Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bacular.

nerelerdesiniz huuuuu. herkes tatil yapıyor anlaşılan.

bizde çok eğlendik 23 nisanda çok heyecanlıydık oğlum çevreci fikirler yarışmasına katılmıştı 3. oldu çok mutlu olduk .gurur duyduk.
bugün yine doktora götürdük şükür alerji çıkmadı.ama hala bademcik problemiz var.

neyse hepinize iyi hafta sonları görüşürüz.Şeniz

**** 3.TAKIM 153 .ETAP****

ozgey ( 67.5 / 66.8 / 0.7 / 1.04 % )
pirlanta_a ( 58.4 / 58.2 / 0.2 / 0.34 %)
prensesss016 ( 57.0 / 56.7 / 0.3 / 0.53 %)
Semo ( 64.2 / 64.2 / 0.0 / 0.00 % )
silagul ( 70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00 %)
tgull ( 66.6 / 66.6 / 0.0 / 0.00 %)
deva89 ( 65.0 / 63.3 / 1.7 / 2.62 %)
yeni üye

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 449.5 / 446.6 / 2.9 / 0.65 %)

**** 3.TAKIM 153 .ETAP****

deva89 ( 65.0 / 63.3 / 1.7 / 2.62 %) grup birincisi :hooray:alkisalkisalkisŞeniz

ozgey ( 67.5 / 66.8 / 0.7 / 1.04 % ) grup ikincisi :hooray:alkisalkisalkisŞeniz
prensesss016 ( 57.0 / 56.7 / 0.3 / 0.53 %) grup üçüncüsü :hooray:alkisalkisalkisŞeniz

tebrik ederim.ayrıca semocum senide.pirlantacım senide. bekleyin beni dönüşüm muhteşem olucak.süpper bişey keşfettim bende işe yaradıysa sizdede yarar.

Son düzenleme:
selamm canlarm.şu 63 i gördm ya baya bi gaza geldim.yani şimdi daha bi dikkat ediyorm.inşallah şu baskülde 57 yi de görürüm yakında.ya bak 57 derken bile heycanlanyorm!hihoyyyt neyse bugün yedklerimi yazaym :
sabah:
kardeşime tavada pizza yapmştım sadece 1 dilim ondan yedim geri kalanı hepsini kardeşim mideye indirdi :)

yanında biraz domates,salatalık ve 1 bardak yeşil çay.

öğlen:
1 kase çorba,

2 tane diyet büzküvi

akşam yemek yemedm meyveyle geçiştrdim.
ve 40 dakika tempolu yürüyüş.akşamda komşudaydık pasta börek ikram etti ama yemedimalkisalkisalkis.sadece biraz çerez yedim ve yeşil çay içtim.kaydirigubbakcemile2

sılagülcüğüm ne keşfettin dört gözle bekliyorumhihoyyyt

harikasın canım tam gaz devama.s.

selam kızlaaaaaaaaaaaaaar

sevinçten çıldırıyorum az evvel itibari ile olmayan kıyafetlerim oluyor sözde giydiğim elbisemide denedim fermuarı çekilmiyordu artık çekiliyor sevinçten çıldırıyorum hemen buraya yazmak istedim çok mutluyum:sm_cool:

selam kızlarrr!
ayy öyle yoruldum ki sabahtan beri temizlik yapıyorm.açıkçası kızlar bugün temizlik falan yapmycaktm ama sırf biraz kalori yakıyım diye kalktm temizliğe kalkıştım: sil,süpür,pencereleri sil,halıyı sil derken pilim bitti.ama boşvern şu kalorileri yaktm ya! bu sayede hem ev pırıl pırıl oldu hemde ben kalori yakmış oldumm!kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
neyse bugün yediklerimi yazaym:
sabah:
kardeşim evde ya erkenden kalktm kete yaptm kahvaltıya.ama beeen sınırı korudum tabiki sadece 1 tane yedim başkada bişey yemedim.yeşil çay içtim.alkisalkisalkis

