Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ozgey bende hiç öle düşünemiyorum. İkitane kafam kadar olur öle takarsam =))

canım öyle tam destekli değil canım ince sünger ve sadece alt kısmında micicik bir destek oluyor.oda zaten havaya kaldıran destekten değil.yerimseniben

sağolasın canım güzel sözlerin için . rabbim sana ve tüm evlat özlemi çekenlerede tattırsın bu güzel duyguyu:Saruboceq:

sağolasın canım güzel sözlerin için . rabbim sana ve tüm evlat özlemi çekenlerede tattırsın bu güzel duyguyu:Saruboceq:

amin inşallah fakat 60 a düşünce gelsin sırnaşık şeyilk önce çok uzun zamandır bekleyenlere Rabbim nasit etsin kimsenin evini yavrusuz bırakmasın

amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn kızlar ne güzel dualar etmişsiniz Allah olmayan herkese nasip etsin :Saruboceq:

selam kızlarrrrrrr, madem çağrııldım geldim bendeeeeeeeeeeeee
benide aranıza alın, kaybetmem gereken 12 kilo varr :)

önce tanıtayım kendimiii
kkda uzun süredir varım, burda hamileliğimle başladım, ve 2.5 yaşında bi fıstığım var, doğum kiloları kaldı maalesefff
cumartesi diyetisyene başladım diyetisyende 77.5 kiloydum
cumartesi kontrolüm var, kilo bildirimi cuma günü mü yapılıyor?

diyet listeeme uyuyorum
bugün misafirm olduğu için tam liste gerçekleşmedi ama çok aşırı bişey olmadı

selamm canlarm.dün rahatsız olduğum içn yazamadm.onun içn ilk önce dünkü yaptklarmdan başlayaym:
sabah:
omlet,
1 dilim ekmek,
yeşil çay.

öğlen:
1 bardak şekersiz çay,
2-3 tane diyet büsküvi

akşam:
7-8 kaşık kabak yemeği,
yanında birz yoğurt.

bugün yedklerm:

sabah:
1 bardak süt,
1 tane diyet büsküvi,
1 elma

öğlen:
bol sebzeli menemen,
1-2 kaşık yoğurt,

arada:2-3 dilim greyfurt.

akşam:
7-8 kaşık kurutulmuş yeşil fasülye yemeği.
ve biraz yoğurt.

byy

hoşgeldin keyifli kilo vermeler kilo bildirimleri cuma günü yapılıyor eveta.s.

ve ve ve olmayan son gömleğimede girmeyi başardım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar tabiiçinde rahat edebilmem için kalan kilolardan kurtulmam lazım..........

merhaba 3. gruptan bize katılabilirsin yazısı gelince nasıl sevindim anlatamam...
istediğim 3. takımdı çünkü uğurlu sayım naniknanik
bunun bi işaret olduğunu düşünüyorum ve yüzünüzü kara çıkarmayacağım :Saruboceq:
az önce bir daha tartıldım 1.68 boyundayım ve 64 kiloyum.
bugün sabah bir poğaça yedim malesef okula geç kaldım çünkü giderken aldım ama özellikle mayasız aldım.öğleyin yemekhanede yemek yedim ekmeksiz ve tamamen bitirmedim...gün içinde çok fazla çay içerdim pek içmiyorum artık şekersiz içemediğim için.onun yerine bol bol su içip bol bol tuvalete gidiyorum laelaelaelaelae
akşama doğru da salata yedim ve çorba içtim.belki bir elma yerim yatana kadar o kadar.
inşallah çabalarımız sonuçsuz kalmaz alkisalkisalkis

hoşgeldin canım aramızaŞeniz.umarım bizi kilolarından kurtulmadan önce bırakmazsın.yerimseniben

burdaym sılagülcm.evet canm ya dün baya bir rahatsızdm reglimn başlangıcıydı benmde baya bir sancılı olur ilk günlerm onun içn hep yataktaydm dün, yazamadm size kusura bakmayn.

canım geçmiş olsun malum bayanların çilesi.akannehir

ve ve ve olmayan son gömleğimede girmeyi başardım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar tabiiçinde rahat edebilmem için kalan kilolardan kurtulmam lazım..........

canım maşallahdarısı başımıza.

canım sende hoşgeldin aramıza.Şenizkeşke gelip bir sorsaydın bacum
aranıza alırmısınız diye. çünkü ben bu aralar çok yoğunum cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğini okuyamıyorum bazen.bugün nedense illa bakayım dedim.kısmet sizeymiş.
olumunekankayizsmile

oy çizelgemi de yaptım çok mutluyum :)
çok güzel olucaz çok :)alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canımöncelikle geçmiş olsun vede yediklerin gayet iyi yakın zamanda ulaşırsın hedefine alkışlıyorum senia.s.

