Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet evet rekor kırıyoruz bugün kızlar bende nbb nin 85 ini kullanıyorum galiba benimkilerde büyük ve bizimde ırsi annemde geliyo

birde benim doğum yaptığımdaki göğüsleri görseydiniz her biri kafam kadardıdelikafadulden:roflol:

anam dedim bunlar böyle kalırsa ne yaparım ben.
benimkiler küçüldü eski haline geldiya bu kiloya rağmen

gördüm canım .lmaz:birdaha görmek istemiyoruz seni eski halinde anlaştıkmıkaydirigubbakcemile5

canım göğüslerinin sarkmaması için toparlayıcı kullanıyorsun ama sana tavsiyem altında tel olan süngerli sütyen kullan.hatta azcık altında destekli olanından olursa daha iyi olur. böylelikle kilo verdiğinde bile sarkmaz.. benim kafam kadar göğüslerim eski haline gelmesine rağmen sarkmadılar tecrübeyle sabit. ben bide askılıda giysem gecede yatsam sütyenli yatarım onunda faydası var.demet akbağın o.... çocukları filmindeki gibi maşallah ları var altında kalem bile durmuyor.kaydirigubbakcemile3

Aynen ya bizimkide öle ırsi. Babannem ananem annem =( Napalım buna da şükür Allah başka keder vermesin. Allahtan toparlayıcılar var. yoksa önceden öle salkım saçak geziyomuşum. şimdi anlıyorum sırnaşık şey

bende baktım valla sanki kilonla birlikte yaşında küçülmüş ilkbaşlarda diyer arkadaşlarında dediği gibi olgun bir bayan giyipken gittikçe çıtıra dönüyorsun ki amacımızda bu...
tebrik ederim hem zayıflamanı heem sözünü.
ay bu arada eteğini ilk gördüğümde kısa gelmişti ama üstünde çok kısa durmamış bacakların dediğin gibi güzel ve kalın değil şekilli ince ve çok güzel durmuş üstünde bluzunda öyle.
sanırsam herkes burada ama benim kaçmam lazım mesai bitti hatta uzadı ben kaçar eve... öpüldünüz...

:lepi::lepi::lepi:
şimdi bitane o senin dediklerinden aldım. altı telli toparlayıcıdan ama uzun süredir öle kullanmadığım için çok rahatsız ediyo. istem dışı elim gidiyo sanki düşücek gibi laelaelaelaelae

Teşekkür ederim zemuszemus
Eteği baya bi indirdim belimden aşağı o yüzden pek kısa durmadı delikafadulden

evet şöyleki annem gögüs büyüklüğünden şikayet ederdi sonra zavallı anneciğim meme kanseri oldu tabi bunda karedşim ile benim çok suçumuz vardı çünkü anne sütü emmemiştik gögüste biriken süt bezeye dönüşüyor sonrasında ise kansere tek gögsünü aldılar ama Allaha binlerce şükür şimdi sapa sağlam bu nedenle bebekleri emdirmek çok önemli ve ben gögüs büyüklüğümden hiç şikayet etmiyorum artık Allah başka dert keder vermesin

bende toparlayıcı ve telli kullanıyorum fakat destekleyici almaya hiç cesaretim yok açıkcası kendimi öle düşünemiyorum

Aminnnnnnn. Çok geçmiş olsun.

ay canim canim, ozlenmi$im de haberim yok, sorma tatlim ya 2 hafta dir fazla giremiyorum, hem sabah hem aksam calisiyorum, aksam i$ten sonra erken yatiyorum, oglen ev i$lerini ve di$ari i$lerimi hallediyorum, buraya vaktim kalmiyor canim.

