Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım teşekkür ederim tekrar söylediğin için.hayırlısıyla o günüde ağız tadıyla atlatırsın canım heyecan doruktadır şimdi.arkası ipliyse sorun değil canım zaten az kalmış etkilemez o kadar.merakla bekliyorum resimlerini.

ben siteye yeni girdiğim için yeni yazıyorumm salı günü 64 kiloyla başlamıştım bugün tartıldığımda 63.2yim çok verememişim ama bu da bir başlangıçtır :)
hepimizi kutluyorummm

canım az olurmu bununuda veremeyenler var benim gibi. canım yılmak yok yola devam.

ohh daha çok hırslanmışsındır şimdi. azmin elinden ne kurtulur yılmak yok başaracağız elbet.

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DUALARIMIZ BOŞ ÇEVİRMEDİ.

CANIM GÖZÜNÜZ AYDIN TEBRİK EDERİM.

SÜPPER BİR ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ OLDU BU SANA.

YAŞASIIIIII TEYZE OLUYORUZ BİRKEZ DAHA:sm_cool::teytey::dance:

BURADAN BEBİŞLE YOLLADIĞIMIZ ARKADAŞLARIMIZA SENDE EKLENDİN ŞÜKÜR.:Saruboceq:

DARISI BEKLEYENLERE.

SON ZAMANLARDA ALDIĞIM EN GÜZEL HABER .MORELİM SIFIRKEN İLAÇ GİBİ GELDİ İNAN CANIM YA RABBİM SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA.HAYIRLI EVLAT HAYIRLI İNSAN OLSUN İNŞALLAH.:Saruboceq:
GEÇEN HAFTA İÇİME DOĞDU YAZCAKTIM AMA VAZGEÇTİM.yerimseniben

OLEYYYYYYYY:dance::teytey:TEYZE OLUYORUZ TEYZE YAŞASIIIIIN

bacılar hemen düzeltelim. bende geçen hafta bildirim yapamadım köye gittikya sadece bir haftanın değil bu verilen kilo iki haftanın.ikinci semo yani ben üçüm...

CANIM ÇOK TEŞEKKÜRLER UYARDIĞIN İÇİN ONU UNUTMUŞUM.ohaoldumsmile

SEMOCUMDAN ÖZÜR DİLİYEREK DÜZELTİYORUM HEMEN KAFAM ÇOK KARIŞIK UNUTMUŞUM TGULLUN KÖYE GİİTİĞİNİ SAĞOLSUN HATILATTI.

SEMOCUM LÜTFEN BENİ AFFET HAKKINI HELAL ET.bilmiyorumkismilea.s.

ÖYLEYSE LİSTE ŞU ŞEKİLDE

**** 3.TAKIM 154 .ETAP****

ozgey ( 66.8 / 65.5 / 1.3 / 1.95 % ) TAKIM BİRİNCİSİ:hooray:alkisalkisalkisa.s.
Semo ( 64.2 / 63.0 / 1.2 / 1.87 % ) TAKIM İKİNCİSİ:hooray:alkisalkisalkisa.s.
tgull ( 66.6 / 65.5 / 1.1 / 1.65 %)TAKIM ÜÇÜNCÜSÜ:hooray:alkisalkisalkisa.s.

çok ii kilolar vermişiz geçen hafta bakalım bu hafta ne yapacağız ama ben yoruldum gerçi az yiyorum ama spor yapamıyorum havalardan sanırım ilkbahar yorgunluğu var kolum bile kalkmıyor

sıla gül gelmiiş,
nasılsın sılagül sağlık durumlarınız nasıl?
oğluşun iyi oldu mu geçti mi öksürüğü?

canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda iş bulur eşin.
ben 6 aylık hamileydim eşimin işyeri el değiştirince işini bırakmıştı.
gerçi işi hazırdı 1 hafta evde kaldı yeni işyeri için evraklarını hazırlamıştı ama çok zor gelmişti.seni çok iyi anlıyorum.
canım yaradanın 10 kapısı varmış. 9 unu kapatırsa mutlaka birini açık bırakırmış.inşallah tez zamanda eşin ve eğer istiyorsan sende hayırlı birer işe girersiniz inşallah.:Saruboceq:

canım sanada kolay geldin ben daha hiç bir şeyi halledemedim. kışlıkları yıkadım ama tiftik almam bitmedi. 3 makinam var ama şarj olmalarını beklemek çok uzun sürüyor.

hadi hayırlısı canım bizede haber ver gelişmeleri izleyelim seni.

