Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kıslaaar bende bu gruba katılmak istiyorum. az önce tartıldım ve 60,2 kg çıktım.. 24 yaşımdayım ve 1.64 boyumdayım.. benim çook kısa sürede en az 52 53 olmam lazıım.. az önce tartıldım. yarın sabah kalkıp tempolu yürüyüş yapacağım sahilde. size gün ve gün yazacağım ve cumaya kadar tartılmayacağım.. herkese kolay gelsiin. bide çantamda taş gibi bi hatunun fotoğrafını taşıyorum. ara sıra çıakrıp bakıorum bayağı motive edici oluyoor.

günaydıııın herkeze,

mutluyum geçen haftaki kilom 66,800 şimdi ise 65,500 tartıdan büyük bir zevkle indim yuppiiiiiiiii

dün yediklerim

sabah yağsız tost domates yeşil çay
ara 2 ceviz 3 kayısı

öğle 1 kase çorba, 1 kase yağsız yoğurt

ara (kayınvalideme gittim, diyet yaptığımı bilerek söylemedim , o sebeple, 2 kaşık kısır, 1 börek yedim

akşam
3 yk patlıcan yemeği, salata, 1 yk mantı

nasıl çok kötü değil ama demii

daha kahvaltı etmedim

Eski kilom 58.2

Yeni kilom 58.5

:sinifsinif:mafoldumben
Ben cezamı çekmeye gidiyorum kızlar diğer topiklere yazıcam =(( Ben pis boğaz şişkonun tekiyim diye =( Bu hafta beklediğim gibi oldu. Dün akşam eve gidince hem yemeği kaçırdım hem aburcuburu kaçırdım. Neyse bi hafta mola vermiş gibi oldum. Bugünden itibaren ipleri sıkı tutmaya devam

Bu hafta 300 gr almış olsamda bence dün yediklerin çok değil )
kavaltıyı olabildiğince erken yapmak gerekiyor. Metebolizmamızı hemen çalıştırmak için.
Ben genelde 7.30 da kavaltımı yapıyorum. Yapamazsam 2 kayısı yiyorum.

Kızlar bütün gruplara aynen böle yazdım.

Günaydın arkadaşlar. Ben 3. Takımdayım. Bu hafta kilo veremediğim için cezamı çekmeye geldim...

Ben pisboğaz şişkonun tekiyim. Bu hafta kilo veremedim. =((

üzülme canım vücut dinleniyor bazen

teşekkürler arkadaşlar azmettim başardım tartıya çıkınca ben bile şaşırdım:teytey::teytey::teytey:

Kızlar gÜnaydın sabah kalkıp tartıldım ve 70.4 gÖsterıyordu tartı ınanamıyorum Çok mutluyum 11 gÜn oldu dıyete baŞlayalı ve 73.3 ıle baŞladım ama Çok azımlıyım devammmedıcemmm...

günaydın kızlaarr,
nasılsınız?
ozgeycim de buradaymış...
canım öncelikle seni tebrik ederim süper kilo vermişsin...
bende açıklıyoruummm

66,600deeen 65,5000.....1,100vermişim. ay şu köyde çok kaçırma işi olmasaydı demek çok daha iyi olacaktı.

tebrikler çok güzel kilo vermişsin bişey sorcam acaba ne kadar sürede 71 den 65 e indin

Kızlar gÜnaydın sabah kalkıp tartıldım ve 70.4 gÖsterİyordu tartı İnanamıyorum Çok mutluyum 11 gÜn oldu dİyete baŞlayalı ve 73.3 İle baŞladım ama Çok azİmlİyİm devammmedİcemmm...

Tebrik ederim. :lepi:

Tebrik ederim. :lepi: süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…