Ama cuma sabah i$im son, cok sukur, önumuzdeki pazartesi bomba gibi geliyorim
:enbuyukkk:

ben her 10 dakka da bir girip bakıyorum yeni bişeyler varmı diye 3-5 bişeylere göz atıyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum biraz daha ahareketlilik olsa aslında süper olur değilmi?

olur olur hemde super olur canim, eee bu hafta idalimisin bakalim?

tabi en önemlisi yazmayı unuttum 2,5 litre su 4 bardak yeşil çay bunlar benim hayat damarlarım bunları kesinlikle yaptım

super yaa, iyi icmi$sin suyu, bide uzerine 4 bardak cay, tebrik ederim valla! akannehir

guzel geli$me sendeki, ama dedigin gibi, guzel seyleri gormezler!
insan in acigini arar oyle insanlar, sen tam gaz devam et canim, 5 kilo daha ver, onuda gormezlerse, kör olmalari lazim
sempatiksalakcinni

cok cook gecmis olsun canim, allah seni ve aileni daha kotu hastaliklar dan korusun,
bunada sukur
olumunekankayizsmile

valla elimden gelenin en iyisini yapacağım idda tabiki var sadece spora çıkamıyorum hava çok soğuk artık evde devam spora beni kilo vermekten hiç bişey engelleyemez ne zamanki hamile olurum o zaman ama bu hafta 65,9 felan olmak için elimden geleni yapıyorum yanlız başım döndü içtiğim su en az 2,5 litreki max 3-3,5 a çıkıyor hele bir gün 4 litre içmiştim yavaşladım bol bol wc ye gitmekte bolca yapılmış spor iddalıyım her zamanki gibi semo cuğum sositososito

canım yaaa doktorlar ama gece yatarken südyenlerinizi çıkartıp yatın meme kanserini tetikliyo memelerinizinde nefes almaya ihtiyacı var diyolar o yüzden ben evlendiğimden beri gece yatarken çıkartırım südyenimi ama ben zaten alttan telli südyenler takarım diğerlerini hayatta takamam ve maşşallah dimdik benimkiler ama nazar değmesin zaten vücudumda en çok göğüslerimi beğenirim südyensiz bile südyen varmış gibi duruyolar maşşallahhhhhh

evet canım çok açma arayı gel artık aramıza

canım alışırsın bende ilk kullandığımda öyleydim.ama şuna dikkat et rahat etmen açısından aldığın sütyenin üst kısmı kadar altıda önemli. yani alt kısmı bedenine sırtına tam gelmeli bol olmamalı.yoksa göğüsler aşağıdan taşma yapar.

canım geçmiş olsun anneciğine.ALLAH bidaha göstermesin.beterinden korusun.evet o süt olayı çok kötü.benimde sütüm çok fazlaydı.resmen fışkırıyorduoğlum 2 aylıktı o zaman.oğlum 3 dakidada doyuyordu göğüslerim boşalamadığı için kanal tıkandı apse yaptı.o acı tarifsizdi emziremiyordum. 40 derece ateşle acile kaldırdılar. annemlerin yanında izmirdeydim.ege üniversitesinde gece hep intörler var emziriyorum diye ilaçta veremiyorlar sabaha kadar inledim resmen kendi doktorumu aradım sabaha karşı istanbulda sabaha karşı 4 de adamcağızı uyandırdım.ilaç adı verdi yapmıyorlar. terden sırılsıklam oldum. o arada acilden arada çıkıp sağlam olan göğsümle oğlumu emziriyorum.analık işte.sonra sabah doktor geldi.kızdı yazık değilmi bu kadıncağıza inliyor dedi.nihayet iğne ilaç ateşim düştü .şimdiki aklım olsa ayağa kaldırmazmıydım hastaneyi. o zaman aman yalnış bişey yapmasınlar emziriyorum oğluma geçer zarar görür diye çok korktum sustum..apseli göğsüme ilaç verdiler sürmem için.sağıp döküyordum.apse katılaşmasın diye ama nasıl bir acı makinayla sağmak ağlıyarak sağıyordum. sarı sarı apseydi.o acıya rağmen sağmasam katılaşıp kütle olacaktı demekki.

ayyy anlattın ya görmüş kadar oldum yani düşünemiyorum annelik boşuna kutsal bir şey değil her türlü acı türlü eiyetler bebişlerden sonra gelen hastalıkla ama herşeye dayanıyor anneler o yüzden cennet annelerin ayakları altında çok kötü yaaa çok çok geçmiş olsun Tüm anneler meke bence kanatsız melekler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…