Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben geldim size hareketlilik getireyim biraz valla bende öyle gelip bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum uzun duygu vardı gitti gelmedi semo desen bi ara çok güzel paylaşımı oldu yine kayboldu eee pırlantada izinli şu aralar sılacım zaten koşuşturmaktan decımda uğramadı bugün yani biz kaldık başbaşa

kIZLAR selam. sabahtan beri resimlerle uğraşıyorum yeni geçti elime. söz resimlerimden bi kaçtane koyucam buraya sonra silicem. Bide kilo vermeden önceki halimi ekleyeyim motive olur belki. çıkmayın tamam mı =) daha sonra silicem resimleri

doğru paylaşım daha çok olsa daha güzel olur ama herkesin işi gücü oluyor işte denk gelmiyor kimse olmayıncada zaten insan durmuyor ki çıkıyor.
pırlanta resimlerini bekliyoruuummm..

tamam canım hadi burdayız bekliyoruz

Kızlar size bi kaçtane de eski halimden fotoğraf eklicem. Arada fark varmı siz söleyin.

ah canım yaaa ne tatlı olmuşsun öyle maşşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı bi yüzün var ayrıca fiziğinde güzel öyle çok kilolu falanda değilsin biraz balık etlisin ama kıyafatlerin çok yakışmış üzerinde daha çok beğendim giysilerini bluzunada bayıldım ayrıca saç renginde çok hoş tam benim istediğim renk canım çok mutlu gözüküyosun Allah tamamına erdirsin inş.

tebrik ederim çok güzel görünüyorsunuz.
kız ne güzel incecik görünüyorsun maaşallah....

canım bence eski halinle yeni halin arasında dağlar kadar fark var nerdeyse bi 10 kilo var yani şimdi daha çıtır gözüküyosun

amin. çok teşekkür ederim. en mutlu günümden biriydi. Allah tüm bekarlara nasip etsin.
İşte üst kısmım biraz daha ince olsa süper olucak. ama vericem kilo bırakmıcam böle =)

tebrik ederim çok güzel görünüyorsunuz.
kız ne güzel incecik görünüyorsun maaşallah....

çok teşekkür ederim. =)
aZimle verdim. önceden çok daha kötü durumdaydım.

canım bence eski halinle yeni halin arasında dağlar kadar fark var nerdeyse bi 10 kilo var yani şimdi daha çıtır gözüküyosun

Evet ozaman tam bir kadın gibi duruyordum. O resim bundan iki sene önceki halim. Kilo insanı olduğundan daha fazla yaşlı gösteriyor. Bide yük insanın üstüne.
66 kiloydum ozaman. şimdi 58 kiloyum.

evet canım kesinlikle kilo bir yük insanın üzerine ne bi giydiğin yakışıyo nede sürüp sürştürdüğün ama böyle süper olmuşsun biraz daha verirsen tam çıtır olursun gör bak

evet canım kesinlikle kilo bir yük insanın üzerine ne bi giydiğin yakışıyo nede sürüp sürştürdüğün ama böyle süper olmuşsun biraz daha verirsen tam çıtır olursun gör bak

İnşallah vericem inşallah. Nişana belki hedeflediğim kiloya ulaşamıcam ama olsun yinede bırakmıcam. 53 kilo olucam sonra verdiklerimi korucam. Birde 53 kilo olunca alışverişe çıkıcam. uzun süredir kendime hiç bişey almıyorum.

yeni halin çok hoş etek hiç kısa değil çok şık ve hoş olmuşsun ama ben eski halinin resmini göremedim ve merak ediyorum

ay canım aynen bende bi kilo veripte alışveriş yapamadım resmen yapıştı bu kilolar eriyemiyorum artık yaaa napıcam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…