Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu da yeni hallerimden.. bundan 3 hafta önce çekildi sanırım. Yüzüm filan çok soluk. özentisiz bu resimler. kilo verdikçe kendime güvenim geliyor arkadaşlar.

Son düzenleme:
oy oy oy oyyyyyyyyyy herkes toplanmış ne iş kızlar hiç hepimiz birarada olmazdık böyle gördünmü sen resimlerin kerametini

bak ne güzel olmuşsun şimdi daha genç ve güzel görünüyosun eski hallerinden bence devam et hedefine az kaldı

oy oy oy oyyyyyyyyyy herkes toplanmış ne iş kızlar hiç hepimiz birarada olmazdık böyle gördünmü sen resimlerin kerametini

Vallahi ne güzel toplandık bu sefer hep beraber. Arada bir böle resim eklemek iyiymiş.
İnşallah motive olur bu resimler birazcıkta olsa. İnşallah bende motivasyonumu kaybetmem hiç bir zaman.kaydirigubbakcemile2

slm kizlar

bugunku yediklerim
sabah 6da: 1 tane dilim ekmek
ara 9da: biskuvi
oglen: 4 tale dikim ekmek, kahvalti
aksam: makarna

sağol canım ya sorma napalım bu senede böyle geçti. sanada kolay gelsin canım.koşturup duruyorum işte.

[
QUOTE=tgull;12889232]iyi akşamlar kızlar,

benimde kıyafetler bol gelmeye başladı senin gibi bende nasıl mutlu oluyorum anlatamam. son zamanlar pantolonlarımın belini zor kaparken şimdi kapanıyor hatta elim rahat giriyor beline geçende bir kot almıştım üstüme tam olan birşey olsun diye şimdi bakıyorum o bile az bol oluyor hedefe ulaşana kadar kıyafet falan almayı yasakladım kendime ne boşuna para verelim dimi nasıl olsa bol gelecekler giyemeyeceğiz:) hazırlarını bolda olsalar üzerimden de düşseler kemer takıp giyeceğim...
özlemişim yazlık yemekleri... biber kızarttım sarımsaklı yoğurtla yedim..tek kötü tarafı biraz ekmek yedirtiyor...
geç geldim eve ve bir sürü işim var yatana kadar ayaktayım anlayacağınız.
ben işimi abarttım daha doğrusu olmasını gerektiği gibi yaptım. görüşmeye çağırdıpta gelmeyen velilerimin yada çok zor şartlarda yaşayan öğrencilerimin evine gidiyorum. bu günde birini ziyaret ettim. birşeyleri değiştirebilirsem birileri mutlu olursa ne mutlu bana. zor oluyor ama içim rahat.

tekrar iyi akşamlar
öptüm hepiniziii...opuyorumnanaktan[/QUOTE]
canım işini severek yapıyorsun ne güzel nerde çok az böyle mesleğini layıkıyla yapan.tebrik ederim seni.a.s.kıyafetlerin bol gelmesi ne güzel bir duygu değilmi.a.sdarısı başıma.

canım bak ne varsa eskilerde var nine farketmiş boş ver gerisini. sen mutlusun farkındasın gerisi ister farketsin ister fesatlık yapsın.sen zayıflamaktan mutlusun ,bizde senin mutlu olmandan mutluyuz.Şeniz

ooo bacum ne öyle ilaç formülü değil bacum tesadüfen keşfettim aklıma ne gelirse faydalı bildiğim kattım.zencefil metabolizma için,maydanoz tohumu ödem için,limon hem tat veriyor hem zayıfladığım papatyalı tarifimde vardı ondan kattım,tarçın insilün için.ben gün içinde su niyetine hatta limonata niyetine hepsini bitiriyorum lakin bitiremezsen süz dolapta sakla sabah çıkar ılıyınca içersin. çok nadir geç hazırladıysam bitiremediysem öyle yaptığımda oluyor.hergün yap üz koy pet şişeye okulda iç.
bir atlatsam cumartesiyi tahlilleri bir versem tutmayın beni.

pirlantacım çok hoş olmuşsun.resimleri kopyalamıştım ama sildim mesajın resimleri silince boş kaldı ama tekrar mutluluklar dilerim canım.

ben baktım harika olmuşsun bencede bu arada sen kaç beden kullanıyorsun bilemiyorum ama benimkiler seninkilerden daha büyük yağ depoladıkları için kilo verdikçe küçülüyorlar eski halin çok olgun yeni halin se genceceik fıstık gibi bir kız cidden kilo nelere kadir fark süper farkın farkediliyor yani

Sılagul teşekkür ederim.. Eski halimi de gördünmü sırnaşık şey

teşekkür ederim. kom'un toparlayıcısında 80D kullanıyorum ama modele markaya göre değişiyo benim o numaralar =( benim küçüldükçe sarkıyor bi de ona canım sıkılıyor. bu yaşta sarkık göğüs =(( Tekrar çok teşekkür ederim yorumun için. Daha bi motive oldum bende yorumlarınızdan =)

maschallah canim, guzel fotolar opuyorumnanaktan

tutu bin kere machallah zemuszemus

Teşekkür ederim semocum =)

Son düzenleme:
selam bacular

oooooo bütün kızlar toplandık toplandık

zayıflamaya hırslandık hırslandık

teşekkür ederim. kom'un toparlayıcısında 80D kullanıyorum ama modele markaya göre değişiyo benim o numaralar =( benim küçüldükçe sarkıyor bi de ona canım sıkılıyor. bu yaşta sarkık göğüs =(( Tekrar çok teşekkür ederim yorumun için. Daha bi motive oldum bende yorumlarınızdan =)

valla tahmin ettiğim gibiymiş sendeki bişeymi bende yeni incinin 85c lerini kullanıyorum pahalılar ama herşeye değer diğer konu içinde avon un kremi var onu kullanıyorum teyzem kullanmıştı baya toparlamıştı onun kileri ama ben canım isteyince sürüyorum her zaman uğraşmak sıkıyor biraz ki bu büyüklük konusu bizde ırsidir annem teyzem sonra ben sanırım sonrada teyzemin zavallı minicik kızı acıyorum şimiden yazık ona bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…