doğru diyorsun Semo cum amaç zayıflamak ikinci üçüncü fark etmez ama yine söylim dedim rahatsız oldum ikincilik senin hakkındı diye.
teşekkür ederim ikinciliği bana hediye ettiğin için :1hug:
ozgey süper gdiyor maaşalah,
boshayallersmile çok azimlisin ozgey sana özeniyorum ya...
merhabalar arkadaşlar...
semo sende buralardasın demek..eski arkadaşlardan kimse yok diyordum bende sılagül dışında..
ne yedim içtim yazayım:
sabah kahvaltı yapamadım..erkenden dersaneye gittim..
öğle arasında bir simit bir ayran.
akşam gelincede form müslimi yedim bir kase..birazdanda meyvemi yicem...
şimdilik bu kadar..hoşçakalın..mutlu kalın opuyorumnanaktan
doğru diyorsun Semo cum amaç zayıflamak ikinci üçüncü fark etmez ama yine söylim dedim rahatsız oldum ikincilik senin hakkındı diye.
teşekkür ederim ikinciliği bana hediye ettiğin için :1hug:
ozgey süper gdiyor maaşalah,
boshayallersmile çok azimlisin ozgey sana özeniyorum ya...
cuma gün boyu iyi gidip akşam misafirlerle birlikte çok yemiş abartmıştım, dünyani cumarteside kahvaltıda çok kaçırdım. uzundur evimde eşimle güzel bir kahvaltı yapamamıştık iş güç yüzünden onun hasreti olsa gerek. ilkindi de bir tabak makarna yemiştim öyle mahfettim dünü ama makarnadan sonra bişi yemedim acıkınca yarım bardak leblebi ve yeşil çayla kayısı yedim bastırsın diye... ama fark ettimde cuma koşturmacayla geçti. dünde kalktığımdan yatana kadar neredeyse toprakla saksı çiçek işleriyle temizlikle uğraştım. belki onların hatrına yediklerim hemen depolanmaz. en azından öyle ümiit ediyorum.
bu günde çook işim var. duvarları silecem, camlar silinecek leş gibi... toz alacam, kışlıkları yıkayıp kaldıracam, balkonlar yıkanacak bir iki halı var. şimdi kalkıp koşarak yaparsam yatana kadar biter diye düşünüyorum. şimdi lahana yağıyla steçlicem bacaklarımı göbeğimide koşacam akşama kadar oh olsun bana hakettim yediklerimin cezası...
hepinize iyi hafta sonları
iyi güzel günler..
kendinize çook iyi bakın...
kızlar herkese günaydınlar olsun
ben bugün çok mutluyum hemde çoooooooooooooooooookkkkkkk :sm_cool:
avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum Allahıma şükürler olsun HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :sm_cool: :teytey:
çok dua etmiştim RABBİME ve dualarım karşılıksız kalmadı sizlerde çok dua ettiniz benim için hepinize çok teşekkür ederim şimdilik aranızdan ayrılıyorum ama yinede girip sizlerle muhabbete devam edicem
darısı tüm isteyenlerin başına olsun diyorum :Saruboceq:
kızlar herkese günaydınlar olsun
ben bugün çok mutluyum hemde çoooooooooooooooooookkkkkkk :sm_cool:
avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum Allahıma şükürler olsun HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :sm_cool: :teytey:
çok dua etmiştim RABBİME ve dualarım karşılıksız kalmadı sizlerde çok dua ettiniz benim için hepinize çok teşekkür ederim şimdilik aranızdan ayrılıyorum ama yinede girip sizlerle muhabbete devam edicem
darısı tüm isteyenlerin başına olsun diyorum :Saruboceq:
Hepinize günaydınlar. Güzel bir hafta diliyorum herkese.
Hafta sonu yediklerimi tam olarak hatırlamıyorum ama kaçırdım mağlesef.
O yüzden bugün işe yürüyerek geldim. Biraz olsun yediklerimi eritmişimdir.
Akşam da 1 saat yürüyerek gidicem eve.
canım ne kadar zamandır evliydin
prenses çok sevindim senin adına...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin... tabi uğra ara sıra sohbet edelim... sen aldığın kiloları biz verdiklerimizi yazalım vee iki tarafta güzel haberler verip birbirimize mutlu olalım.
tekrar tebrik ederim...
iyi günleer...
Gözun aydin canim, ALLAHIM sana kolay bir hamilelik ve kolay bir dogum nasip etsin inschallah olumunekankayizsmile Aramizdan ayrildigina uzuldum canim yaa... dogumdan sonra gel tekrar ha :kedi: Özletme kendini ara ara gir, darisi isteyenlerin basina amin zemuszemus
saol tonti$, sanada tebrikler, aynen oyle canim yilmak yok. ideal kilomuza ula$ana kadar devam kaydirigubbakcemile3
saol canimmmmmmmm, kendinide kinamaklava: haftaya sende ilk 3e gir kaydirigubbakcemile
Sorun ettigin seye bak canim, ikinci ucuncu ne fark eder, hedefimiz zayiflamak dereceye girmek degil, ikinciligi sana armagan ediyorum cayimin sekeri :hooray: :sm_cool:
Allah yardimcin olsun canim, SIKMA canini inschalah en kisa zamanda hepsi yoluna girer olumunekankayizsmile
800 gram iyi bence, morelini bozma, valla canim benim kolestrol'de biraz yuksek, nasil oluyor ben anlamiyorum, yagsiz da yiyorum ama benim tahminim sucuk tan yuksek benimki, ama baya bir azalttim sucugu guclubacismile
prensesss016 tebrikler ALLAH HAYIRLISI İLE DÜNYAYA GETİRMEYİ NASİB ETSİN ÇOK SEVİNDİM ARTIK DARISI BAŞIMAA VE TÜM İŞTEYENLERE HAYIRLISI İLE AMA ÖNCE BİRAZ DAHA ZAYIFLAMALIYIM:Saruboceq:
delikafadulden:içelim::1hug::asigim::icecream:hihoyyyt
Prensessssssssssssssssssssssss çok sevindim ya süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..:CüvCüv:.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yarabbim bütün olmayanlara nasip etsin bu sevinci ya :teytey::teytey::teytey:
Aramızdan ayrılma yine yaz sen buralarda ol.
Özletme kendini lütfen...
günde 2 saat süper olur benceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?