Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben hiç içemiyorum su ,ne güzel yaaaa ozgey ben zoluyorum kendimi ama en fazla 2 -3 bardak gerisi yok

valla canım bende içemiyordum ama artık içiyorum hemde 3 litre içiyorum su herşeyin başı su ne kadar içerseniz o kadar çok toksinleri dışarı atıyor su ve yeşil çay suyu 1,5 litreye bile çıkarsan farkı görürsün

merhaba iim sen nasılsın :teytey:

sağol bende iyi sayılırım işte iş güç...
sabah sabah bir anlattım deşarj oldum sağolasın.
az önce 1,5litre bi su aldım. napim gerekirse çıkarım wc ye 5dakka beklesin randevular.
susuz olmuyor kilo verme işi. diyetisyen bile diyor ya su içmeden istediğiniz kadar diyet yapın istediğiniz gibi kilo veremezsiniz diyor. yağlar su ile dışarı atılıyormuş.
bahana yok su su su...

bazen ne güzel böyle hareketleniyor topik
yeni arkadaşlar geliyor kalabalıklaşıyoruz ama maalesef 1hafta deneme sürecinde çok azı kalıyor gerisi vaz geçiyor uğramıyor...
yeni bacılar gitmek uğramamak yapmayın olur mu sizler ne güzel yenisiniz tazesiniz ilk başlayışın heyecanı azimi var sizde bol bol girin paylaşımda bulunun heyecanınız bizede bulaşsın azimlenelim.

bende içtim geldim, ooyy
dün gece 2 ye kadar oturduk dizi izleidk eşimle, gözleirm kapanıyor vallahii
ama yürümem lazımm
kalkıp salatamı hazırlamam lazımm

paylaşalım tgull cüm, gazlayalım birbirimizi, ya ne güzel hepiniz nerdeyse en az 5 kilo vermişsiniz, ooof ulennnnnnnnn benim size yetişmem lazmmmm
73 ü bi kırsam var yaaa inecek de kilolarr
hep veriyom veriyom 73 de kalıyom hoop sonra gene al

geçen haftanın sonuçlarına şöyle baktım , olmamış arkadaşlarrrr
hadi bakemmm toparlanın biraz yerinde saymış çoğu üyeee
kalkın bi bardak daha su içnn
kalkın bi kendize ceza verinnn
işyerindekiler oturduğu yerden karınları çe çekip bırakma egzersizi yapsın, evdekiler fırlayın dışarııııı çeke çeke baharıı çinize, biraz soğuk ama neyse en azından 30 dk yürüyüünnnn
hadeeeeee

şimdi öğlen arasındayım.bu yazını okuduktan sonra dedim bir dönim geçmişe bakim nasıl geçmiş, eski mesajlarımı okudum. 13martta girmişim bende bu gruba.48 gün olmuş o gündeen bu güne. bu süre içinde aşağıdaki çizelgemdede göründüğü gibi 4kilo 400gram verdim.
daha öncede çok diyet girişimim oldu ve
en büyük hatam
istikrarsızlıktı,
bir iki kilo verip az kendimi incelmiş görünce diyeti bırakmaktı,
acele etmek bir an önce birşeyler yapıp hemen vermeye çalışıp sonra sıkılmaktı...

burada buradaki arkadaşlarında sayesinde sabırlı olmayı öğrendim. kilo verenlerde haftada 3-5 kilo vererek zayıflamıyorlar ki(öyle zayıflayanlar illaki var ama fazlasıyla geri alıyorlar ama bize verdikleri zamanı söyleyince sonradan aldıklarından haberimiz olmuyor) azar azar kimi zaman 1kilo kimi zaman 100gram hatta bazen hiç vermeyerek ama almayarakta...hatta rahatsızlıktan falan kilo alsakta pes etmeyip devam ederek veriliyor ammaaa veriliyor. hala inanamıyorum kendime 48 gündür diyetteyim tabi aşırı sıkı kralcı bir diyet yapmıyorum ama sonuç olarak heep dikkat etmeye özen gösteriyorum ve oluyor da, burada sohbet muhabbet derken, ne yedim ve yaptım derken bir kaçmışın 300gram,500gram,1kilo veriyorsun takip çizelgendeki imleç gittikçe sağa yanaşıyor.

heryerde yazıyor ama bir kezde ben söylim ara öğünleri ihmal etme özellikle aç karnına bol su iç, canın atıştırma istediğinde kuru kaysı,üzüm falan ye, bitki çayı iç... benimde 67-68kilo barajım vardı kırmakta zorlandığım ama kırdım lahana suyu kürünü yaptım istersen deneyebilirsin sende...

bu arada kilo çizelgeni yanlış yapmışsın senağlama

merhaba arkadaşlar bende yeniyim daha bir hafta oldu diyete başlayalı bende hep başlayıp bırakırdım bu sefer kararlıyım
birhafta oldu ve ben yaklaşık 1 kg verdim hergün 1 saat yürüyorum ve yediklerimede çok dikkat ediyorumm ayyy çok mutluyum bu gün gerçekten kilo verdim azmedicem ve zafere ulaşacağım kızlar. şu an ki kilom kıyafetlerle ve tok karına 71.5 kg başladığımda 73 falandı....

kilo çizelgesi nasıl yapıcam onu bilmiyorummm
yardım edecek olan varmı???

bak hiç aklıma gelmemişti karnımı çekip çekip bırakmak yazdığını okuyunca hemen başladım. dediğin gibi, grupça çok hızlı kilo verdiğimiz söylenemez yapıştı üstümüze kilolar senelerdir bizimleydiler göndermek kolay değil ki ama gitme vakti geldi hızlı olmasada kararlı bir grupuz ideal kilomuza inene kadar buradayız... ya bide baktım genelde 70lerden atmışlara,60lardan 50lere inmeye çalışan kişilerden oluşuyoruz galiba dimi...

canım diyetisyen bana ara öğün verdi, herşeyin saati var. bende harfiyen uyuyorum. ben kolay veremem zaten ayda anca 1 kilo maaleseff doğumdan 87 ile çıktım 1 senede 13 kilo verdim 1 sene aynı kilomu korudum.. ne olduysa oldu işsiz kaldım ve evde olunca eşime tatlıydı hamurişiydi yapacam derken bende ucundan tadmadım tabiialıverdim kilolarıı

hepimzi vericez kiloalrımıızı alahın izniylee, o girmediğimiz kıyafetlere giricez, kendime güvenimiz gelicek tekraradan biz bunu başarıcazz:lepi:

hergün 1 saat yürüyüş süper bence, arkadaşı devammmm hep birlikte vericezz:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…