Alıntı yaptım çoklu bu sefer beceremedim =))
Sılagül geçmiş olsun. Dikkat et kendinede ufaklığada =(( Bu arada sözüm olsun resimleri paylaşıcam albümler bölümünde üstümde de görürsünüz. Nişan resimlerinide paylaşıcam inşallah =)
sağol canım Şenizselam kızlar pılantacım kıyafetlerini güle güle giy eteğinde pek uzunmuş haniiiiii kaydirigubbakcemile3
şaka şaka inş. üztünede çok yakışıcak resimlerini bekliyoruz canım
sılacım sanada tekrar tekrar geçmiş olsun bıtakmıcak seni bu hastalıklar
Teşekkür ederim aminnnnn =)
Valla prenses etek kısa cidden :kedi: Diz üstüme geliyo. Sözlüm bunu alalım bunu alalım çok yakıştı dedi aldık =)) Onun mini etekle bi sorunu yokta kolları omuzları göstermeye çok karşı delikafadulden İlginç nişanlım benim :asigim:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iz/208866-lahana-yagi-4-beden-incelme-92.html
tgull cum burayı bir incele istersen
pırlanta
hayırlı uğurlu olsuun kız niye siyahlara büründün...
ama çok şıklar.inşallah gelinliğinide görürüz.
sanırım kısa etek giyebildiğine göre bacakların güzel düzgün iddalısın10üzerinden 10verdim sana...kıyafetlerin çok geniş görünmüyor maaşallah kaç beden giyiyorsun?
o listeyi haftaya mutlaka yapacağım bakalım işe yarayacakmı ama bir problem var iş yerinde nasıl haşlanmış et bulacağım yada ben süt içemiyorum sadece kakaolu süt içiyorum diğer sütlerden miğdem bulanıyor :sinifsinif:
Kızlar irademiz kaybolduğu zaman. Diyet başarı öykülerini okuyalım. İnsan kendi kendine motive oluyor. Ben sık sık okuyorum.
canım merhaba ben sorunu yanıtlayayım listeye girebilmen için 1 hafta düzenli olarak paylaşımda bulunman gerekiyo sen gireli 1 hafta olduğuna göre bu haftaki listede sende olursun merak etme sen paylaşımlarına devam et canım opuyorumnanaktan
Siyah giymek istemiyodum bende ama siyah oldu mağlesef. Cumaya kadar üstüne başka bi bluz bakıcam. Farklı bi renkte alabilirim =)) Ne yalan söylim bacaklarıma güveniyorum. Alt etek pantolan 38 bedende oluyor 40 ta oluyor kalıbına göre. Ama üst 40. Göğüslerim büyük mağlesefki. Göbekte var tabi. O yüzden üstüm daha bi kaba duruyor =(((
eveeeet sözümde durdum ve futbol sahasının etrafın da 10 tur attım yaklaşık 1 saat yürüdüm yani ve eve gelip 2 dilim ızgara tavuk yedim ve meyve suyu içtim başaracağım galiba...
Kızlar irademiz kaybolduğu zaman. Diyet başarı öykülerini okuyalım. İnsan kendi kendine motive oluyor. Ben sık sık okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?