bak hiç aklıma gelmemişti karnımı çekip çekip bırakmak yazdığını okuyunca hemen başladım. dediğin gibi, grupça çok hızlı kilo verdiğimiz söylenemez yapıştı üstümüze kilolar senelerdir bizimleydiler göndermek kolay değil ki ama gitme vakti geldi hızlı olmasada kararlı bir grupuz ideal kilomuza inene kadar buradayız... ya bide baktım genelde 70lerden atmışlara,60lardan 50lere inmeye çalışan kişilerden oluşuyoruz galiba dimi...
ya vallaaa senelerdir üzerimizdeee yaaa,
bende içime çekip bırakıyom şu an
bi kere okumuştum bi yerde mesela 2 aylık bir kilo alımı var onu vermek çok kolay demişti bi doktor,kolayca hızlı bir şekilde verilir , vücudun direncini kırmak lazım
lahan krünü denedim canım ben çok defa, dediğin gibi 1 kilo veriyo insan ama nedens eben hep geri aldım, gittim elma stoğumu yenledim geldim biraz önce, şu metobolizma hızlandırıcı çay var ya, tarçınlı karanfilli falan sen denedin mi hiç, acep diyom malzememde var bi kaynatsamm mı
akannehir
ya vallaaa senelerdir üzerimizdeee yaaa,
bende içime çekip bırakıyom şu an
bi kere okumuştum bi yerde mesela 2 aylık bir kilo alımı var onu vermek çok kolay demişti bi doktor,kolayca hızlı bir şekilde verilir , vücudun direncini kırmak lazım
lahan krünü denedim canım ben çok defa, dediğin gibi 1 kilo veriyo insan ama nedens eben hep geri aldım, gittim elma stoğumu yenledim geldim biraz önce, şu metobolizma hızlandırıcı çay var ya, tarçınlı karanfilli falan sen denedin mi hiç, acep diyom malzememde var bi kaynatsamm mı
akannehir
canım şöyle
sabah kalkınca 2 bardak su, bişey katmadan
09:30 kahvaltı, yağsız beyaz peynirli tam buğday ekmekli tost, domates , salatlık, maydanoz, yeşil çay( hafta da 2 gün 4 kaşık nesfit , 1 bardak yağsız sütle)
11:30 ara- 2 ceviz, 3 kayısı
13:30 1 kepçe çorba (hazır çorba değil) , 1 tatlı kaşığı yağ ile, salata 1 yk yağ ile, yarım bardak yağsız yoğurt , 2 dilim tam ekmek( ben ekmek yemediğim çin verdi)
16:00 4 adet kepekli kraker, 1 bardak ayran veya 2 kaşık nesfit , yarım bardak yağsız sütle, 100 gr meyve
19:30 akşam 100 gr et, tavuk, balık ızgara, 1 kase cacık, 4 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze susuz, 2 dilim tam b. ekmeği
212 porsiyon meyve
bu kadar canım
oldu demii, çizelgemm
inaşllahhh
ne güzel senin az kalmış yaa
ne kadardır yapıyorsun?
merhaba arkadaşlar, ben yeniyim .Boyum 165 75 kiloyum 2. doğumdan sonra aldığım killoları veremedim motivasyona ihtiyacım var, karar veriyorum ama diyet listelerini uygulayamıyorum amacım 60 lı kilolara düşebilmek inşallah.......ATIŞTIRMAK benim en büyük problemim..Her gün 40 dk kadar yürüyorum zorunlu olarak aslında ama faydasını göremedim......
merhaba arkadaşlar bende yeniyim daha bir hafta oldu diyete başlayalı bende hep başlayıp bırakırdım bu sefer kararlıyım
birhafta oldu ve ben yaklaşık 1 kg verdim hergün 1 saat yürüyorum ve yediklerimede çok dikkat ediyorumm ayyy çok mutluyum bu gün gerçekten kilo verdim azmedicem ve zafere ulaşacağım kızlar. şu an ki kilom kıyafetlerle ve tok karına 71.5 kg başladığımda 73 falandı....
alkisalkisalkishadi bakalım sıra çigelgenin soluna ulaşmakoy çizelgemi de yaptım çok mutluyum :)
çok güzel olucaz çok :)alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Merhaba grubunuzda yer varsa katilabilirmiyim? 168 boyum ve 65 kiloyum.benneyaptımki
günaydın kızlar ,
burada hava çok soğuk o yüzden yürüşlere çıkamıyorum ama evde bol bol tepiniyorum işte dünki faaliyetlerim
sabah
1elma
öğle,
salata
çorba
ara öğün
2 paket diyet bisküvi (bir anda yemedim birini 3 te birini 4,30 gibi yedim ki başım çok dönüyordu dayanamadım,
akşam
menemen ve tavuk parçaları bir kaçtane
ve fiziksel aktivitem
120 tane mekik
100 er tane bacak hareketi
masaj aleti ile sırtıma ve göbeğime masaj yaptım
metebozlizmayı hızlandıran hareketler
ve 100 kere olduğum yerde zıpladım tıpkı ip atlamak gibi
3,5 litre su 2 fincanda yeşil çay içtim ve yattım :) hepsi bu kadar
evet kızlaaar bildiklerimi şöyle bir hatırlayalım ne dersiniz?
