kolay gelsin canım sana bu durumları iyi bilirim banada ev temizliği ıyyy ama en güzeli hareket etmek iyi tarafıda bu
Kızlar benim cuma cumartesi ve pazar acayip kaçamaklarla geçti. zaten takmadım herşey yedim özellikle çikolata. bu hafta kilo aldım ama olsun napalım en mutlu günümdü. üzülmicem kilo aldım diye.
Bildiğiniz üzere istemem sözüm vardı cumartesi günü. Allahın izniyle çok güzel geçti. Hayatımın en güzel günlerindendi. Dayısı istedikten sonra Babam aşkıma sordu kızıma bakabilicenmi diye. Aşkımda bakıcam Allahın izniyle dedi. Peki seviyomusun dedi. Aşkımda istiyorum dedi. Hayırlı olsun dediler. Pasta kestik. İkramlarda bulunduk. O gün heycandan pek bişi yemedim. Ama sonrasında çok açtım baya yedim gece yarısı. =) Allah herkese nasip etsin tüm bekarlara. Herşey mükemmeldi. Resimler akşam çıkıcak yollucaklar. Yarın inşallah eklicem burayada. Beni bi görün bakalım =))
bizimkiler ankarada oturuyor ama köyümüz doğrusu eşimin köyü çorumda. ay banada bir garip geliyor. ben karadenizliyim. bizim köy yemeyi mısır ekmeği, turşu kavurma sebze meyve falan.evler dağınık..herrr yer ağaç.
oradada heryer tarla düzlük, yiyecekler yufka ekmek, bulgur falan bakliyat.evler köy toplu toplu hepsi bir arada.
selamm canlarm.şu 63 i gördm ya baya bi gaza geldim.yani şimdi daha bi dikkat ediyorm.inşallah şu baskülde 57 yi de görürüm yakında.ya bak 57 derken bile heycanlanyorm!hihoyyyt neyse bugün yedklerimi yazaym :
sabah:
kardeşime tavada pizza yapmştım sadece 1 dilim ondan yedim geri kalanı hepsini kardeşim mideye indirdi :)
yanında biraz domates,salatalık ve 1 bardak yeşil çay.
öğlen:
1 kase çorba,
2 tane diyet büzküvi
akşam yemek yemedm meyveyle geçiştrdim.
ve 40 dakika tempolu yürüyüş.akşamda komşudaydık pasta börek ikram etti ama yemedimalkisalkisalkis.sadece biraz çerez yedim ve yeşil çay içtim.kaydirigubbakcemile2
sılagülcüğüm ne keşfettin dört gözle bekliyorumhihoyyyt
selam kızlaaaaaaaaaaaaaar
sevinçten çıldırıyorum az evvel itibari ile olmayan kıyafetlerim oluyor sözde giydiğim elbisemide denedim fermuarı çekilmiyordu artık çekiliyor sevinçten çıldırıyorum hemen buraya yazmak istedim çok mutluyum:sm_cool:
selam kızlarrr!
ayy öyle yoruldum ki sabahtan beri temizlik yapıyorm.açıkçası kızlar bugün temizlik falan yapmycaktm ama sırf biraz kalori yakıyım diye kalktm temizliğe kalkıştım: sil,süpür,pencereleri sil,halıyı sil derken pilim bitti.ama boşvern şu kalorileri yaktm ya! bu sayede hem ev pırıl pırıl oldu hemde ben kalori yakmış oldumm!kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
neyse bugün yediklerimi yazaym:
sabah:
kardeşim evde ya erkenden kalktm kete yaptm kahvaltıya.ama beeen sınırı korudum tabiki sadece 1 tane yedim başkada bişey yemedim.yeşil çay içtim.alkisalkisalkis
öğlen:
koşuşturmadan bi şey yemeye vakit bulamadm.
ikindin 4 gibi 1 tane ıspanaklı gözleme.
