Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

doğru diyorsun Semo cum amaç zayıflamak ikinci üçüncü fark etmez ama yine söylim dedim rahatsız oldum ikincilik senin hakkındı diye.
teşekkür ederim ikinciliği bana hediye ettiğin için :1hug:
ozgey süper gdiyor maaşalah,
boshayallersmile çok azimlisin ozgey sana özeniyorum ya...

tünaydın kızlar, dünkü moral bozukluğyyla yeme düzeni şaştı ama biraz stepperımla çalıştım

bugün standart kahvaltımı yaptım, ayıca dün metobolizma hızlandrıcı çayımı yaptım, içine ekstradan maydanoz tohumu kattım, dün akşamdan beri içiyorum, inşallah işe yarar , eşimde evde artık rahat rahat yüryüşüme gidebilirm.

benden şimdilik bu kadar

slmm canlarm!
dünkü yediklerm:
sabah:
kalkarkalkmaz ilk önce 1 büyük bardak sirkeli ılık su, 1 bardak yeşil çay, 1 bardak funda çayı, sonra;
omlet,
1 dilim ekmek,
2 zeytin,
şekersz çay,

öğlen:
yarım gözleme,1 bardak ayran,

akşam üstü:
6-7 tane yaprak sarması,
1-2 kaşık yoğurt,
yarm kase yoğurt çorbası.

byyy hihoyyyt

öğlen bir kase çorba, 2 kaşık light yoğurt 1 salatalık, 1 domates yedim
pazarda dyanamadım mısır aldım, 1 mısır yedim

stepperımla 400 adım attım, her gün 100 er arttırıcam

teşekkürler arkadaşlar azmimi sizlerden alıyorum a.s.

selam kızlar

valla ben hafta sonları ne yediğimi hep unutuyorum ama çizgimden dışarı çıkmıyorum bu gün gün boyu dışarda idim pasaporalanın mülakatlarına gittim katılıp eğlenmeyi çok istiyorum inş. olur

merhabalar arkadaşlar...

semo sende buralardasın demek..eski arkadaşlardan kimse yok diyordum bende sılagül dışında..

ne yedim içtim yazayım:
sabah kahvaltı yapamadım..erkenden dersaneye gittim..

öğle arasında bir simit bir ayran.

akşam gelincede form müslimi yedim bir kase..birazdanda meyvemi yicem...

şimdilik bu kadar..hoşçakalın..mutlu kalın opuyorumnanaktan

ii akşamlarrr kızlarr!

bugün yediklerm:

sabah:
kelkınca hemen 1 bardak sirkeli ılık su,1 bardak yeşil çay,1 bardak funda çayı,
1 dilim ekmek,
biraz fırında kızamş patates,
1 zeytn

öğlen:
1 elma, yarım greyfurt,
1 bardak form çay.

akşam:
2 tane tavuk but (ızgarada)
1 bardak ayran,
1 dilim ekmek.

ve 1 saat tempolu egzersiz,
30 dk koşu.

byy kaydirigubbakcemile2

Slm cabik cim, gecen yazdim sana, inschallah alinirsin gruba tekrar diye.
Mesaj im gozun den kacti galiba, evet burdayim hala, gitmeye niyetim yok
guclubacismile

Bu hafta birincilik icin yari$alim, inschallah opuyorumnanaktan

canim ya, ben hafta sonlari dikkat etmiyorum, kendime izin veriyorum,
hafta sonuda diyet yaparsam, cabuk SIKILIYORUM.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

günaydın fıstıklar

dün akşam tavuk ızgara ve semizotu salatası yedim, sonrada elma yedim işte

eşim evd eolduğu için mecburen geç kahvaltı edicez artk , gittim 2 ceviz 2 kayısı yedim, metobolizma yavaşlamasın diye
ayyy şaşacak benim yemek düzeni iyice artık
eşim 2 öğün yer sadece bakalım nasıl yapıcaz

deva ne kadar az yiyorsun yaaa, dayanabiliyormusun o kadar açlığa

prensesss016 tebrikler ALLAH HAYIRLISI İLE DÜNYAYA GETİRMEYİ NASİB ETSİN ÇOK SEVİNDİM ARTIK DARISI BAŞIMAA VE TÜM İŞTEYENLERE HAYIRLISI İLE AMA ÖNCE BİRAZ DAHA ZAYIFLAMALIYIM:Saruboceq:

