Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kolay gelsin canım sana bu durumları iyi bilirim banada ev temizliği ıyyy ama en güzeli hareket etmek iyi tarafıda bu

evet en güzeli o kaydirigubbakcemile2

canım tebrik ederim olsun olur böyle zamanlarda kaçamaklar tatlı şeyler bunlar benimde kendi sözüm geldi aklıma ama heyecandan hayal meyal hatırlıyorum yaşananları

benim baba tarafımda ankaralı canım ama ben seviyorum oraları eve hiç yeşillik yok heryer dümdüz hatta bi köyden diğer köy gözükür o derece yani ama yufka ekmekleri süperdir bide içine köy peyniri çökelek derler onu sarıp yiyiceksin oooohhh mis gibi valla canım çekti

maşallah canım kim tutar seni.alkisalkisalkis
şu tavada pizza nasıl bişiy mearak ettim tarifini alsak.afiyet olsun.

sılagülcüğüm ne keşfettin dört gözle bekliyorumhihoyyyt

:jeyyar:merak edin azcık.

çok sevindim canım.seni anlıyorum geçen yaz bende sevinçten nam ablamı aramıştım.kendileri grup başkanımız ve benim kan bağımız olmasada çok sevdiğim ablam.darısı başıma.ve diğer baculara maşallah diyelim.alkisalkisalkis

oooo maşallah temizlik bitmiş .benim çok işim var napcam.kafamçokkarıştımafoldumbenyürüyüşte yapılmış.alkisalkisalkisama şu keteye takıldım tarifini isterim.ya ben hamur işini çok severim ama malum ödem yapıyor.mafoldumbendaha hafta sonu yediğim simitin ödemini atmam lazım 2.5 kilocuk ekledi bana.mafoldumben

canım ne demek ben teşekkür ederim grubumuza renk kattınız beni yalnız bırakmadınız.Şeniz

canım kolay gelsin mis gibi olmuştur ağız tadıyla kirletin. bizede lazım boya birde küf sorunumuz var malisef ev almadık başımıza dert aldık.mantolama yapılacak onu bekliyoruz malisef.inşallah çözüm olur küfe.daha 4 sene oldu alalı sıfır ev ama küfü bitmiyor. şimdilik çamaşır suyuyla idare ediyoruz. o biraz engelliyor.oh yemek yapacak babanne varmış ellerine sağlık onunda .benim kimsem yok burdamafoldumben

canım hoşgeldinŞeniz.güzel vakit geçirmene sevindim.bende özledim doğayı memleketimi. senağlamaburada sıkıldık betonlar arasında yaşamaktan.hep hastayız buralarda.senağlamayazını okuken sanki ben gezmiş gibi oldum.
canım kan grubuna göre beslen. kilo yapmayı engellersin.iyi moral olmuştur umarım sana kilo olsada elbet verirsin sıkma canını.a.sçay tarifi vercem onu yaparsan bişey kalmaz.

canım çok sevindim sorunsuz atlatmışsın.darısı nişana inşallah. ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.:Saruboceq:resimleri merakla bekliyeceğim canım.

genelde fazla çıkar canım merak etme kiraz sapı çayı tarifim varya o birebir .öncedende başlayabilirsin. bende bekliyorum bugün yarım ama kiraz sapı yapamıyorum endokrine gideceğim için hiç bişey kullanmak istemiyorum.ilaçlarım dışında.
bende sonbahardan beridir bir acayip oluyorum. normalde 8 günde biterdi.olduğum günün haftaya aynı günü yani. ama bu sonbahardan beri 1.5 günde bitiyor. çok nadir lekelerle 3 gün oluyor. hep imrenirdim az gün de olanlara aklıma bile gelmezdi ama yaş otuz olunca böyle olcak deselerdi inanmazdım.şimdi 31 oldum ya.o başka yaşlandım ben yaaa.ALLAHTAN şanslıyım kimse ne 70 küsür kilo olduğuma inanıyor boyum 1.55 olmasına rağmen nede 31 yaşında olduğuma.oğlumu yanımda görünce çok erken evlenmişin diyorlar.24-25 gösteriyormuşum.oysa ben o yaşta evlendim.kaydirigubbakcemile3

selam bacular nassınız görüşmeyeli?

valla biz ailecek hastayız yine ya.hele kuzum bademcik öksürük.mahvoldu.olmazsa aldıracağız bademciği olmuyor böyle 2 haftada bir intihaplanıyor şişiyor.