Hosgeldin aramiza littlefairy, inschallah 12 kilonu verirsin canim.
benimde 4-5 kilom kaldi, hadi hayirlisi.
evet canim cuma gunu, saat 12 den once bildirmen gerekiyor

kolay gelsin opuyorumnanaktan

tebrikler canim, guzel bir duygu olsa gerek zemuszemus

hosgeldin aramiza, demek ugurlu sayin oldugu icin 3cu takimi istedin ohaoldumsmile
aynen, bende su icince tuvaletten cikamiyorum, kolay gelsin canim kaydirigubbakcemile2

oy çizelgemi de yaptım çok mutluyum :)
çok güzel olucaz çok :)alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hayirli olsun yeni cizelgen, inschallah her hafta degistirmek zorunda kalirsin zayifladikca

günaydın kızlar ,

burada hava çok soğuk o yüzden yürüşlere çıkamıyorum ama evde bol bol tepiniyorum işte dünki faaliyetlerim

sabah
1elma
öğle,
salata
çorba
ara öğün
2 paket diyet bisküvi (bir anda yemedim birini 3 te birini 4,30 gibi yedim ki başım çok dönüyordu dayanamadım,
akşam
menemen ve tavuk parçaları bir kaçtane

ve fiziksel aktivitem
120 tane mekik
100 er tane bacak hareketi
masaj aleti ile sırtıma ve göbeğime masaj yaptım
metebozlizmayı hızlandıran hareketler
ve 100 kere olduğum yerde zıpladım tıpkı ip atlamak gibi
3,5 litre su 2 fincanda yeşil çay içtim ve yattım :) hepsi bu kadar

evet kızlaaar bildiklerimi şöyle bir hatırlayalım ne dersiniz?

Kilo Verdiren Yöntemler!
Kilo sorunundan kurtulmak, hayatınızda bazı şeyleri değiştirmekle başlıyor. Birkaç alışkanlığınızı değiştirirseniz, kilo vermek sizin için dert olmayacaktır.

Kilo Verdiren Yöntemler!
Kilo almamak için, özellikle akşam yemeğini yedikten sonra uyumayın. Mümkün olduğunca akşam altıdan sonra meyve hariç bir şey yemeyin. Gece atıştırmalarından kurtulun.

Günde 3 öğün süt için. Yapılan araştırmalar, süt içen kadınların, içmeyenlere oranla %70 fazla yağ yakıyor.

Kremayı kesin! ıçinde krema olan her şeyden uzak durun. Kremalı bisküvi, kremalı çorba gibi ürünleri tüketmeyin.

Diyet içecekler tahmin ettiğiniz kadar masum değildir. ıçinde yapay tatlandırıcı bulunur. Onlar yerine doğal meyvelerin sularını sıkıp içmeyi tercih edin.

Arada bir mayonuzu giyerek ayna karşısına geçin. Bu size daha fazla egzersiz yapmak için ivme kazandırır.

Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Uyuduğunuz gece boyunca metabolizmanız yavaşlar. Tekrar eski haline dönmesine yardımcı olan ise kahvaltı etmektir. Kahvaltı yapanlar, yapmayanlara oranla daha fazla kalori yakar.

Sofrada yemek yeme alışkanlığı edinin. Ayakta veya televizyon karşısında yediğinizde, doyduğunuzu anlamazsınız.

Yemek yedikten 1-2 saat sonra acıkıyorsanız, atıştırmak için meyve yiyin. Meyve, bir sonraki öğüne kadar tok durmanızı sağlayacaktır.

Çocuklarla aranızı iyi tutun. Yakınlarınızın çocuklarını eve konuk edin. Onunla oyun oynayın. Bu hem daha fazla kalori yakmanızı sağlar, hem de duygusal açıdan tatmin edicidir.

Vücudunuzu iyi tanıyın. Hangi besinlerin metabolizmanızı yavaşlattığını, hangilerinin hızlandırdığını bilin. Yeme sistemini buna göre ayarlamak, sizi gereksiz kilo almaktan kurtaracaktır.

Hırs yapın! Çok beğendiğiniz bir elbisenin bir beden küçüğünü alın. Görebileceğiniz bir yere asın. Kendinize bu elbisenin içine gireceğinize dair söz verin.

Açlık hissettiğinizde meşgul olmanızı sağlayacak bir şeylerle ilgilenin. Hobiler edinin. Kendinizi işe verin. Böylece yemek aklınıza gelmez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…