sılagul fikirlerin için teşekkür ederim.
Ben normal kayısı pek sevmiyorum zaten o kara güneşte kurutulmuş olanlardan alıyorum. Ben de denedim o koyu renkli kayısılar daha çok işe yarıyor. Süt mevzusunda da haklısın. Sütle deneyince daha bi etkili. öyle de iki kere denemiştim. Hafta sonu süt ve kayısıyla güne başlıcam =))
Bu arada benim nişanım mayısın 21'in de olucak kısmetse. Bilmiyorum belki terzi o yüzden kilo verme filan dedi. Versemde daraltır artık napalım =)))))) Gerçi arkasını ipli yaptırıyorum hani kilo versemde ayarlanır heralde.
ben siteye yeni girdiğim için yeni yazıyorumm salı günü 64 kiloyla başlamıştım bugün tartıldığımda 63.2yim çok verememişim ama bu da bir başlangıçtır :)
hepimizi kutluyorummm
selamm herkese ii akşamlar canlarmmm!
gün geçtikçe daha da hırslanıyorm yaa!
bugün beni hırslandıran bir olay oyaşadm! bir davetteydk bir bayan vardı tabi ilk önce konuştuk muhabbet ettik sonra ikiz çocuğunun olduğunu vee 30 yaşında olduğunu öğrenince ağzm açık kaldı!ohaoldumsmile
ben bayanı en fazla 20 yaşında tahmin etmştm! kafamçokkarıştı böyle görünmesnin bir sebebi tabikide 50 kilo olmasydı!yaa bir kilo insanı bu kadar mı değiştirir!bugün bu şaşkınlığı yaşaynca kendime bin defa daha kızdım!kötükedihüso klava: ve daha da hırslandırdı bu olay beni kızlarr!:jeyyar: tabiki o da benm yaşımı sorunca şaşrdı çünkü benim yaşımı daha büyük sanmştı.senağlamaoffffff zayıflamalıyııııııııımmmmmmmmmm!
kurtulmalıyız kızlaaaarrrrr şu kilolardaaaannn! hemde bir an önce!!
neyse bugün yediklerimi söylym:
sabah:
yarım kase mercimek çorbası
1 bardak yeşil çay,
1 bardak funda yaprağı çayı (yağları yakıyormuş)
öğlen:
1 tane elmalı kurabiye,
patates salatsı,
1 tane minik peynirli poğaça
2 bardak şekersiz çay.
akşam:
2 kaşık kabak yemeği,1 kaşık yoğurt
bugün öğlen davette biraz fazla kaçırdm yaa! ama yookk bu hırs yeter bana yarından sonra daha sıkı bir şekilde devam edcem inşallah kilo vermeye!
HAYDİ KIZLAAAAAAAAAARR HEP BERABER ZAYIF GÜNLERE İNŞALLAHHHH!
kızlar herkese günaydınlar olsun
ben bugün çok mutluyum hemde çoooooooooooooooooookkkkkkk :sm_cool:
avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum Allahıma şükürler olsun HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :sm_cool: :teytey:
çok dua etmiştim RABBİME ve dualarım karşılıksız kalmadı sizlerde çok dua ettiniz benim için hepinize çok teşekkür ederim şimdilik aranızdan ayrılıyorum ama yinede girip sizlerle muhabbete devam edicem
darısı tüm isteyenlerin başına olsun diyorum :Saruboceq:
bacılar hemen düzeltelim. bende geçen hafta bildirim yapamadım köye gittikya sadece bir haftanın değil bu verilen kilo iki haftanın.ikinci semo yani ben üçüm...
**** 3.TAKIM 154 .ETAP****
ozgey ( 66.8 / 65.5 / 1.3 / 1.95 % )
pirlanta_a ( 58.2 / 58.5 / - 0.3 / - 0.52 %)
prensesss016 (56.7 / 56.5 / 0.2 / 0.35 %)
Semo ( 64.2 / 63.0 / 1.2 / 1.87 % )
silagul ( 70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00 %)
tgull ( 66.6 / 65.5 / 1.1 / 1.65 %)
deva89 ( 63.3 / 63.0 / 0.3 / 0.47 %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 446.6 / 442.8 / 3.8 / 0.85 %)
**** 3.TAKIM 154 .ETAP****
ozgey ( 66.8 / 65.5 / 1.3 / 1.95 % ) TAKIM BİRİNCİSİ:hooray:alkisalkisalkisa.s.
tgull ( 66.6 / 65.5 / 1.1 / 1.65 %)TAKIM İKİNCİSİ:hooray:alkisalkisalkisa.s.
