Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın arkadaşlaarr,
dün sabah ne yediğimi yazmışmıştım ya?
neyse yazim

sabah
kaşarlı kepek ekmek tost 1ince
arada 2kayısı
öğleden önce 7çay bardağı ılık su
öğlen yarım makarna
türlünün içi
salata
1dilim ekmek
şimdi hatırladım buraya kadar yazmıştım komşuya gidecem demiştim.
komşuda yediklerim
1kase kısır
1dilim kek
2ıspanaklı gül böreği

akşam kendime egzersiz planı yaptım.
dün yaptıklarımı yazim sizlere
düz mekik: 30 defa
ters mekik: 20defa
çapraz mekik: 40defa
ters kol ters bacak:20defa
alt karın için: 20 defa
dış bacak hareketi: 40defa
iç bacak hareketi: 40defa
ip atlama: 70defa
çömelip kalkma: 20defa
geriye tekme: 40defa

ayrıca egzersizlerden önce 15dakka koştum. egzersizler sırasında ve sonunda toplam 1litre su(birazı sade birazı yeşil çay kekik çayı yaparak)
gün boyuda toplamda içtiğim su 2litreyi geçti...
bu arada sabah sabah miğdenizi bulandırdıysam özür dilerim ama ben büyük tuvaletime çok az çıkıyorum büyük tuvaletim gelmiyor ya... yapamamaktan değil günde bir kez geliyor wc ye gidesim.

tgull ne kadar çok spor yapıyosun yaaa

ben çalışıyorum akşam eve gelince bişeyler atıştırıyorum
1 saat yürüyorum
100 kerede ip atlıyorum ve sonra hiçbirşey yapacak halim kalmıyoo

mekik çekeyim diyorum ama halim kalmıyooo yaaa bide zaten gece olmuş oluyor hemen yatıyorum bravo valla sana,bide bende senin sorunundan muzdaribim büyük tuvalete zor çıkıyorumm çok gıcık bi durum..

bide kızlar ben yürüyüş yapıyorum ya zayıfladığım anlaşılıyo ama göbeğim gitmiyo sanki yaa yürüdüğüm için basen bölgesinden veriyom galiba göbek için ne yapsamki mekikden başka bi öneriiniz varmı??

aynı gidiyoruz senle 60 a düştüğümüzde bir kahve içeriz kutlama amaçlı artık sırnaşık şey60 a düşeyim benimde hededim 55 e kadar bişey olmak 58-57 olur inşallah

ay keşkeee... valla ben şu 60ı bi görsem çook mutlu olacam 59 arsızlığımdan istiyorum. aslında pek arsızlık sayılmaz hani vücut hep 1-2kilo oynuyorya, öyle 1,2kilo alsamda çok rahatsız olmadan strese girmeden verim istiyorum. neyse artık o günleri bir görimde hayırlısıyla.
bir komşumla anlaştık. ben işten gelince birlikte yürüyüşe gideceğiz.

aslında çok spor yapmıyorum arkadaşım. diyete başlayınca ilk bir ay yaptım sonra işler yoğunlaştı bıraktım. sporsuz çok zor kilo verdiğimi farkettim.şimdi kilo vermekte zorlanıyorum bide son zmanlarda boğazıma sahip olmaktada zorlanmaya başlayınca verdiğimide geri almim hatta az da yediğimi yine düzene sokarsam kilo veririm vücut şekillensin hem diye plan yapıp başladım. kendime gazda verdim bir kağıda yapacağım hareketleri ve sayılarını yazdım dün başladım inşallah gazım hemen bitmezde devam ederim.

