kIZLAR selam. sabahtan beri resimlerle uğraşıyorum yeni geçti elime. söz resimlerimden bi kaçtane koyucam buraya sonra silicem. Bide kilo vermeden önceki halimi ekleyeyim motive olur belki. çıkmayın tamam mı =) daha sonra silicem resimleri
Kızlar size bi kaçtane de eski halimden fotoğraf eklicem. Arada fark varmı siz söleyin.
ah canım yaaa ne tatlı olmuşsun öyle maşşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı bi yüzün var ayrıca fiziğinde güzel öyle çok kilolu falanda değilsin biraz balık etlisin ama kıyafatlerin çok yakışmış üzerinde daha çok beğendim giysilerini bluzunada bayıldım ayrıca saç renginde çok hoş tam benim istediğim renk canım çok mutlu gözüküyosun Allah tamamına erdirsin inş.
tebrik ederim çok güzel görünüyorsunuz.
kız ne güzel incecik görünüyorsun maaşallah....
canım bence eski halinle yeni halin arasında dağlar kadar fark var nerdeyse bi 10 kilo var yani şimdi daha çıtır gözüküyosun
evet canım kesinlikle kilo bir yük insanın üzerine ne bi giydiğin yakışıyo nede sürüp sürştürdüğün ama böyle süper olmuşsun biraz daha verirsen tam çıtır olursun gör bak
İnşallah vericem inşallah. Nişana belki hedeflediğim kiloya ulaşamıcam ama olsun yinede bırakmıcam. 53 kilo olucam sonra verdiklerimi korucam. Birde 53 kilo olunca alışverişe çıkıcam. uzun süredir kendime hiç bişey almıyorum.
yeni halin çok hoş etek hiç kısa değil çok şık ve hoş olmuşsun ama ben eski halinin resmini göremedim ve merak ediyorum
ay canım aynen bende bi kilo veripte alışveriş yapamadım resmen yapıştı bu kilolar eriyemiyorum artık yaaa napıcam bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?