Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

senin kadar olmasada.opuyorumnanaktan

estagfurullah geçen haftaki gibi iddalı değilim haftaya iddiam devam edecek çünkü 1 hafta çok hızlı olan metebolizmam öbür hafta yavaşlıyor bu hafta ısınma turları haftaya hızlanacağım ama tabi elimden gelenin en iisi ni yapmak istiyorum evet iltifat almak kadar güzel bişey yok herles nasıl yaptın listen ne neler yapıyorsun diyorlar tabi o arada ben havalarda uçuyorum ayaklarım yere basmıyor Allah ın izni ile 60 ı görürüm inşallah sonra 60 dan aşağı düşmeye çalışacağım yaşasın kilo vermek :teytey::teytey:

slm canim, menu guzel olmus tebrikler
cola light mi yoksa normal mi ictin?
arasinda cok fark var malesef
klava:

aaa ligh kolaa canım günlerdir kola isteyip duruyo eşim hergün karşımda içiyor ama ben içmiyorum inadımdan bu aklıma gelmemişti ligh kola içebilirim bi günlükk yaaa süperrr kızlar elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum sılagül inşallah beni bu hafta cumalistesine alırrrrrrrr çokkk istiyorummm çokkkk:Saruboceq:

aferin canım tam gaz devam içme kola zaten böceklerden yapılıyor

merhaba kızlar..

herkes ne yazmış okudum bir bir..

ozgey ve tgull çok iyi gidiyosunuz maaşallah size..bende vermek istiyorum yaa.biraz versem yarım kiloda versem o beni gaza getiriyor.ama veremeyince canm sıkılıyor işte..

bende 69.9 olsam keşke yaaa...ay bende kilo çizelgemi yapim oda beni gaza getiriyo :)) birde sürekli burdaki başarı hikayelerini okurum ben gaz için birebir :))

ne yedim içtim yazayım:
sabah:
bir yumurta
bir fincn şekersz çay
sirkeli suyumu yine unuttum tabi :mymeka:
bir kaç çatal b.peynir
azcık reçel
iki dlm ekmk

öğle:
bir fincan şekersz çay

akşam 18:30 gibi
iki biber dolması
bir dlm ekmk

bugün spor yapamadım..çok yoğun bir gündü. :dance:

şimdilik bukadar..hoşçakalııın opuyorumnanaktan

selam kızlaaaaaaaaaarrr

tekrar azmim geri döndü artık dah sıkcam 1 ay sıksam dişimi yeter

sabah:
1domates küçük
3-5 zeytin
peynir kibrit kutusu kadar
yeşil çay

10-11 arası
300 gr civarı çilek

öğle
kısır çok az
ayran
halep kebabı vardı bir porsiyonun 4 de biri kadar

ara
1 elma

akşam
1 yemek kaşığı fasulye
kibrit kutusu kadar peynir
domates salatalık

2 fincan yeşil çay birazdan bir tane daha içicem 3 litre su ve bu akşam 15 tur attım spor sahasının etrafında tam tamına 15 tur yupppiiiii ve yarısını koştum ve 100 mekik 100 zıplama 100 bacak makas hareketi yapcam kızlar başaracağım galiba ne dersiniz ?:uhm:

sen idali degilsen bu hafta tgull var, onunla yari$ icindeyim o zaman.
aynen ooyle canim, iltifat e$itttir = havada ucmak

light kola, doya doya icebilirsin. afiyet bal seker olsun :içelim:
alinirsin bence nes cim, iyi paylasim yapiyorsun canim, boyle devam et kaydirigubbakcemile5

bugunku yediklerim

sabah: sandwich, sebzeli ve peynirli
oglen: cikolatali pudding
3 parmak kadar cikolata
3 tane biskuvi
aksam: sandwich

abur cubur kacirdim, farkindayim
klava: klava: klava:

bakalim sabah tartilcam, eger kilo vermediysem veya kilo aldiysam
yarin kendime cok buyuk ceza vercem!
kötükedihüso