bende üst solunum yolu yine eşimde öyle bu sene yakamızı bırakmadı hastalık. bu günümüze şükrolsun.ALLAHIM beterinden korusun.
hafta sonu bende yazlıkları çıkardım kışlıkların hepsini yıkayıp kaldırmaya çalışıyorum durdukları yerde is olmuş hep.heryer çamaşır kurutmak mesele.hava çok güzeldi kombiyi kapatmıştık ama dün gece soğudu yine yakmak zorunda kaldım.
çok işim var nasıl yapcam bilemiyorum. halıları yıkamaya vereyim.perdeler yıkanacak bende ki hastalık hepsini 3.er saatten 2 şer kere yıkıyorum.yani 1 perde 1 tül 6 saat yıkanıyor.güneşliklere kadar ütülüyorum buda 3-4 gün sürüyor.camlar ciflenecek. yazlıklar ütülenecek,kışlık kazaklar kuruyunca tiftikleri alınıp kaldırılacak.
oğlumun sınıfını alacağım.20 kişi. ayrıyetten davet etmem gereken 5 ayrı misafir grubum var.çok işim var çooooookkkafamçokkarıştı

gelelim merak ettiğiniz tarife.

bunu ben keşfettim.evde kullandığım sıkılmış limonları attım demliğin içine. 1 litre kadar suya sadece bitki çayı yapmak için kullandığım küçük bir demlik altını kullanıyorum.
sonra 2-3 adet kurutulmuş da oluyor kökte zencefilide attım.birde tatlı istediği bastırsın diye 1 adet çubuk tarçınıda attım.bunlar iyice kaynayınca içine maydanoz tohumu attım ödemim için.biraz fokurdatıp kapattım.sonra ılımaya yakın süzdüm ve içtim ılık yada soğuk bitirdim hepsini.bunu 3 -4 gün yaptım ne mi oldu 75 ile başladım 71.5 tu tartıda en son gördüğüm.tabi giden ödem ama biliyorsunuz benim ödem sorunum var ve ödemide atamıyordum.bunu yaparken ekmekte yedim makarnada işin garibi. devam etmedim malum bitkiselde olsa endokrine gideceğim için etkilemek istemedim.ama bunu devamlı yaparsam buda doktor randevumdan sonra kilo vereceğimi umuyorum.kullandığım malzemeler zaten zayıflamada kullanılıyor.tadıda limondan dolayı limonata gibi oluyor.

çok geçmiş olsun canım ailecek yorma bu kadar kendini hepsi olur okurken bile başım döndü seni düşünemiyorum maşallah

woow süper hemen deneyeceğim

çok geçmiş olsun canım ailecek yorma bu kadar kendini hepsi olur okurken bile başım döndü seni düşünemiyorum maşallah
sağol canım ama malisef hepsini yapmam lazım.zamanım az yetiştirmem lazım.

woow süper hemen deneyeceğim

dene canım inşallah sizdede işe yaraR gelişmelerden haberdar et oldumu.

Benimde adet zamanımda şişliğim oluyor. Karnım davul gibi çıkıyor. adetten iki üç gün sonra iniyor...

Benim bitarafım giresunlu bitarafım ankara-kırıkkaleli ama ben giresuna hiç gitmedim. resimlerden biliyorum. Ben çok seviyorum ama memleketimi ankarayı. yiyeceklerinide öle =)

Teşekkür ederim.
Bende çok seviyorum. Çökelek peynir ananem çok güzel yapardı. dürüm yapıp yemeyi özledim. Bide belki bilirsin dönderme yaparlar. Yumurtalı onuda çok seviyorum.

çok geçmiş olsun. İnşallah hastalıklardan kurtulursunuz tez zamanda.
Oooo bir sürü işin var senin. Allah kolaylık versin. Biz büyük çoğunu hallettik boya badanadan sonra annemle birlikte.

Denemek lazım.

sağol canım ama malisef hepsini yapmam lazım.zamanım az yetiştirmem lazım.

dene canım inşallah sizdede işe yaraR gelişmelerden haberdar et oldumu.

etmezmiyim hiç bir atıyım şu kalan 6-7 kilomuda en önemlisi korumak tabi üzerimdeki kıyafetler hep şişmanken olduğu için nasıl bol duruyorlar ve beni nasıl mutlu ediyorlar anlatamamguclubacismile

canım çok geçmiş olsun tekrar hakikaten bırakmadı yakanızı şu hastalıklar Allah beterinden korusun canım seninde benim gibi çok işin var bende az sonra eve gidicem ama hiç gitmek istemiyorum ev ellialtı bakalım ne zaman biticek badana işi çok zor bide yazlıklar kışlıklar derken elime ne geçerse yıkıyorum ütülüyorum Allahtan şu makineler var Allah çıkarandan razı olsun bi yandan bulaşık bi yandan çamaşır makinesi çalışıyo e bide yanına ben ekleniyorum resmen fabrikaya dönüyoruz kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim.
Bende çok seviyorum. Çökelek peynir ananem çok güzel yapardı. dürüm yapıp yemeyi özledim. Bide belki bilirsin dönderme yaparlar. Yumurtalı onuda çok seviyorum.

