merhaba kızlar işte bu günki serüvenim:smiley-cool:
sabah:
1 simit
öğle:
1 ayran
çorba
3 adet yaprak dolması
salata
ara öğün
çilek 300 grm kadar
akşam
abarttım sanırım eşim ızgara yapmıştı
1 küçük tavuk parçası
3 köfte
2 dilim kepek ekmek
salata
4 litre su içtim 3 fincan yeşil çay
1 saat tempolu yürüyüş bu gün 10 tur attım arasıra koştum
100 tane zıpladım
500 büyük mekik 50 küçük mekik
10 ters mekik
100 bacak hareketi
10 tane çömelip kalkma
işte bu günki serüvenim arkadaşlar bakalım yarın kaç kilo olacağım inşallah kilo vermiş olurum ama sanmıyorum çünkü geçen hafta az spor yaptım :sm_cool:
slm kizlar,
yine tartim la arkadasiz yaaah,
beni az gosterdigi gunler onu cok seviyorum ben.
bugun ki yediklerime gelelim
sabah: 2 kizarmis ekmek
oglen: wafel
aksam: 3 yumurta, 3 dilim ekmek
sonra: 1 elma
sonra: 3 parmak cikolata
günaydın kızlar,
işte duraksama haftası kilomda hiç değişiklik yok
geçen hafta 65,5
bu hafta 65,5 evet bu hafta daha dikkatli olacağım çıkarmam gereken menüler var sanırım kötü bir hismiş kilo verememek
merhaba kızlar işte bu günki serüvenim:smiley-cool:
sabah:
1 simit
öğle:
1 ayran
çorba
3 adet yaprak dolması
salata
ara öğün
çilek 300 grm kadar
akşam
abarttım sanırım eşim ızgara yapmıştı
1 küçük tavuk parçası
3 köfte
2 dilim kepek ekmek
salata
4 litre su içtim 3 fincan yeşil çay
1 saat tempolu yürüyüş bu gün 10 tur attım arasıra koştum
100 tane zıpladım
500 büyük mekik 50 küçük mekik
10 ters mekik
100 bacak hareketi
10 tane çömelip kalkma
işte bu günki serüvenim arkadaşlar bakalım yarın kaç kilo olacağım inşallah kilo vermiş olurum ama sanmıyorum çünkü geçen hafta az spor yaptım :sm_cool:
günaydın kızlar,
işte duraksama haftası kilomda hiç değişiklik yok
geçen hafta 65,5
bu hafta 65,5 evet bu hafta daha dikkatli olacağım çıkarmam gereken menüler var sanırım kötü bir hismiş kilo verememek
kızlar günaydın bende 69,7 olmuşum ama daha çok vermeyi bekliyodum neyse bu hafta 700 gr vermiş oldum haftaya 1 yada 2 kg vermem gerekkkk
herkeslere günaydıın,
dün yediklerimi yazim öncelikle,
dün aşkımla biraz geç gitmeye karar verdik işe ve güzel bir kahvaltı yaptık. az yağla patates kızarttım. yumurta haşladım ekmek kızarttım. tabi kepek ekmek. yarım porsiyon kadar patates yedim,yumurtam ve 1tane kızarmış kepek ekmekle kahvaltı.
arada-4susamlı bisküvi
öğlen doğrusu üç gibi; 1poğaça, 5mercimek köfte,2küçük kurabiye,1tutku çikolatalı
yediğim çok aslında ama bu çikolatalı bisküvili pastalı şeyler çok çabuk acıktırıyor hiiç tok tutmuyor.
akşam eve gidince 1tabak salata yaptım yedim, birazda kavun erik.yarım kase yoğurtada doldurdum dere otunu ve keten tohumu biraz bide onu yediim.
sonra eşim eve gelince onlada az yeşil biber,soğan ve domatesle salata yapıp yedim.
veee planladığım egzersizlerimden yaptıklarım...
eşim erken geldi bende tv karşısında yaptım...
düz mekik: 30
ters mekik: 20
çapraz mekik: 20
ters kol ters bacak:20
alt karın için: 20
dış bacak hareketi: 40
iç bacak hareketi: 40
ip atlama: 80
çömelip kalkma: 20
geriye tekme: 40
basen çalıştırma hareketi:20
görünmez sandalye: bacaklar titreyene kadar...
hani sizlere demiştim ya soğuk su kan dolaşımını hızlandırıyormuş iyiymiş diye... akşam tv izlerken 1buz torbası yapıp yağlarımı üşüttüm... eşim çok güldü, yağını eritmek istiyorsan sıcak su torbası koy bak donacak yağ hiç erimicek sonra diyo...
veeeee dün hani demiştim ya haftaya kötü başladım inşallah kilo almamışımdır verirsem de on göbek atacam diye başlım atmaya...
