Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet başardımmm benimde bir kilo çizelgem var artık çok mutluyum ama kilolar bir an önce düşersee dahada çok mutlu olcam arkadaşlar hepinize iyi zayıflamalar görüşmek üzere..

1 kupa daha yeşil çay içiyorum, ama inanılmaz canım tatlı çekiyor şu an ne yapsam ne etsem acaba ya
karnım su içmekten davul gibi ama benim gözümmmm halaaaaaa ooofff

iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?
tabi canım dönebilirsin ama düzenli girebilecekmisin ?şuan grubumuzda 5 kişilik yerimiz kaldı.buradan uzak kalınca olmuyor değilmi.insan kendini durduramıyor.
a.s

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.:1hug:

evet başardımmm benimde bir kilo çizelgem var artık çok mutluyum ama kilolar bir an önce düşersee dahada çok mutlu olcam arkadaşlar hepinize iyi zayıflamalar görüşmek üzere..

tebrik ederim canım sıra geldi çizelgeyi hedefine ulaştırmaya.canım paylaşımlarının düzenli olması lazım bunu biliyorsun değilmi. kuralları okuduğunu umut ediyorum.

1 kupa daha yeşil çay içiyorum, ama inanılmaz canım tatlı çekiyor şu an ne yapsam ne etsem acaba ya

canım tarçın ye beyin tatlı yedi diye algılıyor.birde benim verdiğim çay tarifini yap geçmiş sayfalarda gerçekten işe yarıyor.bulamazsan bana haber ver.

krom pikolinat kullanabilirsin doktoruna sor.vücudda krom minareli az olduğunda da tatlı isteği çok oluyor.bunun için krom minarelini kullanabilirsin. ben çok kullandım işede yaradı açıkcası.

selam bacular

bir bakayım dedim size çok çalışmam lazım evi bir görseniz yazlıklar kışlıklar tiftiklenecekler ütülenecekler.perdeler camlar haftaya kaldı çok rüzgar vardı burada 4 gün felaket soğuktu.

bakalım büyük güne az kaldı birinci kim ?bu haftanın tadını çıkarın haftaya yarışa başlıyorum birincilik bundan sonra benim tutmayın beni. şu tahlilleri bir vereyim başlıyacağım çaylarıma.

merhaba kızlaaar bişey sormak istiyorumm..
su içmeyi çok seviyorum bol bol içiyorum ama bi yerden sonra fil gibi hissediyorum kendimi çok şişiyorum su içince bişey olmaz dimiii eyvahedigeldismile

bu gün doktorum programında kilonuzun en az 30 katını içmeniz yeterli diyodu daha fazlasını içmenin bi zararı yok.. ben gurubunuzdan deilim ama bakınıodum öle bi cevap yazayım madem dedim :))

cok kako lu cukulatalar var bitter ben bazen ondan atiyorum agzima kakonunda faydasi var tabi günde en fazla iki tane diyetisyenim demisdi zamaninda

Selam bayanlar. =)) Ben bu hafta toparlayamadım bi kendimi. Gerçi kilo vermeye de korkuyorum. Nişan olup bitene kadar kilomu korumaya çalışıcam. Nişanlığım bitmek üzüre gibi bişey. Kadın kilo verirsen elbise pot pot durur dedi. =(

selam kızlaar
çok yorgunum,
biliyorsunuz bu gün eğitim verme günümdü ilköğretimde. kaaç saattir ayaktaydım öldüüm. eve geldim az sırt üstü bir yatim dedim ama komşu kızını yollamış çay yapsın geliyorum demiş. valla hiç zamanı değildi aşırı yorgundum ama napalım sevdiğimde komşun şimdi bişiler yaptım attım ocağada dedim baki kızlar napmış bugün.
yediklerimi hemencik yazim.
sabah yumurta, pekmez, az tereyağ,kepek ekmek
öğlen çubuk kraker, sonra velilerim börek yapmışlardı hemde ıspanaklı ondan yedim kötü oldu ama Allah için mis gibiydi.
hiç yemek yapacak halim yok ama yemek yapıyorum yemeyeceğim. akşam bi patates yemeği yapacam eşime bende yerim artık... adet gördüm karnım davul gibi şiş hissediyom ama çıkan bi göbek falan yok acaba harbiden erittim mi ben bunu ne?

hepinizi öptüm...
yarın akşamada misafirim var oof of hem iiş hem sosyallik çok zor insan ikisindende vazgeçemiyor. çook işim var çook.
yarın görüşürüz...

selam canlarmm!
ya nasl özlemşm sizi dünden beri internette sorun var bizim bir türlü gremedn nete neyse kavuşturana şükür.Şeniz
önce dünkü yediklerimi yazaym istersenz:
sabah:
menemen,
1 dilim ekmek,
1 bardak yeşil çay.

öğlen:
1 kase mercimek çorbası.

akşam üstü:
1 tane fırında pişmiş tavuk but,
1-2 kaşık pilav,
salata ve biraz yoğurt.

bugün:
sabah:
1 bardak şekersiz çay,
2 dilim peynirli börek,
domates,salatalık,3-4 zeytin.

akşam üstü:
karnıyarık yemeğinden sadece 1 patlıcanın yarısını yedm, yanındada 2 kaşık pilav,
2 kaşıkta yoğurt.

eveet şimdide gidip kendime yeşil çay demlycem.
byyy.hihoyyyt

merhabalar herkese..
sılagül evet düzenli girebilirim artık.bilgisayar bana kaldı..önceden abimden sıra gelmiyordu bana.ama şimdi işe başladı hemde samsunda sositososito ..yani artık daha rahat girebilirim.bende iki gündür dikkat etmeye başladım..eğer tekrar aranıza alırsanız paylaşımda bulunurum hergün..cvp bekliyorum..hoşçakalın...

cizelgen, hayirli olsun, inschallah her hafta kilo lar azalir, sende her hafta yenisini yaparasin

bu gün doktorum programında kilonuzun en az 30 katını içmeniz yeterli diyodu daha fazlasını içmenin bi zararı yok.. ben gurubunuzdan deilim ama bakınıodum öle bi cevap yazayım madem dedim :))

30 kati mi???? o nasil oluyor runeysa cim? :sinifsinif:

sorun degil canim, kiyafetini daraltirirsin.
hadi bakalim, merak ettim foto isteriz ona gore
opuyorumnanaktan

inschallah seni geri bekliyoruz cabik cim, abi nin i$i hayirli olsun canim. kaydirigubbakcemile2

Yarin buyukkkkkkkk gun kizlar, bu hafta pek idali degilim, tartilmadim da.

Merakliyim yani, bakalim tartim ney gostericek
:kedi:

hayirli aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…