Kilo Verdiren Yöntemler!
Kilo sorunundan kurtulmak, hayatınızda bazı şeyleri değiştirmekle başlıyor. Birkaç alışkanlığınızı değiştirirseniz, kilo vermek sizin için dert olmayacaktır.
Kilo Verdiren Yöntemler!
Kilo almamak için, özellikle akşam yemeğini yedikten sonra uyumayın. Mümkün olduğunca akşam altıdan sonra meyve hariç bir şey yemeyin. Gece atıştırmalarından kurtulun.
Günde 3 öğün süt için. Yapılan araştırmalar, süt içen kadınların, içmeyenlere oranla %70 fazla yağ yakıyor.
Kremayı kesin! İçinde krema olan her şeyden uzak durun. Kremalı bisküvi, kremalı çorba gibi ürünleri tüketmeyin.
Diyet içecekler tahmin ettiğiniz kadar masum değildir. İçinde yapay tatlandırıcı bulunur. Onlar yerine doğal meyvelerin sularını sıkıp içmeyi tercih edin.
Arada bir mayonuzu giyerek ayna karşısına geçin. Bu size daha fazla egzersiz yapmak için ivme kazandırır.
Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Uyuduğunuz gece boyunca metabolizmanız yavaşlar. Tekrar eski haline dönmesine yardımcı olan ise kahvaltı etmektir. Kahvaltı yapanlar, yapmayanlara oranla daha fazla kalori yakar.
Sofrada yemek yeme alışkanlığı edinin. Ayakta veya televizyon karşısında yediğinizde, doyduğunuzu anlamazsınız.
Yemek yedikten 1-2 saat sonra acıkıyorsanız, atıştırmak için meyve yiyin. Meyve, bir sonraki öğüne kadar tok durmanızı sağlayacaktır.
Çocuklarla aranızı iyi tutun. Yakınlarınızın çocuklarını eve konuk edin. Onunla oyun oynayın. Bu hem daha fazla kalori yakmanızı sağlar, hem de duygusal açıdan tatmin edicidir.
Vücudunuzu iyi tanıyın. Hangi besinlerin metabolizmanızı yavaşlattığını, hangilerinin hızlandırdığını bilin. Yeme sistemini buna göre ayarlamak, sizi gereksiz kilo almaktan kurtaracaktır.
Hırs yapın! Çok beğendiğiniz bir elbisenin bir beden küçüğünü alın. Görebileceğiniz bir yere asın. Kendinize bu elbisenin içine gireceğinize dair söz verin.
Açlık hissettiğinizde meşgul olmanızı sağlayacak bir şeylerle ilgilenin. Hobiler edinin. Kendinizi işe verin. Böylece yemek aklınıza gelmez!
günaydın kızlarrr
domates salatalığı yiyorum bi yandan , kahvaltımı yapıyorum, yağsız peynirli yağsız tost ve domates salatalık yeşil çay
arada 2 tane ceviz 3 kayısım var
öğle 1 kepçe çorbam yağsız salata 2 dilim ekmeği var
akşamda 100 gr et, tavuk, balık vs. 4 yemek kaşığı yağsız sebze yemeği 1 kase cacık var
nasıl diyet listem sizce
ya bençok tembelim , ilk defa disiplinli giidyorum, cumartesi kontrol var yaa, hatuna rezil olmayayım diye kastım kendimi , evde koca bi pasta duruyor, ama beni ele geçiremezzz
dün bahsediliyordu maydonoz tohumunu aktardan mı temin ediliyor
merhaba arkadaşlar, ben yeniyim .Boyum 165 75 kiloyum 2. doğumdan sonra aldığım killoları veremedim motivasyona ihtiyacım var, karar veriyorum ama diyet listelerini uygulayamıyorum amacım 60 lı kilolara düşebilmek inşallah.......ATIŞTIRMAK benim en büyük problemim..Her gün 40 dk kadar yürüyorum zorunlu olarak aslında ama faydasını göremedim......
ben hiç içemiyorum su ,ne güzel yaaaa ozgey ben zoluyorum kendimi ama en fazla 2 -3 bardak gerisi yok
merhaba arkadaşlar bende yeniyim daha bir hafta oldu diyete başlayalı bende hep başlayıp bırakırdım bu sefer kararlıyım
birhafta oldu ve ben yaklaşık 1 kg verdim hergün 1 saat yürüyorum ve yediklerimede çok dikkat ediyorumm ayyy çok mutluyum bu gün gerçekten kilo verdim azmedicem ve zafere ulaşacağım kızlar. şu an ki kilom kıyafetlerle ve tok karına 71.5 kg başladığımda 73 falandı....
benim diyetisyende hafta mnum. 1 kilo dedi, ama her hafta değiştircek anladığım kadarıyla duruma göre
ben tatlı kriizne çok giriyom, tek derdim bu aslında,yoksa yemekle hiç işim olmazzz
o yüzden oturup yemek yemek salata yemek, hazılamak bana zor geliyo
mecbur yapıyouz şimdii
aaa sılagül gelmiiş
nbr sılagül nasılsın?
canavar nası?
sağol canım sen nasılsın?
biz hastayız ailecek yine bildiğiniz gibi işte.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?