Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sağol canım bildirimi ihmal etmediğin için.a.s.

sılagül hoşgeldin yoktun bi kaç gündür çocuğunun hastalığı geçtimi?? merak ettik seni

hoşbuldık canım.sağolasın şimdi iyi 2 gündür okula gidebiliyor.

sılagül aynı kiloyuzzz buarada

sen beni geçtin canım ben şimdi 72.5 kiloyum.eyvahedigeldismilemafoldumben

sılagül bütün duaların için teşekkür ediyor ve tüm kalbimle Aminnn diyorummm...

beni alcanmı bu hafta listeye hem bide sen bana kuralları oku demiştin onları bulamadım ben bi yardımcı olsan:çok üzgünüm:

şimdi çıkmam lazım önce doktora kontrole sonrada eşim için valiz hazırlamam lazım sonra gözrüşüüz

canımcım listeyi görmedin galiba sanursam listedesin .beni mahcup etmeyin emi bacular.Şeniz

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR TAKIM KAPTANINIZ SESLENıYOR.

3. TAKIM KURALLARI

1 - DÜZENLı PAYLAŞIM ŞART

(GÜN ıÇıNDE YEDıĞıN ıÇTıĞıN,SPORUN BAŞTA OLMAK ÜZERE EĞER ıSTERSEN VE VARSA DERDıN TASAN BıZ BıR AıLEYıZ)

2 - 3 GÜN ÜST ÜSTE HABER VERMEKSıZıN PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN DıSKALıFıYE OLUR. CUMA YARIŞMASI KURALLARINA GÖRE DıSKALıFıYE OLAN YARIŞMACI BAŞKA HıÇ BıR TAKIMDA DA OLSA YARIŞMA YA KATILAMAZ.

3 - LıSTEDEKı YARIŞMACILAR ıÇıNDE BULUNDUĞU HAFTA ıÇERıSıNDE KıLO VEREMEDı VEYA ALDI ıSE GRUBUMUZ KURALLARI GEREĞı DıĞER YARIŞMA GRUBLARINA GıRıP KENDıNı TANITIP MıSAL BEN 3. GRUPTAN SILAGUL BU HAFTA KıLO VEREMEDıM(YADA KıLO ALDIM) GıBı DURUMUNU BELıRTıP BEN PıS BOĞAZ ŞıŞKONUN TEKıYıM YAZACAK.

4 - ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLARIN 3. TAKIM YARIŞMA LıSTESıNE GıRıP ASIL YARIŞMACI OLABıLMELERı ıÇıN 1 HAFTA DENEME SÜRELERı VARDIR. BU 1 HAFTA ıÇERıSıNDE DÜZENLı PAYLAŞIMDA BULUNUYORMU YEDıKLERıNE DıKKAT EDıYORMU AZıMLıMı BUNA BAKILACAK. 2-3 GÜN SONRA YAZMAYIP GıDENLER YANı GERÇEKTEN KıLO VERMEYE NıYETLı OLMAYANLARDA GELıP YAZIYOR O YÜZDEN 1 HAFTA DENEME SÜRESı KOYULDU. LıSTEYE HEMEN ALIP SONRA SıLMEK OLAYINI ENGELLEMEK ADINA.

5 -1 HAFTA ıÇERıSıNDE DÜZENLı PAYLAŞIMDA BULUNANLAR GRUBA GıRMEYE HAK KAZANANLAR BENıM TARAFIMDAN BıLDıRıLECEK .ADLARI SYLENEN YARIŞMACILAR CUMA ÖĞLEN 12 YE KADAR KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNACAK LıSTEYE BıLDıRDıĞı KıLO BAŞLANGIÇ KıLOSU OLARAK EKLENECEK.

6- KıLO BıLDıRıMLERı CUMA ÖĞLEN 12 YE KADARDIR.GEÇıKECEK YADA O GÜN BıLDıRıM YAPAMAYACAKLAR PERŞEMBE AKŞAMINDAN KıLOSUNU GRUBUMUZA BıLDıRECEKTıR.

