Bakalım bizimki nasıl geçicek. Ama bizimkide adet yerini bulsun diye olucak işte. Formaliteden isticekler =)) Aileler tanışıyo ediyo. Gidip geliniyo.
Bu arada bluz buldum. Grili. Minicik minicik leopar desenli siyah beyaz karışık. Gri gibi duruyo hoş bişi. Zaten pazartesi resimleri paylaşıcam Albümler bölümünde =)
Bende bi hukuk profösörünün asistanlığını yapıyorum.
çalıştığım firmanın ürünlerinin mutlaka evinizde vardır.çok büyük bir firma
selamm kızlarr!
evett büyük gün yaklaşıyor 1 gün kaldı basküle çıkmaya!çok merak ediyorm bakalm 1. kim olacak??
ama 2 gündür hasta yatıyorm yani pek spor,yürüyüş yapamyorm.bir an önce iyileşsemde spora başlasam.kaydirigubbakcemile2bir an önce vermek lazım şu kiloları.
neyse bugünkü yediklerimi sayaym:
sabah:
1 kase çorba
11 gibi 3 tane diyet büzküvi
öğlen 13:30 da 1 tabak nohut yemeği
byy...
akşam 18:00 da 3-4 kaşık bulgur pilavı ve yarım tavuk budu
selamm kızlarr!
evett büyük gün yaklaşıyor 1 gün kaldı basküle çıkmaya!çok merak ediyorm bakalm 1. kim olacak??
ama 2 gündür hasta yatıyorm yani pek spor,yürüyüş yapamyorm.bir an önce iyileşsemde spora başlasam.kaydirigubbakcemile2bir an önce vermek lazım şu kiloları.
sabah:
1 kase çorba
byy...
Günaydınlar.
Dün yediklerim
Sbah 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmeği,
Ara 2 ceviz
Öğlen 1 Kase konfleks
Ara 2 ceviz 1 kutu portakal suyu.
Akşam domates salatalık kepek ekmeği peynir
Eve gidince 20,30 da olayı abarttım.Bizimkiler yemek yerken onlarla atıştırdım biraz.
Bu hafta birinci olamayacağım kesin
selam kızlar,
kimse olmayıncada ne kadar sıkıcı oluyor buralar.
kızlar siz olmadan hiç tadı tuzu yook...
sılagül nasılsın doktora gittin mi iyi oldun mu ?
semo yerimseniben
prenses yerimseniben
pırlanta yerimseniben
ozgey yerimseniben
deva yerimseniben
sılagüül yerimseniben
nasılsınız arkadaşlar?????
selamm kızlarr!
sabah:
1 kase çorba
byy...
uzgun duygu nerde yaaa? ne zamandir yok, haberin varmi canim?
üzülme canım arada oluyor öle kendini tutamamalar birde seninki büyük stres dir şimdi isteme olayları söz felan :asigim:
selam bacular nasılsınız?
ben hastayım koşturuyorum yarın büyük gün bizim gösteri var.
yarın giremeyecek olanlar akşamdan yazsın lütfen birde yarın 10 dan önce bitsin bildirimler.erken çıkıcam malüm.
sağol canım sen nasılsın?
geçmiş olsun canımŞeniz
bende çok mearak ediyorum sorun yoktur inşallah
şimdi çıkmam lazım sonra listeyi ekliyeceğim.
hemde ne stress heycan =))
tahmin edebiliyorum bende aynı öle stres olmuştum en komiğide görümcemi istemeye gelmişlerdi kız kahve fincanlarını geri getirirken mutfağın önüne pat düştü gülermisin şaşırırmısın böle kaldım ben en çok öle bişeyi kendimden beklerdim ve o yüzden düz terlik giymiştim kayınvalidem biraz süslüdür kıza yürksek terlik giydirdi oda onun hezimetine uğradı aman dikkat et sakin ol stres yapma streslik bişey yok güzel oluyor eğlenceli mutlu bir durum Allah tamamına erdirsin a.s.
ArkadasŞlar merhabalar uzun sÜredİr topİĞe uĞramıyordum ben İyİyİm bebekte İyİ allahıma bİn ŞÜkÜr bİras sıkıntılı geÇİyor ama mİde bulantısı yapıyor ama geÇİcek dualarınızı eksİk etmeĞİm ÖpÜyorum hepİnİzİ
Geçmiş olsun deva.
ArkadasŞlar merhabalar uzun sÜredİr topİĞe uĞramıyordum ben İyİyİm bebekte İyİ allahıma bİn ŞÜkÜr bİras sıkıntılı geÇİyor ama mİde bulantısı yapıyor ama geÇİcek dualarınızı eksİk etmeĞİm ÖpÜyorum hepİnİzİ
tahmin edebiliyorum bende aynı öle stres olmuştum en komiğide görümcemi istemeye gelmişlerdi kız kahve fincanlarını geri getirirken mutfağın önüne pat düştü gülermisin şaşırırmısın böle kaldım ben en çok öle bişeyi kendimden beklerdim ve o yüzden düz terlik giymiştim kayınvalidem biraz süslüdür kıza yürksek terlik giydirdi oda onun hezimetine uğradı aman dikkat et sakin ol stres yapma streslik bişey yok güzel oluyor eğlenceli mutlu bir durum Allah tamamına erdirsin a.s.
sırnaşık şeysırnaşık şey
Bende baya yüksek topuklu aldım ama alışkınım =) İnşallah bişi olmaz =)
Ayy ne güzel ya. Dualarımız seninle figen. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah. Uzun uzun sağlıklı ömürler versin...
sırnaşık şeysırnaşık şey
Bende baya yüksek topuklu aldım ama alışkınım =) İnşallah bişi olmaz =)
sakin olursan bişey olmaz heycan yapma:)
Tekrar geçmiş olsun sılagul. Sürekli hastasın ya üzülüyorum :a015:
Tez zamanda iyileşirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?