Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm kizlar,

yine tartim la arkadasiz yaaah,
beni az gosterdigi gunler onu cok seviyorum ben.

bugun ki yediklerime gelelim

sabah: 2 kizarmis ekmek
oglen: wafel
aksam: 3 yumurta, 3 dilim ekmek
sonra: 1 elma
sonra: 3 parmak cikolata

günaydın kızlar,

işte duraksama haftası kilomda hiç değişiklik yok

geçen hafta 65,5
bu hafta 65,5 evet bu hafta daha dikkatli olacağım çıkarmam gereken menüler var sanırım kötü bir hismiş kilo verememek

günaydın arkadaşlarrr, o kadar harekete bu hafta maalesef bende de çok az bir 0ynama var 76.5 , regl olduğum için sanırım tartıya yansımıyorr
inşallah haftaya diyelim o zamannn

öğünler gayet güzel bence sporda harikaaa

slm kizlar,

yine tartim la arkadasiz yaaah,
beni az gosterdigi gunler onu cok seviyorum ben.

bugun ki yediklerime gelelim

sabah: 2 kizarmis ekmek
oglen: wafel
aksam: 3 yumurta, 3 dilim ekmek
sonra: 1 elma
sonra: 3 parmak cikolata

çok dengesiz gibi geldi bana canım yaaa, sebzeyede yer ayırsan biraz

geçen hafta rekor kırdın canım benim,çok iyi gidiyorsun benceee, bu hafta duraksamadır büyük ihtimalle

500 mekik miii
inanamıyorum sana... bunu yapabilmen süper ben çaprazı, düzü falan yaklaşık 50mekik çekiyorum karnım nasıl acıyor sbah kalkınca bile hissediyorum. güzel ama bence birden yüklenme yağların kasa dönüşür... az başla azar azar çoğalt...

üzülme, bak kaç haftadır ne güzel veriyordun illaki olur böyle... azaltmak çözüm değil bence menünü küçültme zaten çok bişi yemiyorsun ki ben senin düzenini çok beğeniyorum, dediğin gibi bazen oluyor ya duraksama haftası...

kızlar günaydın bende 69,7 olmuşum ama daha çok vermeyi bekliyodum neyse bu hafta 700 gr vermiş oldum haftaya 1 yada 2 kg vermem gerekkkk

herkeslere günaydıın,
dün yediklerimi yazim öncelikle,
dün aşkımla biraz geç gitmeye karar verdik işe ve güzel bir kahvaltı yaptık. az yağla patates kızarttım. yumurta haşladım ekmek kızarttım. tabi kepek ekmek. yarım porsiyon kadar patates yedim,yumurtam ve 1tane kızarmış kepek ekmekle kahvaltı.
arada-4susamlı bisküvi
öğlen doğrusu üç gibi; 1poğaça, 5mercimek köfte,2küçük kurabiye,1tutku çikolatalı
yediğim çok aslında ama bu çikolatalı bisküvili pastalı şeyler çok çabuk acıktırıyor hiiç tok tutmuyor.

akşam eve gidince 1tabak salata yaptım yedim, birazda kavun erik.yarım kase yoğurtada doldurdum dere otunu ve keten tohumu biraz bide onu yediim.
sonra eşim eve gelince onlada az yeşil biber,soğan ve domatesle salata yapıp yedim.

veee planladığım egzersizlerimden yaptıklarım...

eşim erken geldi bende tv karşısında yaptım...

düz mekik: 30
ters mekik: 20
çapraz mekik: 20
ters kol ters bacak:20
alt karın için: 20
dış bacak hareketi: 40
iç bacak hareketi: 40
ip atlama: 80
çömelip kalkma: 20
geriye tekme: 40
basen çalıştırma hareketi:20
görünmez sandalye: bacaklar titreyene kadar...

hani sizlere demiştim ya soğuk su kan dolaşımını hızlandırıyormuş iyiymiş diye... akşam tv izlerken 1buz torbası yapıp yağlarımı üşüttüm... eşim çok güldü, yağını eritmek istiyorsan sıcak su torbası koy bak donacak yağ hiç erimicek sonra diyo...

veeeee dün hani demiştim ya haftaya kötü başladım inşallah kilo almamışımdır verirsem de on göbek atacam diye başlım atmaya...
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

geçen hafta kilom
65,5 tiii
bu hafta
65,3
200gram gitmiiş.
sakın 200gram için bu kadar göbekte atılır mı demeyin. çok korktum bu hafta kilo alacam diye sevincim ondan.
Allah ın izniyle haftaya 64lerle yazacam kilomuuu.
yaşasın kilo vermek.

200 gr 200 gramdır benceee, bu hafta çok daha iyi olacak eminimmmm

sanırım öle bu hafta dahada dikkat edeceğim ve sadece sebze ile besleneceğim üzüldüm

valla kastım ve yaptım çünkü naparsam yapım göbişim hala büyük

bu hafta çok sıkı olacağım hafta sonları gitmiyordum yürüyüşlere hafta sonlarıda gideceğim teşekkürle

süpersin süpersin senin şu hareketleri bende yapacağım

kızlar bide bişey duydum pirinç lapası ile 2 günde iki kilo haftaya onu deniycemmm bakalımmm

aaa bişey farkettim benim çizelgemde neden vicut kitle endeksi yazmıyooo bilen varmıııı???

gayet iyi bence , 700 gr bozma moralni

teşekkürler canım evet aslında iyi ama herhalde ben biraz aceleciyimmm onun için şimdi hafta sonu kendime biraz izin veriyorummm ve pazartesiden itibaren yine çok sıkı biçimde başlıyorum haftaya ait hedefim 67 olacak bakalım başarabilecekmiyim...:hooray:

aaa bişey farkettim benim çizelgemde neden vicut kitle endeksi yazmıyooo bilen varmıııı???

çizelge yaparken boyunu yazmamışsın canım

sne başarakcaksın eminim canımmmm, hepimiz başarıcaz er yada geeçç

bende aizmliyim amamaalesef benim pek bir yavaş gidiyorr, çok yavaş metobolizmam çokkkkk, en son ben mezun olurum herhalde gruptan:a015:

biraz önce kendime twister aldım bakalım etkili olacakmı gece günüz boş kaldıkça yapıcam sürekli,bel çevresi ke göbek için etkili yazıyorr kullanan varmı aranızda arkadaşlar,umarım etkili olur bu arada kimsecikler yok sanki bugün burada kendi kendime konuşup duruyorummmm

twister bende var canım, düzenli kullanamdım ama, varda nerde acaba yaaa, nereye kaldırdım arayıp bulayım bariii
yaparken bel çalışıyor, sırta çok iyi geliyor bence, kütür kütür ediyodu valla sırtımm

aa ben değiştirmedim çizelgemi kendi kendine düzeldiii nasıl olduu yaaaa çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…