Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar öğlen ekmeksiz geçiştirdim şimdi karnım gurulduyor form çayı ve form bişküvi yiycem şimdi o biraz bastırır iş çıkışıda eve gidip yine ekmeksiz sebze yiycemm bakalım bu hafta ne yapcazz atmışlı kilolara inmeliyimmm(karnımmmm aççççççç)cokacimcoook

çocukların hasta olması zor oluyor ya... çocuğum yok ama küçük kardeşlerim var onlardan bilyorum, keşke onlar hasta olmasa da onlar yerine ben hasta olsam Allah ım derdim... elinden bişi gelmiyor gözleri sönük sönük bakarken için acıyor zor valla...
inşallah bademcik alınında kulağındaki su da gider, moralini yüksek tut arkadaşım Allah yardımcın olsun...

ben ev işlerinde çoştum son zamanlar yardıma gelim bacım bir günde halılar camlar duvarlar yerler sil süpür tamamdır...

sonunda tanını doğru koyacak bir doktor bulabilmene çok sevindim. tanı koyulduysa gerisi gelir Allah ın izniyle... sevindim senin adınaa.s

Evet semocuğum. Ben o topiği açalı baya oldu. Thor diye bi arkadaşın başarı hikayesini okuduktan sonra çok etkilenmiştim. Ondan nda destek alarak o topiği açmıştım. Şu an girip bişiler yazmıyorum ama. Çünkü 6 dan sonra bişiler atıştırıyorum can sıkıntısından. Fakat hafif şelerle geçiştirince etkisini görüyorsun gerçekten.

eveeeeeeeeet bu gün neler yedim

sabah ;
mısır ve pirinçli birleşimim vardı form un onu yedim

öğle

çorba,cacık kuru fasul ye ama tanelerini yedim

sonra 50gr dondurma

sonra kit kat aldım kendime 50gr da o

sonra 4 de yoğurt yedim

akşamda kayınvalideme gideceğim ve çorba salata yiyeceğim sonrada görümcemle yürüyüşe çıkacağız

bu gün 2,5 litre su içtim 3 e tamamlayacağım artı 1 bardak yeşil çay içtim 1 bardakta evde içerim

bu günki durumum bu artık arsız oldum kaçamak yapıyorum ama yarın yapmayacağım ve 10 tur atacağım spor sahasının etrafında hala başım dönüyor napsam bilmiyorum hiç bişeyden zevk almıyorum kendimi çokmu zorluyorum diyorum ama hayır herşeyden yiyorum kulaklarım ve gözlerimden şüpheleniyorum gözlüğümün zamanı geçti demekki uyuşukluğumdan gitmedim hafta sonu doktora çok uyuşuğum çooook klava:

ozgey süper gidiyosun gerçekten maşşallahhh sana ya.

teşekkür ederim ama başım dönüyor üstelik görüyorsunuz hiç bişeyden ksımıyorum sadece zararlı şeyleri yemiyorum 2-3 senedir bu kiloya düşmedim hiç vucudum isyan ediyor sanırım sende çok ii gidiosun canım

ozgey kaç beden giyiyordun diyete başlamadan, şimdi kaç beden giyiyorsun?

merhabalar herkese nasılsınız?

semocum evet senin msjın gözümden kaçmış sanırım :)) saol canım geç oldu ama kusura bakma.
günün raporunu yazayım hemen:
sabah00 gibi bir kase form müsli..ya elma sirkeli suyumu içmeyi unuttum bu sabahta..hep unutuyorum..

öğle:dışarı çıktım..baya bi gezdim..tatil günüm pazartesi günleri..eve gelince çok acıkmıştım..yemek biraz fazla kaçtı..aslında yemekten çok çilek çok kaçtı..çok seviyorum çileği..

akşam yok tabi artık...öğlen yediğim yeter..şimdilik bukadar...

sılagülcüm sağlık problemlerinden bi kurtulamadın sende ya..Allah yardımcın olsun..Çare arayan herkese şifaa versin inşallah..(amin)

hoşçakalın opuyorumnanaktan

hahaha doktor'lari bir birine du$urme canim opuyorumnanaktan
estagfurullah silagul cum, izin senin canim.
kolay gelsin canim, cok i$in varmi$ valla.
kaydirigubbakcemile5
sağol canımcım ya.yok bacum doktorları birbirine düşürmek değil benimkisi sinir oluyorum hem dünyanın parasını veriyorsun hemde dalga geçer gibi davranıyorlar insana.yok tam teşhisim konsun şikayet edecem o doktor bozuntusunu.