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
geçen hafta kilom
65,5 tiii
bu hafta
65,3
200gram gitmiiş.
sakın 200gram için bu kadar göbekte atılır mı demeyin. çok korktum bu hafta kilo alacam diye sevincim ondan.
Allah ın izniyle haftaya 64lerle yazacam kilomuuu.
yaşasın kilo vermek.
öğünler gayet güzel bence sporda harikaaa
teşekkürler ama işte duraksama zamanına geldim
geçen hafta rekor kırdın canım benim,çok iyi gidiyorsun benceee, bu hafta duraksamadır büyük ihtimalle
500 mekik miii
inanamıyorum sana... bunu yapabilmen süper ben çaprazı, düzü falan yaklaşık 50mekik çekiyorum karnım nasıl acıyor sbah kalkınca bile hissediyorum. güzel ama bence birden yüklenme yağların kasa dönüşür... az başla azar azar çoğalt...
üzülme, bak kaç haftadır ne güzel veriyordun illaki olur böyle... azaltmak çözüm değil bence menünü küçültme zaten çok bişi yemiyorsun ki ben senin düzenini çok beğeniyorum, dediğin gibi bazen oluyor ya duraksama haftası...
herkeslere günaydıın,
dün yediklerimi yazim öncelikle,
dün aşkımla biraz geç gitmeye karar verdik işe ve güzel bir kahvaltı yaptık. az yağla patates kızarttım. yumurta haşladım ekmek kızarttım. tabi kepek ekmek. yarım porsiyon kadar patates yedim,yumurtam ve 1tane kızarmış kepek ekmekle kahvaltı.
arada-4susamlı bisküvi
öğlen doğrusu üç gibi; 1poğaça, 5mercimek köfte,2küçük kurabiye,1tutku çikolatalı
yediğim çok aslında ama bu çikolatalı bisküvili pastalı şeyler çok çabuk acıktırıyor hiiç tok tutmuyor.
akşam eve gidince 1tabak salata yaptım yedim, birazda kavun erik.yarım kase yoğurtada doldurdum dere otunu ve keten tohumu biraz bide onu yediim.
sonra eşim eve gelince onlada az yeşil biber,soğan ve domatesle salata yapıp yedim.
veee planladığım egzersizlerimden yaptıklarım...
eşim erken geldi bende tv karşısında yaptım...
düz mekik: 30
ters mekik: 20
çapraz mekik: 20
ters kol ters bacak:20
alt karın için: 20
dış bacak hareketi: 40
iç bacak hareketi: 40
ip atlama: 80
çömelip kalkma: 20
geriye tekme: 40
basen çalıştırma hareketi:20
görünmez sandalye: bacaklar titreyene kadar...
hani sizlere demiştim ya soğuk su kan dolaşımını hızlandırıyormuş iyiymiş diye... akşam tv izlerken 1buz torbası yapıp yağlarımı üşüttüm... eşim çok güldü, yağını eritmek istiyorsan sıcak su torbası koy bak donacak yağ hiç erimicek sonra diyo...
veeeee dün hani demiştim ya haftaya kötü başladım inşallah kilo almamışımdır verirsem de on göbek atacam diye başlım atmaya...
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
geçen hafta kilom
65,5 tiii
bu hafta
65,3
200gram gitmiiş.
sakın 200gram için bu kadar göbekte atılır mı demeyin. çok korktum bu hafta kilo alacam diye sevincim ondan.
Allah ın izniyle haftaya 64lerle yazacam kilomuuu.
yaşasın kilo vermek.
gayet iyi bence , 700 gr bozma moralni
aaa bişey farkettim benim çizelgemde neden vicut kitle endeksi yazmıyooo bilen varmıııı???
teşekkürler canım evet aslında iyi ama herhalde ben biraz aceleciyimmm onun için şimdi hafta sonu kendime biraz izin veriyorummm ve pazartesiden itibaren yine çok sıkı biçimde başlıyorum haftaya ait hedefim 67 olacak bakalım başarabilecekmiyim...:hooray:
çizelge yaparken boyunu yazmamışsın canım
sne başarakcaksın eminim canımmmm, hepimiz başarıcaz er yada geeçç
bende aizmliyim amamaalesef benim pek bir yavaş gidiyorr, çok yavaş metobolizmam çokkkkk, en son ben mezun olurum herhalde gruptan:a015:[/QUOTE
inşallah başarırımm bende ama sende başaracaksın umudunu kaybetme hani bazı vicutlar belli bir süre sonra vermeye başlarmışş onun için pes etmeden devam ettt mutlaka mükafatını alırsınnn şimdiye kadar bende çok başlayıp bıraktım mucize bekledim sanki bir hafta diyetle bütün kilolarım gitcek sandım ee gitmeyince sıkıldım bıraktımm ama bu sefer pes etmiycem haftada 100 gr bile versem devap edicemmm,en azından sağlıklı besleniyorum aklıma geleni mideme indirmiyorum spor yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?