ŞıMDıLıK AKLIMA GELENLER BUNLAR. HEPıMıZ ZAYIFLAR ıSTEDıĞıMıZ KıLOYA EN YAKIN ZAMANDA KAVUŞURUZ ıNŞALLAH.a.s.

ayyy dikkat etmedim galiba kendimi görmemişimmm çokkk teşekkürlerrr seni mahcup etmiycemmmm sözzzzopuyorumnanaktan

şimdi kuralları okudummm hani haber vermeksizin 3 gün paylaşım yapmazsa demişsiniz yaa oyüzden söyleyimmm benim evde internet yok o yüzden cumartesi pazar giremiycemm ama pazartesiii koşarak gelirimmmmm

selam kızlaaar,

bişey sorcam sizce elma diyetini 1 hafta uygulasam nasıl olur takıldığım yerden kurtulurum belki ki yeşil elmaya bayılırım :uhm:

oleeyyyy grubaaa dahilim yaniiiii artık,yüzünüzü kara çıkartmıcam fıstıklar siziiiiiiiiii

yüzünüzü kara çıkartmamk için , 500 adım attım stepperımda 150 ip atladımm

öğlen sebze yemeği yedim gene, ara olarak 1 yeşil elma yedim

akşam diyetisyen hafta da 1-2 kez kuru baklagil vermişti, yeşil mercimek yicemm

ya aslında kızlarr şimdi bendeniz malum dönemdeyim yaaa

diomki şu %100 detoksu yapsamıı
daha önce 1 kere denedim 2 kilo eksik dim, tabiiki ödem attım, ama şu an tam ödem atma zamanım, siz tecrübelisiniz fikir verin
pazarteside diyetisyen kontrolüm var, şöle tartıda daha bi az göstersem belki daha çok gaza gelirim diyorummm

ip atlama işini svedim, hem kızımda müdahale etmiyor bunaaa, her odadan çıkışımda 30 kere falan atlasam bence süper olurr, biraz ciğerlerde açılır

kızım izin verse her öğün sonrası 500 adım atcemm ama nerdeeeee, anca o uyurken yapabiliyorummm

vericemmm vericezzzzzz bu kilolarııııı

merhabalar kızlar..nasılsınız?

sılagülcüm yakışıklının iyi olmasına sevindim..sende doktora gidecekmişsin..umarım iyi bi sonuç alırsın..

bugün ne yedim içtim yazayım:

sabah:yine sporumu yaptım evde 1 saat 5 mil yürüdüm..(leslie sansone kankamla tebii :)) yürüyüş bandı olmayanlara tavsiye ederim..sonra dersaneye gittim hızlı adımlarla..bir paket form bisküvi yedim..bir bardak şekersz çay..

öğle:
bir simit bir çay

akşam:
bir kase cacık
bir tabak taze fasulye
bir dlm ekmk

günün raporu bu kadar....iyi geceler...

ayyy dikkat etmedim galiba kendimi görmemişimmm çokkk teşekkürlerrr seni mahcup etmiycemmmm sözzzzopuyorumnanaktan
inşallah canım size güveniyorum.çünkü sen kendine güveniyorsun başaracağına eminsin.yerimsenibena.s

şimdi kuralları okudummm hani haber vermeksizin 3 gün paylaşım yapmazsa demişsiniz yaa oyüzden söyleyimmm benim evde internet yok o yüzden cumartesi pazar giremiycemm ama pazartesiii koşarak gelirimmmmm

tamam canım .

selam kızlaaar,

bişey sorcam sizce elma diyetini 1 hafta uygulasam nasıl olur takıldığım yerden kurtulurum belki ki yeşil elmaya bayılırım :uhm:
canım kan grubuna göre bak istersen geçen gazetede bir manken bacumu gördüm sırrım kan grubuna göre diyet demiş. herkes buna dikkat etsin zayıflamak istiyorsa demiş.

dene istersen canım ama ödem için kiraz sapı tarifimi dene birebir ödeme.

sağol canım.oğlumu götürmüştük kontrole şükür iyi haberlerle geldik. kulağı iyiymiş bademcikte. 3 gün devam edicem antibiyotiğe sonra kesicem. takip edelim bakalım dedi.