günaydın arkadaşlar, dün yediklerim hiiiçççç iç açıcı değil o yüzden yazmıyorumm
halbuki pazatesi ne güzel 2 saat yürüüdüm zind eve hafif hissediyordum kendimi
dün sabah iş görüşmesine gittim, nasıl sonuçlanır bilmiyorum
sonrası maalesefff kötüydü

göbek en belalı bölge en az hareket eden yer olduğu için en çok sorun orada. göbekle ilgili mekik çekmekten başka bişi gelmiyor aklıma. ben spor yaparken streçle sarıyorum kendimi, deneyebilirsin sanki daha iyi oluyor gibi hissediyorum. ya benimde göbek düze yakın ama belimin yanındaki bıngıldaklar gitmiyoooo...eski filmlerdeki dansözler gibi belim, az bi göbek ve şişik yanlar...
diyete başlamadan ölçülerimi bir kağıda yazmıştım bak şöyleydi
-bel(en ince yerinden ölçümü, göbek deliğinin üst tarafı en ince): 73
-bel(en kalın yerinden ölçümü, göbek deliği hizası en kalın): 92
-basen(en geniş yerden ölçümü): 103
-bacak(baldırın en çok olduğu en kalın yerinden): 60

ölçüler yukarıdaki gibiydi diyete başlamadan. dünde ölçtüm,
iki ay sonunda yani
-bel(ince yerden):71 ->2cm gitmiş
-bel(kalın yerden):83 ->9cm gitmişalkisalkisalkis
-basen(en kalın yerden): 101 ->2cm gitmiş.
-bacak(en kalın yerden): 58 ->2cm gitmiş.

ölçüleride yazmaya başladım. kiloyu yazınca insan az yediklerine dikkat etme ihtiyacı hissediyor . bende ölçüleride yazim bari belki sporda devamlılık sağlarım bu şekilde.
haftaya tekrar ölçüp yazacağım.

kızlar ne dersiniz... yine kilolarla yarışalım ama ölçülerimizide paylaşalım ne kadar inceliyoruz yazalım.
sılagül olur mu ki? kurallara aykırı olur mu bu:uhm:

tgull yok yok bitmz baksana bir sürü kilo vermişsin sen yine verirsin yani yaparsın o hareketleri hem istedikten sonra kilo vermek sorun değilll(bende biraz gaz vereyim bari arkadaşım zaten burada paylaşımda bulunmamuzın sebebide bu değilmi birbirimizi gaza getirmek opuyorumnanaktan)

çok geçmiş olsun canım, insanın içi parçlanıyorya,oğlun kaç yaşında canım, benimkinin d egeniz eti alınabilir , allah bir an önce şifasın versin canım
:hooray: vaooow süpersinnnnnnnn

tabi canım gazsız yürümüyor bu işler sağolasın. ama benim gaz çok çabuk bitiyor onun için sık sık kendime yeni icatlar çıkarıyor yapacak yeni şeyler arıyorum ki onların gazına heyecanına birşeyler yapıp zayıflim diye. gaza geliyor uğrşıyorum az kilo veriyorum gaz bitiyor sıkılıyorum bir duraklama oluyor yine az bi gaz daha az daha zayıfla sonra durakla derken böyleyim işte dur kalk dur kalk derken zayıflıcam artıkbuyrunnnnnnnnn

kendime bazı komik gaz verme yönytemlerimi yazim size çok komik ama hoş oluyor.
-hani dedimya ideal kiloya kadar alışveriş yok diye, zamanım olunca çok nadir mağzaya gidiyorum deneyip deneyip çıkarıyorum kendimi hem yeni hem daha küçük beden içinde iyi hissediyorum sonra hepsini bırakıp çıkıyorum(satıcı çok sinir oluyor ama her seferinde farklı yerdeyim)
-evde önce eski çok bol gelen kıyafetleri giyiyorum, sonra eskilerden kalmış küçük bedenler al bir gaz daha...
- sürekli yanında olan pek farkı anlamıyor ama arada bir gören anlıyor ya, genelde bol ve şişman gösteren kıyafetleri giyiyorum belimdede sauna kemer kalın gösteriyor sonuçta ama kimse bilmiyor belimde onla gezdiğimi sonra arada bir haftada veya iki haftada bir tam üstüme oturan ince gösterenleri giyiyorum. herkes aaa ne güzel incelmişsin nasıl zayıfladın falan diyor. bir gazda oradan.

biraz çocuksu oyunlar ama mutlu oluyorum...