akşam yemek yemedim.sadece yarım elma ve 2 dilim greyfurt yedim.
ve akşam üstü bir de 40 dakika tempolu yürüyüş yaptm.
byyy
günaydın kızlar,
bu hafta sonum hiç fena geçmedi kaçırmadım hep dengede yedim dün verilen çikolatalı gofret e bile hayır dedim ve yemedim sanırım artık nefsimi körletmeyi başardım dün yürüdüm yarım saat kadar sanırım hafta sonları hafta içi verdiğim kiloları koruma günleri diye düşünüyorum buranın sayesinde fazla kaçırmıyorum direncime direnç kattınız teşekkürler.
canım kolay gelsin mis gibi olmuştur ağız tadıyla kirletin. bizede lazım boya birde küf sorunumuz var malisef ev almadık başımıza dert aldık.mantolama yapılacak onu bekliyoruz malisef.inşallah çözüm olur küfe.daha 4 sene oldu alalı sıfır ev ama küfü bitmiyor. şimdilik çamaşır suyuyla idare ediyoruz. o biraz engelliyor.oh yemek yapacak babanne varmış ellerine sağlık onunda .benim kimsem yok burdamafoldumbenselam kızlar kusura bakmayın hafta sonu hiç giremedim nedeni malum badanaya başladık evde ve ben resmen cuma 3 ten dün gece 10,30 kadar hep temizlik yaptım ve hala bitmedi ama benim pil bitmek üzere sanırımda perşembeye kadar bitmicek evin işleri daha yerleşemedim ama resmen ölüyorum gerçi çok güzel kalori hercıyorum yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum ama hiç rar öğün yapamadım koşturmaktan sadece ana öğünlerimi yiyebildim ama malesef yediklerimede çok dikkat etmedim önüme ne konursa onu yedim sağolsun eşimin babannesi hep hazırladı yemeklerimizi ama bu tempoda çalışmaya herhalde yakıyorumdur onları ama tabi bu hafta kendi başımın çaresine bakıcam yemek konusunda o yüzden dikkat edicem ve galiba 55 i görücem cuma günü inşallah kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar
hepinize merhabalar,
ben geldim köyden özledim sizleri. cuma günkü bildirimlerinizi okudum, öncelikle deva sonra hepinizi tebrik ederim.
geçen çarşambadan bu yana neler yaptım bir özet geçeyim.
çarşamba akşam
hani bir tarif varya bir litre ayrana 2salatalık,4kaşık nohut,4mercimek,4bulgur koyulup yenilecek diye. onu yaptım. akşam 2saatte bir ondan aldım yarım kase yarım kase. perşembede görevlendirme okulumdaydım hani şu yiyecek yemek bulamadığım yer. o ayran karışımını bir kavonoza koydum akşama kadar onu yedim acıktıkça. öiğeden sonra pasta börek getirmişti veliler, tuzlularından yedim. akşam saat 11gibi ankaradaydık.çayla 3köfte yedim.
cuma, cumartesi,pazar köydeydik. sırf kuru şeyler ve ekmek vardı yemeklerde. birde onların köyünde yufka ekmek diye bişi var. herşeyi içine koyup aynı dürüm döner gibi yiyorlar. sabah peynir,zeytin yada yumurta dürüm...öğlen salata, tavuk ızgara dürüm... akşam ızgara köfte dürüm... yenilecek bişi kalmazsa malum köy peyniri dürüm ama heep dürüm dürüm dürüm...3gün hep böyle geçti.
birde köy evinde tuvalet dışarıda suyuda bir garipti. doğru dürüst su içmedim hiç içmedim desemde yalan olmaz ve hiç tuvalete çıkamadım.
korktum köyden gelince çıkamadım tartıya...
ama hareketlilik derseniz hiç yerimizde durmadık. bol bol kaynanam yengeler damatlar kuzenler ip atladık. tarlalara falan gezmeye gittik.tepeye çıktık güzel hareketliydi ama işte birde o kadar ekmek yemek zorunda kalmasam kesin giderdi birşeyler.
neyse olan oldu artık
bayağı işi sıkı tutmam lazım.
sabah ılık sütle iki kayısı yedim.
