selamm!
bu günkü yediklerim:
sabah:
peynirli omlet,
1 tane zeytin,
öğlen:
5-6 kaşık yanında tavukla pirinç pilavı,
salata,
1-2 kaşık yoğurt
akşam:
3-4 kaşık nohtut yemeği,
salata
byy hihoyyyt
süpersin Ozgey,
bir futbol sahasının etrafında 1saatte 10tur attığına göre tempoluda yürümüşsün sanırım.
bencede başaracaksın...
ben hafta sonu tatildeyim köye gidiyorum tüm akrabalarda gelecek. kesin ağır yemekler akşam fasıllar falan yoldan çıkaracaklar beni ama bakalım köpek yoksa sabah erken kalkıp mis gibi köy havasında uzun uzun yürümek istiyorum.manzara güzel olunca yürümeyi çok seviyorumzemuszemus
slm kizlar,
hafta sonu giremedim, anneme yatili gittim. guclubacismile
ve 2 hafta boyunca, sabah erken ciyim, saat 6da i$ ba$i yapicam,
fazla giremezsem, haberiniz olsun eyvahedigeldismile
Diyete son gaz devam, bu hafta inschallah hedefim 63.5 - 63 kilo olmak,
simdi spora gidiyorum, kendinize iyi bakin opuyorumnanaktan
arkadaşlar bu hafta değil fakat gelecek hafta birinciliği ele almak istiyorum o yüzden 2 hafta boyunca işi sıkı tutacağım bakalım başarabilecekmiyim
oh oh maşşallah kızlar bakıyorum kimse 1. liği kimseye kaptırmıcak galiba ay ben gene sonuncumu olcam yoksa yok yok 1. olamasamda 2. falan olayım ben en iyisi zaten şimdilik fena gitmiyorum
sen zaten kiloda baya iyi gidiyorsun 57 çok iyi bir kilo ben 60 olsam dye dua ediyorum 60 olsam yeter yoksam 59,9 mu olsamkaydirigubbakcemile2
ah canım yaaa herkes kendine göre işte ben 57 olmak istemiyorum ama 53 olmak istiyorum en fazla zaten herkes böyle dediği için bu kadar saldım kendimi diyet yapıyorum deyince herkes çok kızıyo ama ben şöyle manken gibi bi hatun olmak istiyorum yani dahada ince olmak istiyorum
ozgey bu hafta niye değil? Bu haftada birinci olabilirsin =) Tabiki ben verirsem birinciliği hepiniz olursunuz. İlk 3 te herzaman ben varım kızlar =))))))))
durun tartışmayın
ben ikinciliği üçüncülüğü size ayırdım merak etmeyin. birinciliği kendime ayırdım kusura bakmayın.:umursamaz:
Bugün ki yediklerimi paylaşayım =)
Sabah = 1 simit yedim mağlesef
Ara = 4 çağla
Öğlen = 2 dilim kepek ekmeği, domates salatalık, çok az peynir. sivri biber, çay.
Ara = 1 paket peynirli çubuk kraker. 1 dilim kek. 1 diet kola
Akşam = Galdirik (duydunuzmu bilmem karadenizde yetişiyor. Pazarda bulduk aldık)
Bugün olayı çok abarttım ben abur cubura yöneldim ve doymak bilmedim neden bilmiyorum =((
arkadaşlar bu hafta değil fakat gelecek hafta birinciliği ele almak istiyorum o yüzden 2 hafta boyunca işi sıkı tutacağım bakalım başarabilecekmiyim
kızlar bende varım. birincilik için yarışıyorum. bu hafta perş-cuma-cmt-pazar tatildeyim, bol bol yürüyüp koşacağım,her ne kadar az yiyeceğimi garantiliyemesemde malum başkasının evi yemeği istediğime göre düzenleyemeyeceğim ve eminim ağır yemekler olacak. ama şimdiden işi sıkı tutacağım salataya vurdum kendimi oh havalarda ısınıyor salatalık domatese azda olsa lezzet geldi yenebiliyorlar. bu hafta yokum ama ondan sonraki hafta bomba gibi geleceğim.
bende en son 66,6 diye bildirim yaptım cuma günü. amma haftaya cuma en fazla 65.0 görmek istiyorum. hadi bakalım hepimize başarılar bacılar...
bakıyorum bu hafta hemen hemen herkes çok azimli menular süper...
oh oh maşşallah kızlar bakıyorum kimse 1. liği kimseye kaptırmıcak galiba ay ben gene sonuncumu olcam yoksa yok yok 1. olamasamda 2. falan olayım ben en iyisi zaten şimdilik fena gitmiyorum
durun tartışmayın
ben ikinciliği üçüncülüğü size ayırdım merak etmeyin. birinciliği kendime ayırdım kusura bakmayın.:umursamaz:
canım cuma günü söylemeyi unutmuşum haklısın aramıza ayın 9 unda katılmışsın.yani bu cuma 16 sında deneme süren dolmuş.cuma kilonu söylemen gerektiğini kaçırmışım gözden.hatırlıyorsan bu cuma günkü kilonu söyle canım.bu senin listede başlangıç kilon olarak kabul edilecek.ve bu 23 nisan cuma gününe denk gelen 153. haftada kilo bildirimi yapacaksın. listeye ekleneceksin yani.bakalım birinci kim olcak.
bana başlangıç kilonu bildirmeyi unutma oldumu tatlım.Şeniz
tamam sılagülcm inşallah cuma günü başlangıç kilomla beraber kilo bildirimi mi yaparım .a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?