ayyyyyyy ozgeyy, canim kisir cekti ayolllll
yarin yapiyim yiyim bari, yoksa bir yerim $i$er (memelerim $i$se ke$ke)
sırnaşık şey hihoyyyt sengözlerimebaksanab alkisalkisalkis :1hug:

ayyyyyyy ozgeyy, canim kisir cekti ayolllll
yarin yapiyim yiyim bari, yoksa bir yerim $i$er (memelerim $i$se ke$ke)
sırnaşık şey hihoyyyt sengözlerimebaksanab alkisalkisalkis :1hug:

hahahahaha çok komik ya o zaman yeme şişsin sırnaşık şey birşey söylemek istiyorum şight kola diye kendimizi kandırmayalım light yada normal farketmez diyet yapan insanın kola içmemesi lazım marttan buyana kola içmiyorum bence kolayla olmaz arkadaşlar dün bende hata yaptım kısır yedim mesela kısırlada diyet olmaz napasrınki karnımı doyurcak yemek yoktufisfisfis

günaydın kızlar dün yediklerim

sabah 2 dilim tam buğday ekmek , peynir domates salatalık

ara kayısı , ceviz

öğle 1 kase çorba , salata

ara 2 top dondurma

akşam 4 yk semizotu yemeği, 2 kaşık yoğurt

1 saat yüüryüş 400 adım stepperla

bugünde bayğ bi yüüryüş olacak, eşimle eminönüne gidicez, önce bi boğaz turu, sonra gülhane , sonra yrüyerek sultanahmet , arada da ızgara köfte yerim herhalde

ayrıca regl oldum. kilom hala aynı gösteriyoo

ara 1 yeşil elma

Son düzenleme:
aferin canım tam gaz devam içme kola zaten böceklerden yapılıyor

günaydın , yaa ben öle zaten çok kola içemiyorum ama dün çok canım istedi eve giderken bir kutu diet kola aldım ama yarısını içtim belkile yarıdanda az yani sadce canım çok istediği için tadına baktımmm sanırım bişey olmazz sonra gittim yürüyüşümü yaptım,hani su parklardaki spor aletlaeri varya onlarda hareketler yaptım biraz yarın bakalım ne kadar kilo vermiim inşallah sılagül beni listeye alır bu hafta

eşim işten ayrıldığı için bütün gün bilgisayarda oyun oynuyor, sabahları o uyurken anca fırsat ulup yazıyorum

sanırım ben alınmam herhalde gruba, neyse sağlık olsun,zayıflık olsun

o parktaki spor alteleri süper oluyor ben geçen sene diyet yaparken sadece 3 gün gittim o spor aletlerine 1,300 gr vermiştim:teytey:

çok iyi yaa, süper gidiyorsunn,azmine hayran kaldım

o parktaki spor alteleri süper oluyor ben geçen sene diyet yaparken sadece 3 gün gittim o spor aletlerine 1,300 gr vermiştim:teytey:

yaa evet çok iyi oluyoda vaktim kalmıyor eve gelip akşam yemek falan yapmam gerekiyor eşime zaten 1 saatde yürüyorum 5.30 da çıkıyorum işten,sen nasıl yetiştiriyosun sende memursun değilmiii bide bir sürü hareket falan yapıyosun???

bu arada kızlar bana kilomdan dolayı yakışmayan kalçası dargelen çok sevdiğim bi eteğim vardı dün bi deneyim dedimm tam oldu üstüme göre akşam seviçten evin içinde zıpladım durdum,daha bu başlangıç asıl o hiç giyemediğim yeni kotlarımın içine girecemm çokkk mutluyummm...

çok iyi yaa, süper gidiyorsunn,azmine hayran kaldım

teşekkürler herşey ilerde şişman bir anne olmamak için ve nette bir elbise beğenmiştim bir baktım en alt bedeni 42 ben 44 üde bırak 46 olmuşum yuh dedim başlıyorum azmettim alacağım o elbiseyi hemde 40 bedenle giyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…