yapasım yok nese dün yediklerimi paylaşayım
sabah 1 adet tost (ufak)
ara 1 elma
öğle nestle nesfit
ara ayran+mavi yeşil bisküvi+form bisküvi 3 adet
akşam saç tava +ayran
ara biraz kazan dibi tırtıkladım 1 adette muz yedim
noluyosa zaten akşamları oluyo

ay ne güzel. bazılarının bacakları o kadar güzel oluyor ki kilo bile alsa maaşallah sütun gibi(ne güzel seninkide öylemiş) hiç bozulmuyor. benimki kiloluyken şekilsiz ve tombul, kısa etek çirkin oluyor. zayıfkende şekilsizdi yine giyemezdim yakışmazdı. güzel bacaklara çok özeniyorum benim hiç olmadığından birazda.

selam kızlar hepinize günaydın,

dün sabah salata peynir zeytin yediğimi yazmıştım.devam edim.

arada 2tuzlu pasta yedim.

öğlen nohut pirinç pilavı

akşam salata ve balık

sonra çayın yanında canım azıcık zeytinli ekmek çekti. çok az yedim.

ya bu okulun yemekhanesi hep erkeklerin istekleri doğrultusunda yemek yapıyor çok nadir sebze yemeği çıkıyor. sürekli pirinç pilavı makarna oluyor yanındada ya bakliyat ya kıymalı yumurta yada patates yemeği. makarna ve pilav çok kalorili ya yemesemde olmuyo doymuyorum.

biliyor musunuz bu gün hava soğuktu kalın kıyafet ve beyaz önlükle belli olmaz diye belime lahana yağı sürdüm.selülit kremiyle verilen sauna kemer vardı onuda üstüne belime sardım.belki işe yarar şimdilik rahatsız etmiyor sıcacık tutuyor belimi eğer çok terletirse lavaboda silerim, çok rahatsız etmezse hava ısınana montu tamamen üstümden atana kadar işe giderken lahana yağıyla sauna kemer takacağım.sabahtan akşama kadar dursun üstümde. belki belimdeki bıngıldaklardan kurtulmama yardımcı olur.

eveeeet sözümde durdum ve futbol sahasının etrafın da 10 tur attım yaklaşık 1 saat yürüdüm yani ve eve gelip 2 dilim ızgara tavuk yedim ve meyve suyu içtim başaracağım galiba...

süpersin Ozgey,
bir futbol sahasının etrafında 1saatte 10tur attığına göre tempoluda yürümüşsün sanırım.
bencede başaracaksın...

ben hafta sonu tatildeyim köye gidiyorum tüm akrabalarda gelecek. kesin ağır yemekler akşam fasıllar falan yoldan çıkaracaklar beni ama bakalım köpek yoksa sabah erken kalkıp mis gibi köy havasında uzun uzun yürümek istiyorum.manzara güzel olunca yürümeyi çok seviyorumzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…