yok canım ben döndermeyi bilmiyorum hiç duymadım ama belki yapıyodur bizimkilerde biz pek gitmeyiz ankaraya gelir bize akrabalardan çökelek ve yufka kahvaltıda bayılırım yemeye ama uzun zamandır yemiyorum

etmezmiyim hiç bir atıyım şu kalan 6-7 kilomuda en önemlisi korumak tabi üzerimdeki kıyafetler hep şişmanken olduğu için nasıl bol duruyorlar ve beni nasıl mutlu ediyorlar anlatamamguclubacismile

iyi akşamlar kızlar,

benimde kıyafetler bol gelmeye başladı senin gibi bende nasıl mutlu oluyorum anlatamam. son zamanlar pantolonlarımın belini zor kaparken şimdi kapanıyor hatta elim rahat giriyor beline geçende bir kot almıştım üstüme tam olan birşey olsun diye şimdi bakıyorum o bile az bol oluyor hedefe ulaşana kadar kıyafet falan almayı yasakladım kendime ne boşuna para verelim dimi nasıl olsa bol gelecekler giyemeyeceğiz:) hazırlarını bolda olsalar üzerimden de düşseler kemer takıp giyeceğim...
özlemişim yazlık yemekleri... biber kızarttım sarımsaklı yoğurtla yedim..tek kötü tarafı biraz ekmek yedirtiyor...
geç geldim eve ve bir sürü işim var yatana kadar ayaktayım anlayacağınız.
ben işimi abarttım daha doğrusu olmasını gerektiği gibi yaptım. görüşmeye çağırdıpta gelmeyen velilerimin yada çok zor şartlarda yaşayan öğrencilerimin evine gidiyorum. bu günde birini ziyaret ettim. birşeyleri değiştirebilirsem birileri mutlu olursa ne mutlu bana. zor oluyor ama içim rahat.

tekrar iyi akşamlar
öptüm hepiniziii...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
aaaa unuttum bir dedikodum vardııı...
hani eşimin memleketine gitmeden bişi paylaşmıştım ya sizinle.
"gitmeden biraz daha zayıflamak istiyorum. beni en son kilolu gördüklerinde işte evlenince insan kendini bırakıyor kilo alıyor çirkinleşiyor falan diyorlardı, görsünler kilo alan çirkinleşen tgull ü istediğinde verebiliyor kendinide bırakmıyor kendine bakıyor demiştim"
en son gördükleri halimle haftasonu gördükleri ben arasında 5kilo fark var ben farkediyorum kıyafetlerdende anlaşılıyor iş yerindeki arkadaşlarım hep farketti eşim hatta yeter böyle iyisin bırak diyeti daha zayıf olma diyor ama kilo aldığımı farkedip o lafları söyleyenler ya kilo verdiğimi farketmedi yada güzel şeyleri görmezden geliyorlar:umursamaz: sadece çok sevdiğim tatlı bir ninemiz var çağırdı beni yanına "kızım sen çok zayıflamışın birşeye mi üzüldün bir sorunun mu var" dedi. yok yediğime dikkat ediyorum dedim. aman farketmesinler sanki onlar için zayıfladım hiç umruma değil ben böyyle çok mutluyum.

kendimi çok rahat ve iyi hissediyorum sonuna kadar da devam edeceğim, hatta ideal kiloma ulaşınca bile hep yediklerime dikkat edeceğim ara öğünlerimi bitki çaylarımı sporumu eksik etmeyeceğim.
ve şunu bir kez daha vurgulamak istiyorum, burası olmasa sizler olmasanız yapamazdım
hepinize çook teşekkür ederim....

seni tebrik ediyorum bende bişey almayacağım 60 a inene kadar hem alışveriş yapmak için bir an önce zayıflamak isteyeceğim hemde boş boşuna para dökmeyeceğim bol gelecek kıyafetlere çok mutlu ediyor bedeninden eksilen bir kilo bile nasıl rahatlıyorsun değilmi yükün hafifliyor sanki yaşasııııııııııııııııın zayıflamak yaşasııııııııııııııııın bizler a.s.