**** 3.TAKIM 155 .ETAP****

cabik (73.2 / 73.0 / 0.2 / 0.27 %) (eski üye geri döndü)
deva89 ( 63.0 / 62.0 / 1.0 / 1.59 %)
littrefairy ( 77.0 / 76.5 / 0.5 / 0.65 %) ( yeni üye )
NES84 (70.4 / 69.7 / 0.7 / 0.99 %) ( yeni üye )
ozgey ( 65.5 / 65.5 / 0.0 / 0.00% )
pirlanta_a ( 58.5 / 58.5/ 0.0 / 0.00 %)
prensesss016 (56.5 / / / %)
(çok güzel bir nedenden ayrıldı çünkü hamile :CüvCüv::teytey:)
Semo ( 63.0 / 62.5 / 0.5 / 0.79 % )
silagul ( 70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00 %)
tgull ( 65.5 / 65.3 / 0.2 /0.31 %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 606.9 / 603.8 / 3.1 / 0.51 %)

**** 3.TAKIM 155 .ETAP****

deva89 ( 63.0 / 62.0 / 1.0 / 1.59 %) takım birincisi :hooray:alkisalkisalkisa.s.Şeniz

NES84 (70.4 / 69.7 / 0.7 / 0.99 %) takım ikincisi :hooray:alkisalkisalkisa.s.Şeniz
Semo ( 63.0 / 62.5 / 0.5 / 0.79 % ) takım üçüncüsü :hooray:alkisalkisalkisa.s.Şeniz

dereceye giren ve kilo veren diğer diğer bacularımı kutluyorum.Şeniz
kilo veremeyip de aynı kalan bacuların cezalarını yerine getirmelerini diliyorum.
yoğunum diye kandırmaya çalışmayın kontrol edcem ona görelmaz:
hepinize iyi hafta sonları diliyorum. eşim sabaha karşı amerikaya gidecek dua edin eşim için hayırlısıyla gidip gelsin.:Saruboceq:

cezamızda nasıl diyorduk??????????

slm kızlar bende katılmak istiyorum aranıza yaza kadar 10 kilo versem yetecek...
bekliyorum yanıtınızı....
....tşkler...

cezamızda nasıl diyorduk??????????

slm canim, kilo veremedigini ve pis bogaz, balina, domates veya sisko oldugunu yaziyorsun her hangi bir sey olabilir, bende ceza yemi$tim 2 ay once...
diger takimlara ve buraya yaziyosun
:sinifsinif:

slm kızlar bende katılmak istiyorum aranıza yaza kadar 10 kilo versem yetecek...
bekliyorum yanıtınızı....
....tşkler...

slm banucan, silagul bizim takim kaptanimiz, o karar veriyor takima alinip alinmadigini.
Hafta sonu, fazla giren olmuyor, inschallah pazertesi gunu cevap gelir sana.

Ama sen yinede, kac kilo oldugunu, kac olmak istedigini, daha once ne tür seyler yaptigini
nasil kilo aldigini ve verdigini. yani biraz gecmisini ve kendini anlat canim.

Inschallah alinirsin takimimiza
zemuszemus

arkadaşlar 5 takıma yazdım

ben bir şişkoyum bu hafta kilo veremedim diye

bilginize...

merhaba kızlar,
herkese iyi hafta sonları,
eşimi yolcu ettim dedim bir bakayım kızlara napıyorlar sonra ev işlerine girişeyim...

öncelikle dereceye giren arkadaşları kutluyorum..
deva
nes
semo
helal size kızlar...
planlı egzersize devam...
, eşimede kalorili bişi almamasını öğütledim geçen hafta baklava,kola,pide ile bozdurmuştuya...
. dün alışveriş yaptık hiiç çerez çikolata aldırmadım herşeyin light ı diyet i...
haftaya bomba gibi geliyoruuummm... 64.00 hedefim. bu kilodan 1gram yukarı olmayacağım...

bide kızlar o dönen şeyden kalmıştı aldım bakalım işe yarayacak mı.... yaramasada bayıldım çok zevkli. dün çok oynadık eşimle o şeyin üstünde çok güldük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…