Semo ( 64.2 / 63.0 / 1.2 / 1.87 % ) TAKIM ÜÇÜNCÜSÜ:hooray:alkisalkisalkisa.s.
(YÜZDEYE GÖRE SEMO İKİNCİ AMA GEÇEN HAFTA BİLDİRİMİ GEÇ YAPTIĞI İÇİN AYNI YAZMIŞTIM. BU YÜZDEN VERİLEN KİLONUN HEPSİ BU HAFTAYA AİT DEĞİL.BUNA DAYANARAK ÜÇÜNCÜ SAYDIM tgull a HAKSIZLIK OLMASIN DİYE. )
kilo veren herkesi kutluyoruma.s.Şeniz
ben ve pirlant _a ya teessüf ediyorum.
selam kzılar moralim bozuk diyetisyende 800 gr verdiğimi gördüm, kolestrolümde yüksekmiş neyse , buna canım sıkılmıştı azcık amA eşimi işten çıkardılar, ben zaten 5 ay önce işsiz kalmıştım, kötü oldu yani
içimdne hiçbişey yapmak gelmiyo, yemek memek ne ara yaptım nede ustruplu yedim , canım sıkkın yani
cuma gün boyu iyi gidip akşam misafirlerle birlikte çok yemiş abartmıştım, dünyani cumarteside kahvaltıda çok kaçırdım. uzundur evimde eşimle güzel bir kahvaltı yapamamıştık iş güç yüzünden onun hasreti olsa gerek. ilkindi de bir tabak makarna yemiştim öyle mahfettim dünü ama makarnadan sonra bişi yemedim acıkınca yarım bardak leblebi ve yeşil çayla kayısı yedim bastırsın diye... ama fark ettimde cuma koşturmacayla geçti. dünde kalktığımdan yatana kadar neredeyse toprakla saksı çiçek işleriyle temizlikle uğraştım. belki onların hatrına yediklerim hemen depolanmaz. en azından öyle ümiit ediyorum.
bu günde çook işim var. duvarları silecem, camlar silinecek leş gibi... toz alacam, kışlıkları yıkayıp kaldıracam, balkonlar yıkanacak bir iki halı var. şimdi kalkıp koşarak yaparsam yatana kadar biter diye düşünüyorum. şimdi lahana yağıyla steçlicem bacaklarımı göbeğimide koşacam akşama kadar oh olsun bana hakettim yediklerimin cezası...
hepinize iyi hafta sonları
iyi güzel günler..
kendinize çook iyi bakın...
selam kızlar
valla ben hafta sonları ne yediğimi hep unutuyorum ama çizgimden dışarı çıkmıyorum bu gün gün boyu dışarda idim pasaporalanın mülakatlarına gittim katılıp eğlenmeyi çok istiyorum inş. olur
günaydın arkadaşlar,
dün çook işim var demiştim ya kışlıkları kaldırmak dışında heepsini hallettim ay ev tertemiz içim çook rahat... ama canım çıktı 4halı yıkadım, 6kocaman pencere sildim, tüm odaları alt üst edip süpürüp sildim, yatakodasında gardropumun tozunu aldım üstü çok tozlanmıştı yine. balkonlar ve balkon duvarları da geçti elimden. sabah bir kalktım ama elim ayağım şişmiş ölü gibiyim.
valla bu kadar iş güç le kesin kilo verirdim ammaaa...
eşim sağolsun ben iş yaparken işi vardı evde değildi ama arada bir yokluyor naptın diye soruyordu. ben çook iş yaptım diye beni ödüllendirmek için pide ve baklava almış eve gelirken
ay ne güzel dimi :çok üzgünüm:
temizlik yaparken tüm haftasonum bunla geçti diye üzülüyordum ama spor sayılır az zayıflarım diye teselli ediyordum kendimi...
