teşekkürler herşey ilerde şişman bir anne olmamak için ve nette bir elbise beğenmiştim bir baktım en alt bedeni 42 ben 44 üde bırak 46 olmuşum yuh dedim başlıyorum azmettim alacağım o elbiseyi hemde 40 bedenle giyeceğim
tamda duygularıma tercüman olmuşsun canım yaaa bende istemiyorum şişman anne olmak gerçi olamıyorum zatende Allah büyük inşallah birgün çok iyi bir anne olurumm hiç bi zaman ümidimi kesmem ya herhalde sende çocuk istiyosun ilerde yaşın kaçç yaş sorulmaz istersen yazma ama merak ettim
hıım evet haklısın bende zayıflamadan düşünmüyorum zaten bi ara çok istemiştim takıntı yaptımm daha 26 yaşımdayım bende 1,5 sanelik evliyim sonra kendikendime dedim ne bu acele diye şimdi bütün konsantrasyonumu kilo vermeye verdimmm şimdi tek derdimm kilolar...
ben 30 yaşında anne oldum, gerçekten de zor oluyor, çocukla ilgilenecek enerjiniz kalmıyor, hem çocuk hem iş hem ev derken bir anda çöküyorsunuz, siizn yaşlarınızda anne olanlara dikkat ettim çocuklarıyla daha çok ilgilenebiliyorlar, benim fazla tahammülüm yok mesela
inşallah allah istedğiniz zamanda meleklerizi kucağınıza almayı nasip eder.çok güzel bir duygu çünkü, ama yeni evlendiyseniz biraz karı-koca vakit geçirin derim, eşimle benim yeniden sevgil olabilmemiz yeni gerçekleşiyor, anne olmak çok özel bir duygu allah sizede bu güzel duyguyu yaşatsın
arkadaşlar bişey sormak istiyorum aranızda sauna eşortman kullananlar varmı işe yaradımı nerden kaça aldınız faydasını gördünüzmü he bide markası neydi :uhm:
sen idali degilsen bu hafta tgull var, onunla yari$ icindeyim o zaman.
aynen ooyle canim, iltifat e$itttir = havada ucmak
light kola, doya doya icebilirsin. afiyet bal seker olsun :içelim:
alinirsin bence nes cim, iyi paylasim yapiyorsun canim, boyle devam et kaydirigubbakcemile5
hahahahaha çok komik ya o zaman yeme şişsin sırnaşık şey birşey söylemek istiyorum şight kola diye kendimizi kandırmayalım light yada normal farketmez diyet yapan insanın kola içmemesi lazım marttan buyana kola içmiyorum bence kolayla olmaz arkadaşlar dün bende hata yaptım kısır yedim mesela kısırlada diyet olmaz napasrınki karnımı doyurcak yemek yoktufisfisfis
arkadaşlar bişey sormak istiyorum aranızda sauna eşortman kullananlar varmı işe yaradımı nerden kaça aldınız faydasını gördünüzmü he bide markası neydi :uhm:
iyi akşamlar herkese
öğlen sebze yemeği yedim
sonra kalktık gezmeye bol bol yürüyüşe, yaklaşık 4.5 saat hafif tempoda yürüdüm, ekmek falan yemeden sadece döner yedim, 1 de ayran içtim. birdeelma yerim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?