Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

beni bu hafata sonunda 60 lı kilolarda göreceksiniz kızlarrr pes etmiycemmm

süper ya tebrik ederim...
bende senin gibi 2beden inceldim...
40sıkıyordu, tuniklerle giyiyordum pantolonları, şimdi 40 bol oluyor 38i tunikle giyiyorum. 36larda gözüm yok. tuniksiz 38 giyebilsem yetti gittiii...

woow süpersin sende benimde gözüm yok 0 bedenlikte 38-40 giysem yeter 40 beden bir gömleğim vardı olmuyordu artık oluyor 40 beden pantolonlarıma girebiliyorum a.s

dün kışlıkları kaldırdım
44-42beden takımlar kaşe pantolonlar vardı poşetledim bir ihtiyaç sahibine vereceğim. onları bir daha dolabımda görmek istemiyorum, Allah o bedenleri giymeyi tekrar nasip etmez inşallah(hamilelik hariç)
çok az 40beden kıyafet kaldı elimde... inşallah bir dahaki kış onlarda olmaz.

yazlıklarıda çıkardım...
çok zevkliydi özlemişim cıvıl cıvıl renkli ince yazlık kıyafetlerimi. bazılarınıda denedim aşırı boldu. çok sevdiklerimi ayırdım terziye verecem gerisi yer bezzi:teytey:
nasıl mutlu bir akşamdı çok mutlu oldum:dance:
ama uzun sürmedi :çok üzgünüm:

sabah dayanamadım hani hafta sonu çok yedim ya tartıya çıktım....
65lere düştüm diye seviniyordum ama 66ları gördüm yine...
o kadar dikkat ediyorum spor yapıyorum hemen kilo gitmiyor tartıda minnetle fark oluyor ama biraz kaçırsam hemmen tartıya yansıyor bu adaletsizlik ya senağlama

diyete sıkı sıkı dönmem kaçamak falan yapmamam ve kendime iyi bir spor planı hazırlamam lazım.
düzenli koşu yürüyüşede başlamalıyım. sanırım vücudumdaki karayağlara sıra geldi ve gitmeleri hiç kolay olmayacak...
bu arada lahana yağım bitti sabah tekrar alsam mı ki:uhm: belimde 6cm incelme var ama 5kilo verdim ondandır herhalde o incelme...
geçen sene eşimle basket oynuyorduk şimdi yoğun geç geliyor, aslında yanıma arkadaş bulsam birlikte basket oynasak hem zevkli hem iyi kalori harcatıyor.

basket oynamaya gelim dicemde çok uzağız bende yanıma birini arıyorum spor yapcak

woow süpersin sende benimde gözüm yok 0 bedenlikte 38-40 giysem yeter 40 beden bir gömleğim vardı olmuyordu artık oluyor 40 beden pantolonlarıma girebiliyorum a.s

giyemediğimiz kıyafetleri giyebilmek ne büyük mutluluk dimi... gömlek diyince geldi aklıma benimde çook sevdiğim iki gömleğim vardı aldığımda bile tam olmuyodu üstüme sıkıyordu ama beğendiğim için almıştım. denemedim ama merak da ediyorum olur mu acaba diye, onları giyebilmek çoook istiyorum. ozgey çok güzel zayıflıyorsun diyet yapmak dışında ekstra yaptığın birşey var mı zayıflama çayı, zayıflama kürü gibi...
ben çok zorlanmaya başladım zayıflamaya yardımcı birşeylere başlasam iyi olur
bu konuda tavsiyeye açığım...
benim yaptıklarımıda söylim
zencefil çayı,
papatya çayı,
adetliyken kiraz sapı
her gün en az 2bardak yeşil çay....

Banada etekler pantolonlar 38 rahat oluyor. Üstte bazen 40 bazen 38 oluyor. Önceden aldığım bikaç 42 bedenlerden bende kurtuldm =)) Bu hafta sonu yazlıklarımı bende çıkarayım.

Basket oynamayı bende çok istiyorum ama benimde yanımda biri yok. Kardeşim basketle çok haşır neşir Üniversitede okuyor. ama saatlerimiz çakışmıyor. Benim eve gitmem zaten 8 oluyor. Hava kararıyor. doğru düzgün oynucak yer yok ama evde 3 tane basket topu var sempatiksalakcinni 2 tane de valeybol topu var sempatiksalakcinni

basket oynamaya gelim dicemde çok uzağız bende yanıma birini arıyorum spor yapcak

valla yakın olsak çok iyi olurdu.
kapalı yüzme havuzu varmış derincede haftasonlar 14:00gibi ve 70tl miş. bana çok uygun geldi ama işte tek başıma eşim yollamıyor. sanırım bayan erkek ayrı. yüzme çok süper bir spor vücudu çok güzel forma sokuyor ama işte onada tek olduğum için gidemiyorum. hafta sonları çalışıyor musun arkadaş olda bana gidelim olmaz mı...