ah bu kocalar kaş yapalım derken göz çıkarmıyorlarmı deli oluyorum. benim eşimde senin eşine çok benziyor anlattıklarına göre.lmaz:

nescim diyetisen de bana ip atlama verdi
verdide evde güm güm atlanmaz, parka bahçeye gitmek lazım, bende steperımı yapıyorum onun yerine
ne güzel 10 kilo vermiş darısı başımıza diyorum

canım zaten 1 saat yürüyorum ip için 15 dk ayırsam yeter herhalde valla bende mebur evde atlıcam zaten 15 dk cık akşam üstü işten gelince atlasam alt kattakini çok rahatsız etmem herhaldee yada üst katım teras çıkıp orda atlarım zaten ses olsada tek benim evden duyulurr stepper faydalımı bende almayı düşündümm ondan bir araama vazgeçtim ne kadara aldın faydasını gördünmü???

ayyy kızlar evet yaaaa benim eşimde alışamadı diyete hergün eve kola ve cipsle geliyo,alma diyorum yemiyorum ama dün kağıt helva ve dondurma alınca dayanamadım zaten güne gitmiştim ordada yemiştim öffff sinir oldum yaaa al desem unutup gelir aksilik ya benim yememem gereki,ncee alıp geliyor bide bişey olmaz ye ye diye beni zorluyoo yaaaa

kızlar bana diyetisyen ip atlayamasanda olduğub yerde sıpla demişti bende banyoya gidip parmak uçlarımda sıplıyorum 100 kere hergün çok zevkli oluyor :)delikafadulden

Birsürü iş yapmışsın maşallah...
Benimde sözlüm sürekli bana bişeyler yediriyor. Hemde kalorili şeler. Benim hafta sonlarım o yüzden kötü geçiyor...

kumpir çok severim =))

çok ii kilolar vermişiz geçen hafta bakalım bu hafta ne yapacağız ama ben yoruldum gerçi az yiyorum ama spor yapamıyorum havalardan sanırım ilkbahar yorgunluğu var kolum bile kalkmıyor

ben yürümeye çalışıcam bu hafta elimden geldiğince.

benim sözlümde hafta sonları dışarı çıkınca beni çok zorluyo. onu yiyelim bunu yiyelim. şöle yapalım böle yapalım. sen zayıfsın ye ye ye ye psikolojik baskı yapıyo bana =))

evet çok doğru bu kocalar kaş yapalım diye göz çıkarıyorlar. o kadar da mutlu getirmişti. aşkım çok iş yaptın yardım edemedim ama bak pide getirdim sana demez mi... tüm diyetimin o kadar spor olur diye yaptığım temizliğin katili pide ve baklava karşısında diyebildiğim tek şey... teşekkür ederim aşkım çok düşüncelisin kesene bereket!
hafta sonu maalesef vücüduma artı olarak geçti. bakalım artık hafta içi dört gün pzt-slı-çarş-perş ne verebilirsem onla çıkıcam karşınıza...belkide hiç veremeyerek. valla bu hafta kilo almim de verirsem yarım saat göbek atacam...:dance: :dance: :dance:

Evet bencede. Sırt çantasını taktım. Spor ayakkabımı, eşorfmanı giydim başladım rahat rahat yürümeye. İşe gelincede değiştirdim kıyafetimi =)

ay ne güzel yaaa, bak kesinn gider bu hafta bu şekilde devam edersenn, 2 saat müthiş bişey benceeee

vayyyy anam naaptınn, evi paklamışın güzellim, ellerine sağlık missss gibi omuştur, temüüüz garularr sizi, benim 5 dakka içinde aynı haline gerid önüyo vallaa, evdeufak bi bıcırık oluncaaa ev savaş alanı gibi mübarekkk

sıkma canınıda kaçamak için olur arada 2 gün dengede tutarsan kendini, kilo yapmaz merak etme

1 bisküvi le sabah kahvaltısımı yaptınn, vıışş aneyyy, yaw ben kahvaltıy asla geçiştiremem

öğlen kumpir mi bayılırımmmm

neyse akşam ızgara tavuk hüpletmişinnn fazla kaçamak yok
:)

valla canım ben allaı 2 sene oluyor ama kaç defa bindin dersen 10 u geçmez herhalde, eski ev sahibimm ben yaparken gürültüsündne yukarı çıkmıştı , bende yapamadım, ama başladım 2 gündür yapıyorum, anladım hareket etmedne gitmeyecek kilolar
ben 2. el aldım bi spor malzemleri satan siteden 38 e almıştım
kızlar bana diyetisyen ip atlayamasanda olduğub yerde sıpla demişti bende banyoya gidip parmak uçlarımda sıplıyorum 100 kere hergün çok zevkli oluyor :)delikafadulden

verirsin veririsin hemen moralini bzoma lütfen
azimli garularız elimzidne bişey kurtulmaz bizim

bende güzel bir kahvaltı yaptım bu sabah, standart kahvaltıma ek olarak taze sarımsakta ekledimm, eşim bana bakıyo sabah sabah sarımsak ne alka der gibi, ama valla çok güzel gitti, domates salatalık peynir eşliğindee

arada kayısı ve cevizimi yedim

öğle içinde ufak azmanımın uyanmasını bekliyorum, çorba içicem ve salata yicemm
sonra eşimle kızımı alıp sahilde yürüyüşe gidicez, arada kızı parkda oynatırız dinlenirizz, akşamda sebzeli tavuk köfte yicem, birde semizotu

sıla gül gelmiiş,
nasılsın sılagül sağlık durumlarınız nasıl?
oğluşun iyi oldu mu geçti mi öksürüğü?

