ben baktım harika olmuşsun bencede bu arada sen kaç beden kullanıyorsun bilemiyorum ama benimkiler seninkilerden daha büyük yağ depoladıkları için kilo verdikçe küçülüyorlar eski halin çok olgun yeni halin se genceceik fıstık gibi bir kız cidden kilo nelere kadir fark süper farkın farkediliyor yani
Sılagul teşekkür ederim.. Eski halimi de gördünmü sırnaşık şey
teşekkür ederim. kom'un toparlayıcısında 80D kullanıyorum ama modele markaya göre değişiyo benim o numaralar =( benim küçüldükçe sarkıyor bi de ona canım sıkılıyor. bu yaşta sarkık göğüs =(( Tekrar çok teşekkür ederim yorumun için. Daha bi motive oldum bende yorumlarınızdan =)
Teşekkür ederim semocum =)
teşekkür ederim. kom'un toparlayıcısında 80D kullanıyorum ama modele markaya göre değişiyo benim o numaralar =( benim küçüldükçe sarkıyor bi de ona canım sıkılıyor. bu yaşta sarkık göğüs =(( Tekrar çok teşekkür ederim yorumun için. Daha bi motive oldum bende yorumlarınızdan =)
valla tahmin ettiğim gibiymiş sendeki bişeymi bende yeni incinin 85c lerini kullanıyorum pahalılar ama herşeye değer diğer konu içinde avon un kremi var onu kullanıyorum teyzem kullanmıştı baya toparlamıştı onun kileri ama ben canım isteyince sürüyorum her zaman uğraşmak sıkıyor biraz ki bu büyüklük konusu bizde ırsidir annem teyzem sonra ben sanırım sonrada teyzemin zavallı minicik kızı acıyorum şimiden yazık ona bilmiyorumkismile
evet evet rekor kırıyoruz bugün kızlar bende nbb nin 85 ini kullanıyorum galiba benimkilerde büyük ve bizimde ırsi annemde geliyo
birde benim doğum yaptığımdaki göğüsleri görseydiniz her biri kafam kadardıdelikafadulden:roflol:
anam dedim bunlar böyle kalırsa ne yaparım ben.
benimkiler küçüldü eski haline geldiya bu kiloya rağmen
gördüm canım .lmaz:birdaha görmek istemiyoruz seni eski halinde anlaştıkmıkaydirigubbakcemile5
canım göğüslerinin sarkmaması için toparlayıcı kullanıyorsun ama sana tavsiyem altında tel olan süngerli sütyen kullan.hatta azcık altında destekli olanından olursa daha iyi olur. böylelikle kilo verdiğinde bile sarkmaz.. benim kafam kadar göğüslerim eski haline gelmesine rağmen sarkmadılar tecrübeyle sabit. ben bide askılıda giysem gecede yatsam sütyenli yatarım onunda faydası var.demet akbağın o.... çocukları filmindeki gibi maşallah ları var altında kalem bile durmuyor.kaydirigubbakcemile3
Tamam sildim.
Silagul senden rica etsem alıntı yaptğın resimleri silebilirmisin. Şimdiden teşekkür ederim.
bende baktım valla sanki kilonla birlikte yaşında küçülmüş ilkbaşlarda diyer arkadaşlarında dediği gibi olgun bir bayan giyipken gittikçe çıtıra dönüyorsun ki amacımızda bu...
tebrik ederim hem zayıflamanı heem sözünü.
ay bu arada eteğini ilk gördüğümde kısa gelmişti ama üstünde çok kısa durmamış bacakların dediğin gibi güzel ve kalın değil şekilli ince ve çok güzel durmuş üstünde bluzunda öyle.
sanırsam herkes burada ama benim kaçmam lazım mesai bitti hatta uzadı ben kaçar eve... öpüldünüz...
tamamdır canım kusura bakma söz resimlerinde akıl ettimde bunda edememişim.sildim canım.a.s
evet şöyleki annem gögüs büyüklüğünden şikayet ederdi sonra zavallı anneciğim meme kanseri oldu tabi bunda karedşim ile benim çok suçumuz vardı çünkü anne sütü emmemiştik gögüste biriken süt bezeye dönüşüyor sonrasında ise kansere tek gögsünü aldılar ama Allaha binlerce şükür şimdi sapa sağlam bu nedenle bebekleri emdirmek çok önemli ve ben gögüs büyüklüğümden hiç şikayet etmiyorum artık Allah başka dert keder vermesin
Aminnnnnnn. Çok geçmiş olsun.
