teşekkürler iim sen nasılsın
slm kizlar,
kilom 63
hayirli sabahlar herkeze
eski kilom:63.3
yeni kilom:63
günaydıııın herkeze,
mutluyum geçen haftaki kilom 66,800 şimdi ise 65,500 tartıdan büyük bir zevkle indim yuppiiiiiiiii
günaydıııın herkeze,
mutluyum geçen haftaki kilom 66,800 şimdi ise 65,500 tartıdan büyük bir zevkle indim yuppiiiiiiiii
dün yediklerim
sabah yağsız tost domates yeşil çay
ara 2 ceviz 3 kayısı
öğle 1 kase çorba, 1 kase yağsız yoğurt
ara (kayınvalideme gittim, diyet yaptığımı bilerek söylemedim , o sebeple, 2 kaşık kısır, 1 börek yedim
akşam
3 yk patlıcan yemeği, salata, 1 yk mantı
nasıl çok kötü değil ama demii
daha kahvaltı etmedim
Günaydın ozgey bende iyiyim. Sanırım boynun ağrıyomuş. Geçmiş olsun dikkat et kendine. Boyun ağrısı çok kötü oluyor =((
Eski kilom 58.2
Yeni kilom 58.5
:sinifsinif:mafoldumben
Ben cezamı çekmeye gidiyorum kızlar diğer topiklere yazıcam =(( Ben pis boğaz şişkonun tekiyim diye =( Bu hafta beklediğim gibi oldu. Dün akşam eve gidince hem yemeği kaçırdım hem aburcuburu kaçırdım. Neyse bi hafta mola vermiş gibi oldum. Bugünden itibaren ipleri sıkı tutmaya devam
günaydın kızlaarr,
nasılsınız?
Ozgeycim de buradaymış...
Canım öncelikle seni tebrik ederim süper kilo vermişsin...
Bende açıklıyoruummm
66,600deeen 65,5000.....1,100vermişim. Ay şu köyde çok kaçırma işi olmasaydı demek çok daha iyi olacaktı.
Kızlar gÜnaydın sabah kalkıp tartıldım ve 70.4 gÖsterİyordu tartı İnanamıyorum Çok mutluyum 11 gÜn oldu dİyete baŞlayalı ve 73.3 İle baŞladım ama Çok azİmlİyİm devammmedİcemmm...
günaydın kızlaarr,
nasılsınız?
ozgeycim de buradaymış...
canım öncelikle seni tebrik ederim süper kilo vermişsin...
bende açıklıyoruummm
66,600deeen 65,5000.....1,100vermişim. ay şu köyde çok kaçırma işi olmasaydı demek çok daha iyi olacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?