evet dün neler yaptım anlatmak istiyorum

dün çok parlak geçmedi açıkcası yürümek için yürüyüş alanınına gittim kimse yoktu bende ıssız yürümek istemedim 2 tur attım bıraktım eve gidip hareket yapacağım demiştim ama yemek yedim ve koltukta uyuyup kaldım

sabah ;
1 elma
öğle;
salata
mercimek çorbası
nohutun sadece taneleri
ara öğün
yoğurt light 200 gr
vede akşam ah bu akşamlar
2 dilim ekmek
2-5 domates
2-3 yemek kaşığı tavuk eti
3 tanecik pates kızartması

küçük bir kaçamak yaptım hani incecik sticks çikolatalar varya ondan yedim 1 tane 55 kalori imiş 2-3 de diyet bisküvi

ama evde hareket yapamadım tgull anlatınca benimde aklıma birşey geldi eşimin kızkardeşide benim gibi tombul biraz oda benden heveslenip diyet yapıyormuş gerçi oda yapsın diye sürekli gaz veriyorum ama o arada kaçırıyor çünkü onlardayken çikolata yedi ama ben yemedim çünkü çikolatalı gofret 289 kalori ben ise incecik 55 kalori olanlardan yedim hem isteğimi bastırdım hemde az kalori aldım göbişimin içeri kaçtığını gördükçe çok mutlu oluyorum ve zayıflamak isteyen herkese başarılar diliyorum çünkü şişmanlık hiç iyi birşey değil

günaydın kızlar,
nasılsınız?

dün tartıya çıkmaya korktum haftasonu çok kaçtı demiştim ya sabah tartıldım ya kaloriler kilo olarak henüz depolanmadı yada korktuğum başıma gelmedi ay çok mutlu oldum.
eğer aklımdakini tam olarak icraata geçirebilir, kaçamak yapmaz doğru dürüst sporla cumayı getirirsem tutmayın beniii birincilik benim
bu gün adet de göreceğim sılagülün verdiği limonlu tarçınlı, zencefilli tarifi yaptım dün akşam bu gün sabah içtim. bu akşam kiraz sapı çayınada başlicam inşallah adetim başlayınca tartı çok göstermez.moralim bozuluyor o zaman, karar verip mesela bu cuma 65,5 görecem tartıda diyip o rakamı görünce yada daha azını nasıl mutlu oluyorum hem psikolojik olarak rahatlıyorum kilo kontrolüm benim elimde istediğimde dediğimi yaptığımda verebiliyorum diye ve tabi gazada geliyor devam ediyorum.

tabi en önemlisi yazmayı unuttum 2,5 litre su 4 bardak yeşil çay bunlar benim hayat damarlarım bunları kesinlikle yaptım

günaydın kızlaaar
ayyy sabah sabah ne güzel şeyler yazmışsınız öyle okudukça daha bi gaza geldim bu cuma 55 li rakamları görücem inş.,
dün yediklerim
sabah nestle nesfit
öğle döner ekmek + ayran klava:
ara 1 bardak süt
ikindi gibi 1 dilim ekmek+bir parça peynir
akşam sadece muz ve çilek yedim öğlen fazla kaçırdığım için bu hafta eşim gececi ve ben temizlik yaptığım için akşamları sadece meyveyle geçiştiricem daha hafif oluyorum böyle bakalım kaç kilo gidicek

aaaa
yanlış yapmışım
dün bu tarifini yazdım ama eve giderken kağıdı iş yerinde unuttum. zencefil limon tarçını koydum maydonoz tohumunu unuttum.
neyse bitmedi henüz evde var demlikte biraz daha onlara katarım bari...
birde hergün taze mi yapmalı dün yaptım ama bitmedi bir gün yapıp iki gün içsek olur mu ki? sen nasıl kullandın bir litre bir gün de bitti mi günde kaç bardak içmeli aç tok farkeder mi?

bu gün herkes çok yoğun anlaşılan...
sabah bir ozgeycim vardı sonra bir ara prensesi görür gibi oldum ama yine bir başıma kaldım...
öğle yemeğimi yedim geldim.
nasıl bir düşünceleri var anlamıyorum ya, öğle yemeğinde hoşaf, patates yemeği ve börek yapmışlar. hoşafın kayısısını yedim, börek vardı peynirliydi zaten hiç yağsı yoktu(ucuza gelecekya ama işme geldi )börek yedim,patates yemeği kıymalıydı patateslerini yedim suyu ve kıymasının çoğu dipte kaldı. adam gibi çorba salata falan yapmıyorlar çok ağır yemekleri ya.. ya pilav makarna, ya hoşaf helva bişi olacak illa...yemesem doymuyom yesem vicdan azabı...
neyseem bir yeşil çay yapıp güncel diyet haberlerine, zayıflama kürlerine bir göz atam var mı yeni bişiler....

ben her 10 dakka da bir girip bakıyorum yeni bişeyler varmı diye 3-5 bişeylere göz atıyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum biraz daha ahareketlilik olsa aslında süper olur değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…