çok sinirlerim bozuk olacak iş miydi ya zaten gram gram veriyorum iyice zorlaştı kilo vermek... üf ya hazirana kadar vermek istiyordum fazlalıkları ama sanırım olmayacak:çok üzgünüm:
dün pide ve baklava dışında;
sabah: bir porsiyon yoğurtlu karışık sebze
öğlen: sebzeyi biraz çok yapmıştım kalan sebzeyide yoğurtlayıp yedim.
akşamda biliyorsunuz işte pideyle 2dilim baklava:kedi:
bu gün cezalıyım.
kahvaltıda 1,5bardak yağsız süt ve iki kayısı yedim.
şimdi ara öğün yaptım 1 kayısı ile..
öğlen nohut pilav ve cacık varmış, pilav pirinçse çok az, bulgursa az alacağım.
akşamda bool bol yeşil çay zencefil çayı, limonlu maydonozlu çay ve en fazla yesem yesem yoğurtlu sebze...
nescim diyetisen de bana ip atlama verdi
verdide evde güm güm atlanmaz, parka bahçeye gitmek lazım, bende steperımı yapıyorum onun yerine
ne güzel 10 kilo vermiş darısı başımıza diyorum
canım zaten 1 saat yürüyorum ip için 15 dk ayırsam yeter herhalde valla bende mebur evde atlıcam zaten 15 dk cık akşam üstü işten gelince atlasam alt kattakini çok rahatsız etmem herhaldee yada üst katım teras çıkıp orda atlarım zaten ses olsada tek benim evden duyulurr stepper faydalımı bende almayı düşündümm ondan bir araama vazgeçtim ne kadara aldın faydasını gördünmü???
günaydın arkadaşlar,
dün çook işim var demiştim ya kışlıkları kaldırmak dışında heepsini hallettim ay ev tertemiz içim çook rahat... ama canım çıktı 4halı yıkadım, 6kocaman pencere sildim, tüm odaları alt üst edip süpürüp sildim, yatakodasında gardropumun tozunu aldım üstü çok tozlanmıştı yine. balkonlar ve balkon duvarları da geçti elimden. sabah bir kalktım ama elim ayağım şişmiş ölü gibiyim.
eşim sağolsun ben iş yaparken işi vardı evde değildi ama arada bir yokluyor naptın diye soruyordu. ben çook iş yaptım diye beni ödüllendirmek için pide ve baklava almış eve gelirken
temizlik yaparken tüm haftasonum bunla geçti diye üzülüyordum ama spor sayılır az zayıflarım diye teselli ediyordum kendimi...
çok sinirlerim bozuk olacak iş miydi ya zaten gram gram veriyorum iyice zorlaştı kilo vermek... üf ya hazirana kadar vermek istiyordum fazlalıkları ama sanırım olmayacak:çok üzgünüm:
bu gün cezalıyım.
akşamda bool bol yeşil çay zencefil çayı, limonlu maydonozlu çay ve en fazla yesem yesem yoğurtlu sebze...
merhaba kızlar,
dün gezmelerdeydim sabah
1 bisküvi
öğle
kumpir :sinifsinif:
akşamda
ızagara tavuk yedim
spor yapamadım temizlikte yapmadım hafta sonu zaten hala baş dönmelerim gitmedi şuanda çok yorgunum işlerimi toparlıyorum
işyerimizde net yoktu yeni geldi bende hemen burayı açtım yazdım
hoşçakalın zor ama keyifli pazartesiler
çok ii kilolar vermişiz geçen hafta bakalım bu hafta ne yapacağız ama ben yoruldum gerçi az yiyorum ama spor yapamıyorum havalardan sanırım ilkbahar yorgunluğu var kolum bile kalkmıyor
ayyy kızlar evet yaaaa benim eşimde alışamadı diyete hergün eve kola ve cipsle geliyo,alma diyorum yemiyorum ama dün kağıt helva ve dondurma alınca dayanamadım zaten güne gitmiştim ordada yemiştim öffff sinir oldum yaaa al desem unutup gelir aksilik ya benim yememem gereki,ncee alıp geliyor bide bişey olmaz ye ye diye beni zorluyoo yaaaa
evet çok doğru bu kocalar kaş yapalım diye göz çıkarıyorlar. o kadar da mutlu getirmişti. aşkım çok iş yaptın yardım edemedim ama bak pide getirdim sana demez mi... tüm diyetimin o kadar spor olur diye yaptığım temizliğin katili pide ve baklava karşısında diyebildiğim tek şey... teşekkür ederim aşkım çok düşüncelisin kesene bereket!canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda iş bulur eşin.
