Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben özel bir şirkette çalışıyorum ya orda sadece memur kısmı vardı bana uygun onu yazdım akşam 6,30 da evde oluyorum eşofmanlarımı giyiyorum hemen dışarı yürüyorum 7,30 da geliyorum yemek yapıyorum eşim sağolsun çok yardımcı oluyor sofrayı topluyorum sonra biraz yediklerimi hazmettikten sonra eşime çay kendime yeşil çay yapıyorum sonra onu içtikten sonra başlıyorum tv karşısında hareketlerimi yapmaya ayaklarımı geçiriyorum koltuğun altına hem tv hem spor sonra bazen ızgara felan yapcağımız zaman eşim yapıyor ben sporda iken sonra işte kalan vaktimde bulaşıkları yerleştir evi topla saat 12 de yatak ama ölü gibi uyuyorum işte böle geçiyor akşamlarım:içelim:[/QUOTE]

hııımm anlaşıldı ben birazz tembelim galiba eşime yemek taptıktan sonra dediğin gibi ben yeşil çayımı alıyorum oda kola içer bolca oturup tv izliyoruz yorgunum diye hareket yapmıyorum ama bugünden itibaren başlayım bari mekik çekmeye çünki görüyorum ki basen ve bacaktan veriyorum göbek çok gitmedii:lepi:

tamda duygularıma tercüman olmuşsun canım yaaa bende istemiyorum şişman anne olmak gerçi olamıyorum zatende Allah büyük inşallah birgün çok iyi bir anne olurumm hiç bi zaman ümidimi kesmem ya herhalde sende çocuk istiyosun ilerde yaşın kaçç yaş sorulmaz istersen yazma ama merak ettim

yok canım sorun değil ben öle yaşını takıntı yapan bir insan değilim henüz 25 yaşındayım ve geçen sene ağustos ayında evlendim. Allah çocuk isteyenlere versin bende istiyorum ama 60 a inmeden değil ilk önce çok isteyenlere versin sonra bana versin benim yaşım ve evliliği erken daha ama erken anne olmakta güzel yaş ilerleyince peşinde koşcak enerjim olmaz diye düşünüyorum bakalım nasip kısmethihoyyyt

hıım evet haklısın bende zayıflamadan düşünmüyorum zaten bi ara çok istemiştim takıntı yaptımm daha 26 yaşımdayım bende 1,5 sanelik evliyim sonra kendikendime dedim ne bu acele diye şimdi bütün konsantrasyonumu kilo vermeye verdimmm şimdi tek derdimm kilolar...

aynen bende senin gibiyim tüm derdim kiloları vermek

ben 30 yaşında anne oldum, gerçekten de zor oluyor, çocukla ilgilenecek enerjiniz kalmıyor, hem çocuk hem iş hem ev derken bir anda çöküyorsunuz, siizn yaşlarınızda anne olanlara dikkat ettim çocuklarıyla daha çok ilgilenebiliyorlar, benim fazla tahammülüm yok mesela
inşallah allah istedğiniz zamanda meleklerizi kucağınıza almayı nasip eder.çok güzel bir duygu çünkü, ama yeni evlendiyseniz biraz karı-koca vakit geçirin derim, eşimle benim yeniden sevgil olabilmemiz yeni gerçekleşiyor, anne olmak çok özel bir duygu allah sizede bu güzel duyguyu yaşatsın

amin Allah ilk önce çok isteyenlere bekleyenlere versin sonra bizim gibi yeni evlenenlere

arkadaşlar bişey sormak istiyorum aranızda sauna eşortman kullananlar varmı işe yaradımı nerden kaça aldınız faydasını gördünüzmü he bide markası neydi :uhm:

arkadaşlar bişey sormak istiyorum aranızda sauna eşortman kullananlar varmı işe yaradımı nerden kaça aldınız faydasını gördünüzmü he bide markası neydi :uhm:[/QUOTE]