beni bu hafata sonunda 60 lı kilolarda göreceksiniz kızlarrr pes etmiycemmm

400gram kalmış zaten 60lara inmene... bence inersin. bu arada ne kadar zamandır 70li kilolardasın.
uzuun zaman taşıdığın kilo olunca vermesi zor oluyor ama imkansız değildir.

hiç bişey yapmıyorum ben çok kola içerdim çok abur cubur yerdim ama onları bıraktım bende yeşil çay içiyorum 2-3 bide en çok su içmeye çalışıyorum günde 3 litre felan gerçi bu günlerde şevkim kırıldı

gitmesine gidelimde ben öle kapsamlı bir şekilde yüzme bilmiyorum ve sudan korktuğum için denemektende korkuyorum çok ayıp ama sırnaşık şey yüzmeyi öğrenemedim bir türlü:kedi:

bak ne güzel işte, yüzmede öğretiyorlar... istersen ben de öğretirim sana:1hug:
havuz derin değildir ve can kurtaran ve hocalar da varmış.

ammada gevezelik etmişim sabah sabaah...
ne yediklerimide yazayıım.
sabah
2bardak su
1dilim kepek ekmekle kaşarlı tost ve 1su bardağı yeşil çay içtim.(kaşarlı değil beyaz peynirli olsa daha iyi olurdu ama eşim benden erken çıkıyorya kendine tost yapmış banada kepek ekmekle hazırlamış bende hazır diye yedim)

arada 2kayısı

şimdi öğlende
önce 7çay bardağı ılık su içtim
yemektede türlünün içi,
yarım porsiyon makarna,
salata
ve bir dilim ekmek..
akşama komşuya davetliyim,
inşallah çok abartmadan kapatırım günümü.

şimdi kendime spor planı yapacam.
30mekik, 100ip atlama falan yazacağım araştırim bakalım bacak inceltme ve bel inceltme için egzersizleri planımı sizlerlede paylaşacağım.
sizde faydalı bulduğunuz hareketler varsa söyleyin eklim arkadaşlar...

arada

bak ne güzel işte, yüzmede öğretiyorlar... istersen ben de öğretirim sana:1hug:
havuz derin değildir ve can kurtaran ve hocalar da varmış.

korkuyoruuuuummmmm ama genede düşüncem ben tatile gittiğimde öle kenarda köşede duruyorum yada eşimin koluna yapışıyorum yok ağzıma gitcek yok burnuma kulağıma gitcek deli ettim bu sene onu senağlama

egzersizine 100 er tane de bacak hareketi ekle bide ayakta dimdik durup oturup kalkıyorsun ya yere ondan ekle

sende bayağ bi kilo vemişsin nasıl verdin ne kadar zamanda verdin tgull

tamam 6sayfa egzarsizlierle ilgili yazı çıkardım
hangi egzersiz nereye iyi gelir nasıl yapılır diye... onları akşam bir derleyeceğim. bir plan yapacağım.

tamam 6sayfa egzarsizlierle ilgili yazı çıkardım
hangi egzersiz nereye iyi gelir nasıl yapılır diye... onları akşam bir derleyeceğim. bir plan yapacağım.

aynı gidiyoruz senle 60 a düştüğümüzde bir kahve içeriz kutlama amaçlı artık sırnaşık şey60 a düşeyim benimde hededim 55 e kadar bişey olmak 58-57 olur inşallah

çok sağol canım benim inan bende o kadar mutluyumki 10 aydır bu günü bekliyodum belki kimilerine kısa gelebilir bu süre ama inanın beklemek her ay ümit etmek çok zor inş. kimse yaşamaz bunları Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ve kimseyi aratmasın evet sılacım dualarımız kabul oldu sizlerede çok teşekkür ederim benim için çok dualar ettiniz Allahta sizin dileklerinizi kabul etsin inş. :Saruboceq:

günaydın kızlar,

yavaş yavaş eski tempoma geri dönüyorum dün bunları yaptım ve yedim ;

sabah :
300 gr çilek
öğle:
domates çorbası
çok az yoğurtlu makarna yedim
aralarda
çilek ve elma yedim
akşam
yeşil fasulye ama 3 dilim uno esmer ekmek yedim

sonra yürüyüşe gittim ve 5 tur attım
eve geldim
120 civarı mekik 100 er bacak hareketi 50 de zıpladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…