Ozgey bende hiç öle düşünemiyorum. İkitane kafam kadar olur öle takarsam =))
ben geldim size hareketlilik getireyim biraz valla bende öyle gelip bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum uzun duygu vardı gitti gelmedi semo desen bi ara çok güzel paylaşımı oldu yine kayboldu eee pırlantada izinli şu aralar sılacım zaten koşuşturmaktan decımda uğramadı bugün yani biz kaldık başbaşa
ben her 10 dakka da bir girip bakıyorum yeni bişeyler varmı diye 3-5 bişeylere göz atıyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum biraz daha ahareketlilik olsa aslında süper olur değilmi?
tabi en önemlisi yazmayı unuttum 2,5 litre su 4 bardak yeşil çay bunlar benim hayat damarlarım bunları kesinlikle yaptım
aaaa unuttum bir dedikodum vardııı...
hani eşimin memleketine gitmeden bişi paylaşmıştım ya sizinle.
"gitmeden biraz daha zayıflamak istiyorum. beni en son kilolu gördüklerinde işte evlenince insan kendini bırakıyor kilo alıyor çirkinleşiyor falan diyorlardı, görsünler kilo alan çirkinleşen tgull ü istediğinde verebiliyor kendinide bırakmıyor kendine bakıyor demiştim"
en son gördükleri halimle haftasonu gördükleri ben arasında 5kilo fark var ben farkediyorum kıyafetlerdende anlaşılıyor iş yerindeki arkadaşlarım hep farketti eşim hatta yeter böyle iyisin bırak diyeti daha zayıf olma diyor ama kilo aldığımı farkedip o lafları söyleyenler ya kilo verdiğimi farketmedi yada güzel şeyleri görmezden geliyorlar:umursamaz: sadece çok sevdiğim tatlı bir ninemiz var çağırdı beni yanına "kızım sen çok zayıflamışın birşeye mi üzüldün bir sorunun mu var" dedi. yok yediğime dikkat ediyorum dedim. aman farketmesinler sanki onlar için zayıfladım hiç umruma değil ben böyyle çok mutluyum.
kendimi çok rahat ve iyi hissediyorum sonuna kadar da devam edeceğim, hatta ideal kiloma ulaşınca bile hep yediklerime dikkat edeceğim ara öğünlerimi bitki çaylarımı sporumu eksik etmeyeceğim.
ve şunu bir kez daha vurgulamak istiyorum, burası olmasa sizler olmasanız yapamazdım
hepinize çook teşekkür ederim....
selam bacular nassınız görüşmeyeli?
valla biz ailecek hastayız yine ya.hele kuzum bademcik öksürük.mahvoldu.olmazsa aldıracağız bademciği olmuyor böyle 2 haftada bir intihaplanıyor şişiyor.
bende üst solunum yolu yine eşimde öyle bu sene yakamızı bırakmadı hastalık. bu günümüze şükrolsun.ALLAHIM beterinden korusun.
hafta sonu bende yazlıkları çıkardım kışlıkların hepsini yıkayıp kaldırmaya çalışıyorum durdukları yerde is olmuş hep.heryer çamaşır kurutmak mesele.hava çok güzeldi kombiyi kapatmıştık ama dün gece soğudu yine yakmak zorunda kaldım.
çok işim var nasıl yapcam bilemiyorum. halıları yıkamaya vereyim.perdeler yıkanacak bende ki hastalık hepsini 3.er saatten 2 şer kere yıkıyorum.yani 1 perde 1 tül 6 saat yıkanıyor.güneşliklere kadar ütülüyorum buda 3-4 gün sürüyor.camlar ciflenecek. yazlıklar ütülenecek,kışlık kazaklar kuruyunca tiftikleri alınıp kaldırılacak.
oğlumun sınıfını alacağım.20 kişi. ayrıyetten davet etmem gereken 5 ayrı misafir grubum var.çok işim var çooooookkkafamçokkarıştı
birde benim doğum yaptığımdaki göğüsleri görseydiniz her biri kafam kadardıdelikafadulden:roflol:
anam dedim bunlar böyle kalırsa ne yaparım ben.