KIZLAR HAFTA SONU YOKTUM EVDE NET YOK ıŞYERıNDEN GıRıYORUM GELıRGELMEZ ıLK ıŞıM SıTEYı AÇMAK OLDU YAAA BEN HAFTA SONU ÇOK KÖTÜ ŞEYLER YAPTIM GÜNÜM VARDI VE BıRAZ FAZLA KAÇIRDIMMM AMA BUNUN ACISINI ÇIKARTICAM ıP ATLAMAYA BAŞLIYORUM YÜRÜYÜŞ YAPARKEN TANIŞTIĞIM BıR ARKADAŞ BASEN VE ÜST CACAK BÖLGESıNDEN ZAYIFLAMAK ıÇıN ıP ATLAMIŞ 10 KıLO VERMıŞŞ YANı ARTIK 1 SAAT YÜRÜYÜŞ + ıPATLAMA YAPICAM..ŞıMDı BıRAZZZ ÇALIŞIM BARı YOKSA KOVULACAM ıŞTENNmafoldumben

delikafadulden:içelim::1hug::asigim::icecream:hihoyyyt

Prensessssssssssssssssssssssss çok sevindim ya süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..:CüvCüv:.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yarabbim bütün olmayanlara nasip etsin bu sevinci ya :teytey::teytey::teytey:
Aramızdan ayrılma yine yaz sen buralarda ol.
Özletme kendini lütfen...

nescim diyetisen de bana ip atlama verdi
verdide evde güm güm atlanmaz, parka bahçeye gitmek lazım, bende steperımı yapıyorum onun yerine
ne güzel 10 kilo vermiş darısı başımıza diyorum

Hepinize günaydınlar. Güzel bir hafta diliyorum herkese.
Hafta sonu yediklerimi tam olarak hatırlamıyorum ama kaçırdım mağlesef.
O yüzden bugün işe yürüyerek geldim. Biraz olsun yediklerimi eritmişimdir.
Akşam da 1 saat yürüyerek gidicem eve.

canım ne kadar zamandır evliydin

canım ben 2,5 senelik evliyim ve 10 aydır bebek istiyoduk sonunda oldu Rabbim dualarımızı kabul etti

çok sağol canım darısı başına olsun inş.
Rabbim sizlere hiç aratmasın evet bende gelir kilolarımı bildiririm buraya

çok sağol canım inş. doğumdan sonra gelmeme gerek kalmaz gerçi pek sanmıyorum çünkü şimdiden çok yemeye başladım canım hep bişeyler yemek istiyo sanki hep açım

prensesss016 tebrikler ALLAH HAYIRLISI İLE DÜNYAYA GETİRMEYİ NASİB ETSİN ÇOK SEVİNDİM ARTIK DARISI BAŞIMAA VE TÜM İŞTEYENLERE HAYIRLISI İLE AMA ÖNCE BİRAZ DAHA ZAYIFLAMALIYIM:Saruboceq:

teşekkür edeerim canım evet darısı tüm olmayanların isteyenlerin başına olsun inş.

sağol canım darısı evlenince seninde başına olsun Rabbim sdizlere hiç aratmasın inş. evet yine buralarda olucam inş. aldığım kiloları yazıcam size:1hug:

günaydın arkadaşlar,
dün çook işim var demiştim ya kışlıkları kaldırmak dışında heepsini hallettim ay ev tertemiz içim çook rahat... ama canım çıktı 4halı yıkadım, 6kocaman pencere sildim, tüm odaları alt üst edip süpürüp sildim, yatakodasında gardropumun tozunu aldım üstü çok tozlanmıştı yine. balkonlar ve balkon duvarları da geçti elimden. sabah bir kalktım ama elim ayağım şişmiş ölü gibiyim.
valla bu kadar iş güç le kesin kilo verirdim ammaaa...
eşim sağolsun ben iş yaparken işi vardı evde değildi ama arada bir yokluyor naptın diye soruyordu. ben çook iş yaptım diye beni ödüllendirmek için pide ve baklava almış eve gelirken
ay ne güzel dimi :çok üzgünüm:
temizlik yaparken tüm haftasonum bunla geçti diye üzülüyordum ama spor sayılır az zayıflarım diye teselli ediyordum kendimi...
çok sinirlerim bozuk olacak iş miydi ya zaten gram gram veriyorum iyice zorlaştı kilo vermek... üf ya hazirana kadar vermek istiyordum fazlalıkları ama sanırım olmayacak:çok üzgünüm:

dün pide ve baklava dışında;
sabah: bir porsiyon yoğurtlu karışık sebze
öğlen: sebzeyi biraz çok yapmıştım kalan sebzeyide yoğurtlayıp yedim.
akşamda biliyorsunuz işte pideyle 2dilim baklava:kedi:

bu gün cezalıyım.
kahvaltıda 1,5bardak yağsız süt ve iki kayısı yedim.
şimdi ara öğün yaptım 1 kayısı ile..
öğlen nohut pilav ve cacık varmış, pilav pirinçse çok az, bulgursa az alacağım.
akşamda bool bol yeşil çay zencefil çayı, limonlu maydonozlu çay ve en fazla yesem yesem yoğurtlu sebze...

merhaba kızlar,

dün gezmelerdeydim sabah
1 bisküvi
öğle
kumpir :sinifsinif:
akşamda
ızagara tavuk yedim

spor yapamadım temizlikte yapmadım hafta sonu zaten hala baş dönmelerim gitmedi şuanda çok yorgunum işlerimi toparlıyorum

işyerimizde net yoktu yeni geldi bende hemen burayı açtım yazdım

hoşçakalın zor ama keyifli pazartesiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…