Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

süpersiniz kızlarrrr

pırlantammm, üzme kendinii, olacakkkk , hepimiz hedefmize ulaşıcazz

yarın bakalım diyetisyen ne dicek bana
cihaz ne dicek, 500 g dan fazla mı verdim, yağdan mı verdim yoksa sudan mı?

ya varya şurda 69 u bi görsem kalkıp göbek atıcam yaaa
anlaşılan benim bu rakamı görmeye en aşağı 8 haftam var , oooofff

tebrikler çok güzel kilo vermişsin bişey sorcam acaba ne kadar sürede 71 den 65 e indin

13martta gruba katıldım ama gruba katılmadan yediklerime dikkat etmeye diyet yapmaya başlamıştım.yuvarlak hesap iki ay diyelim. aslında kısa bir süre değil...
iki ayda 5,5 kilo iyi bir rakam sayılmaz ama şimdiye kadar heep acelemden kaybettim ondan acele etmiyorum yavaş yavaş çok sıkılınca abartmamak şartıyla kaçamak yaparak verdim. ve sıkılmadığım için önümde iki ay daha var istediğim kiloya inebilmem için ama hiç önemli değil sonunda istediğim kiloya inebileceğime inanıyorum.

Ayy ınŞallah ınersın ıstedıĞın kıloya benım 1 ayım var mayıstan sonra Çocuk dÜŞÜnÜyorumm onunıÇın bıraz katı davranıyorum kendıme,bıde ınsanın almak ıstedıĞı kıyafertelrın ıÇıne gırememesı o kabınde koca gÖbeĞının bıŞeye sıĞmadıĞını anlaması Çok moral bozucu onun ıÇın arkadaŞlar sabredelım kurtulalım Şu kılolardan.

ya varya şurda 69 u bi görsem kalkıp göbek atıcam yaaa
anlaşılan benim bu rakamı görmeye en aşağı 8 haftam var , oooofff

sadece hedef kilonu düşünerek stres yapma önümde zaman var diye üzülme, her verdiğin kiloda vucudun gittikçe incelecek ve iki hafta sonra zaten incelmeleri görerek mutlu olmaya başlayacaksın.
sıkan kıyafetler önce rahat olacak bi rahatlayacaksın
sonra bol gelecekler mutlu olacaksın
sonra üzerinden düşecek yenisini alıp masraf edeceksin ama uça uça...

sadece sonucu düşünme süreçte zevkli gittikçe inceldiğini hissetmek.
şu an üzerimdeki pantolonu görmelisin şalvar gibi çok komik duruyor ve bu kadar üzerime yakışmayan birşeyle aynaya bakarken nasıl mutlu oluyorum anlatamam.

anlaşıldı senin aceleen ay ne güzeell bende çok istiyorum bebek yapmaya ama müsait değiliz. neden özellikle mayıs? eğer mayısta olması zorunlu değilse bir özelliği yoksa bebektede acele etme kilo vermedede bir ayda 7 kilo vermek fazla bence kısa sürede verilen kısa sürede alınır. ama iyi bir diyet ve sporla bende iki ayda halledebilirsin. bebişte haziran sonunu bekler.(daha önce paylaşmıştım benim ablam bir olumsuz gebelik geçirdi aldığı kiloları vermeden tekrar hamile kaldı yani 6kilo fazlası varken. ayak bileklerine kadar çatladı kız. sonuçta manken değiliz az uz çatlakın o tatlı bebek karşısında lafı olmaz ama çatlaktan hoşlanmıyorsan benden söylemesi)

teşekkür ederim bende 66,800 den 65,500 1 kilo 300 gram vermişim bende seni tebrik ederim

tebrikler çok güzel kilo vermişsin bişey sorcam acaba ne kadar sürede 71 den 65 e indin

merhaba 72 den 65 e indim martın 9 unda başladım ilk ay 4 kilo verdim hemen sonra gram gram duraksayarak gittim şimdi hızlandım su 2,5 litre suyumu 3 litreye çevirdim teşekkür ederim ben kola makarna çikolata hamur işi tadımlıkta olsa yemiyorum.

