Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

deva süper menün böyle giderse birincisin inşallah.

slm kizlar,

hafta sonu giremedim, anneme yatili gittim.
guclubacismile
ve 2 hafta boyunca, sabah erken ciyim, saat 6da i$ ba$i yapicam,
fazla giremezsem, haberiniz olsun
eyvahedigeldismile

Diyete son gaz devam, bu hafta inschallah hedefim 63.5 - 63 kilo olmak,
simdi spora gidiyorum, kendinize iyi bakin
opuyorumnanaktan

evet tempolu yürüdüm hemde ne tempo bu akşam hava güzel olursa tekrar gideceğim malum kocaelinde yağmur yağıyor aslında dahada hızlı yürüyordum fakat yanlız yürümemek için bir bayanla sohbet ederek yürüdüm o yavaştı biraz daha haftanın 3-4 günü mümkün olduğunca gideceğim ve 10 tur atacağım

ne güzel köy havası mis gibi yemekler de bahçeyse sebzeler organik felan ohhhh ne güzel şimdiden sana iyi eğlenceler bol bol temiz hava çek ciğerlerine ve bol bol sağlıklı beslen hihoyyyt

arkadaşlar bu hafta değil fakat gelecek hafta birinciliği ele almak istiyorum o yüzden 2 hafta boyunca işi sıkı tutacağım bakalım başarabilecekmiyim

arkadaşlar bu hafta değil fakat gelecek hafta birinciliği ele almak istiyorum o yüzden 2 hafta boyunca işi sıkı tutacağım bakalım başarabilecekmiyim

kızlar bende varım. birincilik için yarışıyorum. bu hafta perş-cuma-cmt-pazar tatildeyim, bol bol yürüyüp koşacağım,her ne kadar az yiyeceğimi garantiliyemesemde malum başkasının evi yemeği istediğime göre düzenleyemeyeceğim ve eminim ağır yemekler olacak. ama şimdiden işi sıkı tutacağım salataya vurdum kendimi oh havalarda ısınıyor salatalık domatese azda olsa lezzet geldi yenebiliyorlar. bu hafta yokum ama ondan sonraki hafta bomba gibi geleceğim.
bende en son 66,6 diye bildirim yaptım cuma günü. amma haftaya cuma en fazla 65.0 görmek istiyorum. hadi bakalım hepimize başarılar bacılar...
bakıyorum bu hafta hemen hemen herkes çok azimli menular süper...

evet kızlar böyle yapmak bizim için en iyisi vallahi azmimi böyle böyle yeniden kazanıyorum dirayetliyim 67,5 bıraktım bu hafta ne olur bilemem ama haftaya 65,9 olmaya kararlıyım azimliyim başaracağım...

oh oh maşşallah kızlar bakıyorum kimse 1. liği kimseye kaptırmıcak galiba ay ben gene sonuncumu olcam yoksa yok yok 1. olamasamda 2. falan olayım ben en iyisi zaten şimdilik fena gitmiyorum

oh oh maşşallah kızlar bakıyorum kimse 1. liği kimseye kaptırmıcak galiba ay ben gene sonuncumu olcam yoksa yok yok 1. olamasamda 2. falan olayım ben en iyisi zaten şimdilik fena gitmiyorum

sen zaten kiloda baya iyi gidiyorsun 57 çok iyi bir kilo ben 60 olsam dye dua ediyorum 60 olsam yeter yoksam 59,9 mu olsamkaydirigubbakcemile2

sen zaten kiloda baya iyi gidiyorsun 57 çok iyi bir kilo ben 60 olsam dye dua ediyorum 60 olsam yeter yoksam 59,9 mu olsamkaydirigubbakcemile2

ah canım yaaa herkes kendine göre işte ben 57 olmak istemiyorum ama 53 olmak istiyorum en fazla zaten herkes böyle dediği için bu kadar saldım kendimi diyet yapıyorum deyince herkes çok kızıyo ama ben şöyle manken gibi bi hatun olmak istiyorum yani dahada ince olmak istiyorum

çok iyi anlıyorum seni banada iisin sen öyle falan diyorlar ama ne iyisi şişkoyum bende manken gibi olmasada zayıf olmak istiyorummm en azından ideal kilomda olmam gerekiyor ama pes etmiyorum bu hafta değil haftaya 1.ciyim :hooray:

ozgey bu hafta niye değil? Bu haftada birinci olabilirsin =) Tabiki ben verirsem birinciliği hepiniz olursunuz. ılk 3 te herzaman ben varım kızlar =))))))))

durun tartışmayın
ben ikinciliği üçüncülüğü size ayırdım merak etmeyin. birinciliği kendime ayırdım kusura bakmayın.:umursamaz:

Bugün ki yediklerimi paylaşayım =)

Sabah = 1 simit yedim mağlesef
Ara = 4 çağla

Öğlen = 2 dilim kepek ekmeği, domates salatalık, çok az peynir. sivri biber, çay.
Ara = 1 paket peynirli çubuk kraker. 1 dilim kek. 1 diet kola

Akşam = Galdirik (duydunuzmu bilmem karadenizde yetişiyor. Pazarda bulduk aldık)

Bugün olayı çok abarttım ben abur cubura yöneldim ve doymak bilmedim neden bilmiyorum =((

ozgey bu hafta niye değil? Bu haftada birinci olabilirsin =) Tabiki ben verirsem birinciliği hepiniz olursunuz. İlk 3 te herzaman ben varım kızlar =))))))))

durun tartışmayın
ben ikinciliği üçüncülüğü size ayırdım merak etmeyin. birinciliği kendime ayırdım kusura bakmayın.:umursamaz:

wooow çok iddalısınız kızlar bu hafta değil çünkü 2 günümü boşa harcadım misafir vardı ama haftaya hergünümü kullanacağım göreceğiz kızlar iyi olan kazansın:sm_cool:

kaldırayık olmasın o ben samsunluyum harika bişeydir yumurtalı her türhihoyyytlü yiyebilirsiniz malesef pazara çıkamadığım için bulamıyorum ilk fırsatta bende bulup alacağım afiiyet olsun size...

durun tartışmayın

TGULL, PRENSESS, ÖZGEY
kizlar, kizlar, kizlar neyin tarti$masini yapiyorsunuz?
Acik ara birinci olmaya kararliyim bennnnnnnnnn kaydirigubbakcemile

Hepinizi doverim klava:

selamm.
mirmirmirmir uyuyakalmadn bugün yadiklerimi söylym:
sabah:
kahvaltı yapmadım sadece 2 tane diyet büsküvi yedim.

öğlen:
1 dilim pasta

akşam:
bol yeşillikli makarna salatası,
bir kase çorba.

30 mekik çekebildim bugün sadece.

herkese iyi geceleerrr.mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…