slmm canlarm ya! 3 gündür internet bağlantısnda sorun var bi türlü halledemedk.ayrıca özür dilerm sılagülcm 3 gündr ne yazıkki internete bağlanamıyorm.bi kaç defa bağlandım ama bu seferde yazdığm mesajlar gitmedi şimdi de komşudan yazıyorm bildirimimi yazmak için baya geç oldu ama.inşallah yetişebilmişimdr.pazartesiye düzelir bende aranıza tekrer dönerm inşallah.
eski kilom:63
yeni kilom:62
sılagül hoşgeldin yoktun bi kaç gündür çocuğunun hastalığı geçtimi?? merak ettik seni
sılagül aynı kiloyuzzz buarada
sılagül bütün duaların için teşekkür ediyor ve tüm kalbimle Aminnn diyorummm...
beni alcanmı bu hafta listeye hem bide sen bana kuralları oku demiştin onları bulamadım ben bi yardımcı olsan:çok üzgünüm:
bende elmaya bayılırımdaaa, bayar be canım, bir arkadaşım zar zor bitiridi anca 1 kilo verebildiiiselam kızlaaar,
bişey sorcam sizce elma diyetini 1 hafta uygulasam nasıl olur takıldığım yerden kurtulurum belki ki yeşil elmaya bayılırım :uhm:
bende elmaya bayılırımdaaa, bayar be canım, bir arkadaşım zar zor bitiridi anca 1 kilo verebildiii
inşallah canım size güveniyorum.çünkü sen kendine güveniyorsun başaracağına eminsin.yerimsenibena.sayyy dikkat etmedim galiba kendimi görmemişimmm çokkk teşekkürlerrr seni mahcup etmiycemmmm sözzzzopuyorumnanaktan
şimdi kuralları okudummm hani haber vermeksizin 3 gün paylaşım yapmazsa demişsiniz yaa oyüzden söyleyimmm benim evde internet yok o yüzden cumartesi pazar giremiycemm ama pazartesiii koşarak gelirimmmmm
canım kan grubuna göre bak istersen geçen gazetede bir manken bacumu gördüm sırrım kan grubuna göre diyet demiş. herkes buna dikkat etsin zayıflamak istiyorsa demiş.selam kızlaaar,
bişey sorcam sizce elma diyetini 1 hafta uygulasam nasıl olur takıldığım yerden kurtulurum belki ki yeşil elmaya bayılırım :uhm:
oleeyyyy grubaaa dahilim yaniiiii artık,yüzünüzü kara çıkartmıcam fıstıklar siziiiiiiiiii
yüzünüzü kara çıkartmamk için , 500 adım attım stepperımda 150 ip atladımm
öğlen sebze yemeği yedim gene, ara olarak 1 yeşil elma yedim
akşam diyetisyen hafta da 1-2 kez kuru baklagil vermişti, yeşil mercimek yicemm
ya aslında kızlarr şimdi bendeniz malum dönemdeyim yaaa
diomki şu %100 detoksu yapsamıı
daha önce 1 kere denedim 2 kilo eksik dim, tabiiki ödem attım, ama şu an tam ödem atma zamanım, siz tecrübelisiniz fikir verin
pazarteside diyetisyen kontrolüm var, şöle tartıda daha bi az göstersem belki daha çok gaza gelirim diyorummm
ip atlama işini svedim, hem kızımda müdahale etmiyor bunaaa, her odadan çıkışımda 30 kere falan atlasam bence süper olurr, biraz ciğerlerde açılır
kızım izin verse her öğün sonrası 500 adım atcemm ama nerdeeeee, anca o uyurken yapabiliyorummm
vericemmm vericezzzzzz bu kilolarııııı
merhabalar kızlar..nasılsınız?
sılagülcüm yakışıklının iyi olmasına sevindim..sende doktora gidecekmişsin..umarım iyi bi sonuç alırsın..
bugün ne yedim içtim yazayım:
sabah:yine sporumu yaptım evde 1 saat 5 mil yürüdüm..(leslie sansone kankamla tebii :)) yürüyüş bandı olmayanlara tavsiye ederim..sonra dersaneye gittim hızlı adımlarla..bir paket form bisküvi yedim..bir bardak şekersz çay..
öğle:
bir simit bir çay
akşam:
bir kase cacık
bir tabak taze fasulye
bir dlm ekmk
günün raporu bu kadar....iyi geceler...
**** 3.TAKIM 155 .ETAP****
cabik (73.2 / 73.0 / 0.2 / 0.27 %) (eski üye geri döndü)
deva89 ( 63.0 / 62.0 / 1.0 / 1.59 %)
littrefairy ( 77.0 / 76.5 / 0.5 / 0.65 %) ( yeni üye )
NES84 (70.4 / 69.7 / 0.7 / 0.99 %) ( yeni üye )
ozgey ( 65.5 / 65.5 / 0.0 / 0.00% )
pirlanta_a ( 58.5 / 58.5/ 0.0 / 0.00 %)
prensesss016 (56.5 / / / %)(çok güzel bir nedenden ayrıldı çünkü hamile :CüvCüv::teytey:)
Semo ( 63.0 / 62.5 / 0.5 / 0.79 % )
silagul ( 70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00 %)
tgull ( 65.5 / 65.3 / 0.2 /0.31 %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 606.9 / 603.8 / 3.1 / 0.51 %)
**** 3.TAKIM 155 .ETAP****
deva89 ( 63.0 / 62.0 / 1.0 / 1.59 %) takım birincisi :hooray:alkisalkisalkisa.s.Şeniz
NES84 (70.4 / 69.7 / 0.7 / 0.99 %) takım ikincisi :hooray:alkisalkisalkisa.s.Şeniz
Semo ( 63.0 / 62.5 / 0.5 / 0.79 % ) takım üçüncüsü :hooray:alkisalkisalkisa.s.Şeniz
dereceye giren ve kilo veren diğer diğer bacularımı kutluyorum.Şeniz
kilo veremeyip de aynı kalan bacuların cezalarını yerine getirmelerini diliyorum.
yoğunum diye kandırmaya çalışmayın kontrol edcem ona görelmaz:
hepinize iyi hafta sonları diliyorum. eşim sabaha karşı amerikaya gidecek dua edin eşim için hayırlısıyla gidip gelsin.:Saruboceq:
cezamızda nasıl diyorduk??????????
slm kızlar bende katılmak istiyorum aranıza yaza kadar 10 kilo versem yetecek...
bekliyorum yanıtınızı....
....tşkler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?