öğlen:
koşuşturmadan bi şey yemeye vakit bulamadm.

ikindin 4 gibi 1 tane ıspanaklı gözleme.

akşam yemek yemedim.sadece yarım elma ve 2 dilim greyfurt yedim.

ve akşam üstü bir de 40 dakika tempolu yürüyüş yaptm.

byyy

günaydın kızlar,

bu hafta sonum hiç fena geçmedi kaçırmadım hep dengede yedim dün verilen çikolatalı gofret e bile hayır dedim ve yemedim sanırım artık nefsimi körletmeyi başardım dün yürüdüm yarım saat kadar sanırım hafta sonları hafta içi verdiğim kiloları koruma günleri diye düşünüyorum buranın sayesinde fazla kaçırmıyorum direncime direnç kattınız teşekkürler.

selam kızlar kusura bakmayın hafta sonu hiç giremedim nedeni malum badanaya başladık evde ve ben resmen cuma 3 ten dün gece 10,30 kadar hep temizlik yaptım ve hala bitmedi ama benim pil bitmek üzere sanırımda perşembeye kadar bitmicek evin işleri daha yerleşemedim ama resmen ölüyorum gerçi çok güzel kalori hercıyorum yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum ama hiç rar öğün yapamadım koşturmaktan sadece ana öğünlerimi yiyebildim ama malesef yediklerimede çok dikkat etmedim önüme ne konursa onu yedim sağolsun eşimin babannesi hep hazırladı yemeklerimizi ama bu tempoda çalışmaya herhalde yakıyorumdur onları ama tabi bu hafta kendi başımın çaresine bakıcam yemek konusunda o yüzden dikkat edicem ve galiba 55 i görücem cuma günü inşallah kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar
hepinize merhabalar,
ben geldim köyden özledim sizleri. cuma günkü bildirimlerinizi okudum, öncelikle deva sonra hepinizi tebrik ederim.
geçen çarşambadan bu yana neler yaptım bir özet geçeyim.

çarşamba akşam
hani bir tarif varya bir litre ayrana 2salatalık,4kaşık nohut,4mercimek,4bulgur koyulup yenilecek diye. onu yaptım. akşam 2saatte bir ondan aldım yarım kase yarım kase. perşembede görevlendirme okulumdaydım hani şu yiyecek yemek bulamadığım yer. o ayran karışımını bir kavonoza koydum akşama kadar onu yedim acıktıkça. öiğeden sonra pasta börek getirmişti veliler, tuzlularından yedim. akşam saat 11gibi ankaradaydık.çayla 3köfte yedim.
cuma, cumartesi,pazar köydeydik. sırf kuru şeyler ve ekmek vardı yemeklerde. birde onların köyünde yufka ekmek diye bişi var. herşeyi içine koyup aynı dürüm döner gibi yiyorlar. sabah peynir,zeytin yada yumurta dürüm...öğlen salata, tavuk ızgara dürüm... akşam ızgara köfte dürüm... yenilecek bişi kalmazsa malum köy peyniri dürüm ama heep dürüm dürüm dürüm...3gün hep böyle geçti.
birde köy evinde tuvalet dışarıda suyuda bir garipti. doğru dürüst su içmedim hiç içmedim desemde yalan olmaz ve hiç tuvalete çıkamadım.
korktum köyden gelince çıkamadım tartıya...
ama hareketlilik derseniz hiç yerimizde durmadık. bol bol kaynanam yengeler damatlar kuzenler ip atladık. tarlalara falan gezmeye gittik.tepeye çıktık güzel hareketliydi ama işte birde o kadar ekmek yemek zorunda kalmasam kesin giderdi birşeyler.