Tebrik ederim. :lepi:

Tebrik ederim. :lepi: süpersin

teşekkür ederim.:lepi:

ya sorma dün baktım aynaya, allahım dedim, ben bu kadar olurken aklım nerdeydii, istediğin gibi olana kadar yokkkk sana yeni kıyafet dedim kendime

ne güzel yaaa ne kadar mutlusun, allah bozmasınn, dahadaaa ince halinle dahada mutlu olursun inşallah

ay bende istiyom bend ebendeee
:gitme:

aynen katılıyorumm, benim karnım şu an harita gibiii,çatırr çatır çatladım vallaaa

ay iyi hatırlattınn, kalkıp su içeyim bende

aslında doğru söylüyosun ama benim bebeğim olmadı yani 1.5 yıldır oyüzden tedavi olmam falan gerekiyor zaten bu kiloların bir çoğunuda hormon ilaçları yüzünden aldım tedavi bir ay bir buçuk ay sürebiliyor ramazan ayından önce olsun istiyorum bende ramazanda tedavi olamamoruç falan olunca onun için acele ediyorumm yaniii

anladım arkadaşım. Allah kalbine göre versin inşallah. kaç yıllık evlisin?

Temmuzda 2 yıl doluyor canım ınŞallah Allah hayırlısını versın hepımıze.

günaydın kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum süper vermişsiniz pırlantacım sende üzülme çünkü senin heyecanın vardı rejim falan düşünücek halde değildin sen şu nişanı atlat ondan sonra yine bi hızla başlarsın zaten hedefede az kaldı
dün yediklerim
sabah domates+biber+peynir+1 dilim ekmek ve 2 bardak çay
ara 1 muz
öğle mavi yeşil yağsız çubuk kraker
ara 1 elma
ikindi ülker başak bisküvi+peynie+1 bardak ayran
akşam yarım tabak pilav ve ızgara tavuk şiş 1 adet yarım kase cacık
1 kase kısır ve 1 adet prfiterol
sonrada 1 çay
bu arada çok değil ama yine vermişim kilo
yeni kilom 56,5

Bugün sabah marketten kayısı kurusu aldım. Yine kabızlık yaşamaya başladım. =(

ay kabızlık çok kötü ya hem kilo veremiyor insan kabızken hem az normal bile yesen hemen kilo alıyorsun ama, burada kim demişti hatırlamıyorum aç karnına ılık ve iç ve kayısı ye demişti çok etkili bir yöntemmiş anında çözülmüştü problem... bence sende dene...

Temmuzda 2 yıl doluyor canım İnŞallah Allah hayırlısını versİn hepİmİze.

Aminnn

Tebrik ederim prenses =))

Ben ara ara yapıyorum tgull bu yöntemi. Sürekli böle alıştırmakta istemiyorum ama bu aralar kötü oldum bu konudan bilmiyorumkismile Sabah öle yaptım 2 kayısı yedim aç karnına bide su içtim koca bi bardak. =))

eski kilom:63.3
yeni kilom:63

dava'cim ayni kilodayiz, inschallah hedefimize ula$iriz, cok iyi gidiyosun opuyorumnanaktan

günaydıııın herkeze,

mutluyum geçen haftaki kilom 66,800 şimdi ise 65,500 tartıdan büyük bir zevkle indim yuppiiiiiiiii

super canim, tebrik ederim, iyi kilo vermi$sin, boyle devam zemuszemus

uzulme, bu hafta veremedin, inschallah haftaya cok verirsin, ara ara kilo verememek normal canim. hadi bakalim haftaya birinci olursun inschallah kaydirigubbakcemile2

Kızlar gÜnaydın sabah kalkıp tartıldım ve 70.4 gÖsterİyordu tartı İnanamıyorum Çok mutluyum 11 gÜn oldu dİyete baŞlayalı ve 73.3 İle baŞladım ama Çok azİmlİyİm devammmedİcemmm...

tebrikler canim, pes etmek kesinlikle yok, devam olumunekankayizsmile

Bugün sabah marketten kayısı kurusu aldım. Yine kabızlık yaşamaya başladım. =(

bende de oluyor zaman zaman, ama canim suyu cok ictigim zaman olmuyor bende, yeterince su iciyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…