sanırım işe yarıyomuş ancak söle bişey duymuştum hani fazla terlettiği için vicutdaki suyu dışarı atıyomuş dolayısı ile su kaybı oluyomuş ve böbreklerin çalışmasını etkilyomuş diye duydummm,

merhabalar arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim paylaşımlarınızı sürekli okuyorum prenses016 arkadaşımız<da hamileydi dün doktora gidecekti bugün hiç girmedi merak ettim habrini alan var mı sevgiyle kalın :)

arkadaşlar bişey sormak istiyorum aranızda sauna eşortman kullananlar varmı işe yaradımı nerden kaça aldınız faydasını gördünüzmü he bide markası neydi :uhm:

sanırım işe yarıyomuş ancak söle bişey duymuştum hani fazla terlettiği için vicutdaki suyu dışarı atıyomuş dolayısı ile su kaybı oluyomuş ve böbreklerin çalışmasını etkilyomuş diye duydummm,[/QUOTE]

ben zaten günde 3 litre su içiyorum :içelim:

Kızlar selam. nasılsınız. Buraya girip moralinizi falan bozmak motivasyonunuzu düşürmek istemiyorum ama gerçekten iştahıma engel olamıyorum sözden bu yana. sürekli kendimi aç hissediyorum, sürekli bişeyler atıştırmak istiyorum. Neden böle oldu anlamıyorum. Kendime belli bi süre izin vericem. Çünkü dikkat etmem gerektiğini düşündükçe daha bi yemek istiyorum. Motivasyonumu kaybettim galiba. Sporuda bırakınca kötü oldu. Nişanımı atlattıktan sonra tekrar spora yazılıcam. Spor yapmadan olmuyo.

Kızlar ıŞten erkenkaÇıp arkadaŞıma oturmaya gıtcem bÖrekler ÇÖrekler tatlılar hazırlanmıŞtır Şımdı ama bennn sadece tadına bakıcam azcıkk sonrada hemen gıdıp yÜrÜyÜŞÜmÜ yapcam akŞamda yemek yemıycemmm bÖlece o bÖrekler bana bıŞey yapamıycak yarında tartılınca kendımı 69 kılolarda gÖrmek ıstıyorummmm.....

kız beni strese sokma... hafta sonu ebn çok abarttım yeme işini hafta içi spor işini biraz yoğunaştırmamın nedeni o... benim kötü bir huyum var hani diyet yaparken kaçamak oluyorya(kaçamak küçük şeye denir oysa ben koca pide ve kola içtim, baklava yedim, misafir geldi beraber coştuk, çikolata yedim kaç tane) işte bu yediklerimi normalde yesem hemen kilo yapmazken diyetliyken yiyince hemen kilom farkediyor hemen depolanıyor. bu hafta amacım vermekten çok almamak ammmaaa Allah büyük belkide az da olsa veriririm inşallah. işlerimin yoğunluğu bir iki hafta az, sonra tekrar yoğunlaşacak... anlayacağınız önümüzdeki hafta çok iddalı geliyorum. önümüzdeki hafta inşallah bende 64leri görmek istiyorumboshayallersmile

bu iş nasıl olacak kızlar canımız çekiyooo yemesek bir yerlerimiz şişiyor yersek te şişiyor... bu şişmelrden nasıl kurtulacağız.

sanırım işe yarıyomuş ancak söle bişey duymuştum hani fazla terlettiği için vicutdaki suyu dışarı atıyomuş dolayısı ile su kaybı oluyomuş ve böbreklerin çalışmasını etkilyomuş diye duydummm,[/QUOTE]

ben almıştım sauna eşofman, 11tl ye aldım büyüük bir umutla, ilk giydim koşu bandında, koşu bandından inerken paçamdan terler sızıyordu altıma etmiş gibi... sonra yıkadım eşofmanı. ikinci kez tam altını giyicem ayağımı sokarken caart yırtıldı, neyse dedim üstünü giyecem kolumu soktum oda caaart diye gitti... sinirlenip attım çöpe.