benimkiler küçüldü eski haline geldiya bu kiloya rağmen
gördüm canım .lmaz:birdaha görmek istemiyoruz seni eski halinde anlaştıkmıkaydirigubbakcemile5
canım göğüslerinin sarkmaması için toparlayıcı kullanıyorsun ama sana tavsiyem altında tel olan süngerli sütyen kullan.hatta azcık altında destekli olanından olursa daha iyi olur. böylelikle kilo verdiğinde bile sarkmaz.. benim kafam kadar göğüslerim eski haline gelmesine rağmen sarkmadılar tecrübeyle sabit. ben bide askılıda giysem gecede yatsam sütyenli yatarım onunda faydası var.demet akbağın o.... çocukları filmindeki gibi maşallah ları var altında kalem bile durmuyor.kaydirigubbakcemile3
ay canim canim, ozlenmi$im de haberim yok, sorma tatlim ya 2 hafta dir fazla giremiyorum, hem sabah hem aksam calisiyorum, aksam i$ten sonra erken yatiyorum, oglen ev i$lerini ve di$ari i$lerimi hallediyorum, buraya vaktim kalmiyor canim.
Ama cuma sabah i$im son, cok sukur, önumuzdeki pazartesi bomba gibi geliyorim :enbuyukkk:
olur olur hemde super olur canim, eee bu hafta idalimisin bakalim?
super yaa, iyi icmi$sin suyu, bide uzerine 4 bardak cay, tebrik ederim valla! akannehir
guzel geli$me sendeki, ama dedigin gibi, guzel seyleri gormezler!
insan in acigini arar oyle insanlar, sen tam gaz devam et canim, 5 kilo daha ver, onuda gormezlerse, kör olmalari lazim sempatiksalakcinni
cok cook gecmis olsun canim, allah seni ve aileni daha kotu hastaliklar dan korusun,
bunada sukur olumunekankayizsmile
:lepi::lepi::lepi:
şimdi bitane o senin dediklerinden aldım. altı telli toparlayıcıdan ama uzun süredir öle kullanmadığım için çok rahatsız ediyo. istem dışı elim gidiyo sanki düşücek gibi laelaelaelaelae
evet şöyleki annem gögüs büyüklüğünden şikayet ederdi sonra zavallı anneciğim meme kanseri oldu tabi bunda karedşim ile benim çok suçumuz vardı çünkü anne sütü emmemiştik gögüste biriken süt bezeye dönüşüyor sonrasında ise kansere tek gögsünü aldılar ama Allaha binlerce şükür şimdi sapa sağlam bu nedenle bebekleri emdirmek çok önemli ve ben gögüs büyüklüğümden hiç şikayet etmiyorum artık Allah başka dert keder vermesin
canım alışırsın bende ilk kullandığımda öyleydim.ama şuna dikkat et rahat etmen açısından aldığın sütyenin üst kısmı kadar altıda önemli. yani alt kısmı bedenine sırtına tam gelmeli bol olmamalı.yoksa göğüsler aşağıdan taşma yapar.
canım geçmiş olsun anneciğine.ALLAH bidaha göstermesin.beterinden korusun.evet o süt olayı çok kötü.benimde sütüm çok fazlaydı.resmen fışkırıyordu oğlum 2 aylıktı o zaman.oğlum 3 dakidada doyuyordu göğüslerim boşalamadığı için kanal tıkandı apse yaptı.o acı tarifsizdi emziremiyordum. 40 derece ateşle acile kaldırdılar. annemlerin yanında izmirdeydim.ege üniversitesinde gece hep intörler var emziriyorum diye ilaçta veremiyorlar sabaha kadar inledim resmen kendi doktorumu aradım sabaha karşı istanbulda sabaha karşı 4 de adamcağızı uyandırdım.ilaç adı verdi yapmıyorlar. terden sırılsıklam oldum. o arada acilden arada çıkıp sağlam olan göğsümle oğlumu emziriyorum.analık işte.sonra sabah doktor geldi.kızdı yazık değilmi bu kadıncağıza inliyor dedi.nihayet iğne ilaç ateşim düştü .şimdiki aklım olsa ayağa kaldırmazmıydım hastaneyi. o zaman aman yalnış bişey yapmasınlar emziriyorum oğluma geçer zarar görür diye çok korktum sustum..apseli göğsüme ilaç verdiler sürmem için.sağıp döküyordum.apse katılaşmasın diye ama nasıl bir acı makinayla sağmak ağlıyarak sağıyordum. sarı sarı apseydi.o acıya rağmen sağmasam katılaşıp kütle olacaktı demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?