Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

önce sana versin inşallah ikizin olsun

amiiiiinnnnn canım yaaa çok sağol

hoşgeldin canım aramıza inş. sende 2 ceeeee deyip kaybolmazsın ortadan

selam canım sende hoşgeldin kızlar yanlış anlamayın ama gerçekten paylaşımda bulunucaksanız katılın bu gruba çok söz veripte uçanları gördük biz burda o yüzden gerçekten kilo vermek istiyosanız katılın aramıza ok olumunekankayizsmile

Merhaba grubunuzda yer varsa katilabilirmiyim? 168 boyum ve 65 kiloyum.benneyaptımki

canım grup başkanı sılagül o sana bildirir gelince girip giremeyeceğini

günaydın canım oooohhh ne güzel sen bu gidişle kesin tığ gibi olursa valla ben bu aralar hiç spor yapamıyorum ama bu hafta maşşallah süper bi temizlik yaptığım için evde kilo vermiş olabilirim bakalım 2 gün kaldı

günaydın kızlarrr
domates salatalığı yiyorum bi yandan , kahvaltımı yapıyorum, yağsız peynirli yağsız tost ve domates salatalık yeşil çay

arada 2 tane ceviz 3 kayısım var
öğle 1 kepçe çorbam yağsız salata 2 dilim ekmeği var
akşamda 100 gr et, tavuk, balık vs. 4 yemek kaşığı yağsız sebze yemeği 1 kase cacık var

nasıl diyet listem sizce

kızlar günaydınlar herkese dün yediklerimi paylaşayım
sabah lıght ekmekle kaşarlı tost
ara mavi yeşil sütlü çikolatanın yarısı
öğle ton balıklı salata
ara kalan çikolatanın yarısı
1 elma
akşam üzeri mavi yeşil tuzsuz yağsız çubuk kraker yarım paket
akşam annemler vardı bana yardıma gelmişler babamda gelirken lavaşla tavuk almış 2 adet tavuklu lavaş dürüm yedim 2 bardak çay içtim malesef
sonrada biraz çilek yedim ama tabi bütün gece yine temizlik yaptık yakmışımdır herhalde yediklerimi eyvahedigeldismile

çok mu gruptan kaçan oldu? allahın izniyle burdayım:)
hoşbulduk arkadaşlarrrr

evet canım malesef baştan söylüyoruz bakın düzenli paylaşımda bulunmucaksanız gelmeyin diye önce tamam diyolar kesin burdayız kesin zayıflıcaz falan filan sonra bi bakıyoruz kaybolmuşlar yani biz burda çok az kişiyiz 6 kişi falan hepimiz düzenli paylaşım yaparız ama tabi herkes çalışıyo işi güzü oluyo sürekli denk gelemiyoruz ama girdikçe paylaşımları cevaplıyoruz sorunlarımızı paylaşıyoruz yani kısacası kilo vermek amacımız o yüzden söylüyoruz sizede gerçekten paylaşımda bulunucaksanız gelin canım ok inş. amacımıza ulaşıp ayrılıcaz gruptan yani mezun olucaz:1hug:

inaşllahhh
ne güzel senin az kalmış yaa
ne kadardır yapıyorsun?

merhaba,

bence çok doyurucu böle devam eder ve aşmassan inan başarırsın bende diyetisyene gittim hep kaçamaklar yaptım 67 de kaldım sonra tekrar 72 ye çıktım şimdi kendi irademle yemiyor ve içmiyorum tekrar 66,8 deyim herşey beyinde bitiyor arkadaşlar gerçekten zayıflamak istiyorsan yapıyorsun başarılara.s.

ya bençok tembelim , ilk defa disiplinli giidyorum, cumartesi kontrol var yaa, hatuna rezil olmayayım diye kastım kendimi , evde koca bi pasta duruyor, ama beni ele geçiremezzz
dün bahsediliyordu maydonoz tohumunu aktardan mı temin ediliyor

şu üstümdeki ağırlık kalksın istiyorum artık yaklaşık 3 senedir ayaklarımın dizleirmin çektikleri, psikolojik yanıda ayrı tabi, hiç birşeyi yakıştıramıyorum kendime, aynaya bakmak istemiyor insan, alışverişde yapmıyorum, vereyim kiloları giyincem şıkır şıkır

Günaydınlar herkese

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum.

Dün yediklerimi paylaşayım
Sabah kepekli beyaz peynirli tost
Öğlen Domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği, beyaz peynir. şekersiz çay
Ara Dondurma küçük bir kase
Akşam Adana dürüm diet kola.
Eve gidince de çok acıktım kepekli bi tost yaptım
Bu aralar acayip iştahım açık. Karnım tok olsada canım bişiler yemek atıştırmak istiyor =(

Bende öle. Hedefime ulaşınca ilk işim alışveriş yapmak olucak.

bende bende ilk işim yeni cicler almak renkli cıvıl cıvıl etekler kotlar beyaz tişörtler yazda geliyor ohhhhhhhhhh süper

nasıl olsa ağırlığı ve stresi attın üstünden mutluluktan iştahın açılmış canım banada olmuştu dikkat et hihoyyyt

ay süper gidiyorsun imrendim valla...
ben son zamanlar o kadar yoğunum ki kendime neredeyse hiç zaman ayıramıyorum. aslında yürim koşim spor yapim istiyorum ama olmuyor iş yeride son zamanlarda acayip yoğun bir ara senin gibi bool bol su içiyordum gerçekten acayipte işe yarıyordu ama sık sık tuvalete gidecek vaktim olmadığı için ara verdim.. eşim çok geldiği aşırı yoğun çalıştığı için mecbur tüm işler alışverişler ödemeler bana kalıyor eve gitmem çoğu zaman 6yı buluyor, evde de çamaşır asılacak toplanacak katlanacak ütülenecek(evde iki memur olunca ütü işi çok oluyor) yok yemekti bulaşıktı, süpürme silme toz alma yazarken bile başım dönüyor.
ya inanır mısın eve gidiyorum neredeyse yatana kadar ayaktayım.
son zamanlar kendim için yaptığım tek şey lahana yağı sürüp belimde sauna kemer, evdede bacaklarımda lahana yağı ve streçlerle gezmek.
ay şu son zamanlarım kabus gibi...

merhaba arkadaşlar, ben yeniyim .Boyum 165 75 kiloyum 2. doğumdan sonra aldığım killoları veremedim motivasyona ihtiyacım var, karar veriyorum ama diyet listelerini uygulayamıyorum amacım 60 lı kilolara düşebilmek inşallah.......ATIŞTIRMAK benim en büyük problemim..Her gün 40 dk kadar yürüyorum zorunlu olarak aslında ama faydasını göremedim......

canım evdede o işleri yapmak zaten spor ama bizim özel sektörde çalışmamızın faydaları kot üzerine bir tşört bir kazak hop çık dışarı 2 dakkaya hazırız ancak toplantı ve özel bişey olacakki klasiklere başvuruyoruz seni anlayabiliyorum ütü yapmakta kalori vermektir bence su içmek konuusnda önceden günde sadece yarım litre içerdim şimdi 3 en az 3,5-max 4 oluyor ki buda istem dışı susyorum dudaklarım kuruyor işyerinde rahat olduğum için istediğim gibi gidiyorum wc ye felan alışverişlerimizi iş çıkışı beraber yapıyoruz ödemeler otomatik yada ailelerden yardım ama su içmeyi seviyorum sayesinde duraklama dönemi bitti tekrar düşüşlerdeyim sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…