sağol canım üzülmemek elde değil kendimi işe vermeye çalışsamda elim kolum kalkmıyor.mafoldumben

sağol canım ya şükür derdimden anlayan birini buldum.
gel valla iyi olur yok bacum ben senin kadar hamarat değilim sana maşallahben halıların hepsini 1 haftada bitiriyorum ancak eee hepsini 3 er kere silersen 50 metre kareden 150 metre kare .camları perdelerde olunca ancak 3 günde hallediyorum. duvarlara niyetlenmedim bir bunları bitireyim sağ omzunda sorun var sanırım onuda sakatladım sanırsam az bişeyde omzum çıkacak gibi oluyor. dinlene dinlene yapmak zorunda kalıyorum.

sılagülcüğüm çok geçmiş olsun

sağol canımcım.

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bacum ya.bacum yoksam sendemi teyze yapıyorsun bizi bu baş dönmeleri ondanmıkine.:uhm:

sağol canım cümlesine

Slm gelecegin citirlari,

Sabah 10 da: SIKI kahvalti yaptim
Oglen 2 de: yagsiz yogurt
Aksam 4 te: biber, sogan, domates kavurmasi, ama yagsiz
7de: elma
9da: greyfurt, uzum, kiwi

22mayis ta 60 kilo nun altinda olmam lazim kizlar,
diyetimi gittikce SIKILA$TIRICAM, umarim ba$aririm.
:kedi:

Haklisin silagul cum,

Inschallah teh$isin konulur, en azindan care bulmak daha kolay olur.
Allah yardimcin olsun canim, Kendine dikkat et.

ozgey kaç beden giyiyordun diyete başlamadan, şimdi kaç beden giyiyorsun?

valla 44 giyiyordum şuan 42 bedenlerim oluyor belkide 44 den bile fazlaydı xxl tişörtler almaya başlamıştım çünkü 60 yaklaşayım bende before after yapacağım

[/COLOR]
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bacum ya.bacum yoksam sendemi teyze yapıyorsun bizi bu baş dönmeleri ondanmıkine.:uhm:

valla yeni regl i oldum üstelik testte yaptım negatif çıktı sadece başım dönüyor ama sürekli ölemi olurki hamile olunca süreklimi döner miğdem bulanmıyor bence gözlüklerimin derecesi ilerledi kulaklarım yada boynum 3 ünden birimirmirmirmir:sm_confused:

günaydınnnnnnnn kızlar

bu gün kendimi çok ii hissediyorum dünden buyana gözlüğümü takmıyorum başımda dönmüyor yaşasınnnn

Günaydınlar dün yediklerimi yazayım.

Sabah kaşarlı kepekli tost.
Ara 1 muz.
Öğlen 1 kase nesfit.
Ara 6 erik.
Akşam haşlama tavuklu sandwiç kepek ekmeğine. Ayran
Eve gidince 1 dilim kepek ekmeğine çokokrem sürdüm yedim. 1 bardak ta süt içtim.

günaydın kızlar bende geldim
pazar günü günde biraz fazla kaçırınca korktum bu hafta kilo veremiycem diye dün akşam koşarak gittim yürüyüşümü yaptım geldin 100 kere ip atladımm bacaklarım çok ağrıyo ama deydi bencee ayrıca bu ip atlamak insanı çok teletiyo ve yoruyo bu nedenle faydalı olacağını düşünüyorum devam etmeliyim
biraz zor oluyo malum kiloluyum zıplarken hertarafım bi türlü sallanıyooo :)))

beni bu hafata sonunda 60 lı kilolarda göreceksiniz kızlarrr pes etmiycemmm

valla 44 giyiyordum şuan 42 bedenlerim oluyor belkide 44 den bile fazlaydı xxl tişörtler almaya başlamıştım çünkü 60 yaklaşayım bende before after yapacağım

süper ya tebrik ederim...
bende senin gibi 2beden inceldim...
40sıkıyordu, tuniklerle giyiyordum pantolonları, şimdi 40 bol oluyor 38i tunikle giyiyorum. 36larda gözüm yok. tuniksiz 38 giyebilsem yetti gittiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…