Hep birlikte vericez ben inanıyorum. sende vericeksin ki ben senin zayıf olduğunu düşünüyorum. hep öle hayalimde varsın.
maşşallah senin göğüslerde baya iriymiş yaniiiii kaydirigubbakcemile3
oy oy oy oyyyyyyyyyy herkes toplanmış ne iş kızlar hiç hepimiz birarada olmazdık böyle gördünmü sen resimlerin kerametini
canım çok geçmiş olsun tekrar hakikaten bırakmadı yakanızı şu hastalıklar Allah beterinden korusun canım seninde benim gibi çok işin var bende az sonra eve gidicem ama hiç gitmek istemiyorum ev ellialtı bakalım ne zaman biticek badana işi çok zor bide yazlıklar kışlıklar derken elime ne geçerse yıkıyorum ütülüyorum Allahtan şu makineler var Allah çıkarandan razı olsun bi yandan bulaşık bi yandan çamaşır makinesi çalışıyo e bide yanına ben ekleniyorum resmen fabrikaya dönüyoruz kaydirigubbakcemile3
aaaa unuttum bir dedikodum vardııı...
hani eşimin memleketine gitmeden bişi paylaşmıştım ya sizinle.
"gitmeden biraz daha zayıflamak istiyorum. beni en son kilolu gördüklerinde işte evlenince insan kendini bırakıyor kilo alıyor çirkinleşiyor falan diyorlardı, görsünler kilo alan çirkinleşen tgull ü istediğinde verebiliyor kendinide bırakmıyor kendine bakıyor demiştim"
en son gördükleri halimle haftasonu gördükleri ben arasında 5kilo fark var ben farkediyorum kıyafetlerdende anlaşılıyor iş yerindeki arkadaşlarım hep farketti eşim hatta yeter böyle iyisin bırak diyeti daha zayıf olma diyor ama kilo aldığımı farkedip o lafları söyleyenler ya kilo verdiğimi farketmedi yada güzel şeyleri görmezden geliyorlar:umursamaz: sadece çok sevdiğim tatlı bir ninemiz var çağırdı beni yanına "kızım sen çok zayıflamışın birşeye mi üzüldün bir sorunun mu var" dedi. yok yediğime dikkat ediyorum dedim. aman farketmesinler sanki onlar için zayıfladım hiç umruma değil ben böyyle çok mutluyum.
kendimi çok rahat ve iyi hissediyorum sonuna kadar da devam edeceğim, hatta ideal kiloma ulaşınca bile hep yediklerime dikkat edeceğim ara öğünlerimi bitki çaylarımı sporumu eksik etmeyeceğim.
ve şunu bir kez daha vurgulamak istiyorum, burası olmasa sizler olmasanız yapamazdım
hepinize çook teşekkür ederim....
aaaa
yanlış yapmışım
dün bu tarifini yazdım ama eve giderken kağıdı iş yerinde unuttum. zencefil limon tarçını koydum maydonoz tohumunu unuttum.
neyse bitmedi henüz evde var demlikte biraz daha onlara katarım bari...
birde hergün taze mi yapmalı dün yaptım ama bitmedi bir gün yapıp iki gün içsek olur mu ki? sen nasıl kullandın bir litre bir gün de bitti mi günde kaç bardak içmeli aç tok farkeder mi?
Herkes baktıysa resimleri sileyim =))
ben baktım harika olmuşsun bencede bu arada sen kaç beden kullanıyorsun bilemiyorum ama benimkiler seninkilerden daha büyük yağ depoladıkları için kilo verdikçe küçülüyorlar eski halin çok olgun yeni halin se genceceik fıstık gibi bir kız cidden kilo nelere kadir fark süper farkın farkediliyor yani
maschallah canim, guzel fotolar opuyorumnanaktan
tutu bin kere machallah zemuszemus
bu sefer oldu galiba. eski halim tekrar=)
Herkes baktıysa resimleri sileyim =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?