ben 6 aylık hamileydim eşimin işyeri el değiştirince işini bırakmıştı.gerçi işi hazırdı 1 hafta evde kaldı yeni işyeri için evraklarını hazırlamıştı ama çok zor gelmişti.seni çok iyi anlıyorum.
canım yaradanın 10 kapısı varmış. 9 unu kapatırsa mutlaka birini açık bırakırmış.inşallah tez zamanda eşin ve eğer istiyorsan sende hayırlı birer işe girersiniz inşallah.:Saruboceq:
canım sanada kolay geldin ben daha hiç bir şeyi halledemedim. kışlıkları yıkadım ama tiftik almam bitmedi. 3 makinam var ama şarj olmalarını beklemek çok uzun sürüyor.
hadi hayırlısı canım bizede haber ver gelişmeleri izleyelim seni.
ah bu kocalar kaş yapalım derken göz çıkarmıyorlarmı deli oluyorum. benim eşimde senin eşine çok benziyor anlattıklarına göre.lmaz:
Evet bencede. Sırt çantasını taktım. Spor ayakkabımı, eşorfmanı giydim başladım rahat rahat yürümeye. İşe gelincede değiştirdim kıyafetimi =)
günaydın arkadaşlar,
bu gün cezalıyım.
merhaba kızlar,
dün gezmelerdeydim sabah
1 bisküvi
öğle
kumpir :sinifsinif:
akşamda
ızagara tavuk yedim
spor yapamadım temizlikte yapmadım hafta sonu zaten hala baş dönmelerim gitmedi şuanda çok yorgunum işlerimi toparlıyorum
işyerimizde net yoktu yeni geldi bende hemen burayı açtım yazdım
hoşçakalın zor ama keyifli pazartesiler
canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda iş bulur eşin.
ben 6 aylık hamileydim eşimin işyeri el değiştirince işini bırakmıştı.gerçi işi hazırdı 1 hafta evde kaldı yeni işyeri için evraklarını hazırlamıştı ama çok zor gelmişti.seni çok iyi anlıyorum.
canım yaradanın 10 kapısı varmış. 9 unu kapatırsa mutlaka birini açık bırakırmış.inşallah tez zamanda eşin ve eğer istiyorsan sende hayırlı birer işe girersiniz inşallah.:Saruboceq:
inaşllah canım yaaa inşallahhhh, yarın bir iş görüşmem var hayırlısı artıkk, bir an önce 2 mizde bulsakta rahatlasakk
canım sanada kolay geldin ben daha hiç bir şeyi halledemedim. kışlıkları yıkadım ama tiftik almam bitmedi. 3 makinam var ama şarj olmalarını beklemek çok uzun sürüyor.
hadi hayırlısı canım bizede haber ver gelişmeleri izleyelim seni.
ah bu kocalar kaş yapalım derken göz çıkarmıyorlarmı deli oluyorum. benim eşimde senin eşine çok benziyor anlattıklarına göre.lmaz:
canım zaten 1 saat yürüyorum ip için 15 dk ayırsam yeter herhalde valla bende mebur evde atlıcam zaten 15 dk cık akşam üstü işten gelince atlasam alt kattakini çok rahatsız etmem herhaldee yada üst katım teras çıkıp orda atlarım zaten ses olsada tek benim evden duyulurr stepper faydalımı bende almayı düşündümm ondan bir araama vazgeçtim ne kadara aldın faydasını gördünmü???
