slm 3. takım.nasılsınız..çok oldu görüşmeyeli..sılagülcüm meraba canm nasılsın.
ben bu ara geri dönmek istiyorum ama bikaç kilo aldım.sizden uzak kalınca hiç veremedim..napacam.acilen kendime gelmem lazım.kilo vermem lazım..nasıl yapcaz.
dönebilirmiyim aranıza..
öpüyorum..
günaydın kızlaaar,
başım hala dönüyor dün yediklerime çok dikkat ettim bişey kaçırmadım iştende izin aldım evime gidip dinleneceğim 3 litre su 1 bardak yeşil çay içtim ama hastayım :sinifsinif:
evet başardımmm benimde bir kilo çizelgem var artık çok mutluyum ama kilolar bir an önce düşersee dahada çok mutlu olcam arkadaşlar hepinize iyi zayıflamalar görüşmek üzere..
1 kupa daha yeşil çay içiyorum, ama inanılmaz canım tatlı çekiyor şu an ne yapsam ne etsem acaba ya
karnım su içmekten davul gibi ama benim gözümmmm halaaaaaa ooofff
ozgey geçmiş olsun, boynunun ağrısı başına vurur tabi, çok feci bir ağrıdır, sank bütün vücudun ipatl oluyor
1 kupa daha yeşil çay içiyorum, ama inanılmaz canım tatlı çekiyor şu an ne yapsam ne etsem acaba ya
karnım su içmekten davul gibi ama benim gözümmmm halaaaaaa ooofff
ozgey nasılsın?
evet başardımmm benimde bir kilo çizelgem var artık çok mutluyum ama kilolar bir an önce düşersee dahada çok mutlu olcam arkadaşlar hepinize iyi zayıflamalar görüşmek üzere..
bu gün doktorum programında kilonuzun en az 30 katını içmeniz yeterli diyodu daha fazlasını içmenin bi zararı yok.. ben gurubunuzdan deilim ama bakınıodum öle bi cevap yazayım madem dedim :))
Selam bayanlar. =)) Ben bu hafta toparlayamadım bi kendimi. Gerçi kilo vermeye de korkuyorum. Nişan olup bitene kadar kilomu korumaya çalışıcam. Nişanlığım bitmek üzüre gibi bişey. Kadın kilo verirsen elbise pot pot durur dedi. =(
merhabalar herkese..
sılagül evet düzenli girebilirim artık.bilgisayar bana kaldı..önceden abimden sıra gelmiyordu bana.ama şimdi işe başladı hemde samsunda sositososito ..yani artık daha rahat girebilirim.bende iki gündür dikkat etmeye başladım..eğer tekrar aranıza alırsanız paylaşımda bulunurum hergün..cvp bekliyorum..hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?