canım sorduğun için teşekkürler.ama morelim çok bozuk.
benim canavarı başka kkb ye götürdük.çok öksürüyor iyileşemedi hala.kulaklarında su toplanmış. tekrar bademcik ameliyatı olacak. bu kocama bazen anlatamıyorum nuh deyip peygamber demiyor. zaten 1 ay oldu geniz eti alınalı o zaman inat etti aldırmadı bademciği faydalı diye.anlatamıyorsun bazen işte 2 haftada bir şişen bademciğin nesi faydalı. doktorda ona uydu. neyse başka doktora götürdük.bademcik alıncakta kulaklarında sıvı toplanması geçmezse kulaklarına tüp takılabilinir haberiniz olsun dedi.mafoldumben oğlumda sinüzit olmuş bide.mafoldumbenantibiyotik kullanıyoruz bakalım cuma tekrar kontrole gidicez.
bu arada selam bacular direk cevaplara geçtim
nasılsınız görüşmeyeli?
ben hafta sonunu doktor doktor gezerek geçirdim.
endokrine gittim. birsürü tahlil verdi şeker yüklemeside istedi diğer doktorun söylediklerini anlattım.çikolatanın tadını seviyorsun teşhisini ekmeğin ödem yaptığını tıpta öyle bişey olmadığını söylediğini felan.
salakmış o dedi. sende hipoglisemi var dedi. bende öyle söyledim bunu anlamak için şeker yüklemesi yapmanız gerekiyormuş dedim o zaman beni azarladı dedim.
sen zaten söylemişsin hastalığını o salakmış boşver dedi. ekmeğin ödem yapması içinde kızdı belliki sende gıda alerjisi var dedi. nasıl yokmuş tıpta öyle bişey diye kızdı diğer doktora oh bunun için bile rahatladım yani.
yani beni anlayan biri çıktıya.
neyse daha tahlilleri yaptıramadım.oğlum evde onunda gidemem hastaneye 4 saat sürecek şeker yüklemesi tahlili.ultrasonlarım felanda var.
kan tahlileri yaptırmadan bişey yapamıyorum izninizle bu hafta sonkez izinli olmak istiyorum.çarşamba akşam gelecek annem ondan sonra yapabilirim tahlilleri.
bu arada ev darma dağın çamaşırlar tüller camlar hepsi beni bekliyor.:bbo:
slm kizlar,
pirlanta cim, senin yazdigin bir topik buldum canim.
aksam 6dan sonra yemek yemeyerek zayiflayalim diye opuyorumnanaktan
hafta sonu kendime izin vermi$tim, bugun tekrar basliyorum 6dan sonra sadece meyve
yicem, inschallah cuma ya kadar kararliyim, bakalim
ozgey süper gidiyosun gerçekten maşşallahhh sana ya.
teşekkür ederim ama başım dönüyor üstelik görüyorsunuz hiç bişeyden ksımıyorum sadece zararlı şeyleri yemiyorum 2-3 senedir bu kiloya düşmedim hiç vucudum isyan ediyor sanırım sende çok ii gidiosun canım
sağol canımcım ya.yok bacum doktorları birbirine düşürmek değil benimkisi sinir oluyorum hem dünyanın parasını veriyorsun hemde dalga geçer gibi davranıyorlar insana.yok tam teşhisim konsun şikayet edecem o doktor bozuntusunu.hahaha doktor'lari bir birine du$urme canim opuyorumnanaktan
estagfurullah silagul cum, izin senin canim.
kolay gelsin canim, cok i$in varmi$ valla. kaydirigubbakcemile5
çocukların hasta olması zor oluyor ya... çocuğum yok ama küçük kardeşlerim var onlardan bilyorum, keşke onlar hasta olmasa da onlar yerine ben hasta olsam Allah ım derdim... elinden bişi gelmiyor gözleri sönük sönük bakarken için acıyor zor valla...
inşallah bademcik alınında kulağındaki su da gider, moralini yüksek tut arkadaşım Allah yardımcın olsun...
ben ev işlerinde çoştum son zamanlar yardıma gelim bacım bir günde halılar camlar duvarlar yerler sil süpür tamamdır...
sonunda tanını doğru koyacak bir doktor bulabilmene çok sevindim. tanı koyulduysa gerisi gelir Allah ın izniyle... sevindim senin adınaa.s
sılagülcüğüm çok geçmiş olsun
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bacum ya.bacum yoksam sendemi teyze yapıyorsun bizi bu baş dönmeleri ondanmıkine.:uhm:eveeeeeeeeet bu gün neler yedim
sabah ;
mısır ve pirinçli birleşimim vardı form un onu yedim
öğle
çorba,cacık kuru fasul ye ama tanelerini yedim
sonra 50gr dondurma
sonra kit kat aldım kendime 50gr da o
sonra 4 de yoğurt yedim
akşamda kayınvalideme gideceğim ve çorba salata yiyeceğim sonrada görümcemle yürüyüşe çıkacağız
bu gün 2,5 litre su içtim 3 e tamamlayacağım artı 1 bardak yeşil çay içtim 1 bardakta evde içerim
bu günki durumum bu artık arsız oldum kaçamak yapıyorum ama yarın yapmayacağım ve 10 tur atacağım spor sahasının etrafında hala başım dönüyor napsam bilmiyorum hiç bişeyden zevk almıyorum kendimi çokmu zorluyorum diyorum ama hayır herşeyden yiyorum kulaklarım ve gözlerimden şüpheleniyorum gözlüğümün zamanı geçti demekki uyuşukluğumdan gitmedim hafta sonu doktora çok uyuşuğum çooookklava:
sağol canım cümlesinemerhabalar herkese nasılsınız?
semocum evet senin msjın gözümden kaçmış sanırım :)) saol canım geç oldu ama kusura bakma.
günün raporunu yazayım hemen:
sabah00 gibi bir kase form müsli..ya elma sirkeli suyumu içmeyi unuttum bu sabahta..hep unutuyorum..
öğle:dışarı çıktım..baya bi gezdim..tatil günüm pazartesi günleri..eve gelince çok acıkmıştım..yemek biraz fazla kaçtı..aslında yemekten çok çilek çok kaçtı..çok seviyorum çileği..
akşam yok tabi artık...öğlen yediğim yeter..şimdilik bukadar...
sılagülcüm sağlık problemlerinden bi kurtulamadın sende ya..Allah yardımcın olsun..Çare arayan herkese şifaa versin inşallah..(amin)
hoşçakalın opuyorumnanaktan
ozgey kaç beden giyiyordun diyete başlamadan, şimdi kaç beden giyiyorsun?
valla 44 giyiyordum şuan 42 bedenlerim oluyor belkide 44 den bile fazlaydı xxl tişörtler almaya başlamıştım çünkü 60 yaklaşayım bende before after yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?