kızlar bana diyetisyen ip atlayamasanda olduğub yerde sıpla demişti bende banyoya gidip parmak uçlarımda sıplıyorum 100 kere hergün çok zevkli oluyor :)delikafadulden
evet çok doğru bu kocalar kaş yapalım diye göz çıkarıyorlar. o kadar da mutlu getirmişti. aşkım çok iş yaptın yardım edemedim ama bak pide getirdim sana demez mi... tüm diyetimin o kadar spor olur diye yaptığım temizliğin katili pide ve baklava karşısında diyebildiğim tek şey... teşekkür ederim aşkım çok düşüncelisin kesene bereket!
hafta sonu maalesef vücüduma artı olarak geçti. bakalım artık hafta içi dört gün pzt-slı-çarş-perş ne verebilirsem onla çıkıcam karşınıza...belkide hiç veremeyerek. valla bu hafta kilo almim de verirsem yarım saat göbek atacam...:dance: :dance: :dance:
sıla gül gelmiiş,
nasılsın sılagül sağlık durumlarınız nasıl?
oğluşun iyi oldu mu geçti mi öksürüğü?
canım sorduğun için teşekkürler.ama morelim çok bozuk.
benim canavarı başka kkb ye götürdük.çok öksürüyor iyileşemedi hala.kulaklarında su toplanmış. tekrar bademcik ameliyatı olacak. bu kocama bazen anlatamıyorum nuh deyip peygamber demiyor. zaten 1 ay oldu geniz eti alınalı o zaman inat etti aldırmadı bademciği faydalı diye.anlatamıyorsun bazen işte 2 haftada bir şişen bademciğin nesi faydalı. doktorda ona uydu. neyse başka doktora götürdük.bademcik alıncakta kulaklarında sıvı toplanması geçmezse kulaklarına tüp takılabilinir haberiniz olsun dedi.mafoldumben oğlumda sinüzit olmuş bide.mafoldumbenantibiyotik kullanıyoruz bakalım cuma tekrar kontrole gidicez.
Geçmiş olsun silagul. iNşallah sıvı toplanması geçer ya. Allahın izniyle üzülme. :Saruboceq:
Allah daha büyük dert keder vermesin inşallah.
silagül çok geçmiş oldun ayy kulakta sıvı toplanması çok kötü oluyor benimde olmuştu ama geçti iğnelerle bide zaten genelde bağdemcik iltahabı sonucunda kulağa geçen mikroplar yüzünden oluyormuş,bende önce bademcik sonrada kulakta sıvı toplanması olmuştu yani bağdemcik alınnca büyük ihitmalle kulaktaki sıvıda iğneler ve antibiyotik sayesinde geçer üzülme sen Allah şifa versin inşallah.
bu arada selam bacular direk cevaplara geçtim
nasılsınız görüşmeyeli?
ben hafta sonunu doktor doktor gezerek geçirdim.
endokrine gittim. birsürü tahlil verdi şeker yüklemeside istedi diğer doktorun söylediklerini anlattım.çikolatanın tadını seviyorsun teşhisini ekmeğin ödem yaptığını tıpta öyle bişey olmadığını söylediğini felan.
salakmış o dedi. sende hipoglisemi var dedi. bende öyle söyledim bunu anlamak için şeker yüklemesi yapmanız gerekiyormuş dedim o zaman beni azarladı dedim.
sen zaten söylemişsin hastalığını o salakmış boşver dedi. ekmeğin ödem yapması içinde kızdı belliki sende gıda alerjisi var dedi. nasıl yokmuş tıpta öyle bişey diye kızdı diğer doktora oh bunun için bile rahatladım yani.
yani beni anlayan biri çıktıya.
neyse daha tahlilleri yaptıramadım.oğlum evde onunda gidemem hastaneye 4 saat sürecek şeker yüklemesi tahlili.ultrasonlarım felanda var.
kan tahlileri yaptırmadan bişey yapamıyorum izninizle bu hafta sonkez izinli olmak istiyorum.çarşamba akşam gelecek annem ondan sonra yapabilirim tahlilleri.
bu arada ev darma dağın çamaşırlar tüller camlar hepsi beni bekliyor.:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?