neyse olan oldu artık
bayağı işi sıkı tutmam lazım.
sabah ılık sütle iki kayısı yedim.
şimdi ara öğün yapıp yarımdan az bir bardak leblebi yedim.
öğlen sanırım kuru fasülye pilav hoşaf çıkar ama az pialavla kuru fasülyenin sadece içine yiyeceğim.
akşamda sivri biber çok az yağda kızartıp,yoğurtlayacağım.

yediklerimiz iki gün içinde yağ olup depolanırmışya kızlar yanlış bilmiyorsam. o yağların yapışmaması için ne yapsam bilemiyorumki...siz biliyor musnunuz?

süper bir tatil olmuş ama misafirlikte bol bol yiyorsun işte kötü tarafo o bence bol bol yeşil çay iç yağları eritiyor malum

kolay gelsin canım sana bu durumları iyi bilirim banada ev temizliği ıyyy ama en güzeli hareket etmek iyi tarafıda bu

bizimde geçen hafta boya badana işi bitti. her akşam eve gidince annemle temizlik yaptık. acayip yorgunluk var.

Ohh canım çekti sen anlatırken dürüm dürüm. Yufka ekmeğini biliyorum bende. Ankaraya gittim yazmışsın. Hangi köye gittin hangi şehirde merak ettim. Benim bitarafım Ankara-Kırıkkaleli. =))

Azminden dolayı tebrik ederim seni. Alkışlıyorum =)vereliniortak

Kızlar benim cuma cumartesi ve pazar acayip kaçamaklarla geçti. zaten takmadım herşey yedim özellikle çikolata. bu hafta kilo aldım ama olsun napalım en mutlu günümdü. üzülmicem kilo aldım diye.

Bildiğiniz üzere istemem sözüm vardı cumartesi günü. Allahın izniyle çok güzel geçti. Hayatımın en güzel günlerindendi. Dayısı istedikten sonra Babam aşkıma sordu kızıma bakabilicenmi diye. Aşkımda bakıcam Allahın izniyle dedi. Peki seviyomusun dedi. Aşkımda istiyorum dedi. Hayırlı olsun dediler. Pasta kestik. ıkramlarda bulunduk. O gün heycandan pek bişi yemedim. Ama sonrasında çok açtım baya yedim gece yarısı. =) Allah herkese nasip etsin tüm bekarlara. Herşey mükemmeldi. Resimler akşam çıkıcak yollucaklar. Yarın inşallah eklicem burayada. Beni bi görün bakalım =))

çok teşekkürler ilk önce sonrada çok güzel geçmiş okuyunca kendi halim geldi bir an aklıma çok komik heycan verici sürekli gülümsüyor insan o durumlarda bende burda gülümseyerek okudum Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile...

Çok teşekkür ederim amin :)

kızlar
adette kilosu tartıda fazla çıkan var mı?
benim bugün yarın başlayacak adetim. genelde şiş hissediyorum adet zamanı. adet süresince kiraz sapı çayı içmeyi düşünüyorum. doğrusu doğum kontrol hapı yüzünden doğru dürüstte adet göremiyorum zamanında oluyor ama günlük akıntıdan çok farklı değil ama şişlik yapıyor melet işte.

bizimkiler ankarada oturuyor ama köyümüz doğrusu eşimin köyü çorumda. ay banada bir garip geliyor. ben karadenizliyim. bizim köy yemeyi mısır ekmeği, turşu kavurma sebze meyve falan.evler dağınık..herrr yer ağaç.
oradada heryer tarla düzlük, yiyecekler yufka ekmek, bulgur falan bakliyat.evler köy toplu toplu hepsi bir arada.

ah o doğum kontrol hapları ah kendimi obezler gibi hissediyordum onları kullanırken, onları kullanıp şişeceğime çocuk yapar şişerim daha iyi

ama diyetisyenler tartıda hep kilonuz adetken daha fazla çıkar der ben diyetisyene gittiğimde öle diyordu. o yüzden doğrudur zaten o durumlarda karnım acaip şişiyor benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…