Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım benm kan grubum A pozitif,
aktarları bi dolaşayım bakalım, çünkü diyetisyen her gün maydanoz verdi bana, bunuda sorarım nasıl diye?

ya canım doktor açlık kan şekeir testi verdi yaptırcam ama ben hamileyken şeker yüklüyırlar ya, orda da sınırda çıkmıştım zaten, ailede şeker hastası çok, olabilirde

sağol canım sen nasılsın?
biz hastayız ailecek yine bildiğiniz gibi işte.mafoldumben

çok geçmiş olsunnnn

ay gıcık olurum öyle insanlara bende hüpletiyorum şimdi yeşil çayımı

canım dikkat et düşük tansiyonluysan eğer limon tansiyon düşürüyor tehlikelii olabilir.
boşver sen çaycı hatunu sen biliyorsun ya sen mutlusun bizde mutluyuz.

canım benim ablamda sınıf öğretmeni maraşta. yarış atı gibi valla 2 çocuğuda var.koştur koştur bazen telefonda konuşcak ne vakti ne hali kalıyor.ALLAH yardımcınız olsun.

çok teşekkürler canım, cumartesi bi doktora danışayım, olabilir yanii, özellikle sabahları kahvaltıya atlıyorum resmenn

canım ihmal etme. bide kan grubuna göre diyet yap işe yarıyor.benim eşimde a grubu mesala ben 0 grubuyum. ben etle kilo verirken eşim etle kilo alıyor. arattır internetten işine yarar.bide diyet listende kahvaltılık gevrek vermiş doktor en son yapılan araştırmalarda aslında kilo vermeye zararlı olduğu ortaya çıkmış. ya çok tuz yada çok şeker içeriyorlarmış.

amiinnnnncokacimcoook

çok teşekkürler canım, cumartesi bi doktora danışayım, olabilir yanii, özellikle sabahları kahvaltıya atlıyorum resmenn

canım ben bir endokrine gittim doktor müsvettesi üstelikte doçent bu belirtileri anlattım bana çikolatanın tadını seviyorsun teşhisi koydu. bende hipoglisemi varsa diyorum bu doktorun yazısında şeker yüklemesiyle anlaşılır yazıyor benden şeker yüklemesi istemediniz dedim ona ben karar veririm demezmi.:mymeka:
neyse bu alıntı yaptığım doktorun yazıları benim derdimi tam ifade ediyor randevu aldım cumartesi gidicem bakalım ne diyecek.

bi araştırayım, doğru 0 grubu ete bayılır demii zatenn

2 gün verdi diyetisyen fazla vermedi zaten, altarnative olaak sıkılmayayım diye sanırım

yuhh diyorum yani, alttarfıı bu testi yaptır dicek , onun cebine bişey olmıcakki senin cebindne çıkıcak, cumartesi git bakalım ne çıkıcak, ona göre br tedavi uygulanır, kilo veriminde hızlanır belki

okduklarımdan bend eşüphelendim açıkçası

amiinnnnncokacimcoook

canım bu cuma tartılıp kilonu bildirirsin.bu senin başlangıç kilon sayılır .eğer düzenli paylaşımda bulursan yani gruba girmeye hak kazanırsan buda senin elinde bu cuma günkü kilonu haftaya listeye eklediğimde başlangıç kilosu olarak sayıcam.

slm 3. takım.nasılsınız..çok oldu görüşmeyeli..sılagülcüm meraba canm nasılsın.
ben bu ara geri dönmek istiyorum ama bikaç kilo aldım.sizden uzak kalınca hiç veremedim..napacam.acilen kendime gelmem lazım.kilo vermem lazım..nasıl yapcaz.
dönebilirmiyim aranıza..
öpüyorum..

günaydın kızlaaar,

başım hala dönüyor dün yediklerime çok dikkat ettim bişey kaçırmadım iştende izin aldım evime gidip dinleneceğim 3 litre su 1 bardak yeşil çay içtim ama hastayım :sinifsinif:

selam kızlar günaaayyyydııııınnnn oh be çok şükür havalar ısınmaya başladı yavaş yavaş çok üşüyorum çünkü ben bugünlerde kansızmı kaldım ne
dünkü yediklerim
sabah 1 simit 1 parça peynir 1 bardak form limonlu çay
ara 2 avuç kadar erik
öğle 1 simit 1 parça peynir 1 bardak ayran
ara ülker başak bisküvi 1 elma
akşam 1 muz
sonra 2 çatal daha fazla değil kadayıf tatlısından aldım ve 1 adet eti puf yedim ama tabi yemek yemedim o yüzden yaptım bu kaçamağı gerçi yine 1 e kadar temizlik yaptım o yüzden yakmışımdır diye düşünüyorum tabi yarın tartıda belli olucak

canım geçmiş olsun hayırdır gripmi yoksa

canım geçmiş olsun hayırdır gripmi yoksa

teşekkürler canım hayır boynumdan dan dolayı başım dönüyor boynum geriliyor doktor egzersiz yap boynun için demişti ama tabi yaptım baş dönmelerim geçince bıraktım şimdi yeniden dönmeye başladı saçlarım uzun olduğu için yıkadığımda boynumda ıslaklık kalıyor ve boynum üşüyormuş öle demişti doktor

merhabe kızlar özgey geçmiş olsun

kızlar ben kilo çizelgemi yapamadım birtürlü herşeyi yapıyorum hani kopyalayıp yapıştıracağım yer varya ora neresi kontrol panelinde buldum bir alan ama format uymuyor falan diyor neolu yardımmmmmm

günaydıınnnnn
yağsız tostum, ve domatesle kahvaltımı yaptım geldim

dün akşam susuz fasülye yemğindne 4 kaşık, 100 gr light ton balığı ve salata yedim, listedeki ekmeği yemedim . çok şişmiştim çünkü

saat 22 dede 100 g elma yedim

tartı biraz eksik gösteriyor ama yarın sabah bakalım ne gösterecek

gece kızım uyutmadı heryerim tutulmuş sankii
öğleden sonra kayınvalideciğime gidicem , görümcemde gelcekmiş
inşallahh hamurişi mamur işi olmaz, olsada kalakr çorbamı salatamı yaparım artık , napayım,

littlefairy meraba bana kilo çizelgesi yapmakta yardımcı olurmusun forumda yazanları okuyarak yapmaya çalıştım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…