şimdi ara öğün yapıp yarımdan az bir bardak leblebi yedim.
öğlen sanırım kuru fasülye pilav hoşaf çıkar ama az pialavla kuru fasülyenin sadece içine yiyeceğim.
akşamda sivri biber çok az yağda kızartıp,yoğurtlayacağım.
yediklerimiz iki gün içinde yağ olup depolanırmışya kızlar yanlış bilmiyorsam. o yağların yapışmaması için ne yapsam bilemiyorumki...siz biliyor musnunuz?
Kızlar benim cuma cumartesi ve pazar acayip kaçamaklarla geçti. zaten takmadım herşey yedim özellikle çikolata. bu hafta kilo aldım ama olsun napalım en mutlu günümdü. üzülmicem kilo aldım diye.
Bildiğiniz üzere istemem sözüm vardı cumartesi günü. Allahın izniyle çok güzel geçti. Hayatımın en güzel günlerindendi. Dayısı istedikten sonra Babam aşkıma sordu kızıma bakabilicenmi diye. Aşkımda bakıcam Allahın izniyle dedi. Peki seviyomusun dedi. Aşkımda istiyorum dedi. Hayırlı olsun dediler. Pasta kestik. İkramlarda bulunduk. O gün heycandan pek bişi yemedim. Ama sonrasında çok açtım baya yedim gece yarısı. =) Allah herkese nasip etsin tüm bekarlara. Herşey mükemmeldi. Resimler akşam çıkıcak yollucaklar. Yarın inşallah eklicem burayada. Beni bi görün bakalım =))
kızlar
adette kilosu tartıda fazla çıkan var mı?
benim bugün yarın başlayacak adetim. genelde şiş hissediyorum adet zamanı. adet süresince kiraz sapı çayı içmeyi düşünüyorum. doğrusu doğum kontrol hapı yüzünden doğru dürüstte adet göremiyorum zamanında oluyor ama günlük akıntıdan çok farklı değil ama şişlik yapıyor melet işte.
selam bacular nassınız görüşmeyeli?
valla biz ailecek hastayız yine ya.hele kuzum bademcik öksürük.mahvoldu.olmazsa aldıracağız bademciği olmuyor böyle 2 haftada bir intihaplanıyor şişiyor.
bende üst solunum yolu yine eşimde öyle bu sene yakamızı bırakmadı hastalık. bu günümüze şükrolsun.ALLAHIM beterinden korusun.
hafta sonu bende yazlıkları çıkardım kışlıkların hepsini yıkayıp kaldırmaya çalışıyorum durdukları yerde is olmuş hep.heryer çamaşır kurutmak mesele.hava çok güzeldi kombiyi kapatmıştık ama dün gece soğudu yine yakmak zorunda kaldım.
çok işim var nasıl yapcam bilemiyorum. halıları yıkamaya vereyim.perdeler yıkanacak bende ki hastalık hepsini 3.er saatten 2 şer kere yıkıyorum.yani 1 perde 1 tül 6 saat yıkanıyor.güneşliklere kadar ütülüyorum buda 3-4 gün sürüyor.camlar ciflenecek. yazlıklar ütülenecek,kışlık kazaklar kuruyunca tiftikleri alınıp kaldırılacak.
oğlumun sınıfını alacağım.20 kişi. ayrıyetten davet etmem gereken 5 ayrı misafir grubum var.çok işim var çooooookkkafamçokkarıştı
gelelim merak ettiğiniz tarife.
bunu ben keşfettim.evde kullandığım sıkılmış limonları attım demliğin içine. 1 litre kadar suya sadece bitki çayı yapmak için kullandığım küçük bir demlik altını kullanıyorum.
