Ozgey bende hiç öle düşünemiyorum. İkitane kafam kadar olur öle takarsam =))
canım yaaa doktorlar ama gece yatarken südyenlerinizi çıkartıp yatın meme kanserini tetikliyo memelerinizinde nefes almaya ihtiyacı var diyolar o yüzden ben evlendiğimden beri gece yatarken çıkartırım südyenimi ama ben zaten alttan telli südyenler takarım diğerlerini hayatta takamam ve maşşallah dimdik benimkiler ama nazar değmesin zaten vücudumda en çok göğüslerimi beğenirim südyensiz bile südyen varmış gibi duruyolar maşşallahhhhhh
ayyy anlattın ya görmüş kadar oldum yani düşünemiyorum annelik boşuna kutsal bir şey değil her türlü acı türlü eiyetler bebişlerden sonra gelen hastalıkla ama herşeye dayanıyor anneler o yüzden cennet annelerin ayakları altında çok kötü yaaa çok çok geçmiş olsun Tüm anneler meke bence kanatsız melekler a.s.
sağolasın canım güzel sözlerin için . rabbim sana ve tüm evlat özlemi çekenlerede tattırsın bu güzel duyguyu:Saruboceq:
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn kızlar ne güzel dualar etmişsiniz Allah olmayan herkese nasip etsin :Saruboceq:
deva 89 nerdesin canım en son ayın 25 inde yazmışsın .
selam kızlarrrrrrr, madem çağrııldım geldim bendeeeeeeeeeeeee
benide aranıza alın, kaybetmem gereken 12 kilo varr :)
önce tanıtayım kendimiii
kkda uzun süredir varım, burda hamileliğimle başladım, ve 2.5 yaşında bi fıstığım var, doğum kiloları kaldı maalesefff
cumartesi diyetisyene başladım diyetisyende 77.5 kiloydum
cumartesi kontrolüm var, kilo bildirimi cuma günü mü yapılıyor?
diyet listeeme uyuyorum
bugün misafirm olduğu için tam liste gerçekleşmedi ama çok aşırı bişey olmadı
önce tanıtayım kendimiii
kkda uzun süredir varım, burda hamileliğimle başladım, ve 2.5 yaşında bi fıstığım var, doğum kiloları kaldı maalesefff
diyet listeeme uyuyorum
burdaym sılagülcm.evet canm ya dün baya bir rahatsızdm reglimn başlangıcıydı benmde baya bir sancılı olur ilk günlerm onun içn hep yataktaydm dün, yazamadm size kusura bakmayn.
ve ve ve olmayan son gömleğimede girmeyi başardım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar tabiiçinde rahat edebilmem için kalan kilolardan kurtulmam lazım..........
merhaba 3. gruptan bize katılabilirsin yazısı gelince nasıl sevindim anlatamam...
istediğim 3. takımdı çünkü uğurlu sayım naniknanik
bunun bi işaret olduğunu düşünüyorum ve yüzünüzü kara çıkarmayacağım :Saruboceq:
az önce bir daha tartıldım 1.68 boyundayım ve 64 kiloyum.
bugün sabah bir poğaça yedim malesef okula geç kaldım çünkü giderken aldım ama özellikle mayasız aldım.öğleyin yemekhanede yemek yedim ekmeksiz ve tamamen bitirmedim...gün içinde çok fazla çay içerdim pek içmiyorum artık şekersiz içemediğim için.onun yerine bol bol su içip bol bol tuvalete gidiyorum laelaelaelaelae
akşama doğru da salata yedim ve çorba içtim.belki bir elma yerim yatana kadar o kadar.
inşallah çabalarımız sonuçsuz kalmaz alkisalkisalkis
selamm canlarm.dün rahatsız olduğum içn yazamadm.onun içn ilk önce dünkü yaptklarmdan başlayaym:
sabah:
omlet,
1 dilim ekmek,
yeşil çay.
öğlen:
1 bardak şekersiz çay,
2-3 tane diyet büsküvi
akşam:
7-8 kaşık kabak yemeği,
yanında birz yoğurt.
bugün yedklerm:
sabah:
1 bardak süt,
1 tane diyet büsküvi,
1 elma
öğlen:
bol sebzeli menemen,
1-2 kaşık yoğurt,
arada:2-3 dilim greyfurt.
akşam:
7-8 kaşık kurutulmuş yeşil fasülye yemeği.
ve biraz yoğurt.
byy
önce tanıtayım kendimiii
diyet listeeme uyuyorum
ve ve ve olmayan son gömleğimede girmeyi başardım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar tabiiçinde rahat edebilmem için kalan kilolardan kurtulmam lazım..........
merhaba 3. gruptan bize katılabilirsin yazısı gelince nasıl sevindim anlatamam...
istediğim 3. takımdı çünkü uğurlu sayım naniknanik
bunun bi işaret olduğunu düşünüyorum ve yüzünüzü kara çıkarmayacağım :Saruboceq:
az önce bir daha tartıldım 1.68 boyundayım ve 64 kiloyum.
bugün sabah bir poğaça yedim malesef okula geç kaldım çünkü giderken aldım ama özellikle mayasız aldım.öğleyin yemekhanede yemek yedim ekmeksiz ve tamamen bitirmedim...gün içinde çok fazla çay içerdim pek içmiyorum artık şekersiz içemediğim için.onun yerine bol bol su içip bol bol tuvalete gidiyorum laelaelaelaelae
akşama doğru da salata yedim ve çorba içtim.belki bir elma yerim yatana kadar o kadar.
inşallah çabalarımız sonuçsuz kalmaz alkisalkisalkis
oy çizelgemi de yaptım çok mutluyum :)
çok güzel olucaz çok :)alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?