canım sorduğun için teşekkürler.ama morelim çok bozuk.
benim canavarı başka kkb ye götürdük.çok öksürüyor iyileşemedi hala.kulaklarında su toplanmış. tekrar bademcik ameliyatı olacak. bu kocama bazen anlatamıyorum nuh deyip peygamber demiyor. zaten 1 ay oldu geniz eti alınalı o zaman inat etti aldırmadı bademciği faydalı diye.anlatamıyorsun bazen işte 2 haftada bir şişen bademciğin nesi faydalı. doktorda ona uydu. neyse başka doktora götürdük.bademcik alıncakta kulaklarında sıvı toplanması geçmezse kulaklarına tüp takılabilinir haberiniz olsun dedi.mafoldumben oğlumda sinüzit olmuş bide.mafoldumbenantibiyotik kullanıyoruz bakalım cuma tekrar kontrole gidicez.

Geçmiş olsun silagul. iNşallah sıvı toplanması geçer ya. Allahın izniyle üzülme. :Saruboceq:
Allah daha büyük dert keder vermesin inşallah.

Şimdiye kadar yediklerimi yazayım

Sabah 7 de Kepekli kaşarlı tost iki dilim ekmekten
Ara 1 muz. 2 bisküvi
Öğlen 1 kase nesfit
Ara 1 küçük amasya elması.
(şu an karnım gurul gurul gurulduyo. niçin bugünlerde doymak bilmiyorum anlamadım, sürekli aç gibiyim =((( )

silagül çok geçmiş oldun ayy kulakta sıvı toplanması çok kötü oluyor benimde olmuştu ama geçti iğnelerle bide zaten genelde bağdemcik iltahabı sonucunda kulağa geçen mikroplar yüzünden oluyormuş,bende önce bademcik sonrada kulakta sıvı toplanması olmuştu yani bağdemcik alınnca büyük ihitmalle kulaktaki sıvıda iğneler ve antibiyotik sayesinde geçer üzülme sen Allah şifa versin inşallah.

bu arada selam bacular direk cevaplara geçtim
nasılsınız görüşmeyeli?
ben hafta sonunu doktor doktor gezerek geçirdim.
endokrine gittim. birsürü tahlil verdi şeker yüklemeside istedi diğer doktorun söylediklerini anlattım.çikolatanın tadını seviyorsun teşhisini ekmeğin ödem yaptığını tıpta öyle bişey olmadığını söylediğini felan.
salakmış o dedi. sende hipoglisemi var dedi. bende öyle söyledim bunu anlamak için şeker yüklemesi yapmanız gerekiyormuş dedim o zaman beni azarladı dedim.
sen zaten söylemişsin hastalığını o salakmış boşver dedi. ekmeğin ödem yapması içinde kızdı belliki sende gıda alerjisi var dedi. nasıl yokmuş tıpta öyle bişey diye kızdı diğer doktora oh bunun için bile rahatladım yani.
yani beni anlayan biri çıktıya.

neyse daha tahlilleri yaptıramadım.oğlum evde onunda gidemem hastaneye 4 saat sürecek şeker yüklemesi tahlili.ultrasonlarım felanda var.
kan tahlileri yaptırmadan bişey yapamıyorum izninizle bu hafta sonkez izinli olmak istiyorum.çarşamba akşam gelecek annem ondan sonra yapabilirim tahlilleri.

bu arada ev darma dağın çamaşırlar tüller camlar hepsi beni bekliyor.:bbo:

Geçmiş olsun silagul. iNşallah sıvı toplanması geçer ya. Allahın izniyle üzülme. :Saruboceq:
Allah daha büyük dert keder vermesin inşallah.

sağol canım amin cümlesine inşallah.:Saruboceq:

sağol canım .inşallah canım ya artık yorumdum 8 senedir hastane doktor.ALLAH BETERİNDEN KORUSUN..eşimde cumartesi amerikaya gidecek işin kötüsü 10 gün yok artık dönünce o zamana kadar yine iltihaplanmazsa bakalım aldıralım bademciği inşallah kulakta geçer ondan sonra.mafoldumben

slm kizlar,

pirlanta cim, senin yazdigin bir topik buldum canim.
aksam 6dan sonra yemek yemeyerek zayiflayalim diye
opuyorumnanaktan

hafta sonu kendime izin vermi$tim, bugun tekrar basliyorum 6dan sonra sadece meyve
yicem, inschallah cuma ya kadar kararliyim, bakalim

hahaha doktor'lari bir birine du$urme canim opuyorumnanaktan
estagfurullah silagul cum, izin senin canim.
kolay gelsin canim, cok i$in varmi$ valla.
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…