Bende hep beyaz tıŞÖrtlerı dÜŞÜnÜyorum olmayan ve bÜyÜk gelen kıyafetlerı gıyıp aynanın karŞısında aferın sana Özge aferın dıyorum sevınıyorum sonra uzun zamandır gÖrmedıĞım ınsanların yanına gıdınce Çok zayıflamıŞsın dıyorlar ben ıŞlerı bıraktıysam tekrar sarılıyorum ve zayıflamayı ve gÜzelleŞmeyı sevıyorum

sılagüüül,
nerelerdesin....
bir süredir yoksun yokluğun farkediliyor.
bir problem yok inşallah?

bakın ne bulduum...
Alış-Veriş Yapmak: 232,5 (1 saat)
Araba Kullanmak: 217,5 (1 saat)
Ayakta Durmak: 101,5 (1 saat)
Bahçe ışleri (Çim Biçmek): 420 (1 saat)
Bahçe ışleri (Çitle Çevirmek): 289 (1 saat)
Bahçe ışleri (Kazmak): 472,5 (1 saat)
Bahçe ışleri (Tırmıklamak): 202,5 (1 saat)
Basketbol: 517,5 (1 saat)
Bilardo Oynamak: 157,5 (1 saat)
Bisiklete Binmek: 307,5 (30 dk)
Cam Silmek: 221,5 (1 saat)
Egersiz Bisikleti (20 km/s): 214
Halı Süpürmek : 169 (1 saat)
ıp Atlamak (125 atlama/dak): 664
ıp Atlamak (70 atlama/dak): 607,5
ıp Atlamak (80 atlama/dak): 615
Jimnastik: 247,5 (1 saat)
Ortalığı Toplamak: 232,5
Oturarak Yazmak: 109
Rahatça Uzanmak: 82,5
Step (20 adım/dak): 267,5
Step (40 adım/dak): 535
Step (60 adım/dak): 798
Televizyon Seyretmek: 82,5
Uyumak: 64
Ütü Yapmak: 124
Yemek Pişirmek: 169
Yemek Yemek: 86,5
Yerleri Silmek (Bez ıle Ovmak): 409
Yerleri Silmek (Sopalı Bez ıle): 232,5
Yürüyüş (Asfalt): 300
Yürüyüş (Çim): 304
Yürüyüş (Hafif Eğim): 307,5
Yüzme (Hızlı Kulaç): 585
Yüzme (Kurbağalama): 607,5
Yüzme (Sırt Üstü): 634
Yüzme (Yavaş Kulaç): 480

süpermiş teşekkürler.

Selamlar. Bugün çok yoğunum iş yerinde mağlesef =(

Dün yediklerimi yazayım
Sabah Kepekli tost
Ara nESkafe
Öglen Domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği
Ara 6 7 yeşil erik
Akşam 1 tabak makarna
Ara 2 kremalı bisküvi, 1 bardak kola.

slm tgull cumm, benim ölculerim seninkine cok benziyor canim, tipimiz ayni olsa gerek.
benim basende 98 civari, ve belimin ice yeri 70 gibi.

guzel gidiyosun canim, baya incelmi$ toplam 15 cm gitmi$

dun yediklerim

sabah: 2 kizarmis ekmek le, light surme peynir
ara: 1 havuc
oglen: 1 kizarmis ekmek le, cemen
ara: kucuk bir dilim pasta
aksam: biber, domates, patlican kavurma az yagli

2 litre su
veeeeeeeeeeee 200 gram vermisim

Yarin oglen yuzmeye gidiyorum annemle, biraz kalori yakmam gerek.
2 haftadir spor yapmiyorum, cumartesi pazar spor salonuna gidicem inschallah
isim cikmazsa.

slm canim, menu guzel olmus tebrikler
cola light mi yoksa normal mi ictin?
arasinda cok fark var malesef
klava:

oo süper süper maşallah bu hafta iddalısın sanırım

ne guzel canim, inschallah en kisa zamanda istedigin kilo ya inersin, kiyafetlerin bol geldigini gormek insana daha cok motivasyon veriyor,
kendini kelebek kadar hafif hissediyorsun degilmi.
insan ne kadar mutlu oluyor iltifat alinca Bende gecen hafta 3 tane iltifat
aldim, "aah ne kadar zayiflami$sin, nasil yaptin?" dediler
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…