merhaba kızlar,
laf yetiştirim herkese derken yine ne yedim naptım yazmadım hemmencik yazim. güzel şeyler olunca hemen yazasım geliyor...

dün
kahvaltıda 1kepek ekmekli kaşarlı tost, yeşil çay
arada 2kayısı 1kuru incir
öğlen tavuk sotenin içi yarım porsiyon pilav
eve gidince 5gibi sebze kızartıp az yağla, yoğurtladım, 1dilim kepek ekmekle yedim
akşam 1tabak salata, birde dün pazar yaptım bol bol meyve ve yeşillik aldım özlemişim eriği, kavunu... 1 tabak karışık meyce doğradım ve eşimle yedik bide ama geç saatte 10 gibi...

veee planladığım egzersizlerim...

önce 5 dakka koşu bandında ağırlık kaldırrarak tempolu yürüdüm.
sonra 10 dakka bayağı hızlı koştum...
sonrada

düz mekik: 30
ters mekik: 20
çapraz mekik: 20
ters kol ters bacak:20
alt karın için: 20
dış bacak hareketi: 20
iç bacak hareketi: 20
ip atlama: 75
çömelip kalkma: 20
geriye tekme: 20
görünmez sandalye: bacaklar titreyene kadar...

hergün aynı sayıda yapmamaya özen göstereceğim yoksa vücut alışırmış, bir az bir çok yapacam... ve haftada en az 3kere.... ah zaman olsa gücüm yetsede her gün yapsam.

egzersizlerden sonrada önce sıcak suyla duş aldım ve duştan sonra buz gibi su döktüm bacaklarıma, göbeğime, kalçama yani belden alta... kan dolaşımını hızlandırıp incelmeye yardım ediyormuş ve oluşan selülite yardımı var mı bilmiyorum ama yenilerinin oluşmasını engelliyormuş...

bakalım bu akşam yemeği hazırlim eşim erken gelecek yani 7.30-8gibi o gelmeden zaman kalırsa egzersizleri yapacam yine...

yarın büyük gün... kilo almamaya uğraştım ama verdiysem on göbek atacam...:dance:

merhaba kızlar..maaşallah herkesi iyi gördüm..

ne yedim:
sabah:
kahvaltım normal aynı yani..11:00 - 12:10 arası sporumu yaptım..çıktım.

öğle:
bir paket form bisküvi

akşam:
koca bir tabak salata bir dlm ekmk
1 tane biber dolması

benm kilomu 73 olarak alırsınız artık...yarın sabahtan akşama kadar giremiycem.şimdiden bildireyim..

hoşçakalın opuyorumnanaktan

iyi akşamlar herkese

öğlen sebze yemeği yedim

sonra kalktık gezmeye bol bol yürüyüşe, yaklaşık 4.5 saat hafif tempoda yürüdüm, ekmek falan yemeden sadece döner yedim, 1 de ayran içtim. birdeelma yerim herhalde

4.5 saat yürümekmi maşallah süper gidiosunhihoyyyt

merhaba kızlar işte bu günki serüvenim:smiley-cool:

sabah:
1 simit
öğle:
1 ayran
çorba
3 adet yaprak dolması
salata
ara öğün
çilek 300 grm kadar
akşam
abarttım sanırım eşim ızgara yapmıştı
1 küçük tavuk parçası
3 köfte
2 dilim kepek ekmek
salata

4 litre su içtim 3 fincan yeşil çay

1 saat tempolu yürüyüş bu gün 10 tur attım arasıra koştum
100 tane zıpladım
500 büyük mekik 50 küçük mekik
10 ters mekik
100 bacak hareketi
10 tane çömelip kalkma

işte bu günki serüvenim arkadaşlar bakalım yarın kaç kilo olacağım inşallah kilo vermiş olurum ama sanmıyorum çünkü geçen hafta az spor yaptım :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…