sonra 2-3 adet kurutulmuş da oluyor kökte zencefilide attım.birde tatlı istediği bastırsın diye 1 adet çubuk tarçınıda attım.bunlar iyice kaynayınca içine maydanoz tohumu attım ödemim için.biraz fokurdatıp kapattım.sonra ılımaya yakın süzdüm ve içtim ılık yada soğuk bitirdim hepsini.bunu 3 -4 gün yaptım ne mi oldu 75 ile başladım 71.5 tu tartıda en son gördüğüm.tabi giden ödem ama biliyorsunuz benim ödem sorunum var ve ödemide atamıyordum.bunu yaparken ekmekte yedim makarnada işin garibi. devam etmedim malum bitkiselde olsa endokrine gideceğim için etkilemek istemedim.ama bunu devamlı yaparsam buda doktor randevumdan sonra kilo vereceğimi umuyorum.kullandığım malzemeler zaten zayıflamada kullanılıyor.tadıda limondan dolayı limonata gibi oluyor.
sağol canım ama malisef hepsini yapmam lazım.zamanım az yetiştirmem lazım.çok geçmiş olsun canım ailecek yorma bu kadar kendini hepsi olur okurken bile başım döndü seni düşünemiyorummaşallah
woow süper hemen deneyeceğim
kızlar
adette kilosu tartıda fazla çıkan var mı?
benim bugün yarın başlayacak adetim. genelde şiş hissediyorum adet zamanı. adet süresince kiraz sapı çayı içmeyi düşünüyorum. doğrusu doğum kontrol hapı yüzünden doğru dürüstte adet göremiyorum zamanında oluyor ama günlük akıntıdan çok farklı değil ama şişlik yapıyor melet işte.
bizimkiler ankarada oturuyor ama köyümüz doğrusu eşimin köyü çorumda. ay banada bir garip geliyor. ben karadenizliyim. bizim köy yemeyi mısır ekmeği, turşu kavurma sebze meyve falan.evler dağınık..herrr yer ağaç.
oradada heryer tarla düzlük, yiyecekler yufka ekmek, bulgur falan bakliyat.evler köy toplu toplu hepsi bir arada.
evet en güzeli o kaydirigubbakcemile2
canım tebrik ederim olsun olur böyle zamanlarda kaçamaklar tatlı şeyler bunlar benimde kendi sözüm geldi aklıma ama heyecandan hayal meyal hatırlıyorum yaşananları
benim baba tarafımda ankaralı canım ama ben seviyorum oraları eve hiç yeşillik yok heryer dümdüz hatta bi köyden diğer köy gözükür o derece yani ama yufka ekmekleri süperdir bide içine köy peyniri çökelek derler onu sarıp yiyiceksin oooohhh mis gibi valla canım çekti
valla biz ailecek hastayız yine ya.hele kuzum bademcik öksürük.mahvoldu.olmazsa aldıracağız bademciği olmuyor böyle 2 haftada bir intihaplanıyor şişiyor.
bende üst solunum yolu yine eşimde öyle bu sene yakamızı bırakmadı hastalık. bu günümüze şükrolsun.ALLAHIM beterinden korusun.
hafta sonu bende yazlıkları çıkardım kışlıkların hepsini yıkayıp kaldırmaya çalışıyorum durdukları yerde is olmuş hep.heryer çamaşır kurutmak mesele.hava çok güzeldi kombiyi kapatmıştık ama dün gece soğudu yine yakmak zorunda kaldım.
