önce sana versin inşallah ikizin olsun
selam kızlarrrrrrr, madem çağrııldım geldim bendeeeeeeeeeeeee
benide aranıza alın, kaybetmem gereken 12 kilo varr :)
önce tanıtayım kendimiii
kkda uzun süredir varım, burda hamileliğimle başladım, ve 2.5 yaşında bi fıstığım var, doğum kiloları kaldı maalesefff
cumartesi diyetisyene başladım diyetisyende 77.5 kiloydum
cumartesi kontrolüm var, kilo bildirimi cuma günü mü yapılıyor?
diyet listeeme uyuyorum
bugün misafirm olduğu için tam liste gerçekleşmedi ama çok aşırı bişey olmadı
merhaba 3. gruptan bize katılabilirsin yazısı gelince nasıl sevindim anlatamam...
istediğim 3. takımdı çünkü uğurlu sayım naniknanik
bunun bi işaret olduğunu düşünüyorum ve yüzünüzü kara çıkarmayacağım :Saruboceq:
az önce bir daha tartıldım 1.68 boyundayım ve 64 kiloyum.
bugün sabah bir poğaça yedim malesef okula geç kaldım çünkü giderken aldım ama özellikle mayasız aldım.öğleyin yemekhanede yemek yedim ekmeksiz ve tamamen bitirmedim...gün içinde çok fazla çay içerdim pek içmiyorum artık şekersiz içemediğim için.onun yerine bol bol su içip bol bol tuvalete gidiyorum laelaelaelaelae
akşama doğru da salata yedim ve çorba içtim.belki bir elma yerim yatana kadar o kadar.
inşallah çabalarımız sonuçsuz kalmaz alkisalkisalkis
Merhaba grubunuzda yer varsa katilabilirmiyim? 168 boyum ve 65 kiloyum.benneyaptımki
günaydın kızlar ,
burada hava çok soğuk o yüzden yürüşlere çıkamıyorum ama evde bol bol tepiniyorum işte dünki faaliyetlerim
sabah
1elma
öğle,
salata
çorba
ara öğün
2 paket diyet bisküvi (bir anda yemedim birini 3 te birini 4,30 gibi yedim ki başım çok dönüyordu dayanamadım,
akşam
menemen ve tavuk parçaları bir kaçtane
ve fiziksel aktivitem
120 tane mekik
100 er tane bacak hareketi
masaj aleti ile sırtıma ve göbeğime masaj yaptım
metebozlizmayı hızlandıran hareketler
ve 100 kere olduğum yerde zıpladım tıpkı ip atlamak gibi
3,5 litre su 2 fincanda yeşil çay içtim ve yattım :) hepsi bu kadar
çok mu gruptan kaçan oldu? allahın izniyle burdayım:)
hoşbulduk arkadaşlarrrr
evet canım malesef baştan söylüyoruz bakın düzenli paylaşımda bulunmucaksanız gelmeyin diye önce tamam diyolar kesin burdayız kesin zayıflıcaz falan filan sonra bi bakıyoruz kaybolmuşlar yani biz burda çok az kişiyiz 6 kişi falan hepimiz düzenli paylaşım yaparız ama tabi herkes çalışıyo işi güzü oluyo sürekli denk gelemiyoruz ama girdikçe paylaşımları cevaplıyoruz sorunlarımızı paylaşıyoruz yani kısacası kilo vermek amacımız o yüzden söylüyoruz sizede gerçekten paylaşımda bulunucaksanız gelin canım ok inş. amacımıza ulaşıp ayrılıcaz gruptan yani mezun olucaz:1hug:
günaydın kızlarrr
domates salatalığı yiyorum bi yandan , kahvaltımı yapıyorum, yağsız peynirli yağsız tost ve domates salatalık yeşil çay
arada 2 tane ceviz 3 kayısım var
öğle 1 kepçe çorbam yağsız salata 2 dilim ekmeği var
akşamda 100 gr et, tavuk, balık vs. 4 yemek kaşığı yağsız sebze yemeği 1 kase cacık var
nasıl diyet listem sizce
şu üstümdeki ağırlık kalksın istiyorum artık yaklaşık 3 senedir ayaklarımın dizleirmin çektikleri, psikolojik yanıda ayrı tabi, hiç birşeyi yakıştıramıyorum kendime, aynaya bakmak istemiyor insan, alışverişde yapmıyorum, vereyim kiloları giyincem şıkır şıkır
Günaydınlar herkese
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum.
Dün yediklerimi paylaşayım
Sabah kepekli beyaz peynirli tost
Öğlen Domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği, beyaz peynir. şekersiz çay
Ara Dondurma küçük bir kase
Akşam Adana dürüm diet kola.
Eve gidince de çok acıktım kepekli bi tost yaptım
Bu aralar acayip iştahım açık. Karnım tok olsada canım bişiler yemek atıştırmak istiyor =(
valla elimden gelenin en iyisini yapacağım idda tabiki var sadece spora çıkamıyorum hava çok soğuk artık evde devam spora beni kilo vermekten hiç bişey engelleyemez ne zamanki hamile olurum o zaman ama bu hafta 65,9 felan olmak için elimden geleni yapıyorum yanlız başım döndü içtiğim su en az 2,5 litreki max 3-3,5 a çıkıyor hele bir gün 4 litre içmiştim yavaşladım bol bol wc ye gitmekte bolca yapılmış spor iddalıyım her zamanki gibi semo cuğum sositososito
ay süper gidiyorsun imrendim valla...
ben son zamanlar o kadar yoğunum ki kendime neredeyse hiç zaman ayıramıyorum. aslında yürim koşim spor yapim istiyorum ama olmuyor iş yeride son zamanlarda acayip yoğun bir ara senin gibi bool bol su içiyordum gerçekten acayipte işe yarıyordu ama sık sık tuvalete gidecek vaktim olmadığı için ara verdim.. eşim çok geldiği aşırı yoğun çalıştığı için mecbur tüm işler alışverişler ödemeler bana kalıyor eve gitmem çoğu zaman 6yı buluyor, evde de çamaşır asılacak toplanacak katlanacak ütülenecek(evde iki memur olunca ütü işi çok oluyor) yok yemekti bulaşıktı, süpürme silme toz alma yazarken bile başım dönüyor.
ya inanır mısın eve gidiyorum neredeyse yatana kadar ayaktayım.
son zamanlar kendim için yaptığım tek şey lahana yağı sürüp belimde sauna kemer, evdede bacaklarımda lahana yağı ve streçlerle gezmek.
ay şu son zamanlarım kabus gibi...
merhaba kızlar,
xcelis,sueelif,ozgey
nasılsınız?
hoşgeldiniz xcelis,sueelif...
merhaba kızlar,
xcelis,sueelif,ozgey
nasılsınız?
hoşgeldiniz xcelis,sueelif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?