çok işim var nasıl yapcam bilemiyorum. halıları yıkamaya vereyim.perdeler yıkanacak bende ki hastalık hepsini 3.er saatten 2 şer kere yıkıyorum.yani 1 perde 1 tül 6 saat yıkanıyor.güneşliklere kadar ütülüyorum buda 3-4 gün sürüyor.camlar ciflenecek. yazlıklar ütülenecek,kışlık kazaklar kuruyunca tiftikleri alınıp kaldırılacak.
oğlumun sınıfını alacağım.20 kişi. ayrıyetten davet etmem gereken 5 ayrı misafir grubum var.çok işim var çooooookkkafamçokkarıştı
bunu ben keşfettim.evde kullandığım sıkılmış limonları attım demliğin içine. 1 litre kadar suya sadece bitki çayı yapmak için kullandığım küçük bir demlik altını kullanıyorum.
sonra 2-3 adet kurutulmuş da oluyor kökte zencefilide attım.birde tatlı istediği bastırsın diye 1 adet çubuk tarçınıda attım.bunlar iyice kaynayınca içine maydanoz tohumu attım ödemim için.biraz fokurdatıp kapattım.sonra ılımaya yakın süzdüm ve içtim ılık yada soğuk bitirdim hepsini.bunu 3 -4 gün yaptım ne mi oldu 75 ile başladım 71.5 tu tartıda en son gördüğüm.tabi giden ödem ama biliyorsunuz benim ödem sorunum var ve ödemide atamıyordum.bunu yaparken ekmekte yedim makarnada işin garibi. devam etmedim malum bitkiselde olsa endokrine gideceğim için etkilemek istemedim.ama bunu devamlı yaparsam buda doktor randevumdan sonra kilo vereceğimi umuyorum.kullandığım malzemeler zaten zayıflamada kullanılıyor.tadıda limondan dolayı limonata gibi oluyor.
sağol canım ama malisef hepsini yapmam lazım.zamanım az yetiştirmem lazım.
dene canım inşallah sizdede işe yaraR gelişmelerden haberdar et oldumu.
Teşekkür ederim.
Bende çok seviyorum. Çökelek peynir ananem çok güzel yapardı. dürüm yapıp yemeyi özledim. Bide belki bilirsin dönderme yaparlar. Yumurtalı onuda çok seviyorum.
etmezmiyim hiç bir atıyım şu kalan 6-7 kilomuda en önemlisi korumak tabi üzerimdeki kıyafetler hep şişmanken olduğu için nasıl bol duruyorlar ve beni nasıl mutlu ediyorlar anlatamamguclubacismile
aaaa unuttum bir dedikodum vardııı...
hani eşimin memleketine gitmeden bişi paylaşmıştım ya sizinle.
"gitmeden biraz daha zayıflamak istiyorum. beni en son kilolu gördüklerinde işte evlenince insan kendini bırakıyor kilo alıyor çirkinleşiyor falan diyorlardı, görsünler kilo alan çirkinleşen tgull ü istediğinde verebiliyor kendinide bırakmıyor kendine bakıyor demiştim"
en son gördükleri halimle haftasonu gördükleri ben arasında 5kilo fark var ben farkediyorum kıyafetlerdende anlaşılıyor iş yerindeki arkadaşlarım hep farketti eşim hatta yeter böyle iyisin bırak diyeti daha zayıf olma diyor ama kilo aldığımı farkedip o lafları söyleyenler ya kilo verdiğimi farketmedi yada güzel şeyleri görmezden geliyorlar:umursamaz: sadece çok sevdiğim tatlı bir ninemiz var çağırdı beni yanına "kızım sen çok zayıflamışın birşeye mi üzüldün bir sorunun mu var" dedi. yok yediğime dikkat ediyorum dedim. aman farketmesinler sanki onlar için zayıfladım hiç umruma değil ben böyyle çok mutluyum.
kendimi çok rahat ve iyi hissediyorum sonuna kadar da devam edeceğim, hatta ideal kiloma ulaşınca bile hep yediklerime dikkat edeceğim ara öğünlerimi bitki çaylarımı sporumu eksik etmeyeceğim.
ve şunu bir kez daha vurgulamak istiyorum, burası olmasa sizler olmasanız yapamazdım
hepinize çook teşekkür ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?